ana4732 Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Δεν χρειαζεται να φλασαρεις το supersu. Εχεις roorαρισμενη συσκευή ηδη εκτιμώ μεσω της εφαρμογης odin, ειδάλλως δεν θα μπορούσες να περασεις την twrp recovery. Το μονο που εχεις να κανεις, είναι να πάρεις backup το λειτουργικό σου (stock rom) μέσω twrp σε sdcard κατα προτίμηση, μηπως κατα λάθος στο wipe που θα κανεις συμπεριλάβεις και το internal storage. Οποτε γουσταρεις φορτωνεις ξανά το backup και επανερχεσαι σε stock rom. Αφού πάρεις bacκup κανεις full wipe, φλασαρεις custom rom + gapps. Τέλος, αφού περάσεις το android 6 και αποκτήσεις δικαιώματα προγραμματιστή, rootαρεις την συσκευη επιλεγοντας " προσβαση root" -> εφαρμογές και adb.https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160916/932b605d5ec68b471aabe1d88ff114c4.jpg ASUS ZENFONE 2 | Z3560 1.8 Ghz | 2 Gb RAM το superSu το φορτωνω γιατι οπως διαβασα στο galaxys3root.com καποια προγραμματα για να εγκατασταθουν ζητουν αδεια απο το supersu. Σ' εμενα ομως που δεν υπαρχει στις εφαρμογες , δεν θα εχω προβλημα ? ή επειδη ειμαι ηδη root ειμαι οκ? Μετα το φλασαρισμα της cm13 πηγαινω "προσβαση root εφαρμογες και ADB" και εκει κανω καποιο σεταρισμα ? Χρειαζεται να ξανακανω install καποιο προγραμμα για να γινω root ? ευχαριστω Τακης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polis4 Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Ενα περάσεις και το supersu στην cm-13 θα πρεπει να παρέχεις άδεια σε κάθε εφαρμογή που πας να εγκαταστάσεις. Το android 6 έχει στο μενού του επιλογή να ενεργοποιήσεις το root χωρίς την χρηση κάποιας επιπλεον εφαρμογης. Δεν χρειαζεται να κανεις κάτι τώρα σχετικα με το supersu. Ξεκίνα την διαδικασία. Είσαι έτοιμος ASUS ZENFONE 2 | Z3560 1.8 Ghz | 2 Gb RAM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ana4732 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 (edited) Ενα περάσεις και το supersu στην cm-13 θα πρεπει να παρέχεις άδεια σε κάθε εφαρμογή που πας να εγκαταστάσεις. Το android 6 έχει στο μενού του επιλογή να ενεργοποιήσεις το root χωρίς την χρηση κάποιας επιπλεον εφαρμογης. Δεν χρειαζεται να κανεις κάτι τώρα σχετικα με το supersu. Ξεκίνα την διαδικασία. Είσαι έτοιμος ASUS ZENFONE 2 | Z3560 1.8 Ghz | 2 Gb RAM καλησπερα, ειναι απαραιτητο ή απλως συνισταται, να κανω wipe και το internal storage προκειμενου να περασω cm13 και να απαλλαγω ισως απο εφαρμογες ή ο,τι αχρηστο απο πριν υπηρχε ? Αν την κανω wipe χρειαζεται και κατι αλλο εκτος τα installation rom_gapps ? Ψαχνω εκδοση Gapps για s3 ή ειναι κοινες οι εκδοσεις για ολα τα μοντελα/μαρκες ? Edited September 20, 2016 by ana4732 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polis4 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Δεν είναι αναγκαίο να κανεις φορμάτ τo internal storage. Εγώ πάντως το προτιμώ ειδικα όταν αλλαζω εκδοση απο stock σε custom rom ή απο android 5 σε 6 και το αντίστροφο για τον λόγο που προανεφερες. Ακολούθως το μονο που χρειαζεται είναι να φλασαρεις τη rom και τα gapps. Τα gapps είναι χωρισμένα σε 4 κατηγοριες αναλόγως την αρχιτεκτονικη του επεξεργαστή και όχι την μάρκα του κινητού ;-). Εσύ επιλεγεις ARM | 6.0 | PICO (ή οποιαδήποτε αλλη εκδοση θες) https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160920/50855f2927a2255ed85211ea8bfb96b2.jpg ASUS Zenfone 2 |1.8 Ghz | MM 6.0.1 CM-13 Temasek Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ana4732 Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Δεν είναι αναγκαίο να κανεις φορμάτ τo internal storage. Εγώ πάντως το προτιμώ ειδικα όταν αλλαζω εκδοση απο stock σε custom rom ή απο android 5 σε 6 και το αντίστροφο για τον λόγο που προανεφερες. Ακολούθως το μονο που χρειαζεται είναι να φλασαρεις τη rom και τα gapps. Τα gapps είναι χωρισμένα σε 4 κατηγοριες αναλόγως την αρχιτεκτονικη του επεξεργαστή και όχι την μάρκα του κινητού ;-). Εσύ επιλεγεις ARM | 6.0 | PICO (ή οποιαδήποτε αλλη εκδοση θες) ASUS Zenfone 2 |1.8 Ghz | MM 6.0.1 CM-13 Temasek καλησπερα και παλι, ολα καλα φιλε μου. Φορτωσα cm13. Ευχαριστω για την βοηθεια σας. Καλη συνεχεια. Τακης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 καλησπερα και παλι, ολα καλα φιλε μου. Φορτωσα cm13. Ευχαριστω για την βοηθεια σας. Καλη συνεχεια. Τακης σου φαινεται γρηγορη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polis4 Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 σου φαινεται γρηγορη? Δες το βίντεο https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=941898255907663&id=834411656656324 ASUS Zenfone 2 |1.8 Ghz | MM 6.0.1 CM-13 Temasek Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Δες το βίντεο https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=941898255907663&id=834411656656324 ASUS Zenfone 2 |1.8 Ghz | MM 6.0.1 CM-13 Temasek Δεν χρειάζεται φιλε. Ειχα cm11, εβαλα cm13, μου φάνηκε πολύ αργή και επέστρεψα σε cm11. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polis4 Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Μπορείς να δοκιμασεις την SlimLP 5.1.1 εγγύηση ;) ASUS Zenfone 2 |1.8 Ghz | MM 6.0.1 CM-13 Temasek Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papamo Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 (edited) Καλησπέρα.Έχω περάσει με full wipe την cm13 και μερικές φορές κρασαρει η κάμερα, και δουλεύει ξανά μετά από επανεκκίνηση.Έχει συμβεί σε κάποιον από εσάς;Επίσης ήθελα να ρωτήσω αν δουλεύει το τηλέφωνο καλύτερα με άλλον κερνελ με την cm13.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Edited October 4, 2016 by papamo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polis4 Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Καλησπέρα.Έχω περάσει με full wipe την cm13 και μερικές φορές κρασαρει η κάμερα, και δουλεύει ξανά μετά από επανεκκίνηση.Έχει συμβεί σε κάποιον από εσάς;Επίσης ήθελα να ρωτήσω αν δουλεύει το τηλέφωνο καλύτερα με άλλον κερνελ με την cm13.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Καθάρισε data και cache απο την εφαρμογή της καμερας και επανεκκινηση ASUS Zenfone 2 |1.8 Ghz | MM 6.0.1 AICP Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achkap Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Καλησπέρα.Έχω περάσει με full wipe την cm13 και μερικές φορές κρασαρει η κάμερα, και δουλεύει ξανά μετά από επανεκκίνηση.Έχει συμβεί σε κάποιον από εσάς;Επίσης ήθελα να ρωτήσω αν δουλεύει το τηλέφωνο καλύτερα με άλλον κερνελ με την cm13.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Κατέβασε το mediaserver kill από το play και η βάλτο από τις ρυθμίσεις του να τρέχει κάθε φορά που ξεκλειδώσει το τηλέφωνο ή τρέξ το εσύ χειροκίνητα κάθε φορά που δεν ανοίγει ή κάμερα. Είναι γνωστό πρόβλημα στην cm13 κι αυτό το λύνει. Ο boeffla kernel τρέχει καλά αλλά όχι σε όλες. Στην official και στου temasek (που κατά τη γνώμη μου είναι ή καλύτερη) τρέχει καλά. Στην beanstalk έχει προβλήματα. Σε μένα τουλάχιστον. Αλλά και από μόνη της αυτή ή ρομ είναι πολύ καλή. Γενικά είναι γρήγορες οι cm13 και καλές. Εγώ τις χρησιμοποιώ από την αρχή και με εξαίρεση κάποιες φορές που τρώνε κολλήματα όπως όλες οι ρομ έχουν την καλύτερη απόδοση. Για μένα πάντα Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 παιδια μου εκανε αναβαθμηση τις συσκευης η samsung και ο κοδικος της κερνελ ειναι dpi@dell318#1 ειναι σωστη αυτη η κερνελ γιατι το τηλεφωνο δεν δουλευει σωστα ειναι αυτη που εχουν ολα τα galaxy ? με τη 4.3 πανω?? οποιος μπορει να βοηθησει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papamo Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Καλησπέρα.Έχω περάσει την cm13 και εχθές πήρα καινούργια μπαταρία.Το τηλέφωνο δεν φορτίζει οταν είναι ανοιχτό ούτε καν 1%,αλλά οταν το απενεργοποίησω φορτίζει κανονικά μήπως ξέρει κάποιος τι φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polis4 Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Καλησπέρα.Έχω περάσει την cm13 και εχθές πήρα καινούργια μπαταρία.Το τηλέφωνο δεν φορτίζει οταν είναι ανοιχτό ούτε καν 1%,αλλά οταν το απενεργοποίησω φορτίζει κανονικά μήπως ξέρει κάποιος τι φταίει; Παράξενο. Κάνε μια αρχική πληρη φόρτιση με κλειστό κινητό και ξανά δοκίμασε μετα με ανοιχτο ASUS Zenfone 2 |1.8 Ghz | MM 6.0.1 AICP Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papamo Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Παιδιά τελικά έχω πρόβλημα με την φόρτισει του τηλεφώνου.Είτε το έχω κλειστό είτε ανοιχτό αυτό αντί να φορτίζει ξεφορτίζει.Το λεντ λαμπάκι έχει ένα πρασινοπορτοκαλι χρώμα όταν το έχω στον φορτιστή.Ενώ εχθές πρώτη φορά που φόρτιζα την καινούργια μπαταρία πήγαν όλα καλά σήμερα δεν ξέρω τι έγινε.Αφού ξαναφλασάρισα την cm13 και πάλι τίποτα.Σας έχει ξανασυμβεί αυτό;Τι λέτε να είναι hardware or software το πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polis4 Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Παιδιά τελικά έχω πρόβλημα με την φόρτισει του τηλεφώνου.Είτε το έχω κλειστό είτε ανοιχτό αυτό αντί να φορτίζει ξεφορτίζει.Το λεντ λαμπάκι έχει ένα πρασινοπορτοκαλι χρώμα όταν το έχω στον φορτιστή.Ενώ εχθές πρώτη φορά που φόρτιζα την καινούργια μπαταρία πήγαν όλα καλά σήμερα δεν ξέρω τι έγινε.Αφού ξαναφλασάρισα την cm13 και πάλι τίποτα.Σας έχει ξανασυμβεί αυτό;Τι λέτε να είναι hardware or software το πρόβλημα; Μάλλον hardware. Απο το Μάιο έχω φορέσει αρκετές custom rom και δεν αντιμετώπισα τέτοιο προβλημα ASUS Zenfone 2 |1.8 Ghz | MM 6.0.1 AICP Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Παιδιά τελικά έχω πρόβλημα με την φόρτισει του τηλεφώνου.Είτε το έχω κλειστό είτε ανοιχτό αυτό αντί να φορτίζει ξεφορτίζει.Το λεντ λαμπάκι έχει ένα πρασινοπορτοκαλι χρώμα όταν το έχω στον φορτιστή.Ενώ εχθές πρώτη φορά που φόρτιζα την καινούργια μπαταρία πήγαν όλα καλά σήμερα δεν ξέρω τι έγινε.Αφού ξαναφλασάρισα την cm13 και πάλι τίποτα.Σας έχει ξανασυμβεί αυτό;Τι λέτε να είναι hardware or software το πρόβλημα; Πριν κάνεις κάτι δραστικό δοκίμασε παλιότερη έκδοση του CM. Στο Nexus 10, μια σειρά από CM13 δεν φόρτιζαν. Πέρασαν μερικές εβδομάδες μέχρι να βγεί διορθωμένη. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Παιδιά τελικά έχω πρόβλημα με την φόρτισει του τηλεφώνου.Είτε το έχω κλειστό είτε ανοιχτό αυτό αντί να φορτίζει ξεφορτίζει.Το λεντ λαμπάκι έχει ένα πρασινοπορτοκαλι χρώμα όταν το έχω στον φορτιστή.Ενώ εχθές πρώτη φορά που φόρτιζα την καινούργια μπαταρία πήγαν όλα καλά σήμερα δεν ξέρω τι έγινε.Αφού ξαναφλασάρισα την cm13 και πάλι τίποτα.Σας έχει ξανασυμβεί αυτό;Τι λέτε να είναι hardware or software το πρόβλημα; Και φυσικα πριν τα παρατησεις περνάς μέσο odin μαμα firmware.μπορει κ να φταιει ο kernel περνα εναν αλλο πιο πριν boeffla ας πουμε πρέπει να βγαζει για cyanogenmod. Αλλα σιγουρα το μαμα firmware στο τέλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Παιδιά τελικά έχω πρόβλημα με την φόρτισει του τηλεφώνου.Είτε το έχω κλειστό είτε ανοιχτό αυτό αντί να φορτίζει ξεφορτίζει.Το λεντ λαμπάκι έχει ένα πρασινοπορτοκαλι χρώμα όταν το έχω στον φορτιστή.Ενώ εχθές πρώτη φορά που φόρτιζα την καινούργια μπαταρία πήγαν όλα καλά σήμερα δεν ξέρω τι έγινε.Αφού ξαναφλασάρισα την cm13 και πάλι τίποτα.Σας έχει ξανασυμβεί αυτό;Τι λέτε να είναι hardware or software το πρόβλημα; Δοκιμάζεις επίσης καινούργιο καλώδιο. Καθαρίζεις με μια απαλή οδοντόβουρτσα και καθαρό (όχι μπλε) οινόπνευμα την θύρα usb. Αν δε φτιάξει βλέπουμε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papamo Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Με την cm13 που έχω άλλαξα kernel και έβαλα τον boeffla μπας και φορτίζει αλλά μάπα το καρπούζι.Είχα κρατημένο backup την μαμά ρομ,την έκανα restore και φορτίζει.Αλλά ρε παιδιά Θέλω να πάω σε cm γιατί πέρασαν τα χρονια και η μαμά ρομ δεν............. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Με την cm13 που έχω άλλαξα kernel και έβαλα τον boeffla μπας και φορτίζει αλλά μάπα το καρπούζι.Είχα κρατημένο backup την μαμά ρομ,την έκανα restore και φορτίζει.Αλλά ρε παιδιά Θέλω να πάω σε cm γιατί πέρασαν τα χρονια και η μαμά ρομ δεν............. Αδελφε εχω φύγει απο το τηλεφωνο καιρό τώρα τα αλλα τα παιδια σαφώς θα σε βοηθήσουν καλύτερα αλλά η rom που πέρασες εχει δουλέψει σε κοσμο και ντουνια οποτε δεν εχεις τίποτα να χάσεις ξανα περνώντας την απο την αρχή βάση οδηγιών και πιστεύω θα κάτσει καλά αυτή τη φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polis4 Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Αδελφε εχω φύγει απο το τηλεφωνο καιρό τώρα τα αλλα τα παιδια σαφώς θα σε βοηθήσουν καλύτερα αλλά η rom που πέρασες εχει δουλέψει σε κοσμο και ντουνια οποτε δεν εχεις τίποτα να χάσεις ξανα περνώντας την απο την αρχή βάση οδηγιών και πιστεύω θα κάτσει καλά αυτή τη φορά. Φίλε πέρασε την cm-13 temasek Η καλύτερη rom για μένα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3286265 Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 παιδια μου εκανε αναβαθμηση τις συσκευης η samsung και ο κοδικος της κερνελ ειναι dpi@dell318#1 ειναι σωστη αυτη η κερνελ γιατι το τηλεφωνο δεν δουλευει σωστα ειναι αυτη που εχουν ολα τα galaxy ? με τη 4.3 πανω?? οποιος μπορει να βοηθησει...Τι σου κάνει και λες ότι δε δουλεύει σωστά; Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papamo Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Παιδιά μάλλον η θύρα usb θέλει αλλαγεί γι'αυτό δεν φορτίζει.Πόσο περίπου θα κοστίσει ξέρετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts