stauros2653 Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας! ολα τα drivers ειναι περασμενα κανονικα,o υπολογιστης ειναι καινουριος οποτε να φταει καποια θυρα δεν νομιζω στο Νοτε 4 δουλευουν κανονικα ολες οι θυρες, κωδικο και τετοια δεν εχω χμμμ ! ειχα αναφερει και παλιοτερα οτι ειχα προβληματα με το σ3 δεν φορτιζε δεν αναγνωριζε ουτε καν τον φορτιστη ενω η θυρα δεν ειναι χαλασμενη! οταν επιανε ενεργοποιουσε απο μονο του ανα 2 sec την λειτουργια hands-free(αυτην με το τιμονη που ειναι) ή θα σταματουσε μετα απο καμποσο ή θα το εβαζα αθορυβο να μην το ακουω(το αναμα της οθονης συνεχεια ομως δεν το γλυτωνα) σε καποια φαση και μετα η φορτιση επιανε παντα και να μου ενεργοποιηει την λειτουργια σπανια πλεον αλλα να μην μπορει να συνδεθει με τον υπολογιστη ακομα υπαρχει αυτο το προβλημα! δεν ξερω το κινητο ειναι αχρηστο αμα το κανω factory reset και δεν πιανει παλι πανε χαμενα ολα μιας και ουτε μπορω να κανω ροοτ ξανα ουτε τπτ! ενα τελευταιο καθαρισε προσεκτικα την θυρα usb του τηλεφωνου,μηπως στραβωσε τιποτα. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 ενα τελευταιο καθαρισε προσεκτικα την θυρα usb του τηλεφωνου,μηπως στραβωσε τιποτα. δεν αντεξα και το εκανα επαναφορα! τελικα το ρουτ δεν εφυγε εμεινε παλια με ειχε φυγει τεσπα! και πλεον αναγνωριζει κανονικα το κινητο!:lol::lol: απο το πολυ πειραγμα τα ειχε παιξει μου φαινεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trtr Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Αυτά φίλε τα έχω περάσει και γω με την προβληματική φόρτιση του S3. Πάρε ORIGINAL καλώδιο και να είσαι σίγουρος ότι είναι ορίτζιναλ και τον αντάπτορα της μάνας του. Πρέπει να φταίει το καλώδιο σου. Μάλλον δε σου δείχνει τα data σου μέσα στο τηλέφωνο γιατί το καλώδιο σου είναι μόνο για φόρτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Αυτά φίλε τα έχω περάσει και γω με την προβληματική φόρτιση του S3. Πάρε ORIGINAL καλώδιο και να είσαι σίγουρος ότι είναι ορίτζιναλ και τον αντάπτορα της μάνας του. Πρέπει να φταίει το καλώδιο σου. Μάλλον δε σου δείχνει τα data σου μέσα στο τηλέφωνο γιατί το καλώδιο σου είναι μόνο για φόρτιση. το συνδεω με καλωδια απο φορτιστες του χ8 του νοτε 4 του xperia mini δεν εχω καλωδιο αλλο ξεχωριστα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Καλησπέρα στη παρέα! Οταν ενώνεται το bluetooth του κινητού με το bluetooth του ραδιου του αυτοκινήτου ενεργοποιηται αυτοματα το nfc και δε καταλαβαίνω γιατι. Εψαξα το manual του ραδιου και δεν αναφερει κατι για nfc. Εχετε κάποια ιδεα γιατι συμβαίνει αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaszo Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Καλησπέρα, το s3 μου φορτίζει μόνο οταν είναι κλειστό, οταν ειναι ανοιχτο πεφτει σιγα σιγα η μπαταρία του μεχρι που κλείνει. .και ας ειναι στην μπριζα ..να του παρω καινουργια μπαταρία? Αν έχει πρόβλημα το port φορτισηα? Ποσο θα μου παρουν να το αλλάξουν γνωριζει καποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Λογικά είναι θέμα μπαταρίας ,δοκίμασε αν μπορείς με κάποια άλλη πριν την αγοράσεις ώστε να είσαι σιγουρος . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaszo Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Γεια χαρά ξέρει κανείς πως γίνεται hard reset ? Επαναφορα εργοστασιακων ρυθμίσεων που έκανα απο τις ρυθμισεις πρέπει να ειναι κατι αλλο έτσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 (edited) Γεια χαρά ξέρει κανείς πως γίνεται hard reset ? Επαναφορα εργοστασιακων ρυθμίσεων που έκανα απο τις ρυθμισεις πρέπει να ειναι κατι αλλο έτσι?Αφού έκανες επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων είσαι κομπλέ, έκανες ήδη Hard reset ;) Edited February 7, 2015 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaszo Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Αφού έκανες επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων είσαι κομπλέ, έκανες ήδη Hard reset ;) Ευχαριστώ. .απλα μου μεινανε κάποια πράγματα μεσα οπως την φωτο που εχω ταπετσαρια..καποιες εφαρμογες κλπ..κ αντιμετωπίζω το εξης προβλημα τωρα κατεβασα το watch app κ οταν πάει να κάνει εγκατάσταση μου γράφει app cannot install -error 110, το watch app που μονο με αυτο αντιμετωπίζω προβλημα το είχα παλιότερα περασμένο στην sd και πριν το reset το πέρασα στην συσκευή. Θα του ξανακάνω λοιπόν reset κ η ερώτηση που εχω τωρα είναι η εξής πρέπει να αφαιρέσω sim και sd? Την sd πως την καθαριζω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Ευχαριστώ. .απλα μου μεινανε κάποια πράγματα μεσα οπως την φωτο που εχω ταπετσαρια..καποιες εφαρμογες κλπ..κ αντιμετωπίζω το εξης προβλημα τωρα κατεβασα το watch app κ οταν πάει να κάνει εγκατάσταση μου γράφει app cannot install -error 110, το watch app που μονο με αυτο αντιμετωπίζω προβλημα το είχα παλιότερα περασμένο στην sd και πριν το reset το πέρασα στην συσκευή. Θα του ξανακάνω λοιπόν reset κ η ερώτηση που εχω τωρα είναι η εξής πρέπει να αφαιρέσω sim και sd? Την sd πως την καθαριζω? αν το συνδεσεις στο pc το πεδιο που εμφανιζει σαν sdcard κανε δεξι κλικ και επελεξε διαμορφωση,αλλα και μεσα απο το τηλ.πηγαινε ρυθμισεις-περισσοτερα-χωρος αποθηκευσης-καρτα SD-ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Ευχαριστώ. .απλα μου μεινανε κάποια πράγματα μεσα οπως την φωτο που εχω ταπετσαρια..καποιες εφαρμογες κλπ..κ αντιμετωπίζω το εξης προβλημα τωρα κατεβασα το watch app κ οταν πάει να κάνει εγκατάσταση μου γράφει app cannot install -error 110, το watch app που μονο με αυτο αντιμετωπίζω προβλημα το είχα παλιότερα περασμένο στην sd και πριν το reset το πέρασα στην συσκευή. Θα του ξανακάνω λοιπόν reset κ η ερώτηση που εχω τωρα είναι η εξής πρέπει να αφαιρέσω sim και sd? Την sd πως την καθαριζω? Κοίτα,αν έκανες επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μέσα απο τις ρυθμίσεις του s3,αποκλείεται να έμειναν εφαρμογές που είχες εγκατεστημένες καθώς και οποιαδήποτε αρχεία που είχες στην εσωτερική μνήμη.Μήπως κάτι δεν έκανες καλά? Κάνε πάλι μιά προσπάθεια και όταν σου βγάλει προειδοποιητικό μύνημα οτι θα διαγραφούν τα πάντα, να το αποδεχθείς και να συνεχίσεις.Δεν χρειάζεται να βγάλεις sim και κάρτα μνήμης. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSwiss Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Καλησπέρα στη παρέα! Οταν ενώνεται το bluetooth του κινητού με το bluetooth του ραδιου του αυτοκινήτου ενεργοποιηται αυτοματα το nfc και δε καταλαβαίνω γιατι. Εψαξα το manual του ραδιου και δεν αναφερει κατι για nfc. Εχετε κάποια ιδεα γιατι συμβαίνει αυτό? Δε νομίζω οτι σχετίζεται με το αυτοκίνητο αποκλειστικά γιατί έχω παρατηρήσει και εγώ ότι όταν κλείσω το bluetooth και αποσυνδεθούν τα ασύρματα ακουστικά ενεργοποιείται αυτόματα το NFC. Άγνωστο γιατί. Αν ξέρει κάποιος κάτι περισσότερο ας μας πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 δεν ειμαι γνωστης του nfc αλλα μηπως ενεργοποιουνται ταυτοχρονα απο προεπιλογη, και απλα οταν σβηνει το bloetooth μενει ανοιχτο το nfc.ισως εχουν το ιδιο "πρωτοκολο" ασυρματης επικοινωνιας.λεω τωρα:) Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 (edited) δεν ειμαι γνωστης του nfc αλλα μηπως ενεργοποιουνται ταυτοχρονα απο προεπιλογη, και απλα οταν σβηνει το bloetooth μενει ανοιχτο το nfc.ισως εχουν το ιδιο "πρωτοκολο" ασυρματης επικοινωνιας.λεω τωρα:) Οχι ειναι ασχετο μετο κλείσιμο εννοώ Edited February 8, 2015 by nikos_kallithea Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 (edited) μπορει να μου πει καποιος πως κανουμε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων? γιατι ψαχνω στο μενου και δεν βρισκω τιποτα:O ευχαριστω εκ των προτερων ακυρο: το βρηκα πως γινεται Edited February 9, 2015 by rzr86 Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 σορρυ για το διπλο ποστ αλλα μπορει να μου πει καποιος πως περναμε την Official rom(αν γινεται) στο s3? το κινητο είναι ηδη σε stock κατασταση με την επαναφορά δεν καταφερα να λυσω το πρόβλημα που αντιμετωπίζω να υποθεσω θα χρειαστω το samsung kies η το odin η κανω λαθος? Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 σορρυ για το διπλο ποστ αλλα μπορει να μου πει καποιος πως περναμε την Official rom(αν γινεται) στο s3? το κινητο είναι ηδη σε stock κατασταση με την επαναφορά δεν καταφερα να λυσω το πρόβλημα που αντιμετωπίζω να υποθεσω θα χρειαστω το samsung kies η το odin η κανω λαθος? Ίσως τα χρειαστείς και τα δύο, για αναλυτικές οδηγίες ριξε μια ματιά εδώ στη πρώτη σελίδα. Πες μας και το πρόβλημα σου όμως μήπως είναι κάτι το οποίο έχει αναφερθεί ξανά και γνωρίζει κάποιος χρήστης τη λύση. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 (edited) Ίσως τα χρειαστείς και τα δύο, για αναλυτικές οδηγίες ριξε μια ματιά εδώ στη πρώτη σελίδα. Πες μας και το πρόβλημα σου όμως μήπως είναι κάτι το οποίο έχει αναφερθεί ξανά και γνωρίζει κάποιος χρήστης τη λύση. από το πουθενα ανοιγοκλεινει συνεχεια τα handsfree χωρις να τα συνδεσω κάθε τοσο και λιγάκι ανοιγει το gps όπως επισης και το s-beam η το s-voice δεν θυμαμαι ακριβως edit: διαβαζοντας το νημα που μου εδωσες αναφέρεται σε firmware να υποθεσω ότι με το firmware εννοει και τη rom δηλαδή πανε μαζι πακετο η κανω λαθος? edit: και κατι αλλο απο εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336584 θα χρειαστω και τον adb driver εκτος απο τον usb driver? Edited February 11, 2015 by rzr86 Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 από το πουθενα ανοιγοκλεινει συνεχεια τα handsfree χωρις να τα συνδεσω κάθε τοσο και λιγάκι ανοιγει το gps όπως επισης και το s-beam η το s-voice δεν θυμαμαι ακριβως edit: διαβαζοντας το νημα που μου εδωσες αναφέρεται σε firmware να υποθεσω ότι με το firmware εννοει και τη rom δηλαδή πανε μαζι πακετο η κανω λαθος? Firmware είναι η έκδοση του λογισμικού που θες να περάσεις ουσιαστικά. Η έκδοση της Rom αν θες να το πεις για ευκολία. Όντως τα προβλήματα που αναφέρεις μόνο με Επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις ή με πέρασμα ξανά κάποιας επίσημης Rom πιστεύω μπορούν να διορθωθούν.. ειδάλλως δυστυχώς πρόκειται για hardware θέμα. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Firmware είναι η έκδοση του λογισμικού που θες να περάσεις ουσιαστικά. Η έκδοση της Rom αν θες να το πεις για ευκολία. Όντως τα προβλήματα που αναφέρεις μόνο με Επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις ή με πέρασμα ξανά κάποιας επίσημης Rom πιστεύω μπορούν να διορθωθούν.. ειδάλλως δυστυχώς πρόκειται για hardware θέμα. επαναφορά εργοστασιακών εκανα και δεν διορθωθηκε ελπιζω με περασμα της rom να διορθωθεί ευχαριστω για τον χρονο σου Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 από το πουθενα ανοιγοκλεινει συνεχεια τα handsfree χωρις να τα συνδεσω κάθε τοσο και λιγάκι ανοιγει το gps όπως επισης και το s-beam η το s-voice δεν θυμαμαι ακριβως edit: διαβαζοντας το νημα που μου εδωσες αναφέρεται σε firmware να υποθεσω ότι με το firmware εννοει και τη rom δηλαδή πανε μαζι πακετο η κανω λαθος? Χρησιμοποιώντας το Bluetooth SBH-50 της Sony έχω το ίδιο πρόβλημα (ανοιγοκλείνουν υπηρεσίες) και δεν διορθώνεται εύκολα... Σε εμένα το πρόβλημα είναι το software της Sony για το bluetooth Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Καλησπέρα.. Sorry που γράφω εδώ. Πως γίνεται ρε παιδιά στο Facebook να διακοψω τις προσκλήσεις φίλων μου για παιχνίδια που μόλις το πατάς σε πάει στο play Store για να κατεβάσεις εφαρμογή(χρησιμοποιώ το app του Facebook) ? Με έχουν πεθάνει κάθε 3 και λίγο με τις προσκλήσεις.. Ψάχνω τόσες μέρες και δεν μπορώ να το βρω.. Please ποια ρύθμιση είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 ψαχνοντας για official firmware για το s3 επεσα σε αυτα http://www.sammobile.com/firmwares/download/34566/I9300XXUGNG3_I9300EURGNG1_EUR.zip/ http://androidromupdate.com/2014/09/10/i9300xxugng3-4-3-galaxy-s3-gt-i9300/ τα στοιχεια της συσκευης ειναι αυτα CP-> i9300XXUGNA8 CSC-> I9300DBTGNG2 AP-> I9300XXUGNG3 να υποθεσω οτι το δευτερο σιγουρα θα δουλεψει γιατι απο οτι καταλαβα η συσκευη προερχεται απο γερμανια για το πρωτο μιας και ειναι ελληνικο θα δουλεψει? κατι γενικο: συνηθως που δινουμε βαρυτητα? μονο στο firmware?η μπορουμε να κανουμε εγκατασταση οποιοδηποτε firmware ανεξαρτητα αν ειναι branded η unbranded η συσκευη? το CSC δεν το κοιταμε καθολου η οχι?? μιλαω παντα για official rom μη με παρετε με τις πετρες αλλα δεν ξερω και πολλα απο samsung:O Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Καλησπέρα.. Sorry που γράφω εδώ. Πως γίνεται ρε παιδιά στο Facebook να διακοψω τις προσκλήσεις φίλων μου για παιχνίδια που μόλις το πατάς σε πάει στο play Store για να κατεβάσεις εφαρμογή(χρησιμοποιώ το app του Facebook) ? Με έχουν πεθάνει κάθε 3 και λίγο με τις προσκλήσεις.. Ψάχνω τόσες μέρες και δεν μπορώ να το βρω.. Please ποια ρύθμιση είναι? Για εφαρμογές ρωτάμε εδώ, θα πάρεις και πιο άμεση απάντηση ;) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts