Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν έχει σχέση το μέγεθος.

Πάντως είναι όντως δυνατό να κάψει μια κάρτα το τηλέφωνο.

Ένα βραχυκυκλωματάκι και μια μικρή υπερτασούλα και πάπαλα η κάρτα.

Δοκίμασε μια φτηνιάρα καλύτερα για λίγο καιρό, αν θες να σιγουρευτείς για τον εαυτό σου περισσότερο και αν δεν έχεις πρόβλημα, τότε παίρνεις και μια καλύτερη και μεγάλη.

Να παίξεις χαρτιά φέτος! Αρκεί να είναι μαζί μου. :D

Μη μου λέτε τέτοια και κάηκε και η δική μου (το πόσταρα παραπάνω) αλλά το απέδωσα στο ότι ήταν Noname τσαμπέ "δώρο" κατά την αγορά του τηλεφώνου. Το ξένο forum που βάλατε λέει πολλά ενδιαφέροντα, κάποιος ισχυρίζεται ότι επανέφερε "κατεστραμμένη" κάρτα με chkdisk :confused:

Εχω παραγγείλει από Amazon μια Sandisk Ultra 64GB Class 10 ελπίζω να μην πάει χαμένη και το κινητό στο service :worry:

Edit: όσο διαβάζω το ξένο thread τόσο τρομάζω, πάρα πολλές καμμένες κάρτες!!! Υπερβολικό για να είναι σύμπτωση μου φαίνεται!!

Edited by KCB
KCB

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Για τον ήχο κλήσης αν εισαι root ψαξε στο xda για διάφορα mod που υπάρχουν .

Δοκίμασε αν θέλεις και το Disable Increasing Ring απο το play store .

Ευχαριστώ όλους παιδιά...είμαι νέος και ακόμα ψάχνομαι..τελικά έκανε δουλειά το Disable Increasing Ring!

(Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3,

(Samsung Galaxy Tab Pro 8,4)

συνδεσα το κινητο με το kies και μου λεει οτι η δυνατοτητα αναβηθμισης του κινητου δεν ειναι δυνατη...το κινητο ειναι απο γαλλια (xef)
Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9

συνδεσα το κινητο με το kies και μου λεει οτι η δυνατοτητα αναβηθμισης του κινητου δεν ειναι δυνατη...το κινητο ειναι απο γαλλια (xef)

Τι εχεις κανει στο τηλεφωνο ??

Φοράει custom rom ή διαφορετικό firmware (αλλης χωρας)από αυτό που είχε .?????

Samsung galaxy s21+

δεν το εχω πειραξει καθολου
Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9

δεν το εχω πειραξει καθολου

Με OTA(over the air) σου βγάζει αναβάθμιση ??

Samsung galaxy s21+

οχι....και ειναι στην4.0.4

οχι....και ειναι στην4.0.4

Ακόμα στην 4.0.4 είσαι ??

Απο την στιγμή που δεν εχεις πειράξει καθόλου το τηλέφωνο μπορείς να περιμένεις και θα σου έρθει ....ίσως γίνεται πανικός και οι servers είναι κάτω .

Ή περνάς το firmware που θέλεις με odin και ξεμπερδεύεις σε λίγα λεπτά . ;)

Samsung galaxy s21+

Έχει ξανααναφερθεί εδώ πρόσφατα, το ίδιο και στο xda.

Μιλάμε για κάποια μεμονωμένα περιστατικά στο εξωτερικό.

Εκτός αυτού στους 6 μήνες το κινητό έχει κανονικά εγγύηση.

Το έχουμε ξανασυζητήσει αυτό . Πάντως εδώ στο myphone τέτοιο περιστατικό δεν έχει αναφερθεί .

Και δεν νομίζω οτι υπάρχει λόγος ανησυχίας από την στιγμή που η samsung σε καλύπτει και σου φτιάχνει/αντικαθιστά την συσκευή

Samsung galaxy s21+

Εχει ανεβει και σε ποιο παλια ποστ μην αγχώνεσαι δεν νομιζω να εκανε ενας κολοσσος σαν την Samsung τετοιο κατασκευαστικο λαθος.Εγω εχω την συσκευη (Γερμανικη) απο τις 7 Ιουνιου και δουλευει 24ωρες το 24ωρο και δεν εχει παθει τιποτα ουτε καιει τις microsd cards οπως διαβασα σε προηγουμενα ποστ εχω πανω μια Samsung 32gb class 10.

ΟΚ... Εγώ το έχω απο 5 Σεπτέμβρη και επειδή σε κανά μήνα μπαίνω στο (θεωρητικά) κρίσιμο χρονικό σημείο, αγχώθηκα λίγο...

Ακόμα στην 4.0.4 είσαι ??

Απο την στιγμή που δεν εχεις πειράξει καθόλου το τηλέφωνο μπορείς να περιμένεις και θα σου έρθει ....ίσως γίνεται πανικός και οι servers είναι κάτω .

Ή περνάς το firmware που θέλεις με odin και ξεμπερδεύεις σε λίγα λεπτά . ;)

υπαρχει καποιος οδηγος για να την περασω μονος μου???γιατι ειμαι λιγο ασχετος

υπαρχει καποιος οδηγος για να την περασω μονος μου???γιατι ειμαι λιγο ασχετος

Διάβασε εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336584 και ότι απορίες έχεις ρώτα .

