Te_salat Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Εχει κανείς δοκιμάσει σε stock JB το fix για το transparency bug των εναλλακτικών launcher; Δεν αναφέρομαι σε moded stock αλλά σε "μαμά" Ναι δουλεύει κανονικα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Ναι δουλεύει κανονικα. Link? :( (Thanks!) Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Link? :( (Thanks!) Ορίστε :) Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Ορίστε :) Ευχαριστώ! το πέρασα και όλα καλά! (Αν και με βλέπω να μένω με TW, μου κάθεται καλύτερα) Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Και εμένα μου αρέσει ο tw. Ο μόνος λόγος που χρησιμοποιώ τον nova (τον οποίο αγόρασα με 0,25 ευρώ) είναι η δυνατότητα να χρησιμοποιήσω gestures, κάτι που με βολεύει πάρα πολύ. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Ευχαριστώ! το πέρασα και όλα καλά! (Αν και με βλέπω να μένω με TW, μου κάθεται καλύτερα) Εγώ πάλι προτιμώ αυτό το looking, συν τις ευκολίες του Nova. http://img707.imageshack.us/img707/7687/photostrip201210011.jpg Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Εγώ πάλι προτιμώ αυτό το looking, συν τις ευκολίες του Nova. http://img707.imageshack.us/img707/7687/photostrip201210011.jpg Πιο είναι το agenda widget που έχεις στην τρίτη σελίδα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Είναι το widget του GTasks. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 (edited) Σημερα θα δοκιμασω την codename android,την εχει τεσταρει καποιος? **μου αρεσει αρκετα,θα συνεχισω την δοκιμη,άφθονη ram,πολλες ρυθμίσεις,clean look Edited October 1, 2012 by alex_n80 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nstasino Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Εγώ πάλι προτιμώ αυτό το looking, συν τις ευκολίες του Nova. http://img707.imageshack.us/img707/7687/photostrip201210011.jpg Ωραίο και διακριτικό το weather widget στην 3η οθόνη; Μπορείς να δώσεις όνομα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Ωραίο και διακριτικό το weather widget στην 3η οθόνη; Μπορείς να δώσεις όνομα; Weather Eye λέγεται. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 (edited) Λοιπών βρήκα ενα μοντ με την καμερα του νοτε 2 καινουριο.Παρολο που το έβαλα ομως τπτ δεν εχει αλλαξει στην καμερα μου...Για δοκιμάστε το κάποιος να μου πει.Για την ακρίβεια εχει αλλαξει μόνο στο βίντεο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1691145 EDIT: Οκ είδα οτι δεν εχει βάλει όλα τα Features ακόμα για αυτό λείπουν κάμποσα. Edited October 2, 2012 by arfi-gorgona Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Τώρα και κάποιες μέρες έψαχνα πως μπορώ να αλλάξω τον ήχο του νερού που κάνει οταν πατάς την οθόνη . Τελικά ψάχνοντας βρήκα πως γίνεται . Σήμερα λοιπόν στο xda διάβασα για τον συγκεκριμένο τρόπο απο ενα παιδι και τον ποσταρω μήπως και κάποιος θέλει να ασχοληθεί . This requires root! The sounds (by default) are stored in /system/media/audio/ui/ !NOTE: This is for system/OS sounds. Notifications etc are not stored here! Screen touch sound is "TW_Touch.ogg" and back and menu button sounds are "S_HW_Touch.ogg" If you would like to change the sound to something else, find a mp3 or something that you would like to use then convert it to a .ogg format. Can be done on this website: htt$p://audio.on$line-convert.$com/convert-to-ogg *Remove $ symbols from URL Then rename your new .ogg to either "TW_Touch.ogg" or "S_HW_Touch.ogg" dependent on what sound you would like to change. Place the .ogg file on your sd card and move it the mentioned directory and overwrite (delete) the original .ogg file (backup first). Then remember to set the permissions of the .ogg file to "rw-r--r--" and make sure it is named correctly, it is case sensitive. Reboot system and enjoy your new sounds Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Είχα βάλει στην Πολωνική τον kernel του Syiah. Σήμερα τον έβγαλα και το τηλέφωνο πάει αισθητά καλύτερα. Τα πάντα ανοίγουν πιο γρήγορα και το ui είναι πιο smooth. Δεν ξέρω τι κάνουν άλλα δεν αξίζουν. Είμαι τώρα 100% official και θα παραμείνω. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 ειναι αδεια η σελιδα το link Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 εδώ και κάποιες εβδομάδες είμαι με omega τώρα έχω την 27,1 και από σήμερα έχω πρόβλημα ξαφνικά σήμερα το πρωί δεν μπορούσα να απαντήσω στις κλίσεις εξηγούμε δεν είχα ήχο στο ακουστικό ούτε και έπαιξε ο ήχος κλήσεις δεν ξέρω αν με άκουγαν τι έλεγα όταν δοκίμασα να κάνω ρυθμίσεις στον ήχο το τηλ έλεγε οτι έχω απενεργοποίηση τον ήχο άλλα στις ρυθμίσεις ήταν όλα οκ έκανα rebot άλλα από εκείνη την στιγμή το τηλ κολλάει ανεβάζει το λειτουργικό άλλα από εκεί και πέρα δεν δέχεται να κάνει τίποτα τώρα κατεβάζω πάλι τη omega και θα την ξαναπεράσω ελπίζω να φτιάξει γιατί αλλιώς θα υπάρχει θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 εδώ και κάποιες εβδομάδες είμαι με omega τώρα έχω την 27,1 και από σήμερα έχω πρόβλημα ξαφνικά σήμερα το πρωί δεν μπορούσα να απαντήσω στις κλίσεις εξηγούμε δεν είχα ήχο στο ακουστικό ούτε και έπαιξε ο ήχος κλήσεις δεν ξέρω αν με άκουγαν τι έλεγα όταν δοκίμασα να κάνω ρυθμίσεις στον ήχο το τηλ έλεγε οτι έχω απενεργοποίηση τον ήχο άλλα στις ρυθμίσεις ήταν όλα οκ έκανα rebot άλλα από εκείνη την στιγμή το τηλ κολλάει ανεβάζει το λειτουργικό άλλα από εκεί και πέρα δεν δέχεται να κάνει τίποτα τώρα κατεβάζω πάλι τη omega και θα την ξαναπεράσω ελπίζω να φτιάξει γιατί αλλιώς θα υπάρχει θέμα Πείραξες τον ήχο του ξεκλειδώματος; Αν ναι ενεργοποίησέ τον πάλι και κάνε reboot. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 φιλε μου δεν ηταν απο αυτο αν διαβασες στην συνεχεια κολλησε ολο το τηλ και απλα δεν εκανε τιποτα οποτε περασα την wanamlite v3.7 και ολα καλα αντε να δουμε τι λεει και αυτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkiskasas Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 παιδεια γιεα σας πηρα το galaxy απο birdphone και κατευθειαν το εκανα root και εβαλα την omega! αλλα δεν ειδα απο πια χωρα ειναι και πιο firmware ειχε! τωρα πως μπορω να το δω σε περιπτωση που θελω να περασω oficial για να μην χασω την εγγιυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 παιδεια γιεα σας πηρα το galaxy απο birdphone και κατευθειαν το εκανα root και εβαλα την omega! αλλα δεν ειδα απο πια χωρα ειναι και πιο firmware ειχε! τωρα πως μπορω να το δω σε περιπτωση που θελω να περασω oficial για να μην χασω την εγγιυση? Ίσως αν πάρεις τηλεφωνώ στην samsung και δώσεις το imei να σου πουν για ποια χωρά προοριζόταν . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkiskasas Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 (edited) ααα μονο ετσι τωρα? δεν υπαρχει αλλος τροπος?τους εστειλα mail! τον πλαισειο γυρω απο την οθονη αλλαζει? αν ναι και ποσο περιπου αμα γνωριζει καποιος? μιας μερα κινιτο μου εφυγε απο την τσεπη οταν ημουν στο μηχανακι κ εγινε χαλια! το πατησε και ενα αλλο μηχανακι!! Edited October 6, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 ααα μονο ετσι τωρα? δεν υπαρχει αλλος τροπος?τους εστειλα mail! Πριν περάσεις την ωμεγα δεν πήρες nadroid backup την rom που ήσουν ? Αν ναι γυρνάς πισω και βρίσκεις αυτο που θέλεις . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkiskasas Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 οχι! δεν πηρα! βλακεια εκανα ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Πάρε τη Samsung και ρωτά. Θα σου πουν σίγουρα. Και μην το αφήσεις γιατί φίλους που πήρε από εκεί το τηλέφωνο δεν περιοριζόταν για την ευρωπαϊκή αγορά. Του το άλλαξαν βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsekali Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Παρόν και ο παθών φίλος!! Να κάνω μια μικρή διόρθωση: Δεν το πήρα από birdphone (δεν ξέρω αν επιτρέπεται να αναφέρω από πού το πήρα), αλλά αυτό δεν έχει σημασία γιατί τα περισσότερα ιντερνετικά μαγαζιά με τον ίδιο τρόπο δουλεύουν. Στην αρχή μάλιστα ο τύπος από το κατάστημα μου ανέφερε με περίσσια σιγουριά οτι το τηλέφωνο προορίζεται για την ευρωπαϊκή αγορά. Οπότε, τηλέφωνο στη samsung οπωσδήποτε! Θα βγάλεις άκρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts