Tsaglis Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Νέα έκδοση Omega v43.1 (Android 4.1.2) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1663656 Γιάννη, ευχαριστούμε πολύ για όλη την προσπάθειά σου! Μου συμβαίνει συχνά, με διαφορετικές εκδόσεις (44.χ, 43) και διαφορετικούς kernel (stok-perseus) και μετά από mega wipe, να χάνεται ο ήχος του μεγαφώνου τελείως μετά από μια-δυο μέρες λειτουργίας. Σαν να είναι σε silent mode. Από ότι είδα και στο XDA δεν είμαι ο μόνος. Θα δοκιμάσω και με την v43.1. (αν και δεν είμαι αισιόδοξος...) Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Νέα έκδοση Omega v43.1 (Android 4.1.2) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1663656 Παιδιά την δοκίμασε κάνεις? Είμαι με την 42.1. Να κάνω το update σε 43.1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Εβαλα σημερα την 43.1 γυρισα πισω σε ωμεγα απο αλλες custom rom οι οποιες δεν ηταν σταθερες τελικα και παρουσιαζαν προβληματα.εβαλα και το μοτο θεμα και επαθα πλακα...μεχρι στιγμης η 43.1 φαινεται αριστη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Εβαλα σημερα την 43.1 γυρισα πισω σε ωμεγα απο αλλες custom rom οι οποιες δεν ηταν σταθερες τελικα και παρουσιαζαν προβληματα.εβαλα και το μοτο θεμα και επαθα πλακα...μεχρι στιγμης η 43.1 φαινεται αριστη! Πολυ καλος συνδιασμος!! :p:p:D Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 Οντως και δεν βλεπω να φευγω.....συντομα !Για να φυγω πρεπει να βγει μια αρκετα πιο καινουρια - γρηγορη και σταθερη.....εννοειται σε Ω παλι..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 Καλησπέρα. Εγώ είμαι ακόμα με v39 καθώς το τηλέφωνο ΠΕΤΑΕΙ, αλλά και λόγω φόρτου εργασίας δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ με το θέμα και έχω μείνει αρκετά πίσω σχετικά με τις εξελίξεις αναφορικά με την 4.2.1 Πριν από πολύ καιρό είχα flashάρει τον XXELLA bootloader μέσω odin (αν θυμάμαι καλά) προκειμένου να περιορίσω την πιθανότητα του φαινομένου SDS. Εκτός της κόκκινης κουκκίδας όταν bootαρει σε recovery (γεγονός που δε με ενοχλεί καθόλου) αντιμετωπίζω το εξής θέμα: Έχοντας "διαφορετικό" bootloader όποτε μπαίνω σε recovery πάει και μου αυξάνει τον flashcounter. Με χρήση triangle away επανέρχεται. Το σπαστικό είναι ότι οι συνεχείς αυξήσεις του counter μου δημιουργούν πρόβλημα όταν πάω να το συνδέσω με all share donge στην τηλεόραση. Προφανώς "τσεκάρει" εκείνη τη στιγμή τον counter, τον βρίσκει >0 και μου διακόπτει τη σύνδεση. Μετά τη χρήση του triangle away συνδέομαι κανονικά αλλά είναι πολύ σπαστικό κάθε τόσο να πρέπει να το μηδενίζω συνέχεια. Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω και αν έχει κάνεις κάποια γρήγορη απάντηση / οδηγό για τα εξής ερωτήματα θα το εκτιμούσα: Λύθηκε το θέμα του SDS? Υπάρχει κάποιος νεότερος bootloader? Η χρήση του νέου bootloader θα εξαλείψει το θέμα αύξησης του counter, (και του red dot :lol:) πως μπορώ να τον flash άρω.... Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας. Υ.Γ. κάποια στιγμή που βρήκα χρόνο πέρασα δοκιμαστικά την 44.2 (αν θυμάμαι καλά). Από όσο έψαξα δε βρήκα τρόπο να προσθέσω συντομεύσεις εφαρμογών στη lockscreen. Δε γίνεται (προς το παρόν) κάτι τέτοιο στη 4.2.1? Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Περασα την ωμεγα ν43.1 και εβαλα καταλαθος την καμερα απο την 4.2 οπως και το ρολοι και το γκαλερι απο την 4.2. Πως μπορω να τα απεγκαταστησω? Την ξανα περασα χωρις φουλ wipe χωρις να τα τσεκαρω αυτη τη φορσ αλλα υπαρχουν ακομα.. Εκτος αν υπαρχει τροπος η καμερα της 4.2 να τραβαει πολλες φωτογραφιες μαζι οπως κανει η στοκ της 4.1.2 γιατι δεν το βρηκα πουθενα σα ρυθμιση και επιαης τραβαει και λιγο πιο αργα απο την 4.1.2.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Περασα την ωμεγα ν43.1 και εβαλα καταλαθος την καμερα απο την 4.2 οπως και το ρολοι και το γκαλερι απο την 4.2. Πως μπορω να τα απεγκαταστησω? Την ξανα περασα χωρις φουλ wipe χωρις να τα τσεκαρω αυτη τη φορσ αλλα υπαρχουν ακομα.. Εκτος αν υπαρχει τροπος η καμερα της 4.2 να τραβαει πολλες φωτογραφιες μαζι οπως κανει η στοκ της 4.1.2 γιατι δεν το βρηκα πουθενα σα ρυθμιση και επιαης τραβαει και λιγο πιο αργα απο την 4.1.2.. δοκιμασε το titanium backup ή το root uninstaller. Απενεργοποιησε τις σωστες εφαρμογες και διεγραψε τες μεσα απο αυτα. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Μεχρι στιγμης η 43.1 ειναι η τελευταια πιο σταθερη παντως...και γινεται κουκλα με Motomoto theme Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 (edited) δοκιμασε το titanium backup ή το root uninstaller. Απενεργοποιησε τις σωστες εφαρμογες και διεγραψε τες μεσα απο αυτα. Τι εννοεις να τις απενεργοποιησω ? ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ unistall των παραπανω εφαρμογων που ζητησα. κατεβασα το root unistaller αλλα δεν μου εμφανιζει πουθενα την επιλογη της καμερας απο την ωμεγα ρομ παρα μονο την στοκ καμερα να απεγκαταστησω μονο Edited March 11, 2013 by m4rvel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Γιάννη, ευχαριστούμε πολύ για όλη την προσπάθειά σου! Μου συμβαίνει συχνά, με διαφορετικές εκδόσεις (44.χ, 43) και διαφορετικούς kernel (stok-perseus) και μετά από mega wipe, να χάνεται ο ήχος του μεγαφώνου τελείως μετά από μια-δυο μέρες λειτουργίας. Σαν να είναι σε silent mode. Από ότι είδα και στο XDA δεν είμαι ο μόνος. Θα δοκιμάσω και με την v43.1. (αν και δεν είμαι αισιόδοξος...) Και στην 43.1 το ίδιο πρόβλημα....στοιχειωμένο είναι το καημένο το κινητό.... Από την μία στους περισσότερους δεν παρουσιάζεται, από την άλλη δεν είμαι ο μόνος. Οπότε τι να φταίει; Θα δοκιμάσω για αρχή άλλο kernel, μη είναι απο εκεί το πρόβλημα. Καμία πρόταση; (Δεν με ενδιαφέρουν οι πολλές ρυθμίσεις, καλή μπαταρία και σταθερότητα) (τώρα έχει ακόμα perseus) Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Παντως επειδη κ εγω επεζα με αλλους κερνελς ο μαμα της 43.1 ειναι αψογος...πρ υη φορα το κινητο και γρηγορο και σταθερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 (edited) καλυτερος απο τον perseus? Και μια ερωτηση παω να βαλω live wallpaper και δεν μου ανοιγει μου λεει οτι wallpaper picker unfortunately stopped εχω την ωμεγα ν43.1 τι πρεπει να κανω? Edited March 11, 2013 by m4rvel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Παντως επειδη κ εγω επεζα με αλλους κερνελς ο μαμα της 43.1 ειναι αψογος...πρ υη φορα το κινητο και γρηγορο και σταθερο καλυτερος απο τον perseus? Εχω δοκιμάσει μέχρι τώρα 3 kernels. stock, Perseus, Boeffla. Με τους δύο πρώτους, είχα το θέμα με τον ήχο, με τον τρίτο ακόμα δε έχω συμπληρώσει αρκετό χρόνο για να πώ. Ο stock είναι από τους τρείς ο χειρότερος σε αυτονομία. Λογικό, αν σκεφτείς ότι custom kernel περνάς και για αυτό τον λόγο. Μελετώντας το γράφημα πτώσης της μπαταρίας το βράδυ, (σταθερές συνθήκες όμοιες για τους τρείς), την καλύτερη μπαταρία την έχει ο perseus, αλλά με πιο erratic συμπεριφορά. Ο Βoeffla έχει πιο σταθερή πτώση. Πάντως και με τους δύο έχω ένα 20-30% καλύτερη μπαταρία από στοκ. Με κανέναν από τους τρείς δεν έχω πρόβλημα μέχρι τώρα με περίεργες συμπεριφορές κλπ, πέρα του προβλήματος με τον ήχο (που μπορεί να μην έχει να κάνει με κερνελ αλλά σε ασυμβατότητα κάποιου προγράμματος με την Ωμέγα) Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Εχω δοκιμάσει μέχρι τώρα 3 kernels. stock, Perseus, Boeffla. Με τους δύο πρώτους, είχα το θέμα με τον ήχο, με τον τρίτο ακόμα δε έχω συμπληρώσει αρκετό χρόνο για να πώ. Ο stock είναι από τους τρείς ο χειρότερος σε αυτονομία. Λογικό, αν σκεφτείς ότι custom kernel περνάς και για αυτό τον λόγο. Μελετώντας το γράφημα πτώσης της μπαταρίας το βράδυ, (σταθερές συνθήκες όμοιες για τους τρείς), την καλύτερη μπαταρία την έχει ο perseus, αλλά με πιο erratic συμπεριφορά. Ο Βoeffla έχει πιο σταθερή πτώση. Πάντως και με τους δύο έχω ένα 20-30% καλύτερη μπαταρία από στοκ. Με κανέναν από τους τρείς δεν έχω πρόβλημα μέχρι τώρα με περίεργες συμπεριφορές κλπ, πέρα του προβλήματος με τον ήχο (που μπορεί να μην έχει να κάνει με κερνελ αλλά σε ασυμβατότητα κάποιου προγράμματος με την Ωμέγα) booefla τι λεει ? οι φημες λενε perseus ,siyah οτι ειναι οι καλυτεροι... εμενα με ενδιαφερει πρωτα η επιδοση και υστερα η μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Εχω δοκιμάσει μέχρι τώρα 3 kernels. stock, Perseus, Boeffla. Με τους δύο πρώτους, είχα το θέμα με τον ήχο, με τον τρίτο ακόμα δε έχω συμπληρώσει αρκετό χρόνο για να πώ. Ο stock είναι από τους τρείς ο χειρότερος σε αυτονομία. Λογικό, αν σκεφτείς ότι custom kernel περνάς και για αυτό τον λόγο. Μελετώντας το γράφημα πτώσης της μπαταρίας το βράδυ, (σταθερές συνθήκες όμοιες για τους τρείς), την καλύτερη μπαταρία την έχει ο perseus, αλλά με πιο erratic συμπεριφορά. Ο Βoeffla έχει πιο σταθερή πτώση. Πάντως και με τους δύο έχω ένα 20-30% καλύτερη μπαταρία από στοκ. Με κανέναν από τους τρείς δεν έχω πρόβλημα μέχρι τώρα με περίεργες συμπεριφορές κλπ, πέρα του προβλήματος με τον ήχο (που μπορεί να μην έχει να κάνει με κερνελ αλλά σε ασυμβατότητα κάποιου προγράμματος με την Ωμέγα) τι προβλημα με τον ηχο εχεις ακριβως? δωσε μου ενα λινκ για τον αλλο κερνελ που ειπες.boeffla. Ξερει κανεις γιατι δεν μπορω να βαλω live wallpaper με την ομεγα ω43.1? μου λεει unfortunately closed οταν παω να βαλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 (edited) τι προβλημα με τον ηχο εχεις ακριβως? δωσε μου ενα λινκ για τον αλλο κερνελ που ειπες.boeffla. Ξερει κανεις γιατι δεν μπορω να βαλω live wallpaper με την ομεγα ω43.1? μου λεει unfortunately closed οταν παω να βαλω εμενα το δοκιμασα τωρα και παιζει κανονικα! παιδια εβαλα τον Perseus , Να ρωτησω απο overclocking πως πατε; ενα cpu over στα 1600 και ενα gpu στα 533 ειναι πολυ; εχει νοημα; το νοτε 2 δεν εχει ιδιο cpu με εμας; το δικο μας ειναι undervolted σε 1.4 ghz? Edited March 12, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 τι προβλημα με τον ηχο εχεις ακριβως? δωσε μου ενα λινκ για τον αλλο κερνελ που ειπες.boeffla. Ξερει κανεις γιατι δεν μπορω να βαλω live wallpaper με την ομεγα ω43.1? μου λεει unfortunately closed οταν παω να βαλω Το γράφω λίγο πιο πάνω, μετά από 2-3 μέρες σταματά να δουλεύει το μεγάφωνο. (δεν χτυπαει το κουδούνι, ούτε το ξυπνητήρι ούτε ακούγεται ο ήχος ταινίας) Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 εχω στειλει 5 μηνυματα και δεν εχουνν παει καν ακομα γυριζει το κυκλακι εχω κανμει ρεσταρτ το κινητο , το εκλεισα και το ξανα ανοιξα,τηλεφωνο μπορω να παρω κανονικα. Ξερει κανεις τι φταιει και δεν πηγαινουν τα μηνυματα μου? Την ομεγα ν43.1 εχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Δεν φταιει η ρομ ..παντως...κοιταξε το κεντρο μηνυμάτων σου...και αν ειναι σβηστο και ξαναπερασε το κανε και ενα restart Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Το εκανα αλλα τπτ .. Sending moy leei...πηρα στην κοσμοτε και μου ειπαν δεν εχει προβλημα ο αριθμος μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Το γράφω λίγο πιο πάνω, μετά από 2-3 μέρες σταματά να δουλεύει το μεγάφωνο. (δεν χτυπαει το κουδούνι, ούτε το ξυπνητήρι ούτε ακούγεται ο ήχος ταινίας) Τα πήρα στο κρανίο και έκανα ένα global format, δεν άφησα τίποτα, κάρτες μνήμης (εσωτερική και εξωτερική, system, data κλπ) Τα στήνω όλα από την αρχή χωρίς να επαναφέρω τίποτα με το titanium ακόμα. Για να δώ αν θα λύσω το πρόβλημα με τον ήχο... (Υ.Γ. στήνω την 43.1) Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1_j Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Εμένα μετά την 42 έκδοση μου ρούφαγε την μπαταρία ο media server ποτέ δεν σταματούσε να τρέχει τι wipe εκανα τι mega wipe και πέρασμα rom (42 , 42.1 και 43) τα ίδια πάλι, πέρασα πάλι την stock δεν έκανα ούτε ροοτ ούτε τπτ και μέχρι στιγμής ούτε καν έχει εμφανιστεί ο media server. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει και το έκανε αυτό. Πάντως θα επιστρέψω σε ομέγα μόλις βγεί η επίσημη 4.2.1 ώστε να είναι σταθερή και αυτή γιατί είχα βαρεθεί να στήνω το κινητό κάθε μέρα απο την αρχή. Να σημειώσω πως μέχρι την 42 δεν είχα ποτέ το παραμικρό πρόβλημα και ήμουν υπερευχαριστημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 τι ειναι το media server για να το ελεγξω και εγω γιατι η μπαταρια δεν ειναι και τοσο καλη, με την 43.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1_j Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 τι ειναι το media server για να το ελεγξω και εγω γιατι η μπαταρια δεν ειναι και τοσο καλη, με την 43.1 Εδώ είναι το μήνυμα που είχα γράψει για το πρόβλημα μου αλλά δεν είχα καμία ουσιαστική απάντηση που να έλυσε το πρόβλημα Πήγαινε ρυθμίσεις -> Μπαταρία και δες αν σου τρέχει το media server ή διακομιστής μέσων τι σημαίνει δεν ξέρω πάντος με ένα search που έκανα έχουν πολύ πρόβλημα και όχι μόνο όσοι έχουν το S3. δες π.χ εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts