mantzaros Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 μολις τελειωσα και το σεταρισμα της 26 απιστευτα γρηγορη και smooth!!!!! πλησιαζουμε προς το τελος υποθετω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Καλημέρα σε όλους! Πέρασα την 26 χωρίς full wipe πάνω από την 25 και μου έκανε ακριβώς το ίδιο (όπως και από 24 σε 25) πρόβλημα δεν είχα δηλαδή ήχο από/σε κάποια νούμερα. Πέρασα με full wipe και είναι όλα καλά... απλά είμαι περίεργος, μόνο σε μένα τυχαίνει?? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. September 17, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Καλημέρα σε όλους! Πέρασα την 26 χωρίς full wipe πάνω από την 25 και μου έκανε ακριβώς το ίδιο (όπως και από 24 σε 25) πρόβλημα δεν είχα δηλαδή ήχο από/σε κάποια νούμερα. Πέρασα με full wipe και είναι όλα καλά... απλά είμαι περίεργος, μόνο σε μένα τυχαίνει?? :wacko: Από άλλες αναφορές που εχω αυτό γίνεται όταν κάνουν restore εφαρμογές, δεδομένα ή ρυθμίσεις από το backup τους. Σ' σένα μετά την εγκατάσταση έχει ήχο? Πότε παρουσιάζεται το πρόβλημα? Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Από άλλες αναφορές που εχω αυτό γίνεται όταν κάνουν restore εφαρμογές, δεδομένα ή ρυθμίσεις από το backup τους. Σ' σένα μετά την εγκατάσταση έχει ήχο? Πότε παρουσιάζεται το πρόβλημα? Μα δεν έκανα κανένα restore αφού πέρασα πάνω από την 25 κάνοντας μόνο wipe cache/dalvik (που το κάνει και η εγκατάσταση της Omega ούτως ή άλλως) οπότε δεν ξέρω που μπορώ να εντοπίσω το πρόβλημα... Κοίτα δεν είναι κόπος να την περάσω από πάνω με full wipe απλά μου κινεί την περιέργεια ως προς τι συμβαίνει. Ήχο δεν έχω μόνο στις κλήσεις, ενώ ο άλλος με ακούει κανονικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Εγώ πέρασα την 26 με wipe. Είχα μείνει στην 23 μέχρι τώρα. Παρατηρώ όμως ότι με αυτό το leak η συσκευή είναι ένα κλικ πιο αργή. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Εγώ πάλι βλέπω ότι ο dialer επαφές ανοίγουν πιο γρήγορα. Εννοώ την πρώτη φορά όταν έχεις ώρα να ανοίξεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Με διαφορά η καλύτερη υλοποίηση που υπάρχει μέχρι τώρα στο φασόλι είναι η v26... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Την εστησα κατευθείαν με Nova και έχω βάλει τον exDialer οπότε δεν έχω άποψη ακόμα για το αν ανοίγει πιο γρήγορα τις επαφές. Η εντύπωση που δύναται είναι ότι αργεί περισσότερο να ανοίξει κάποια μενου. Πχ το διαχείριση εφαρμογών. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Έχει baseband DLI7? η Omega v26 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Έχει baseband DLI7? η Omega v26 . Based on firmware XXDLI8 Android 4.1.1 Jelly Bean http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=26325755&postcount=2 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=31638917&postcount=21706 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 http://imageshack.us/a/img844/3166/screenshot2012091713420.png Περίεργο δεν είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 http://imageshack.us/a/img844/3166/screenshot2012091713420.png Περίεργο δεν είναι? Εννοείς το ότι το modem είναι το DLI7? Μάλλον δε το έχει συμπεριλάβει στην v.26 σαν default. Πέρασε το μόνος σου ξεχωριστά από εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=31616361 Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Αλήθεια τι γίνεται εδώ ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 http://img.tapatalk.com/d/12/09/17/ahe4uvu4.jpgΕρώτηση γιατί έχω αυτή την βάση ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Ξέχασε να συμπεριλάβει μόντεμ (ή όχι) και έχετε κρατήσει αυτό που είχατε πριν ;) Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Κ πως γίνεται δύο άτομα με την ίδια ρομ να έχουν άλλο μόντεμ; εγώ το πρωί είχα ιδιο μοντεμ ίδια βάση στην προηγούμενη ωμέγα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Ωχ, κι εγώ αυτή έχω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Κ πως γίνεται δύο άτομα με την ίδια ρομ να έχουν άλλο μόντεμ; εγώ το πρωί είχα ιδιο μοντεμ ίδια βάση στην προηγούμενη ωμέγα Ξαναγράφω. Ο μάγειρας, ξέχασε να βάλει modem στην τελευταία έκδοση (ή δεν έβαλε επίτηδες) άρα ο καθένας κράτησε αυτό που είχε τελευταία. Εσύ μπορεί να είχες το DLI7 ο φίλος το DLI4 ή οποιοδήποτε είχε τέλος πάντων. Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Μα σου εξηγώ κ δεν κατάλαβες. Πριν είχα dl7 τώρα γιατί βγάζει dl4; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Μα σου εξηγώ κ δεν κατάλαβες. Πριν είχα dl7 τώρα γιατί βγάζει dl4; Μήπως κατά λάθος το επέλεξες κατά την εγκατάσταση με το aroma? Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Δεν επέλεξα κάτι αλλά δεν είδα κ την επιλογή που λες custom installation k remove bloatware Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Δεν επέλεξα κάτι αλλά δεν είδα κ την επιλογή που λες custom installation k remove bloatware Anyway, δεν είναι κάτι φοβερό.Μπορεί να το έχει default ο Γιάννης όταν περνάει η omega, μπορεί να έγινε κάτι κατά την εγκατάσταση με το aroma installer. Πέρασε το modem DLI8 από τον σύνδεσμο πιο πίσω που έδωσα μέσω recovery. Δεν απαιτείται κάποιο wipe. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Ναι το πέρασα απλά φαίνεται περίεργο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Γίνεται μετά από αλλαγή rom κατά το restore των εφαρμογών να κάνω restore και τα widgets όπως τα έχω φτιάξει να εμφανίζονται στις αρχικές οθόνες? Χρησιμοποιώ apex launcher. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Πιο πάνω έχουν δωθεί και το μόντεμ και ο κερνελ... Απλά περάστε τους... Έχω μόνο μόντεμ άλλαξα και πραγματικά μπορώ να πω πως η ρομ πετάει. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts