Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S III

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιατί με αυτό που εχεις δεν στέλνει;
Mετα απο μια επαναφορα εργ.ρυθμισεων,ως δια μαγειας xαθηκαν ολες οι διαθεσιμες γλωσσες πληκτρολογιου και εμειναν μονο τα Γερμανικα(αγορασμενο απο amazon.de).Οι γλωσσες τηλεφωνου οκ.

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Mετα απο μια επαναφορα εργ.ρυθμισεων,ως δια μαγειας xαθηκαν ολες οι διαθεσιμες γλωσσες πληκτρολογιου και εμειναν μονο τα Γερμανικα(αγορασμενο απο amazon.de).Οι γλωσσες τηλεφωνου οκ.

Πηγές στις Ρυθμίσεις-->Γλώσσα και Εισαγωγή κι από εκεί στο πληκτρολόγιο Samsung να προσθέσεις γλώσσες??

την

φιλε παραφρον.. εβγαλα τον φλας player

πιστευω οτι απο κει μ ετρωγε κολληματα λες να κανω τοσο λαθος :ninja: ? αφου το ειχα αδειο τελειως το κινητο.. απο που να τον ξανακατεβασω? η υπαρχει κανα αλλο που να κανει αυτη τη δουλεια ας πουμε html5 υπαρχει σαν εφραμογη?

εισαι σιγουρος οτι εφταιγε αυτο??

εγω δεν ειχα ποτε θεμα ουτε τωρα ουτε με το s2

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

καλα ρε παιδια, συγνωμη κιολας, αλλα με τι ασχολειστε μερικοι εδω μεσα? λες και δεν εχεται δουλεια να κανετε. εχετε μια καταπληκτικη συσκευη, και καθεστε και ασχολειστε με το ποση ραμ εχει ελευθερη, και με το ποσο θα θελαμε να εχει στα ονειρα μας? τοσο δυσκολο ειναι να κανεις μια επανεκινηση στην τελικη? σε καποια προβληματα ουσιας ομως που ρωτανε καποια παιδια, δεν βλεπω απαντηση απο κανεναν σε παρα πολλα. μονο ανουσια συμπερασματα και ερωτηματα. απλα να περναει η ωρα, και οτι ναναι.! να με συγχωρεσουν καποιοι αλλα δεν αντεξα να μην σχολιασω....

Πηγαινε γραφτω και στο xda αυτο να γελασουμε.

Ο καθενας δουλευει το κινητο του οπως θελει και το τροποποιει οπως θελει. Αν καποια ερωτηματα ειναι 'χαζα' για σενα απλα τα προσπερνας.

Παντα φιλικα(αλλα δεν αντεξα να μην σχολιασω)

Πηγές στις Ρυθμίσεις-->Γλώσσα και Εισαγωγή κι από εκεί στο πληκτρολόγιο Samsung να προσθέσεις γλώσσες??
Μα δεν υπαρχουν γλωσσες.Εχουν σβηστει ολες εκτος των Γερμανικων.Απο εκεινη την ωρα εχω σκασει.Σαν γλωσσα τηλεφωνου μπορω να διαλεξω οποια θελω αλλα γλωσσα πληκτρολογιου μονο Γερμανικα...

εισαι σιγουρος οτι εφταιγε αυτο??

εγω δεν ειχα ποτε θεμα ουτε τωρα ουτε με το s2

ε δεν κοβω και το λαιμο μου αλλα.. εσβησα τα παντα και απο τις δυο μνημες δουλευε ενταξει... μολις το εβαλα εφαγε κολληματα.. και μολις την εβγαλα παλι ολα οκ.. μωρε ας φταει η εφαρμογη θα βγει αλλη.. :lol: παντως και ο νοβα λαντσερ που μ ετρωγε σκαλωμα σε μια μερια στην αφη απο οταν ξεκινησα να σβηνω .. δουλεψε μια χαρα τωρα τι τον ενοχλουσε δε ξερω..

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Μα δεν υπαρχουν γλωσσες.Εχουν σβηστει ολες εκτος των Γερμανικων.Απο εκεινη την ωρα εχω σκασει.Σαν γλωσσα τηλεφωνου μπορω να διαλεξω οποια θελω αλλα γλωσσα πληκτρολογιου μονο Γερμανικα...

Κάτω κάτω έχει επαναφορά ρυθμισεων.. Κάνε το μια αν θες μπας και πάρει χαμπάρι..

@gs3

Κατ αρχήν το ότι στο πρώτο μήνυμα σου στο φόρουμ κανεις παρατηρήσεις, δείχνει ότι έκανες νέο προφίλ μόνο και μόνο για να πεις αυτα που είπες.

Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να απαντούμε σε οποίο ποστ περιέχει ερωτήσεις.

Όταν υπάρχει χρόνος και δεν έχει ήδη απαντηθεί 150 φορές πριν, βοηθάμε.

Αν όμως διαπιστώνουμε ότι οι ερωτήσεις προέρχονται απο άτομα που βαριούνται να κάνουν έστω μια απλη αναζητηση και τα θέλουν όλα έτοιμα, λογικο είναι να τους αγνοούμε.

Τώρα το με τι ασχολούμαστε είναι δικο μας πρόβλημα. Αν θέλαμε να κάνουμε απλα την δουλεια μας μ ένα smartphone δεν θα είμαστε σ αυτο το φόρουμ.

Είναι το χόμπι μας και ασχολούμαστε με πράγματα που δεν είναι για όλους.

Οποίος θέλει τα διαβάζει η δεν μπαίνει καθόλου στο θέμα αυτο. Άλλωστε αφορα τις βελτιώσεις. Δεν λέγεται "λύσεις σε απορίες αρχαριων".

@@@Jelly Bean rom

Την δοκιμαζω απο νωρίς το μεσημέρι.

Λειτουργούν κανονικα όλα όσα θέλω. Συνδέθηκε αμέσως με το car stereo.

Είναι παρα πολυ καλη.

Βασικα με το Jelly Bean λύνεται το πρόβλημα με την καθυστέρηση στο άνοιγμα dialer και επαφών.

Το smoothness είναι βελτιωμένο αλλα ελάχιστα σε σχεση με το πολυ καλο του TW και ειδικα όπως ήμουν με την wanam.

Η free ram παραμένει στα ίδια επίπεδα παρόλο που η rom είναι Σπαρτιατικη.

Η κάμερα απο τις λίγες φωτο που τράβηξα, δειχνει ναι μεν είναι ταχύτατη αλλα υστερει μαλλον σε ποιότητα σε σχέση με την official Samsung.

Με λίγα λόγια αν η Samsung κάνει καλη προσαρμογη θα έχουμε πολυ βελτιωμένη εμπειρία χρήσης.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Παιδιά λίγο τη προσοχή σας.

Πέρασα μια ROM με full wipe και άλλαξε το imei της συσκευής! Πάλι καλά έχω κρατήσει backup κι όταν γυρίσω Αθήνα θα το επαναφέρω.

Δε παίζει ρόλο ποια ROM πέρασα.Αυτό μπορεί να τύχει γενικά.

Γιαυτό ΠΡΟΣΟΧΗ! Όσοι κάνετε root και θέλετε να περνάτε custom ROM, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ EFS Folder BACKUP!

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Παιδιά λίγο τη προσοχή σας.

Πέρασα μια ROM με full wipe και άλλαξε το imei της συσκευής! Πάλι καλά έχω κρατήσει backup κι όταν γυρίσω Αθήνα θα το επαναφέρω.

Δε παίζει ρόλο ποια ROM πέρασα.Αυτό μπορεί να τύχει γενικά.

Γιαυτό ΠΡΟΣΟΧΗ! Όσοι κάνετε root και θέλετε να περνάτε custom ROM, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ EFS Folder BACKUP!

Τώρα μας εστειλες, δεν το έχω ξανακούσει αυτό!!! Σου είπα όμως ότι διακοπές σημαίνει διακοπές :p

και με το s2 υπηρχε το φαινομενο με το imei...η λυση ειναι με ενα root explorer

να παρετε backup το φακελο efs και να τον εχετε αποθηκευμενο στο pc για ωρα αναγκης

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Έλα ρε παιδιά πως μπορεί να γίνει να αλλάξει το imei

Δεν είχα κάτι καλύτερο να κανω σήμερα κι ειπα να σας κοροϊδέψω!

Εχεις ακουσει φιλε μου για το efs backup και τη χρησιμότητα του;

Αν ναι,θα ξερεις την απάντηση στο ερώτημα σου...

Εμένα πάντως άλλαξαν τα 2 τελευταία ψηφία.Απο xxx82 δηλαδή εγιναν xxx28.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Τι λέτε ρε παιδιά..

Δεν γίνεται corrupt το imei? Τόσο εξωφρενικό σας φαίνεται?

Ένας φάκελος είναι (/efs)

Δεν νοείται να φλασαρεις και να μην έχεις κρατήσει backup τον efs από την πρώτη φορά κιόλας.

Στην περίπτωση που δεν το ξέρω τι γίνεται μιας κ λίγο χαζός εγώ

Από ότι κατάλαβα γιατί κι εγώ δεν το ήξερα πας στο system και παίρνεις backup τον φάκελο efs.. Αν συμβεί το απρόσμενο τότε παίρνεις όλο τα efs και τον αντιγραφεις στην θέση του corrupted (θέλει και δικαιώματα βρε παιδιά??).. Ξαναλέω από ότι κατάλαβα γιατί κι εγώ δεν το ήξερα και δεν είναι κακό φαντάζομαι που το λέω :p

Από ότι κατάλαβα γιατί κι εγώ δεν το ήξερα πας στο system και παίρνεις backup τον φάκελο efs.. Αν συμβεί το απρόσμενο τότε παίρνεις όλο τα efs και τον αντιγραφεις στην θέση του corrupted (θέλει και δικαιώματα βρε παιδιά??).. Ξαναλέω από ότι κατάλαβα γιατί κι εγώ δεν το ήξερα και δεν είναι κακό φαντάζομαι που το λέω :p

Ναι

Τον βάζεις κατευθείαν στην ρίζα ("/") και δίνεις permissions rwx:rwx:--x και ownership 1001 - 1000 (Radio - system)

παιδια υπαρχει πιθανοτητα οταν εισαι με custom rom να σου βγαλει ενημερωση λογισμικου?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

παιδια υπαρχει πιθανοτητα οταν εισαι με custom rom να σου βγαλει ενημερωση λογισμικου?

Αν είναι βασισμένη σε στοκ θα σου βγάλει το δήθεν update που απλα διαλέγεις χώρα.

Δεν νομίζω να υπάρχει περίπτωση να γίνει update κανονικά.

Αν είναι βασισμένη σε στοκ θα σου βγάλει το δήθεν update που απλα διαλέγεις χώρα.

Δεν νομίζω να υπάρχει περίπτωση να γίνει update κανονικά.

εβαλε ενα παλικαρι απο αλλο φορουμ την ομεγα και του εβγαλε ενημερωση και μου φανηκε περιεργο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Ναι

Τον βάζεις κατευθείαν στην ρίζα ("/") και δίνεις permissions rwx:rwx:--x και ownership 1001 - 1000 (Radio - system)

Νίκο έτσι όπως έχεις γράψει τα permitions δεν συμφωνούν με αυτά που βλέπω στον root explorer.

