stefrop Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Γεια σου το ποια ρομ θα βαλεις εξαρταται απο τι σε ενδιαφερει εσενα να εχει το τηλεφωνο σου.Ταχυτητα,ραδιο,καλες φωτο,εμφανιση κτλ.Διαβασε καποιες σελιδες απο 396 και μετα να παρεις καποια ιδεα για το τι προτεινουν οι πιο ψαγμενοι εδω και το πως γινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Γεια σας! Είμαι λίγο άσχετος με τις τροποποιήσεις αλλά ήρθε η ώρα κάτι να κάνω στο κινητό μου γιατί σέρνεται υπερβολικά πια. Ξέρω ότι υπάρχουν ένα κάρο τροποποιήσεις ώστε να το βελτιώσω αλλά επειδή δεν ξέρω καμιά αλλά και να διαβάσω να μάθω δεν θα μπορέσω να διαλέξω μήπως θα μπορούμε κάποιος να μου πει τι να κάνω για να το βελτιώσω? Σίγουρα το πρώτο που θα χρειαστεί να κάνω είναι root. Ok μέχρι εκεί. Μετά το χάνω. Ποια ROM να βάλω? Μετά πρέπει να διαλέξω και ποια έκδοση android θέλω? Αν ναι ποια λέτε να βάλω? Ευχαριστώ! κανονικα πρεπει να δοκιμασεις μονος σου,αλλα αν θες tw εμφανιση αλλα σαμσουνγκ με 4.4.2 κιτκατ προτεινω μεσα απο καμια δεκαρια καλες,την QS-I9300 http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/development/rom-qs-i9300-kk-t2755841. εγω εχω την v3.3 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leotzian Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 απο περιεργια τα εγκατεστησα αλλα ενω εχει την επιλογη και την ενεργοποιω εντουτοις δεν εγινε τιποτα. δοκιμαζω επανεκινηση και επανερχομαι. edit.μπα δεν εγινε τιποτα,ισως να μην ειναι συμβατο με την ρομ(qs) Για να δουλέψει πρέπει να εχεις και τα κατάληλα apk αλλιώς τζίφος. Εγώ εβαλα την sensation S5 την δούλεψα 1 μέρα για τα καλά, δεν ειναι και ασχημη αλλά ξαναγύρισα στήν QS 3,3 δουλεύει αψογα. Οι rom που εχω δοκιμάσει απο αφου πήρα το s3 1 χρόνο περίπου ειναι η Neatrom 4,3 κάποιους μήνες , Η archdroid 4.3 τον περισότερο καιρό ( εξαιρετική και σταθερότατη ) και μετά απο την προτροπή των παιδιών εδώ την QS 3,2 και τελικά 3,3 μερικές μέρες, πάρα πολύ καλή εχω για ολες τίς rom TWRP backup και γυρίζω οπου θέλω σε 6 λεπτά. Αυτό το recovery δεν παίζετε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Για να δουλέψει πρέπει να εχεις και τα κατάληλα apk αλλιώς τζίφος. Εγώ εβαλα την sensation S5 την δούλεψα 1 μέρα για τα καλά, δεν ειναι και ασχημη αλλά ξαναγύρισα στήν QS 3,3 δουλεύει αψογα. Οι rom που εχω δοκιμάσει απο αφου πήρα το s3 1 χρόνο περίπου ειναι η Neatrom 4,3 κάποιους μήνες , Η archdroid 4.3 τον περισότερο καιρό ( εξαιρετική και σταθερότατη ) και μετά απο την προτροπή των παιδιών εδώ την QS 3,2 και τελικά 3,3 μερικές μέρες, πάρα πολύ καλή εχω για ολες τίς rom TWRP backup και γυρίζω οπου θέλω σε 6 λεπτά. Αυτό το recovery δεν παίζετε... δεν ειμαι συγκενης του dev.αλλα πραγματικα η qs ειναι οτι καλυτερο δοκιμασα σε 4.4.2. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_nio Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Γεια σου το ποια ρομ θα βαλεις εξαρταται απο τι σε ενδιαφερει εσενα να εχει το τηλεφωνο σου.Ταχυτητα,ραδιο,καλες φωτο,εμφανιση κτλ.Διαβασε καποιες σελιδες απο 396 και μετα να παρεις καποια ιδεα για το τι προτεινουν οι πιο ψαγμενοι εδω και το πως γινεται. κανονικα πρεπει να δοκιμασεις μονος σου,αλλα αν θες tw εμφανιση αλλα σαμσουνγκ με 4.4.2 κιτκατ προτεινω μεσα απο καμια δεκαρια καλες,την QS-I9300 http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/development/rom-qs-i9300-kk-t2755841. εγω εχω την v3.3 Από ότι διάβασα στις προηγούμενες σελίδες οι περισσότεροι αυτήν προτείνεται με boeffla kernel. Οπότε αυτά θα δοκιμάσω. Τώρα μου μένει να ψάξω πως θα τα βάλω... ;) Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageliko445 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 (edited) λολλιποπ εχουμε για το κινητο μας? γιατι εμενα λεει το κινητο ειναι gt-i930? και γινετε ροοτ και ρομ? Edited January 3, 2015 by ageliko445 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnspider Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Το boeffla profile MGH_Ondemand_Final_(v2.1) το εχει δοκιμασει κανεις ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 (edited) Το boeffla profile MGH_Ondemand_Final_(v2.1) το εχει δοκιμασει κανεις ; καλυτερα φτιαξε το δικο σου profile οπως δουλευει καλυτερα σε εσενα ;) εγω οσα εβαλα απο εκει δεν φαινεται να δουλευουν και πολυ καλα στην δικη μου συσκευη λολλιποπ εχουμε για το κινητο μας? γιατι εμενα λεει το κινητο ειναι gt-i930? και γινετε ροοτ και ρομ? gt-i9300 θα λεει και ναι αυτη ειναι η συσκευη γινεται root και βαζεις οποια rom θελεις επισημα δεν υπαρχει lollipop touchwiz υπαρχει μεχρι kitkat ενω aosp υπαρχει lollipop.. αλλα σε beta σταδιο (με το οποιο δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα... περα απο την μπαταρια που φευγει σχετικα γρηγορα - δεν ξεπερνα τις 3:30 ωρες οθονη με τιποτα, οπως με cm11) Edited January 3, 2015 by NickName98 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnspider Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 (edited) Lite ή Hard modded QS v3.3 προτείνετε; Η μια με την άλλη έχει διαφορά στην κατανάλωση RAM; Περασα την Hard modded και δεν ήξερα τη να επιλεξω και τη να αφησω! RAM με boeffla παίζει 550 με 600. Μπορει να γινει κάποιος οδηγός οπου να λεει το προτεινόμενα κατα την εγκατασταση της QS; Edited January 4, 2015 by dnspider Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Το boeffla profile MGH_Ondemand_Final_(v2.1) το εχει δοκιμασει κανεις ; Καλό profile αλλά σε κατάσταση αναμονής τρώει λίγη μπαταρία χωρίς λόγο.μην φανταστείς τρέλα πράγματα, 2% περίπου την ώρα. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnspider Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Το default profile της boeffla τρώει λιγότερο απο 2% την ώρα; Εχεις να προτείνεις καλύτερο προφίλ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Lite ή Hard modded QS v3.3 προτείνετε; Η μια με την άλλη έχει διαφορά στην κατανάλωση RAM; Περασα την Hard modded και δεν ήξερα τη να επιλεξω και τη να αφησω! RAM με boeffla παίζει 550 με 600. Μπορει να γινει κάποιος οδηγός οπου να λεει το προτεινόμενα κατα την εγκατασταση της QS; εαν δεν χρεισημοποιεις κατι απο σαμσουνγκ απεφυγε οτι ειναι δικο της,το ιδιο και με γκουγκλ.βαλε οτι γραφει ς5 μοντ,εγω αυτο εκανα. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnspider Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 (edited) εαν δεν χρεισημοποιεις κατι απο σαμσουνγκ απεφυγε οτι ειναι δικο της,το ιδιο και με γκουγκλ.βαλε οτι γραφει ς5 μοντ,εγω αυτο εκανα. Lite ή Hard modded ; Απο Google τιποτα δεν εβαλες ; Edited January 4, 2015 by dnspider Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 μονο την αναζητηση,και το μειλ. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 (edited) Το default profile της boeffla τρώει λιγότερο απο 2% την ώρα; Εχεις να προτείνεις καλύτερο προφίλ; Το default χρησιμοποιώ. Δεν χρειάζομαι κάτι παραπάνω. Ότι παραπάνω ζητάς σου κοστίζει σε μπαταρία. Και όταν είναι στην αναμονή τρώει ελάχιστη μπαταρία. Edited January 4, 2015 by GUZGUN Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 νομιζω οτι η QS με boefla εχει καλη διαχειρηση μπαταριας ειδικα στην αναμονη. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnspider Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Βγηκε QS-i9300-KK-v3.4(NL1) !!! Ερωτηση , στο μενου του Dialer πανω, τερμα δεξια οι επαφες δε χωρανε στην οθονη ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageliko445 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 (edited) εμενα γτ λεει 930 η συσκευη? gt i930 ειμαι μαμα.. μπορει καποιος να μου δωσει λικ να βαλω μια καλη ρομ αφου κανω ροοτ? δλδ λινκ για τα αρχεια του ροοτ και τις ρο και του cmw Edited January 5, 2015 by ageliko445 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Στείλε μας αρχικά ένα screenshot που το βλέπεις αυτό το gt i930.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnspider Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Μήπως με το AOSP ui και Nova launcher η νεα QS 3.4 πετάει; Αν τη δοκιμάσει κανείς ας μας πει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leotzian Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Βγηκε QS-i9300-KK-v3.4(NL1) !!! Ερωτηση , στο μενου του Dialer πανω, τερμα δεξια οι επαφες δε χωρανε στην οθονη ; Όχι περισσεύουν έχει να κάνει μάλλον με τις μεγαλύτερες λέξεις στα ελληνικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageliko445 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Στείλε μας αρχικά ένα screenshot που το βλέπεις αυτό το gt i930.. λαθος ολα κομπλε 9300 γραφει..απλα το ειδα στο κομπιουτερ που συνδετε ..αλλα η συσκευη γραφει 9300.. για δωστε λινκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 λαθος ολα κομπλε 9300 γραφει..απλα το ειδα στο κομπιουτερ που συνδετε ..αλλα η συσκευη γραφει 9300.. για δωστε λινκ λεει εδω για root εγω προσωπικα εβαλα twrp recovery μεσω της εφαρμογης flashify που αν δεν κανω λαθος εχει επιλογη και για τα άλλα recoveries.. (cwm και philz) απο rom εγω χρησιμοποιω ανεπίσημη cm12 (android lollipop) οι περισσοτεροι εδω μεσα ομως λενε πως μια πολυ καλη και σταθερη rom ειναι αυτη εδω την οποια και προτεινω εκτος αν σου αρεσουν και εσενα τα πειραγματα, οσο και να εχεις την τελευταια εκδοση android οποτε μπορεις να πας για lollipop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageliko445 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 (edited) λεει εδω για root εγω προσωπικα εβαλα twrp recovery μεσω της εφαρμογης flashify που αν δεν κανω λαθος εχει επιλογη και για τα άλλα recoveries.. (cwm και philz) απο rom εγω χρησιμοποιω ανεπίσημη cm12 (android lollipop) οι περισσοτεροι εδω μεσα ομως λενε πως μια πολυ καλη και σταθερη rom ειναι αυτη εδω την οποια και προτεινω εκτος αν σου αρεσουν και εσενα τα πειραγματα, οσο και να εχεις την τελευταια εκδοση android οποτε μπορεις να πας για lollipop. ευχαριστω φιλε ...κατευθυαν για πειραματα.. 1 κανω ροοτ 2 εγκαθυστω flashify 3 βερναω ρομ? σωστα? το λινκ για λολοποπ? τροπ. εκανα ροοτ εβαλα το flashify δεν μου κανει εγκατασταση το twrp και κανω το cw .... Edited January 6, 2015 by ageliko445 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Βγηκε QS-i9300-KK-v3.4(NL1) !!! Ερωτηση , στο μενου του Dialer πανω, τερμα δεξια οι επαφες δε χωρανε στην οθονη ; γιαυτο ειναι συρομενη μπαρα.την 3.4 μολις την δοκιμασα για λιγο αλλα γυρισα παλι σε 3.3 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts