Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S III

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν δουλεύει το mod και δεν εχω τηλέφωνο.

Kρατησα back up το αρχειο σε ενα φακελακι στην sd και εξαφανιστηκε.

Μπορει να μου το στειλει καποιος please ?

Δεν είμαι στο pc και δεν εχω πρόσβαση σε αυτα που θελω αλλα πρέπει να ειναι αυτο https://www.dropbox.com/s/hueklu8lykjh8uy/SecPhone%5B1%5D.apk

Samsung galaxy s21+

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα! Μία ερώτηση, το samsung update πως το απενεργοποιώ/ διαγράφω? Είμαι ροοτ με omega jb. Ευχαριστώ!

Δεν είμαι στο pc και δεν εχω πρόσβαση σε αυτα που θελω αλλα πρέπει να ειναι αυτο https://www.dropbox.com/s/hueklu8lykjh8uy/SecPhone%5B1%5D.apk

Σε ευχαριστώ Μιχάλη,βρήκα ένα αρχειάκι xda και έφτιαξε..

Οπότε μη το δοκιμάσει κανείς άλλος!

Σε ευχαριστώ Μιχάλη,βρήκα ένα αρχειάκι xda και έφτιαξε..

Οπότε μη το δοκιμάσει κανείς άλλος!

Αν θες δοκίμασε αυτά:

Non Increasing Ring για XXDLIH

Non Increasing Ring + Call Recorder για XXDLIH

Τα έφτιαξα μόλις τώρα για XXDLIH

Edited by StratosGR

Αν θες δοκίμασε αυτά:

Στράτο σ'ευχαριστώ..

Θα τα δοκιμάσω αύριο γιατί πρέπει να φύγω!!

Για οποίον θελει να βαλει στο s3 τον POPUP Browser του note 2 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1946477

Samsung galaxy s21+

Για οποίον θελει να βαλει στο s3 τον POPUP Browser του note 2 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1946477

Δηλαδη? Τι κερδος μπορει να εχει? Ειναι το ιντερνετ απτο νοτε 2 αυτο?

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Καλησπέρα! Ότιδήποτε και αν φλασάρω μέσω recovery (είμαι με omega) μου βγάζω στο reboot αναβάθμιση εφαρμογών. Μπορείτε να μου πειτε πως να το αφαιρέσω? Ευχαριστώ!

Καλησπέρα! Ότιδήποτε και αν φλασάρω μέσω recovery (είμαι με omega) μου βγάζω στο reboot αναβάθμιση εφαρμογών. Μπορείτε να μου πειτε πως να το αφαιρέσω? Ευχαριστώ!

Φυσιολογικό είναι

Δηλαδη? Τι κερδος μπορει να εχει? Ειναι το ιντερνετ απτο νοτε 2 αυτο?

Όχι απλά έχεις τη δυνατότητα όταν θα πατάς σε ένα σύδεσμο (url) που δεν ξεκινάει όμως από www (για παράδειγμα ξεκινάει από http) να σου εμφανίσει ένα pop up παράθυρο και έτσι να μπορείς να δουλέψεις και άλλα πράγματα στο background. Είναι δηλαδή όπως η δυνατότητα που έχεις στα videos. Μάλιστα μπορεί να λειτουργήσει και παράλληλα με αυτή και να έχεις 2 παράθυρα στην οθόνη (όχι όμως να παίζεις 2 videos). Ωστόσο το παράθυρο του browser δεν αυξομειώνεται σε μέγεθος όπως αυτό του video. Πιθανότατα πρέπει να μην έχετε ορίσει ως προεπιλογή κάποιο browser (τον original, τον opera κλπ) διότι έτσι δεν θα σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε τον popup browser (αναδυόμενο πρόγραμμα στα ελληνικά)

Φυσιολογικό είναι

νομιζα οτι επειδη ειμαι με custom rom δεν θα επρεπε να γινοται update. Aν ειναι φυσιολογικο ολα οκ! Ευχαριστώ!

νομιζα οτι επειδη ειμαι με custom rom δεν θα επρεπε να γινοται update. Aν ειναι φυσιολογικο ολα οκ! Ευχαριστώ!

Αντικαθιστάς αρχείο του συστήματος και γι αυτό το λειτουργικό το βλέπει ως update.

Αντιμετωπίζω ενα πρόβλημα με τα MP3 μου, Όλα τα προγράμματα ( stock music player, poweramp, player pro , winamp) αναγνωρίζουν τα ID3 TAG με αλαμπουρνέζικους χαρακτήρες. Βάζοντας εναν mp3 id3 tag editor αλλαξα το encoding και δούλεψε. αλλά δε γίνεται να το κανω αυτο σε όλα τα mp3. Είναι mp3 που τα χω πολλά χρόνια και ποτέ δεν είχα πρόβλημα με άλλα κινητά (από εποχής nokia 95, μέχρι και iphone 4 ). Aπό τον υπολογιστή που χρησιμοποιώ το tag&rename δεν εχει πουθενά για αλλαγή κωδικοποίησης των ID3 tag.

Υπάρχει άραγε καμιά λύση σ αυτό;;;;.. :confused: :(

Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch

Ρε παιδιά μετά από το galaxy s2 με omega που είχα το s3 μου φαίνεται πιο δυσκινητο με λίγο lag. Και omega v28 που έβαλα, καλυτέρψε μεν αλλά δεν έχω την ίδια ταχύτητα στις αλλαγές οθόνων που είχα με το παλιό. Δοκίμασα διάφορους launcher αλλά τίποτα. Έχετε να προτείνεται κάποιο kernel μήπως φτιάξει λίγο? Επίσης πως μπορώ να αλλάξω μέγεθος στα widgets? (στο s2 απλά κράταγα πατημένο το κουμπί πάνω του και με τα βελάκια άλλαζα το μέγεθος, τώρα αλλάζει μόνο θέση)

Ρε παιδιά μετά από το galaxy s2 με omega που είχα το s3 μου φαίνεται πιο δυσκινητο με λίγο lag. Και omega v28 που έβαλα, καλυτέρψε μεν αλλά δεν έχω την ίδια ταχύτητα στις αλλαγές οθόνων που είχα με το παλιό. Δοκίμασα διάφορους launcher αλλά τίποτα. Έχετε να προτείνεται κάποιο kernel μήπως φτιάξει λίγο? Επίσης πως μπορώ να αλλάξω μέγεθος στα widgets? (στο s2 απλά κράταγα πατημένο το κουμπί πάνω του και με τα βελάκια άλλαζα το μέγεθος, τώρα αλλάζει μόνο θέση)

Ναι ισχυει (χθες επαιζα με ενα ς2 φικλου και το παρατηρησα, αλλα νομιζω δεν εχω να κανει με το κινητο οσο με τα animation της jb & ics), δοκιμασε και την Ω v.29, την εβαλα χθες και εχω παθει πλακα.

Επισης δοκιμασε να πας system-developer options- window&transition animation scales 0.5 απο 1 που ειναι τωρα. Νομιζω θα σου δωσει την αισθηση που ψαχνεις.

Με kernels δεν εχω ψαχτει ακομα, ο στοκ με καλυπτει σε ολα, ισως δοκιμασω τον Ninphetamine οταν βαρεθω λογω καλης προιστοριας απο το ς2.

Τι launcher εχεις? Με apex & TSF δουλευει κανονικα το resize στα widgets.

παιδια τελικα δεν εχει κανενας προβλημα με την αργη αποκριση του Home button στο ξεκλειδωμα? το s-voice το εχω απεγκατεστημενο.

Και εγω εχω θεμα με την αργη αποκριση του στο ξυπνημα του κινητου αλλα δεν εχω διαβασει πουθενα καμια λυση.

Αλέξανδρος

Ναι ισχυει (χθες επαιζα με ενα ς2 φικλου και το παρατηρησα, αλλα νομιζω δεν εχω να κανει με το κινητο οσο με τα animation της jb & ics), δοκιμασε και την Ω v.29, την εβαλα χθες και εχω παθει πλακα.

Επισης δοκιμασε να πας system-developer options- window&transition animation scales 0.5 απο 1 που ειναι τωρα. Νομιζω θα σου δωσει την αισθηση που ψαχνεις.

Με kernels δεν εχω ψαχτει ακομα, ο στοκ με καλυπτει σε ολα, ισως δοκιμασω τον Ninphetamine οταν βαρεθω λογω καλης προιστοριας απο το ς2.

Τι launcher εχεις? Με apex & TSF δουλευει κανονικα το resize στα widgets.

Με go launcher είμαι. Δεν μπορώ να τον αλλάξω, το έχω συνηθίσει από τότε που βγήκε το s2.... Αλλά δεν είναι θέμα launcher, αντιθέτως στο s2 ήταν ο πιο γρήγορος (στο κινητό μου τουλάχιστον). Και στον συγκεκριμένο launcher άλλαζα μέγεθοε στα εικονίδια. Λες να είχα κάποιον πειραγμένο και να μην το κάνει στον stock? δεν θυμάμαι...

Έκανα τη ρύθμιση που μου είπες, όντως είναι λίγο καλύτερα αλλα το lag είναι lag...

(edit) Δοκίμασα apex, tsf και nova... Nova δεν μου κάθεται καλά, tsf και apex φυσάνε... Διορθώθηκε κατά πολύ το πρόβλημα μου... Αλλα ο tsf είναι λίγο... διαφορετικός... Δεν τον συνηθίζεις εύκολα.

'Eχει τόσο διαφορά η v29 από την v28? To πρόβλημα μου είναι ότι όποτε αλλάζω rom, δεν μου κάθεται καλά αν δεν κάνω φορμάτ ή να κανω restore από back up. Δεν ξέρω γιατί το αισθάνομαι αυτό αλλά ακάθομαι και σετάρω πάντα από την αρχή το κινητό. Αξίζει να μπω σε αυτή τη διαδικασία γιατη V29?

Edited by carve21

Αν θες δοκίμασε αυτά:

Στράτο δεν μου δούλεψε..

Κάνει εγκατάσταση κανονικά update αρχεία συστήματος αλλά δεν δουλέυει ούτε ο ήχος ούτε η ηχογράφηση..

Δεν προκαλεί και κανένα πρόβλημα όμως!!

Τι λες να φταίει;

Στράτο δεν μου δούλεψε..

Κάνει εγκατάσταση κανονικά update αρχεία συστήματος αλλά δεν δουλέυει ούτε ο ήχος ούτε η ηχογράφηση..

Δεν προκαλεί και κανένα πρόβλημα όμως!!

Τι λες να φταίει;

Εμένα δουλεύουν κανονικά.

Δοκίμασε να κάνεις τα 2 wipes

Εμένα δουλεύουν κανονικά.

Δοκίμασε να κάνεις τα 2 wipes

Απο τη πρωτη στιγμη ειχες τα ιδια αρχεια ε;

Γιατι τα κατεβασα χτες (ειδα ενα edit)

Εκανα και τα 2 wipe,τζιφος!

Απο τη πρωτη στιγμη ειχες τα ιδια αρχεια ε;

Γιατι τα κατεβασα χτες (ειδα ενα edit)

Εκανα και τα 2 wipe,τζιφος!

Αν έχεις μαμά ρομ, σβήσε από τον φάκελο system/app το SecPhone.odex

Αυτή τη φορά κράτα ένα backup όμως :)

Αν έχεις μαμά ρομ, σβήσε από τον φάκελο system/app το SecPhone.odex

Αυτή τη φορά κράτα ένα backup όμως :)

Έτοιμος..

Έπαιξε αμέσως.Ευχαριστώ πολύ!!

Καλησπερα παιδια.

Εχω χτισει κι εγω μια ρομ φτιαχνοντας την οσο ποιο καλη μπορουσα κρατωντας την στα εργοστασιακα προτυπα.

Ειναι καταλληλη για οποιον θελει να το κρατησει stock look αλλα με ολα τα προτερηματα του root.

Ειναι για καθε μερα και χωρις bugs και με παρα πολυ καλη μπαταρια ενω εχω προσθεσει και καποια που τα θεωρω χρησιμα.

Φυσικα δεχεται τα παντα απο θεματα και tweaks εχοντας αφησει απ εξω μονο το Init.d γιατι κατα την ταπεινη μου αποψη ειναι καλυτερα να αφηνουμε το κερνελ να κανει την δουλεια του οπως πρεπει.

Οποιος θελει μπορει να την δοκιμασει.

Ειναι σε 2 εκδοσεις XXDLIB & XXDLIJ.

Το thread εδω:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1944035

Mobile Phone Technician & android development

Σ ευχαριστω πολυ φιλε μου...

Μπορω αφου τεσταριστει να την βαλω κι εδω αλλα τσεκαρησα και δεν μπορω να ποσταρω στους οδηγους..

Edited by sotmax
Mobile Phone Technician & android development