Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S III

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν κατάλαβα τι θέλεις να πεις...μα αν αλλαξεις ρομ δεν θα πάει περίπατο το exfat? Εκτός και αν μιλάς για original roms.

Γιατί να πάει περίπατο;

Οι Samsung roms, είτε stock , είτε custom δεν έχουν θέμα.

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό topic, αλλά θέλω να μάθω αν υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσουμε την αυξανόμενη ένταση στον ήχο κλήσης. Είμαι root αλλά με official rom ελληνική 4.0.4., ευχαριστώ προκαταβολικά.-

κανείς που να γνωρίζει???

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

κανείς που να γνωρίζει???

Καλημέρα,

Με μια γρήγορη αναζήτηση

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1700174

ΔΕΝ ΤΟ ΈΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ αλλά ο criskelo είναι αναγνωρισμενος dev, αν το δοκιμάσεις πες μας.

Αλέξανδρος

Καλημέρα,

Με μια γρήγορη αναζήτηση

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1700174

ΔΕΝ ΤΟ ΈΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ αλλά ο criskelo είναι αναγνωρισμενος dev, αν το δοκιμάσεις πες μας.

ok, το δοκιμάζω και ενημερώνω!

Τελικά τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά και τα κάνουμε περίπλοκα. Όλοι έχουμε παραπονεθεί για το redraw των widget για την καθυστέρηση του dilaer κ.α ψιλοπροβληματακια.

Αρκετοί λοιπών καταφεύγουν σε custom ROM που όχι μόνο δεν λύνουν τα προβλήματα , αλλά δημιουργούν και άλλα από μικρά μέχρι μεγάλα (brick). Η λύση όμως ειναι πολύ πιο απλή και εύκολη και για τους πιο αρχάριους χρηστές.

Καθυστέρηση στον dialer -exdialer όμορφος λειτουργικός ταχύτατος

Redraw widget - apex ή nova launcher smooth και πλήρως παραμετροποιησημος .

Πολλοί θα πουν ότι θέλουν pure google experience μίας AOSP ROM, ΟΚ συμφωνώ αλλά τι σου προσφέρουν ουσιαστικά οι AOSP ROMS ?

Αυτό που σου δίνουν είναι το smoothness του stock google launcher, με τίμημα την αφαίρεση αρκετών χρήσιμων feature των stock ROM .

Ε γιατι ρε παιδία να μην βάλω τον Apex laucher που είναι το ίδιο smooth και κρατάω και όλα τα καλούδια της Samsung.

Όσο αφορά τώρα την παραμετροποίηση ενός third party launcher, πραγματικά οι δυνατότητες είναι τεράστιες ακόμα και στο θέμα του Theming.

Έχω επισυνάψει κάποιες φωτογραφίες από το πώς είναι το κινητό μου τώρα με τον Apex launcher.

https://dl.dropbox.com/u/49342981/Screenshot_2012-10-17-10-42-35.png

https://dl.dropbox.com/u/49342981/Screenshot_2012-10-17-10-20-56.png

Κλείνοντας θα ήθελα να αναφερθώ στο θέμα του quadrant και των score . Απλώς να αναφέρω ότι τα score που έπαιρνα πάντα ηταν από 5000 έως 5300 , από προχθές που έβαλα το ΕΠΙΠΛΗΡΩΜΗ quadrant professional ως δια μαγείας το score ανέβηκε στα 6200.

https://dl.dropbox.com/u/49342981/Screenshot_2012-10-17-10-47-44.png

Ουδέν σχόλιο

Edited by Superuser
Διόρθωση μεγάλης εικόνας

Τελικά τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά και τα κάνουμε περίπλοκα. Όλοι έχουμε παραπονεθεί για το redraw των widget για την καθυστέρηση του dilaer κ.α ψιλοπροβληματακια.

Αρκετοί λοιπών καταφεύγουν σε custom ROM που όχι μόνο δεν λύνουν τα προβλήματα , αλλά δημιουργούν και άλλα από μικρά μέχρι μεγάλα (brick). Η λύση όμως ειναι πολύ πιο απλή και εύκολη και για τους πιο αρχάριους χρηστές.

Καθυστέρηση στον dialer -exdialer όμορφος λειτουργικός ταχύτατος

Redraw widget - apex ή nova launcher smooth και πλήρως παραμετροποιησημος .

Πολλοί θα πουν ότι θέλουν pure google experience μίας AOSP ROM, ΟΚ συμφωνώ αλλά τι σου προσφέρουν ουσιαστικά οι AOSP ROMS ?

Αυτό που σου δίνουν είναι το smoothness του stock google launcher, με τίμημα την αφαίρεση αρκετών χρήσιμων feature των stock ROM .

Ε γιατι ρε παιδία να μην βάλω τον Apex laucher που είναι το ίδιο smooth και κρατάω και όλα τα καλούδια της Samsung.

Όσο αφορά τώρα την παραμετροποίηση ενός third party launcher, πραγματικά οι δυνατότητες είναι τεράστιες ακόμα και στο θέμα του Theming.

Έχω επισυνάψει κάποιες φωτογραφίες από το πώς είναι το κινητό μου τώρα με τον Apex launcher

....

Κλείνοντας θα ήθελα να αναφερθώ στο θέμα του quadrant και των score . Απλώς να αναφέρω ότι τα score που έπαιρνα πάντα ηταν από 5000 έως 5300 , από προχθές που έβαλα το ΕΠΙΠΛΗΡΩΜΗ quadrant professional ως δια μαγείας το score ανέβηκε στα 6200.

....

Ουδέν σχόλιο

Ωραίος!

Επίσης αν θες μοιράζεσαι το θέμα του launcher σου?

Edited by Tyxerakias
Aφαίρεση εικόνων
Αλέξανδρος

Ωραίος!

Επίσης αν θες μοιράζεσαι το θέμα του launcher σου?

Είναι το sphere theme, το βρισκετε στο μαρκετ

ok, το δοκιμάζω και ενημερώνω!

λοιπόν, λειτουργεί!!!

Οδηγίες:

1. κατεβάζεις το zipαρισμένο αρχείο και το βάζεις στη συσκευή (εγώ το έκανα μέσω dropbox)

2. ανοίγεις το cwm και επιλέγεις "flash update"

3. στη συνέχεια επιλέγεις το αρχείο zip που κατέβασες πριν, τα υπόλοιπα γίνονται αυτόματα.

4. γίνεται αυτόματο reboot και πλέον ο ήχος δεν έχει αυξανόμενη ένταση αλλά κανονική.

Γενικως αυτο που προτεινεται ως επιλογη ειναι να κουμπωσουμε μια rom ( εννοειται επισημη ) χωρις να κανουμε root τη συσκευη ή να τη ρουταρουμε κιολας για να το απολαυσουμε οπως πρεπει (χωνοντας και καμια custom που και που :p ) ;

Υ.Γ. Γραφω τα παραπανω γιατι και το desire μου αλλα και το xoom μου, τα ρουταρα χωρις πολλα πολλα και ο τροπος εκει φαινοταν μονοδρομος για το root.

Edited by avesalom

Device: Samsung Galaxy S III 32GB

Device: Motorola XOOM 3G

Device: HTC Desire

Device: iPhone 4 16GB

Device: iPad Mini 16GB

παιδια απ ο,τι ειδα λιγο πολυ για ρομ μιλατε , για κανα κερνελ εχετε αλλο threat ? μολις το πηρα και το μονο που με νοιαζει ειναι να περασω siyahkernel (τον συνιστω ανεπιφυλακτα σε οσους ψαχνουν τα 2 κλικ παραπανω). Αλλα πρωτου το κανω ηθελα να δω εντυπωσεις και απο καναν αλλο κερνελ και δε βρισκω κατι...

Εχω δοκιμασει το galaxsih,δεν ειδα προβληματα απλα δεν μπορεις να παιξεις με oc κτλ,το abyss2.14 φαινεται δυνατο αλλα καποιες φορες οταν ανοιγω wifi η συσκευη κανει reboot, phenomenal κτλ δεν ασχολουμε γιατι δεν μου αρεσει το undervoltage,η γνωμη μου ειναι stock εγγυηση για τα παντα, η siyah αν σου αρεσει το παιχνιδι με voltages,oc gpu κτλ

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

παιδια τι παιζει με την αργη αποκριση οταν θελουμε να ξεκλειδωσουμε το κινητο? τα ειχαμε στο galaxy s2 τα εχουμε και τωρα? Δεν εχω Microsd Ουτε s-voice. εχω τη στοκ 4.0.4

Να ρωτήσω...πως κάνουμε backup στο s Planner όχι στο ημερολόγιο γιατί εννοείτε ότι είναι συνδεδεμένο με τον λογαριασμό google αλλά για τις εργασίες μου, έχω προσπαθήσει μέσω titanium αλλά τίποτα....

Άν ξέρει κάποιος...θα εκτιμούσα μια βοήθεια :happy:

Xiaomi Mi5 White 32GB

Να ρωτήσω...πως κάνουμε backup στο s Planner όχι στο ημερολόγιο γιατί εννοείτε ότι είναι συνδεδεμένο με τον λογαριασμό google αλλά για τις εργασίες μου, έχω προσπαθήσει μέσω titanium αλλά τίποτα....

Άν ξέρει κάποιος...θα εκτιμούσα μια βοήθεια :happy:

Το S memo εννοείς ?

Με μπέρδεψες..

Όχι το s Planner εννοώ.... το ημερολόγιο, έχει μέσα και ρυθμίση για να περνάμε εργασίες αλλά δεν συγχρονίζεται με τον λογαριασμό της Google. Οπότε δεν σώζονται.
Xiaomi Mi5 White 32GB

παιδια καλησπερα

θελω να πουλησω το siii και θελω να το κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων ( να γινει οπως ηταν δηλαδη οταν το αγορασα) χωρις επαφες , λογαριασμους mail κλπ

δεν ειναι root και ουτε εχω πειραξει τιποτε

ευχαριστω

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

παιδια καλησπερα

θελω να πουλησω το siii και θελω να το κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων ( να γινει οπως ηταν δηλαδη οταν το αγορασα) χωρις επαφες , λογαριασμους mail κλπ

δεν ειναι root και ουτε εχω πειραξει τιποτε

ευχαριστω

Στον dialer γράψε *2767*3855#

Samsung galaxy s21+

Ρε παίδες..Θα δουλέψει αυτό σε XXDLIH (μαμά σουηδική) ?? 3ο ποστ!

Θέλω να κάνω Disable το increasing ring.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1871525&page=3

EDIT:ΜΗΝ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ,ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ..

Edited by Da_rudakos

Ρε παίδες..Θα δουλέψει αυτό σε XXDLID (μαμά σουηδική) ?? 3ο ποστ!

Θέλω να κάνω Disable το increasing ring.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1871525&page=3

Δοκίμασε... αλλά πριν διαγράψεις το SecPhone.apk καν το backup για να εχεις το κεφάλι σου ήσυχο .

Samsung galaxy s21+

Δοκίμασε... αλλά πριν διαγράψεις το SecPhone.apk καν το backup για να εχεις το κεφάλι σου ήσυχο .

Τη πάτησα ήδη μια φορά,δεν είχα κρατήσει back up και εκανα επαναφορα εργοστασιακων και full wipe..

Κολαγε όλο το τηλεφωνο και γενικα δεν ξερω αν θα καταφερνα να το επαναφερω ακομα και να το ειχα.

Ελεγα να παω στα σιγουρα αυτη τη φορα.

Τη πάτησα ήδη μια φορά,δεν είχα κρατήσει back up και εκανα επαναφορα εργοστασιακων και full wipe..

Κολαγε όλο το τηλεφωνο και γενικα δεν ξερω αν θα καταφερνα να το επαναφερω ακομα και να το ειχα.

Ελεγα να παω στα σιγουρα αυτη τη φορα.

Δεν νομίζω να έχεις τέτοια προβλήματα αν δεν σου δουλέψει το συγκεκριμένο mod .

Άπλα θα περάσεις ξανά το κανονικό (SecPhone.apk)και θα είσαι εντάξει .

Όλα αυτά βεβαία με χωρις να μπορώ να ειμαι 100% σίγουρος .

Samsung galaxy s21+

Δεν δουλεύει το mod και δεν εχω τηλέφωνο.

Kρατησα back up το αρχειο σε ενα φακελακι στην sd και εξαφανιστηκε.

Μπορει να μου το στειλει καποιος please ?