Jump to content

Μπαταρία: Οι εμπειρίες σας με το Galaxy S III

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μενού/ρυθμίσεις/Δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας/Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ?

Αυτό εννοείς?

Ναι από εκεί γίνεται επαναφορά.

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Βασικά νόμιζα πως θα μου έφερνε το τηλ όπως το πήρα, άρα με τγν 4.0.4 έκδοση και όχι την 4.1. Οκ , θα το κάνω αν και δεν νομίζω να αλλάξει κάτι! Θενκς!
Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;)

Μην το κάνεις άδικα...η JB ξοδεύει περισσότερη μπαταρία μας αρέσει δε μας αρέσει.

IOS 5 μου θυμίζει η όλη φάση!

:lol::lol::lol:

Μην το κάνεις άδικα...η JB ξοδεύει περισσότερη μπαταρία μας αρέσει δε μας αρέσει.

IOS 5 μου θυμίζει η όλη φάση!

:lol::lol::lol:

Μην παραπληροφορείτε τον κόσμο...η JB έχει μια κατανάλωση 5%-7% μεγαλύτερη από την ICS. Οτιδήποτε παραπάνω προκαλείται από αλλού. Εξάλλου υπάρχουν τόσες αναφορές στο φόρουμ που λένε πως δεν έχουν πρόβλημα με JB..

Μην παραπληροφορείτε τον κόσμο...η JB έχει μια κατανάλωση 5%-7% μεγαλύτερη από την ICS. ..

Δεν είπα το αντίθετο!

:)

...η JB ξοδεύει περισσότερη μπαταρία μας αρέσει δε μας αρέσει...

Εντάξει...σε κάποιους που η μπαταρία φεύγει σε 5 ώρες ΠΡΟΦΑΝΩΣ υπάρχει κάποιο "πρόβλημα" και δεν αφορά JB ή ICS, αλλά κάτι άλλο.

Το θέμα όμως είναι ότι την καταναλώνει πιο γρήγορα και δεν άλλαξε κάτι όσον αφορά στην ταχύτητα που ανοίγει o dialer και οι επαφές.

Για το αν ξαναφορτώνει το wigdet του καιρού, δε γνωρίζω...δεν το χρησιμοποιώ.

Τώρα κάτι μενού που πήγαν από εδώ εκεί, κάτι μενού που απλώσαν (βλ. λογαριασμοί) κλπ νομίζω ότι είναι ελάσσονος σημασίας.

Προσωπικά νομίζω ότι (τουλάχιστον στο s3) η 4.1.1 είναι "πολύ κακό για το τίποτα"...όχι επειδή είναι "κακή", αλλά η ICS του ήταν πολύ καλή!

:)

Edited by BabisT

Ιδια συμπεριφορα και με ics και με jb. 2 με 2,5 ημερες περιπου με full χρηση.

Device: Samsung Galaxy S III 32GB

Device: Motorola XOOM 3G

Device: HTC Desire

Device: iPhone 4 16GB

Device: iPad Mini 16GB

καλα μερικοι θα μας τρελανετε ετσι ;;

Λοιπον καναμε Wipe και τα παντα εννοειται !!!

Η μπαταρια δεν βγαζει πανω απο 9ωρο με την φωτεινοτητα στο 0% !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν μπορει να τρωει απο αλλου πορους διοτι ΔΕΝ εβαλα ακομα εφαρμογες μεσα οποτε ;;;

καλα μερικοι θα μας τρελανετε ετσι ;;

Λοιπον καναμε Wipe και τα παντα εννοειται !!!

Η μπαταρια δεν βγαζει πανω απο 9ωρο με την φωτεινοτητα στο 0% !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν μπορει να τρωει απο αλλου πορους διοτι ΔΕΝ εβαλα ακομα εφαρμογες μεσα οποτε ;;;

Έχεις κάνει τις γνωστές "οικολογικές" ρυθμίσεις (εξοικονόμηση ενέργειας?). Έχει βάλει κανα βαρύ μήπως φόντο?

Έχεις κάνει τις γνωστές "οικολογικές" ρυθμίσεις (εξοικονόμηση ενέργειας?). Έχει βάλει κανα βαρύ μήπως φόντο?

ΤΙποτα δεν εκανα το αφησα οπως το ειχα ρε συ, πριν εβγαζε 15-18 ωρες ανετα.

Γιατι να βαλω εξοικονομηση ενεργειας ;; Αδικα τα 669Ε ; κρατουσα το s 2.

ΤΙποτα δεν εκανα το αφησα οπως το ειχα ρε συ, πριν εβγαζε 15-18 ωρες ανετα.

Γιατι να βαλω εξοικονομηση ενεργειας ;; Αδικα τα 669Ε ; κρατουσα το s 2.

Βάλε τουλάχιστον αυτά τα 2 που σου είπα + μια καλή φωτεινότητα οθόνης (κάπου στο 1/4) και δες πως πάει.. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου πως θα πρεπε να κρατά πολύ περισσότερο , αλλά οι πιο πολλοί εδώ μεσα λένε πως η μπαταρία του είναι καλή..Τι να πω δεν ξέρω..Προφανώς συγκριτικά με την μπαταρία του S2 (υποθέτω δεν το ξέρω) θα είναι αναλογικά χειρότερη λόγω και της μεγαλύτερης οθόνης.. Εξακολουθώ όμως να πιστεύω πως τρώει "πολύ" μπαταρία..

Όχι τπτ άλλο, κατλα τ άλλα είναι σούπερ..:O

Ποιες ρυθμίσεις ρε παιδιά; Εγώ ούτε ρυθμίσεις εξοικονόμησης ενέργειας έχω, ούτε τίποτα και μου βγάζει οριακά 2 μέρες.

Απόλυτα ευχαριστημένος.

مفاجأة

Ποιες ρυθμίσεις ρε παιδιά; Εγώ ούτε ρυθμίσεις εξοικονόμησης ενέργειας έχω, ούτε τίποτα και μου βγάζει οριακά 2 μέρες.

Απόλυτα ευχαριστημένος.

Εμένα 4 αλλά το δουλεέυω ελάχιστα...Τα ίδια λέμε..2 μέρες θεωρώ πως είναι λίγες..

Οι ανάγκες του καθένα είναι διαφορετικές. Εγώ θεωρώ τις δυο μέρες θαύμα με τη χρήση που του κάνω!

Το desire και το galaxy nexus άντεχαν με το ζόρι 12 ώρες, οπότε αυτή η αύξηση μου φαίνεται εκπληκτική.

مفاجأة

Μα εσύ δεν έχεις μιλήσει σχεδόν καθόλου... δεν υπάρχει πουθενά το "φωνητικές κλήσεις"... έτσι σίγουρα θα μας κρατάει 1 ημέρα...

Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire

Samsung GEAR S

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813

με αυτα που εχω κανει οι κλησεις δεν ειναι τπτ...σημερα στην δουλεια ειχα 3g ανοιχτο ολη την ωρα...με σερφαρισμα,τουιτερ,λιγο το παιχνιδι το οποιο κατεβασα απο νετ της βοντα,και πολυ whatsapp.

Ενταξει παραδιδομαι-οι πιο πολλοι απο εδω μεσα εχετε το Galaxy S 3 για να κανετε εφε και για να το κοιτατε απο οτι καταλαβα !!

Εδω μιλαμε κανω ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ χρηση !! Ε ρε παιδια δεν καταλαβαινομαστε ωρες ωρες.

Εγραψα : ΜΕΤΑ την αναβαθμιση σε 4.1.1. Η αυτονομια της μπαταριας ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ !!!

Κραταει το ανωτερο 10 ωρες ενω πριν εβγαζε ΑΝΕΤΑ 15-18 ωρες ( αναλογα το ποσοστο φωτεινοτητας).

ΚΑΙ ΕΓΩ αν το εχω και το κοιταω χωρις να αναψω καν την οθονη θα κρατησει η μπαταρια 1 μηνα !

Ελεος !

εγω δεν εχω προβλημα ρε παιδια...και ειδατε χρηση...θεωρω βασικα ενα μειλ σε συγχρονισμο και τον καιρο ανα μια ωρα ανανεωση..και οθονη τωρα ειμαι 3ωρες και 50 λεπτα

Ενταξει παραδιδομαι-οι πιο πολλοι απο εδω μεσα εχετε το Galaxy S 3 για να κανετε εφε και για να το κοιτατε απο οτι καταλαβα !!

Εδω μιλαμε κανω ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ χρηση !! Ε ρε παιδια δεν καταλαβαινομαστε ωρες ωρες.

Εγραψα : ΜΕΤΑ την αναβαθμιση σε 4.1.1. Η αυτονομια της μπαταριας ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ !!!

Κραταει το ανωτερο 10 ωρες ενω πριν εβγαζε ΑΝΕΤΑ 15-18 ωρες ( αναλογα το ποσοστο φωτεινοτητας).

ΚΑΙ ΕΓΩ αν το εχω και το κοιταω χωρις να αναψω καν την οθονη θα κρατησει η μπαταρια 1 μηνα !

Ελεος !

Ποια είναι η "επαγγελματικη" σου χρήση φίλε?

Εγώ έχω 4 mail να συγχρονιζονται, κλήσεις, bt συνέχεια, ανταλλαγές συνέχεια στο Dropbox, σερφαρισμα, tapatalk, team viewer κλπ.

Είναι κανονική χρήση της συσκευής.

Τι άλλο θεωρείς "επαγγελματικη χρήση"?

Beta testing τις νέες πίστες από το angry birds?

Κινητό είναι, μην τρελαθούμε.

Αναβάθμιση σε 4.1.1 έκανα τον Αύγουστο που είχα το κινητό (Σεπτέμβριο πήρα το note2 γιατί θέλω "επαγγελματικη" χρήση που λες κι εσυ).

Η αυτονομία το ήταν στα ίδια επίπεδα φυσικά.

Ποια είναι η "επαγγελματικη" σου χρήση φίλε?

Εγώ έχω 4 mail να συγχρονιζονται, κλήσεις, bt συνέχεια, ανταλλαγές συνέχεια στο Dropbox, σερφαρισμα, tapatalk, team viewer κλπ.

Είναι κανονική χρήση της συσκευής.

Τι άλλο θεωρείς "επαγγελματικη χρήση"?

Beta testing τις νέες πίστες από το angry birds?

Κινητό είναι, μην τρελαθούμε.

Αναβάθμιση σε 4.1.1 έκανα τον Αύγουστο που είχα το κινητό (Σεπτέμβριο πήρα το note2 γιατί θέλω "επαγγελματικη" χρήση που λες κι εσυ).

Η αυτονομία το ήταν στα ίδια επίπεδα φυσικά.

ρε μεγαλε κατσε καλα που θα μου πεις για τα κωλο πουλια και τις ******** που παιζουν τα 10χρονα.

ΛΕς να εσκασα 669Ε για να παιζω ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ;; ΕΛΕΟΣ ΡΕ .

Λοιπον χρηση.

Ομιλια πανω απο 3 ωρες.

Email 5 συχρονισμενα οποτε στελνω πανω απο 100 την ημερα.

Sms 20-50

Συγχρονισμος με τα παντα οτι θες και οι φωτο που βγαζω ανεβαινουν ΑΜΕΣΩΣ με Data του κινητου στο DropBox.

Ανοιχτες σελιδες 4 συνεχεια με update.

Τωρα για FB-Twitter κτλ δεν τα βαζω διοτι εννοουνται !

Θες και αλλα ; Παιχνιδια δεν εχω και π@π@ριστες τετοιες.

Αν θελω Game εχω το τουμπανο PC Mου Η το PS 3 .

EDIT: Και επισης για το θεμα της μπαταριας το 80% εχει παραπονα οποτε δεν θα μας βγαλεις εσυ τρελους .

Edited by vairas5770

ρε μεγαλε κατσε καλα που θα μου πεις για τα κωλο πουλια και τις ******** που παιζουν τα 10χρονα.

ΛΕς να εσκασα 669Ε για να παιζω ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ;; ΕΛΕΟΣ ΡΕ .

Λοιπον χρηση.

Ομιλια πανω απο 3 ωρες.

Email 5 συχρονισμενα οποτε στελνω πανω απο 100 την ημερα.

Sms 20-50

Συγχρονισμος με τα παντα οτι θες και οι φωτο που βγαζω ανεβαινουν ΑΜΕΣΩΣ με Data του κινητου στο DropBox.

Ανοιχτες σελιδες 4 συνεχεια με update.

Τωρα για FB-Twitter κτλ δεν τα βαζω διοτι εννοουνται !

Θες και αλλα ; Παιχνιδια δεν εχω και π@π@ριστες τετοιες.

Αν θελω Game εχω το τουμπανο PC Mου Η το PS 3 .

Άρα μεγάλε κάνεις μια κανονική χρήση smartphone.

Τι το επαγγελματικο έχει?

Ότι κάνεις εσύ κάνει και ο υπόλοιπος κόσμος που πήρε μια 600+ € συσκευή για να του κάνει τη ζωη εύκολη και όχι για να το κοιτάει.

Αυτή η χρήση με 3g και data πάντα ανοιχτά φτάνει για 12-14 ώρες MAX.

Άρα μεγάλε κάνεις μια κανονική χρήση smartphone.

Τι το επαγγελματικο έχει?

Ότι κάνεις εσύ κάνει και ο υπόλοιπος κόσμος που πήρε μια 600+ € συσκευή για να του κάνει τη ζωη εύκολη και όχι για να το κοιτάει.

Αυτή η χρήση με 3g και data πάντα ανοιχτά φτάνει για 12-14 ώρες MAX.

Κανονικη χρηση να στελνεις απο το κινητο 100 email και να μιλας 3 ωρες ;

Ρε συ μας δουλευεις ; Εδω μεσα οι περισσοτεροι τα πηραν με 100 δοσεις τα GS 3 λες να εχουν λεφτα για να μιλαμε τοσες ωρες στο κινητο ;

χα χα ρε κατι τρελα που διαβαζω ! :D

Κανονικη χρηση ειναι :

Κανα μισαωρο το πολυ ομιλια, 20-50 sms ( το ανωτερο ) και δεν συχρονιζω τιποτα με τιποτα !

Ουτε ανεβαζω φωτο στο DropBox ουτε στελνω email.

Edited by vairas5770