Samsung galaxy s21+

Εχει ανεβει και σε ποιο παλια ποστ μην αγχώνεσαι δεν νομιζω να εκανε ενας κολοσσος σαν την Samsung τετοιο κατασκευαστικο λαθος.Εγω εχω την συσκευη (Γερμανικη) απο τις 7 Ιουνιου και δουλευει 24ωρες το 24ωρο και δεν εχει παθει τιποτα ουτε καιει τις microsd cards οπως διαβασα σε προηγουμενα ποστ εχω πανω μια Samsung 32gb class 10.

ΟΚ... Εγώ το έχω απο 5 Σεπτέμβρη και επειδή σε κανά μήνα μπαίνω στο (θεωρητικά) κρίσιμο χρονικό σημείο, αγχώθηκα λίγο...

Ειναι αναπαραγωγη της αναπαραγωγης, ω αναπαραγωγη, μιας ειδησης που αφορουσε μεμονομενες συσκευες. Οπως και να εχει, η Samsung βρισκεται στην ευχαριστη για εσας θεση, αν τυχον το παθει αυτο, να σας αντικαταστησει την συσκευη.

Συσκευες που πεθαινουν στα ξαφνικα δεν υπαρχουν μονο στο GS3.

παιδες καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους,

απαντηστε μου σε κατι σας παρακαλω...Προ μερικων μηνων εδωσα το IPHONE 4S και πηγα σε SGII το οποιο ομως δεν με ενθουσιασε καθολου και τελικα ξαναγυρισα στο μηλαρακι.Επειδη το εχω βαρεθει ομως σκεφτομαι παλι εντονα το SGIII το μπλε που το ειδα και τολιγουρευομαι μερες τωρα...αξιζει η μεταβαση???εχει διαφορα το SGII απο το SGIII μην παθω παλι τα ιδια η να κοιταξω κατι αλλο???

http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002

Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde

παιδες καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους,

απαντηστε μου σε κατι σας παρακαλω...Προ μερικων μηνων εδωσα το IPHONE 4S και πηγα σε SGII το οποιο ομως δεν με ενθουσιασε καθολου και τελικα ξαναγυρισα στο μηλαρακι.Επειδη το εχω βαρεθει ομως σκεφτομαι παλι εντονα το SGIII το μπλε που το ειδα και τολιγουρευομαι μερες τωρα...αξιζει η μεταβαση???εχει διαφορα το SGII απο το SGIII μην παθω παλι τα ιδια η να κοιταξω κατι αλλο???

Όταν λες δεν σε ενθουσίασε το SII τι εννοείς; Τι είναι αυτό που σε χάλασε; Βρες από έναν φίλο σου ένα SIII και δες μενού κτλ αν πάλι δεν έχει κανένας πήγαινε σε κανένα μαγαζί κινητής που το έχουν να δουλεύει. Σε γενικές γραμμές το 3 είναι σαφώς καλύτερο από το δύο αλλά δεν είναι και κοσμογονία σε σχέση με το 2

Όλα καλά.

Όταν λες δεν σε ενθουσίασε το SII τι εννοείς; Τι είναι αυτό που σε χάλασε; Βρες από έναν φίλο σου ένα SIII και δες μενού κτλ αν πάλι δεν έχει κανένας πήγαινε σε κανένα μαγαζί κινητής που το έχουν να δουλεύει. Σε γενικές γραμμές το 3 είναι σαφώς καλύτερο από το δύο αλλά δεν είναι και κοσμογονία σε σχέση με το 2

με ειχε απογοητευσει το touch screen και το ηχειο-ακουστικο του...α και η μπαταρια του που με το ζορι εβγαζε 3/4 της ημερας...

http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002

Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde

Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Μπορώ να συνδέσω usb stick με φωτό ή αρχεία doc και να τα διαβάζω στο SIII (δεν θέλω να τα μεταφέρω στην μνήμη του)? Με ποιο αξεσουάρ γίνεται αυτό? υπάρχει στην Ελλάδα και από που? Ευχαριστώ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Μπορώ να συνδέσω usb stick με φωτό ή αρχεία doc και να τα διαβάζω στο SIII (δεν θέλω να τα μεταφέρω στην μνήμη του)? Με ποιο αξεσουάρ γίνεται αυτό? υπάρχει στην Ελλάδα και από που? Ευχαριστώ.

Mε USB OTG.

Ψάξτο στο skroytz για Ελλάδα.

με ειχε απογοητευσει το touch screen και το ηχειο-ακουστικο του...α και η μπαταρια του που με το ζορι εβγαζε 3/4 της ημερας...

Για το touch άντε να δεχτώ ότι μπορούσες να καταλάβεις κάποια διαφορά στο smoothness, αλλά σε απογοήτευσε η μπαταρία του s3 και σ άφησε ευχαριστημένο αυτή του 4s?

Οι αναβαθμίσεις σε 4.1.2 για Greece Cosmote, πότε θα γίνουν, ξέρει κάποιος???

Μονο η samsung και ο θεός το γνωρίζουν .!!!

Samsung galaxy s21+