Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S III

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν χρειαζεται να φλασαρεις το supersu. Εχεις roorαρισμενη συσκευή ηδη εκτιμώ μεσω της εφαρμογης odin, ειδάλλως δεν θα μπορούσες να περασεις την twrp recovery. Το μονο που εχεις να κανεις, είναι να πάρεις backup το λειτουργικό σου (stock rom) μέσω twrp σε sdcard κατα προτίμηση, μηπως κατα λάθος στο wipe που θα κανεις συμπεριλάβεις και το internal storage. Οποτε γουσταρεις φορτωνεις ξανά το backup και επανερχεσαι σε stock rom. Αφού πάρεις bacκup κανεις full wipe, φλασαρεις custom rom + gapps. Τέλος, αφού περάσεις το android 6 και αποκτήσεις δικαιώματα προγραμματιστή, rootαρεις την συσκευη επιλεγοντας " προσβαση root" -> εφαρμογές και adb.https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160916/932b605d5ec68b471aabe1d88ff114c4.jpg

ASUS ZENFONE 2 | Z3560 1.8 Ghz | 2 Gb RAM

το superSu το φορτωνω γιατι οπως διαβασα στο galaxys3root.com καποια προγραμματα για να εγκατασταθουν ζητουν αδεια απο το supersu. Σ' εμενα ομως που δεν υπαρχει στις εφαρμογες , δεν θα εχω προβλημα ? ή επειδη ειμαι ηδη root ειμαι οκ?

Μετα το φλασαρισμα της cm13 πηγαινω "προσβαση root εφαρμογες και ADB" και εκει κανω καποιο σεταρισμα ? Χρειαζεται να ξανακανω install καποιο προγραμμα για να γινω root ?

ευχαριστω

Τακης

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ενα περάσεις και το supersu στην cm-13 θα πρεπει να παρέχεις άδεια σε κάθε εφαρμογή που πας να εγκαταστάσεις.

Το android 6 έχει στο μενού του επιλογή να ενεργοποιήσεις το root χωρίς την χρηση κάποιας επιπλεον εφαρμογης. Δεν χρειαζεται να κανεις κάτι τώρα σχετικα με το supersu. Ξεκίνα την διαδικασία. Είσαι έτοιμος

Ενα περάσεις και το supersu στην cm-13 θα πρεπει να παρέχεις άδεια σε κάθε εφαρμογή που πας να εγκαταστάσεις.

Το android 6 έχει στο μενού του επιλογή να ενεργοποιήσεις το root χωρίς την χρηση κάποιας επιπλεον εφαρμογης. Δεν χρειαζεται να κανεις κάτι τώρα σχετικα με το supersu. Ξεκίνα την διαδικασία. Είσαι έτοιμος

καλησπερα,

ειναι απαραιτητο ή απλως συνισταται, να κανω wipe και το internal storage προκειμενου να περασω cm13 και να απαλλαγω ισως απο εφαρμογες ή ο,τι αχρηστο απο πριν υπηρχε ? Αν την κανω wipe χρειαζεται και κατι αλλο εκτος τα installation rom_gapps ?

Ψαχνω εκδοση Gapps για s3 ή ειναι κοινες οι εκδοσεις για ολα τα μοντελα/μαρκες ?

Edited by ana4732

Δεν είναι αναγκαίο να κανεις φορμάτ τo internal storage. Εγώ πάντως το προτιμώ ειδικα όταν αλλαζω εκδοση απο stock σε custom rom ή απο android 5 σε 6 και το αντίστροφο για τον λόγο που προανεφερες. Ακολούθως το μονο που χρειαζεται είναι να φλασαρεις τη rom και τα gapps. Τα gapps είναι χωρισμένα σε 4 κατηγοριες αναλόγως την αρχιτεκτονικη του επεξεργαστή και όχι την μάρκα του κινητού ;-). Εσύ επιλεγεις ARM | 6.0 | PICO (ή οποιαδήποτε αλλη εκδοση θες)

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160920/50855f2927a2255ed85211ea8bfb96b2.jpg

ASUS Zenfone 2 |1.8 Ghz | MM 6.0.1 CM-13 Temasek

Δεν είναι αναγκαίο να κανεις φορμάτ τo internal storage. Εγώ πάντως το προτιμώ ειδικα όταν αλλαζω εκδοση απο stock σε custom rom ή απο android 5 σε 6 και το αντίστροφο για τον λόγο που προανεφερες. Ακολούθως το μονο που χρειαζεται είναι να φλασαρεις τη rom και τα gapps. Τα gapps είναι χωρισμένα σε 4 κατηγοριες αναλόγως την αρχιτεκτονικη του επεξεργαστή και όχι την μάρκα του κινητού ;-). Εσύ επιλεγεις ARM | 6.0 | PICO (ή οποιαδήποτε αλλη εκδοση θες)

καλησπερα και παλι,

ολα καλα φιλε μου. Φορτωσα cm13. Ευχαριστω για την βοηθεια σας. Καλη συνεχεια.

Τακης

καλησπερα και παλι,

ολα καλα φιλε μου. Φορτωσα cm13. Ευχαριστω για την βοηθεια σας. Καλη συνεχεια.

Τακης

σου φαινεται γρηγορη?

Δες το βίντεο

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=941898255907663&id=834411656656324

Δεν χρειάζεται φιλε. Ειχα cm11, εβαλα cm13, μου φάνηκε πολύ αργή και επέστρεψα σε cm11.

• 2 weeks later...
Καλησπέρα.Έχω περάσει με full wipe την cm13 και μερικές φορές κρασαρει η κάμερα, και δουλεύει ξανά μετά από επανεκκίνηση.Έχει συμβεί σε κάποιον από εσάς;Επίσης ήθελα να ρωτήσω αν δουλεύει το τηλέφωνο καλύτερα με άλλον κερνελ με την cm13.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Edited by papamo

Καλησπέρα.Έχω περάσει με full wipe την cm13 και μερικές φορές κρασαρει η κάμερα, και δουλεύει ξανά μετά από επανεκκίνηση.Έχει συμβεί σε κάποιον από εσάς;Επίσης ήθελα να ρωτήσω αν δουλεύει το τηλέφωνο καλύτερα με άλλον κερνελ με την cm13.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καθάρισε data και cache απο την εφαρμογή της καμερας και επανεκκινηση

ASUS Zenfone 2 |1.8 Ghz | MM 6.0.1 AICP Rom

Καλησπέρα.Έχω περάσει με full wipe την cm13 και μερικές φορές κρασαρει η κάμερα, και δουλεύει ξανά μετά από επανεκκίνηση.Έχει συμβεί σε κάποιον από εσάς;Επίσης ήθελα να ρωτήσω αν δουλεύει το τηλέφωνο καλύτερα με άλλον κερνελ με την cm13.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Κατέβασε το mediaserver kill από το play και η βάλτο από τις ρυθμίσεις του να τρέχει κάθε φορά που ξεκλειδώσει το τηλέφωνο ή τρέξ το εσύ χειροκίνητα κάθε φορά που δεν ανοίγει ή κάμερα. Είναι γνωστό πρόβλημα στην cm13 κι αυτό το λύνει. Ο boeffla kernel τρέχει καλά αλλά όχι σε όλες. Στην official και στου temasek (που κατά τη γνώμη μου είναι ή καλύτερη) τρέχει καλά. Στην beanstalk έχει προβλήματα. Σε μένα τουλάχιστον. Αλλά και από μόνη της αυτή ή ρομ είναι πολύ καλή.

Γενικά είναι γρήγορες οι cm13 και καλές. Εγώ τις χρησιμοποιώ από την αρχή και με εξαίρεση κάποιες φορές που τρώνε κολλήματα όπως όλες οι ρομ έχουν την καλύτερη απόδοση. Για μένα πάντα

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

παιδια μου εκανε αναβαθμηση τις συσκευης η samsung και ο κοδικος της κερνελ ειναι

dpi@dell318#1 ειναι σωστη αυτη η κερνελ

γιατι το τηλεφωνο δεν δουλευει σωστα

ειναι αυτη που εχουν ολα τα galaxy ? με τη 4.3 πανω??

οποιος μπορει να βοηθησει...

Καλησπέρα.Έχω περάσει την cm13 και εχθές πήρα καινούργια μπαταρία.Το τηλέφωνο δεν φορτίζει οταν είναι ανοιχτό ούτε καν 1%,αλλά οταν το απενεργοποίησω φορτίζει κανονικά μήπως ξέρει κάποιος τι φταίει;

Καλησπέρα.Έχω περάσει την cm13 και εχθές πήρα καινούργια μπαταρία.Το τηλέφωνο δεν φορτίζει οταν είναι ανοιχτό ούτε καν 1%,αλλά οταν το απενεργοποίησω φορτίζει κανονικά μήπως ξέρει κάποιος τι φταίει;

Παράξενο. Κάνε μια αρχική πληρη φόρτιση με κλειστό κινητό και ξανά δοκίμασε μετα με ανοιχτο

Παιδιά τελικά έχω πρόβλημα με την φόρτισει του τηλεφώνου.Είτε το έχω κλειστό είτε ανοιχτό αυτό αντί να φορτίζει ξεφορτίζει.Το λεντ λαμπάκι έχει ένα πρασινοπορτοκαλι χρώμα όταν το έχω στον φορτιστή.Ενώ εχθές πρώτη φορά που φόρτιζα την καινούργια μπαταρία πήγαν όλα καλά σήμερα δεν ξέρω τι έγινε.Αφού ξαναφλασάρισα την cm13 και πάλι τίποτα.Σας έχει ξανασυμβεί αυτό;Τι λέτε να είναι hardware or software το πρόβλημα;

Παιδιά τελικά έχω πρόβλημα με την φόρτισει του τηλεφώνου.Είτε το έχω κλειστό είτε ανοιχτό αυτό αντί να φορτίζει ξεφορτίζει.Το λεντ λαμπάκι έχει ένα πρασινοπορτοκαλι χρώμα όταν το έχω στον φορτιστή.Ενώ εχθές πρώτη φορά που φόρτιζα την καινούργια μπαταρία πήγαν όλα καλά σήμερα δεν ξέρω τι έγινε.Αφού ξαναφλασάρισα την cm13 και πάλι τίποτα.Σας έχει ξανασυμβεί αυτό;Τι λέτε να είναι hardware or software το πρόβλημα;

Μάλλον hardware. Απο το Μάιο έχω φορέσει αρκετές custom rom και δεν αντιμετώπισα τέτοιο προβλημα

Πριν κάνεις κάτι δραστικό δοκίμασε παλιότερη έκδοση του CM. Στο Nexus 10, μια σειρά από CM13 δεν φόρτιζαν. Πέρασαν μερικές εβδομάδες μέχρι να βγεί διορθωμένη.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Και φυσικα πριν τα παρατησεις περνάς μέσο odin μαμα firmware.μπορει κ να φταιει ο kernel περνα εναν αλλο πιο πριν boeffla ας πουμε πρέπει να βγαζει για cyanogenmod. Αλλα σιγουρα το μαμα firmware στο τέλος.

Δοκιμάζεις επίσης καινούργιο καλώδιο.

Καθαρίζεις με μια απαλή οδοντόβουρτσα και καθαρό (όχι μπλε) οινόπνευμα την θύρα usb.

Αν δε φτιάξει βλέπουμε.

Με την cm13 που έχω άλλαξα kernel και έβαλα τον boeffla μπας και φορτίζει αλλά μάπα το καρπούζι.Είχα κρατημένο backup την μαμά ρομ,την έκανα restore και φορτίζει.Αλλά ρε παιδιά Θέλω να πάω σε cm γιατί πέρασαν τα χρονια και η μαμά ρομ δεν.............

Με την cm13 που έχω άλλαξα kernel και έβαλα τον boeffla μπας και φορτίζει αλλά μάπα το καρπούζι.Είχα κρατημένο backup την μαμά ρομ,την έκανα restore και φορτίζει.Αλλά ρε παιδιά Θέλω να πάω σε cm γιατί πέρασαν τα χρονια και η μαμά ρομ δεν.............

Αδελφε εχω φύγει απο το τηλεφωνο καιρό τώρα τα αλλα τα παιδια σαφώς θα σε βοηθήσουν καλύτερα αλλά η rom που πέρασες εχει δουλέψει σε κοσμο και ντουνια οποτε δεν εχεις τίποτα να χάσεις ξανα περνώντας την απο την αρχή βάση οδηγιών και πιστεύω θα κάτσει καλά αυτή τη φορά.

Αδελφε εχω φύγει απο το τηλεφωνο καιρό τώρα τα αλλα τα παιδια σαφώς θα σε βοηθήσουν καλύτερα αλλά η rom που πέρασες εχει δουλέψει σε κοσμο και ντουνια οποτε δεν εχεις τίποτα να χάσεις ξανα περνώντας την απο την αρχή βάση οδηγιών και πιστεύω θα κάτσει καλά αυτή τη φορά.

Φίλε πέρασε την cm-13 temasek

Η καλύτερη rom για μένα

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3286265

Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

παιδια μου εκανε αναβαθμηση τις συσκευης η samsung και ο κοδικος της κερνελ ειναι

dpi@dell318#1 ειναι σωστη αυτη η κερνελ

γιατι το τηλεφωνο δεν δουλευει σωστα

ειναι αυτη που εχουν ολα τα galaxy ? με τη 4.3 πανω??

οποιος μπορει να βοηθησει...

Τι σου κάνει και λες ότι δε δουλεύει σωστά;