Εκεί έχω ΧΧ-, ΧΧ-,ΧΧΧ Όπου Χ είναι αυτα που πρέπει να τικαρουμε και παύλα όπου μένει κενό.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Νίκο έτσι όπως έχεις γράψει τα permitions δεν συμφωνούν με αυτά που βλέπω στον root explorer.

Εκεί έχω ΧΧ-, ΧΧ-,ΧΧΧ Όπου Χ είναι αυτα που πρέπει να τικαρουμε και παύλα όπου μένει κενό.

Το ίδιο λέτε νομίζω, ο Νίκος το λέει σωστά. Tα Χ τα δικά σου πρέπει να τα διαβάζεις κάθετα αντί για οριζόντια, γι'αυτο μπερδεύεσαι.

Τα efs *permissions :P πάνε owner rwx, group rwx, other x. (rwxrwx--x) (771). Όχι κάθετα που τα διαβάζεις μάλλον εσύ Κώστα.

Edited by Tyxerakias
- Alex

Επανήλθα στην wanam αφου πήρα μια γεύση απο JB σε Siii.

Θα μπορούσα να την κρατήσω και για καθημερινή χρήση αφου δουλεύουν ολα όσα χρησιμοποιω. Όμως η κατανάλωση είναι απαγορευτική. Μεγάλη διάφορα. Μου θύμησε τις μέρες που είχα το one x.

H CM στο JB είναι πραγματικα γρηγορη. Τα μενου και ο drawer εμφανίζονται "βίαια" θα έλεγα.:D

Οι εναλλαγές απο την μια οθόνη στην άλλη, ναι μεν δεν διαφέρουν σε smoothness σε σχέση με το TW (το οποίο στον τομέα αυτο είναι πολυ καλύτερο απο τους Launchers του play store), αλλα γίνονται ακαριαία. Δεν νομίζω αυτο να το δούμε στην έκδοση της Samsung, όχι γιατι δεν μπορούν να το πετύχουν, αλλα γιατι είναι αφύσικα γρήγορο.

Οιι εφαρμογές ανοίγουν πιο γρήγορα και ο browser γίνεται ακόμα ταχύτερος.

Μεγαλύτερη free ram δεν θα δείτε, αλλα μάλλον στο JB κατάφεραν ότι και η apple με το iOS 5.1.x Δηλαδη να μην αισθάνεσαι καμία διάφορα είτε έχει 70 είτε 250 ΜΒ free.

Έλα ρε παιδιά πως μπορεί να γίνει να αλλάξει το imei

Aν θελεις φιλε ριξε μια ματια,ειναι στο θεμα τους S2 (εχει και αλλου),αλλα θα παρεις μια καλη ιδεα.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=315593

5 σελιδες ειναι μονο...

Mε root explorer θα κανεις την δουλεια σου.

Η αληθεια ειναι πως ενω εχω flasharei χιλιαδες φορες και χιλιαδες αλλοι μαζι μου (γενικα στον κοσμο),το φαινομενο απωλειας ΙΜΕΙ,εχει σπανια εμφανιση,παρ'ολα αυτα εχει αναφερθει και για αυτο οι περισσοτεροι του δινουν αρκετη σημασια.

@Κωστα Te_salat

Σε ευχαριστω πολυ για το post σου και την ενημερωση που μας παρεχεις,εχει δικιο και ο κ.Tyxerakias για το (rwxrwx--x) (771) παραπανω,τον ευχαριστω αλλη μια φορα και τον ιδιο.

Edited by Milfas

Πάντως χάζευα πριν λίγο τον nova launcher και είδα ότι έχει νέες προσθήκες στο Εμφάνιση και Αίσθηση που το κάνουν να δείχνει ακόμα πιο γρήγορο με κορυφαίο παράδειγμα στο Εφέ Κινήσεων που έχει και το Jelly Bean σαν επιλογή.. Αν λοιπόν τα βάλετε όλα στο γρήγορο σχεδόν έχουμε το ξερο και γρήγορο εφέ του JB ;)