Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S III

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ έβαλα αυτόν του temasek.

Όλα super εκτός απο την camera που τραβάει σαν 2Mpixel. Έχει κανένας το fix;

Αν θες τη γνωμη μου, μπες στο site του temasek και κατεβασε τη v.10 της ROM. Ειναι πολυ σταθερη και με τα λιγοτερα bugs. Τη v.11 την απεσυρε μονος του 2 ωρες αφου την ανεβασε γιατι ηταν προβληματικη και η v.12 εχει σιγουρα το bug της καμερας και κατι αλλα ψιλοπροβληματακια. Προσπαθω να διαβαζω τα πιο πολλα σχολια στο thread στο xda και εχω αποφασισει να μεινω με τη v.10 προς το παρον! Επισης εβαλα απο χθες το βραδυ τον boeffla kernel, κατεβασα και την εφαρμογη boeffla-config v.2 απ'το store. Ακολουθησα τη συμβουλη του stelioz78. στο governor επιλεγεις pegasusq και στο governor profile επιλεγεις boeffla battery saving. Μ'αυτο το setup το κινητο δουλευει μονο με τον ενα πυρηνα και χρησιμοποιει τους αλλους 3 μονο αν χρειαστει για καποια εφαρμογη! Η ROM δεν κολλαει καθολου και η μπαταρια δεν τελειωνει με τιποτα! :)

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Είναι κρίμα που δεν υπάρχει κάποιο είδος like να σου έδινα.

Έχω μπερδευτεί με ποιά gapps πρέπει να εγκατασταθούν. Κάπου διάβασα οτι το πρόβλημα με την κάμερα είναι απο εκεί. Εγω εβαλα τα 11-26_GApps_Standard_4.4_signed. Αν θέλουμε να τα αλλάξουμε ποιά είναι η διαδικασία; ( καποιο wipe πρωτα;) Επισης το ίδιο για τον kernel

Ευχαριστώ και πάλι

..τελικα έκανα αυτό το fix http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2505973 και είμαι οκ με την camera

με τον kernel η 1η προσπάθεια απέτυχε (μάλλον corrupted το zip), πάντως και αυτός έχει το STweaks με παρόμοιες δυνατότητες αλλά μου βγάζει ένα error όταν ξεκινά. Θα το δω

Edited by aris71

εγω τελικα πηγα 4.4 απο cm παρα πολυ καλη και απο μπαταρια και απο καμερα

ενα bug υπαρχει δεν μου βλεπει την εξωτερικη καρτα μεσα απο το τηλ οταν το συνδεω σε pc το βλεπω και καρτα και οτι υπαρχει μεσα σε αυτην

@aris71 εγώ έχω αυτή την έκδοση: pa_gapps-full-4.4-20131126-signed

@P270 δοκιμασε καποιο αλλο file manager απ'το store. το ιδιο επαθα κ εγω με το stock της cm αλλα το ελυσα ετσι το προβλημα

Παιδιά καλή η cm

Παιδιά καλή η cm 11 αλλά δεν έχει τα καλούδια τις Samsung επαφές και τηλέφωνο (εφαρμογές).για μένα πολύ καλή Ρομ είναι η archidroid 1.7.2 και από cm11 πάλι η archidroid 2.2.5 δοκιμάστε τις είναι πολύ καλές

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

φιλε djfotisl7 ποιον εχεις βαλει εσυ ; εγω εχω βαλει και τον es αλλα παλι το ιδιο θεμα εχω

Αυτό το πρόβλημα το έχω και εγώ τώρα που έβαλα τον boeffla kernel (χρησιμοποιώ και εγώ τον es explorer) ενώ τις φωτογραφίες που είναι στην SD με το gallery τις βλέπω κανονικά!

έλυσα και το πρόβλημα με την camera. Τελευταίο πρόβλημα που είναι και σοβαρό αλλά μου έχει τύχει μόνο 1 φορά: ενώ παίρνει κάποιος και χτυπάει το τηλέφωνο, η οθόνη δεν δείχνει τίποτα. Είδα ότι το αναφέρουν και εδώ (2o θέμα). Αν είναι συχνό, τότε είναι deal breaker. Παρακάτω κάποιος λέει ότι λύνεται με τον τελευταίο kernel του boeffla. Είδωμεν

update:Σχετικά με την προσπέλαση της εξωτερικής κάρτας, μπορώ να τη "δω" αν πάω στο folder "/storage/sdcard1/" αντί για το shortcut που έχει πάνω δεξιά και λέει "sdcard1 0.00B/0.00GB"

Edited by aris71
update

Τελευταίο πρόβλημα που είναι και σοβαρό αλλά μου έχει τύχει μόνο 1 φορά: ενώ παίρνει κάποιος και χτυπάει το τηλέφωνο, η οθόνη δεν δείχνει τίποτα. Είδα ότι το αναφέρουν και εδώ (2o θέμα). Αν είναι συχνό, τότε είναι deal breaker. Παρακάτω κάποιος λέει ότι λύνεται με τον τελευταίο kernel του boeffla. Είδωμεν

Εμένα δε μου έχει τύχει ποτέ!

Εχουμε ενα galaxy S3 ''μαμα''. Μπορει να μου εξηγησει καποιος τι κερδιζουμε αν περασουμε cm11? Παμε σε 4.4 kitkat? και τι ειναι αυτο το cyanomod11? rom? Εγω δεν εχω καταλαβει Χριστο....!
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Παιδιά καλή η cm

Παιδιά καλή η cm 11 αλλά δεν έχει τα καλούδια τις Samsung επαφές και τηλέφωνο (εφαρμογές).για μένα πολύ καλή Ρομ είναι η archidroid 1.7.2 και από cm11 πάλι η archidroid 2.2.5 δοκιμάστε τις είναι πολύ καλές

η archidroid 2.2.5 έχει "τα καλούδια τις Samsung" ?

εγω ξαναγυρισα στην 4.3.1 απο cm τελικα η 4.4 και του temasek και απο cm εχουν προβληματα τελικα με μεγαλυτερο αυτο τις καμερας που απο temasek τραβαει σαν να ειναι 2 mpixel και απο cm δεν βλεπει την εξωτερικη sd card και με το τελευταιο update εχασε το flash

οταν λυθουν τα προβληματα αυτα θα την βαλω γιατι ειναι ποιο γρηγορη απο καθε αλλη για την ωρα μενω με cm 4.3.1 που ειναι απλα εξαιρετικη

εγω ξαναγυρισα στην 4.3.1 απο cm τελικα η 4.4 και του temasek και απο cm εχουν προβληματα τελικα με μεγαλυτερο αυτο τις καμερας που απο temasek τραβαει σαν να ειναι 2 mpixel και απο cm δεν βλεπει την εξωτερικη sd card και με το τελευταιο update εχασε το flash

οταν λυθουν τα προβληματα αυτα θα την βαλω γιατι ειναι ποιο γρηγορη απο καθε αλλη για την ωρα μενω με cm 4.3.1 που ειναι απλα εξαιρετικη

παιδια υπαρχουν επισης ρομς οπως η Liquidsmooth ή η slimbean Που ειναι γυρω στα 120mb rom οι οποιες παιζουν καιρο...αλλα δεν εχουν πολυ καλη καμερα...

για αυτο πιστευω οτι αφου εχουμε πολυ καλη 4.3 και δεν μιλαω φυσικα για την μαμα που ειναι απλα για τα μπαζα τοτε μενουμε σε ατην την εκδοση και οταν εχουμε κατι καλο και απολυτως λειτουργικο παμε στην 4.4 αποψη μου βεβαια αλλα δεν γινεται να κανουμε τους beta tester

καλησπερα παιδια ειχα δει καπου δεν θυμαμαι που ακριβως ενα ομορφο αρχειο που ενα παλικαρι εγραφε ολες τις εφαρμογες που μπορω να απεγκαταστησω αν ειμαι root στο S3.και σημερα ψαχνω απο το πρωι και με την μηχανη αναζητησης προσπαθησα αλλα τιποτα.Μηπως μπορει να βοηθησει καποιος;Ευχαριστω για τον χρονο σας.

καλησπερα παιδια ειχα δει καπου δεν θυμαμαι που ακριβως ενα ομορφο αρχειο που ενα παλικαρι εγραφε ολες τις εφαρμογες που μπορω να απεγκαταστησω αν ειμαι root στο S3.και σημερα ψαχνω απο το πρωι και με την μηχανη αναζητησης προσπαθησα αλλα τιποτα.Μηπως μπορει να βοηθησει καποιος;Ευχαριστω για τον χρονο σας.

Δες εδω https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AqTvctlW89DtdC1qVUlLeVFTV3ZOdUtDclpBdVRQOUE&pli=1#gid=0

Samsung galaxy s21+

η archidroid 2.2.5 έχει "τα καλούδια τις Samsung" ?

Όχι βάλε την1.7.2 πολύ καλή

για αυτο πιστευω οτι αφου εχουμε πολυ καλη 4.3 και δεν μιλαω φυσικα για την μαμα που ειναι απλα για τα μπαζα τοτε μενουμε σε ατην την εκδοση και οταν εχουμε κατι καλο και απολυτως λειτουργικο παμε στην 4.4 αποψη μου βεβαια αλλα δεν γινεται να κανουμε τους beta tester

Φιλε P270 υπαρχει καποιο link για την cm 4.3.1 ? θα ηθελα να την περασω και εγω.

απόλυτα δεν έχει μέχρι τώρα κανένα θέμα και κάθε μέρα βγάζει και νέο update το οποίο μπορείς να το κατεβάσεις από το κινητό με wifi η data και να το εγκαταστήσεις χωρίς να κάνεις κάτι το ιδιαίτερο και χωρίς την χρήση cmw