panforce Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Καλησπέρα που φενετε ότι εχει γραψει ο κνοχ??πως το βλεπω γιατι θελω να αγορασω ένα s3 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 (edited) Καλησπέρα που φενετε ότι εχει γραψει ο κνοχ??πως το βλεπω γιατι θελω να αγορασω ένα s3 ? knox δεν εχει το ς3,εχει μετρητη που γραφει αλλα με μια διαδικασια μηδενιζει ( σε 4.1.2). απο 4.3 και μετα... μπερδεμα. και το βλεπεις αν μπεις σε download mod.(volumedown+power+home ταυτοχρονα) Edited January 3, 2015 by stauros2653 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fourtwo Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 knox δεν εχει το ς3,εχει μετρητη που γραφει αλλα με μια διαδικασια μηδενιζει ( σε 4.1.2). απο 4.3 και μετα... μπερδεμα. και το βλεπεις αν μπεις σε download mod.(volumedown+power+home ταυτοχρονα) Για να κανεις τη συγκεριμενη διαδικασια πρεπει να κατεβεις σε εκδοση <4,3. Αληθευει οτι εφοσον εχεις 4.3 δεν μπορεις να επιστρεψεις σε μικροτερη εκδοση ειτε ειναι οφισιαλ ειτε custom ρομ? Αν δεν ισχυει αυτο τοτε απολοποιουνται τα πραγματα και ο μηδενισμος γινεται στην 4.1.2 οπως περιγραφεις, καθως στην 4.3 ο μετρητης δε δουλευει δυστυχως. και μετα απο κει το κινητο κανει update τη 4.3 αυτοματα(εχοντας ηδη κανεις unroot προηγουμενως) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Για να κανεις τη συγκεριμενη διαδικασια πρεπει να κατεβεις σε εκδοση <4,3. Αληθευει οτι εφοσον εχεις 4.3 δεν μπορεις να επιστρεψεις σε μικροτερη εκδοση ειτε ειναι οφισιαλ ειτε custom ρομ? Αν δεν ισχυει αυτο τοτε απολοποιουνται τα πραγματα και ο μηδενισμος γινεται στην 4.1.2 οπως περιγραφεις, καθως στην 4.3 ο μετρητης δε δουλευει δυστυχως. και μετα απο κει το κινητο κανει update τη 4.3 αυτοματα(εχοντας ηδη κανεις unroot προηγουμενως) Όπως στα έγραψα και στο πμ, γυρίζεις στην 4.1.2 με Odin (ασφαλώς και μπορείς να επιστρέψεις απ'την 4.3 με το Odin), γίνεσαι root, βάζεις triange away και μηδενίζεις τον μετρητή. Μετά κάνεις ότι θες, η μένεις στην 4.1.2 με root ή αν θες να φύγει και το root τότε ξαναπερνάς από πάνω την official 4.3 με το Odin, αν την έχεις κατεβάσει και αυτή. Διαφορετικά μπορείς να περάσεις με το Odin την 4.1.2 (αφού την έχεις ήδη στο pc σου) και μόλις ανοίξεις τη συσκευή και συνδεθείς στο wifi σου, να κάνεις τα επίσημα updates που θα σου έρθουν μέσω OTA. Πεντακάθαρος.! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fourtwo Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Όπως στα έγραψα και στο πμ, γυρίζεις στην 4.1.2 με Odin (ασφαλώς και μπορείς να επιστρέψεις απ'την 4.3 με το Odin), γίνεσαι root, βάζεις triange away και μηδενίζεις τον μετρητή. Μετά κάνεις ότι θες, η μένεις στην 4.1.2 με root ή αν θες να φύγει και το root τότε ξαναπερνάς από πάνω την official 4.3 με το Odin, αν την έχεις κατεβάσει και αυτή. Διαφορετικά μπορείς να περάσεις με το Odin την 4.1.2 (αφού την έχεις ήδη στο pc σου) και μόλις ανοίξεις τη συσκευή και συνδεθείς στο wifi σου, να κάνεις τα επίσημα updates που θα σου έρθουν μέσω OTA. Πεντακάθαρος.! :D Oλοσωστος εκτος απο ενα σημειο. Την 4.3 δεν πρεπει να την περασεις μεσω odin, διαφορετικα ο μετρητης θα γραψει. Σε αντιθεση με την 4.1 την οποια μπορεις να τη φλασαρεις αφοβα μεσω και να μην "πειραχτει" στο παραμικρο ο counter, στην 4.3 πρεπει να αφησεις το κινητο να σου κανει την αναβαθμιση μεσω ΟΤΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 (edited) Oλοσωστος εκτος απο ενα σημειο. Την 4.3 δεν πρεπει να την περασεις μεσω odin, διαφορετικα ο μετρητης θα γραψει. Σε αντιθεση με την 4.1 την οποια μπορεις να τη φλασαρεις αφοβα μεσω και να μην "πειραχτει" στο παραμικρο ο counter, στην 4.3 πρεπει να αφησεις το κινητο να σου κανει την αναβαθμιση μεσω ΟΤΑ. Με Odin και οποιαδήποτε επίσημη rom ο μετρητής δεν γράφει, σε καμία έκδοση του android δεν συμβαίνει αυτό. ;) Εκτός κι αν μιλάς για κάποια custom rom 4.3.! Edited January 3, 2015 by makis206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Oλοσωστος εκτος απο ενα σημειο. Την 4.3 δεν πρεπει να την περασεις μεσω odin, διαφορετικα ο μετρητης θα γραψει. Σε αντιθεση με την 4.1 την οποια μπορεις να τη φλασαρεις αφοβα μεσω και να μην "πειραχτει" στο παραμικρο ο counter, στην 4.3 πρεπει να αφησεις το κινητο να σου κανει την αναβαθμιση μεσω ΟΤΑ. εχεις εγγυηση? γιατι αν οχι αστο και προχωρα σε καλυτερες εκδοσεις.(4.4.χ) Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fourtwo Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Με Odin και οποιαδήποτε επίσημη rom ο μετρητής δεν γράφει, σε καμία έκδοση του android δεν συμβαίνει αυτό. ;) οσο απιστευτο και αν φαινεται μου συναιβη οταν χρησιμοποιησα το odin, αλλα εφοσον υπαρχει η λυση μεσω ΟΤΑ μπορω να παρακαμψω το συγκεριμενο θεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 οσο απιστευτο και αν φαινεται μου συναιβη οταν χρησιμοποιησα το odin, αλλα εφοσον υπαρχει η λυση μεσω ΟΤΑ μπορω να παρακαμψω το συγκεριμενο θεμα Σου ξαναλέω, ο μετρητής έγραψε επειδή τη συγκεκριμένη στιγμή πιθανότατα είχες custom recovery κατά το πρώτο boot της συσκευής. ;) Δες ξανά τα πμ σου.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fourtwo Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Σου ξαναλέω, ο μετρητής έγραψε επειδή τη συγκεκριμένη στιγμή πιθανότατα είχες custom recovery κατά το πρώτο boot της συσκευής. ;) Δες ξανά τα πμ σου.. :) Σιγουρα αυτο θα ητανε, δεν επρεπε να αφησω τη συσκευη να μπουταρει καθολου.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Ειδες που τελικα γινετε οπως σου ειχα πει στα πμ;:lol: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakisman46 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Χρονια Πολλα και καλη χρονια σε ολους. Ειμαι κατοχος εδω και κατι μερες ενος s3 neo που αγορασα απο τον κωτσοβολο στα 169ευρω. Θελω να συνδεσω το τηλεφωνο με την τηλεοραση αλλα δεν βρικω πουθενα την εφαρμογη allshare cast.Στο σαιτ ο κωτσοβολος εγραφε οτι εχει allshare cast αλλα δεν το βρισκω πουθενα:confused:Μπορει να μου πει καποιος τι συμβαινει? μηπως πρεπει να κατεβασω την εφαρμογη απο καπου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Χρονια Πολλα και καλη χρονια σε ολους. Ειμαι κατοχος εδω και κατι μερες ενος s3 neo που αγορασα απο τον κωτσοβολο στα 169ευρω. Θελω να συνδεσω το τηλεφωνο με την τηλεοραση αλλα δεν βρικω πουθενα την εφαρμογη allshare cast.Στο σαιτ ο κωτσοβολος εγραφε οτι εχει allshare cast αλλα δεν το βρισκω πουθενα:confused:Μπορει να μου πει καποιος τι συμβαινει? μηπως πρεπει να κατεβασω την εφαρμογη απο καπου? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=395912 εδω ισως βρεις απαντηση. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakisman46 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=395912 εδω ισως βρεις απαντηση. Ευχαριστω για την απαντηση το εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι.Εχω κανει τη ιδια ερωτηση και εκει μηπως γνωριζει καποιος κατοχος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IKAL Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Ευχαριστω για την απαντηση το εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι.Εχω κανει τη ιδια ερωτηση και εκει μηπως γνωριζει καποιος κατοχος. Εαν θυμάμαι καλά, γιατί εχω αλλάξει σε NOTE, αυτό που ψάχνεις είναι δυνατότητα και οχι εφαρμογή. Βρίσκεται στα κουμπιά που είναι στην πάνω γραμμή (δεν φαίνονται όλα ) και λεγεται screen mirroring. Εαν γράψεις στο google αυτό που ψάχνεις (allshare cast) θα βρεις πολύ βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourgoulis Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Καλημέρα και Χρόνια πολλα σε όλους! εχω στην κατοχή μου ενα S3 και πριν μερικές ημέρες εσπασα την οθόνη του. η συσκευή ανοίγει αλλά ουτε βλέπω τίποτα ούτε μπορω να πατήσω κάτι πανω στην οθόνη.τις φώτο και τους ήχους μπορεσα και τους πηρα με το καλώδιο. δεν μπορω ομως να παρω τις επαφές.δοκιμασα και μεσω bluetooth το οποίο ειχε μεινει ενεργοποιημένο αλλα και παλι οταν παω να κανω συγχρονισμό μεσω pc χρειαζεται να πατησω πανω στην οθόνη "αποδοχή" πραγμα αδύνατο. θα μπορούσε να με βοηθήσει καποιος που γνωρίζει ή έχει αντιμετωπίσει το ίδιο ισως προβλημα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Καλημέρα και Χρόνια πολλα σε όλους! εχω στην κατοχή μου ενα S3 και πριν μερικές ημέρες εσπασα την οθόνη του. η συσκευή ανοίγει αλλά ουτε βλέπω τίποτα ούτε μπορω να πατήσω κάτι πανω στην οθόνη.τις φώτο και τους ήχους μπορεσα και τους πηρα με το καλώδιο. δεν μπορω ομως να παρω τις επαφές.δοκιμασα και μεσω bluetooth το οποίο ειχε μεινει ενεργοποιημένο αλλα και παλι οταν παω να κανω συγχρονισμό μεσω pc χρειαζεται να πατησω πανω στην οθόνη "αποδοχή" πραγμα αδύνατο. θα μπορούσε να με βοηθήσει καποιος που γνωρίζει ή έχει αντιμετωπίσει το ίδιο ισως προβλημα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Πάρτες μέσω KIES Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakisman46 Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Εαν θυμάμαι καλά, γιατί εχω αλλάξει σε NOTE, αυτό που ψάχνεις είναι δυνατότητα και οχι εφαρμογή. Βρίσκεται στα κουμπιά που είναι στην πάνω γραμμή (δεν φαίνονται όλα ) και λεγεται screen mirroring. Εαν γράψεις στο google αυτό που ψάχνεις (allshare cast) θα βρεις πολύ βοήθεια. Τελικα το εψαξα και δεν εχει screen mirroring to S3 neo,παρολο που στο σαιτ ο κωτσοβολος εγραφε οτι εχει allshare cast. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 απο ασχετοσυνη(?) γραφουν galaxy s3 νεο νομιζοντας οτι ειναι το ιδιο αλλα ποιο......νεο:lol: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 γιατι οταν συνδεω το κινητο με το καλωδιο στον υπολογιστη δεν μου το αναγνωριζει παραμονο φορτιζει! δεν βγαζει τπτ απολυτος λες και το εχω βαλει με τον φορτιστη στην πριζα για φορτισει ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy81 Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 γιατι οταν συνδεω το κινητο με το καλωδιο στον υπολογιστη δεν μου το αναγνωριζει παραμονο φορτιζει! δεν βγαζει τπτ απολυτος λες και το εχω βαλει με τον φορτιστη στην πριζα για φορτισει ειναι Δοκίμασε σε άλλο υπολογιστη να δεις αν στο αναγνωρίζει και δοκίμασε και στον ίδιο υπολογιστη διαφορετικό καλωδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 γιατι οταν συνδεω το κινητο με το καλωδιο στον υπολογιστη δεν μου το αναγνωριζει παραμονο φορτιζει! δεν βγαζει τπτ απολυτος λες και το εχω βαλει με τον φορτιστη στην πριζα για φορτισει ειναι ισως παιζει κατι με την θυρα usb του pc η να φταινε οι drivers. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 γιατι οταν συνδεω το κινητο με το καλωδιο στον υπολογιστη δεν μου το αναγνωριζει παραμονο φορτιζει! δεν βγαζει τπτ απολυτος λες και το εχω βαλει με τον φορτιστη στην πριζα για φορτισει ειναι Καταρχήν πρέπει να εγκαταστήσεις το kies (αν δεν το έχεις ήδη) για να φορτωθούν οι drivers του κινητού ώστε να μπορεί να το αναγνωρίσει ο υπολογιστής. Στην περίπτωση που δεν το βλέπει δοκιμάζεις με τη σειρά τα εξής: 1) reboot το pc και το κινητό 2) δοκιμάζεις να το συνδέσεις σε κάποια άλλη θύρα usb του υπολογιστή 3) δοκιμάζεις με άλλο καλώδιο 4)απεγκατάσταση του kies και ξανά εγκατάσταση + reboot το pc Ε, δεν μπορεί, θα το δει. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robostavros Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 γιατι οταν συνδεω το κινητο με το καλωδιο στον υπολογιστη δεν μου το αναγνωριζει παραμονο φορτιζει! δεν βγαζει τπτ απολυτος λες και το εχω βαλει με τον φορτιστη στην πριζα για φορτισει ειναι αν έχεις βάλει κλείδωμα οθόνης με pin/password και είναι κλειδωμένο όταν το συνδέεις παίζει να μην σου ανοίγει τίποτα. δοκίμασε να το ξεκλειδώσεις ενώ είναι συνδεδεμένο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Δοκίμασε σε άλλο υπολογιστη να δεις αν στο αναγνωρίζει και δοκίμασε και στον ίδιο υπολογιστη διαφορετικό καλωδιο ισως παιζει κατι με την θυρα usb του pc η να φταινε οι drivers. Καταρχήν πρέπει να εγκαταστήσεις το kies (αν δεν το έχεις ήδη) για να φορτωθούν οι drivers του κινητού ώστε να μπορεί να το αναγνωρίσει ο υπολογιστής. Στην περίπτωση που δεν το βλέπει δοκιμάζεις με τη σειρά τα εξής: 1) reboot το pc και το κινητό 2) δοκιμάζεις να το συνδέσεις σε κάποια άλλη θύρα usb του υπολογιστή 3) δοκιμάζεις με άλλο καλώδιο 4)απεγκατάσταση του kies και ξανά εγκατάσταση + reboot το pc Ε, δεν μπορεί, θα το δει. αν έχεις βάλει κλείδωμα οθόνης με pin/password και είναι κλειδωμένο όταν το συνδέεις παίζει να μην σου ανοίγει τίποτα. δοκίμασε να το ξεκλειδώσεις ενώ είναι συνδεδεμένο ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας! ολα τα drivers ειναι περασμενα κανονικα,o υπολογιστης ειναι καινουριος οποτε να φταει καποια θυρα δεν νομιζω στο Νοτε 4 δουλευουν κανονικα ολες οι θυρες, κωδικο και τετοια δεν εχω χμμμ ! ειχα αναφερει και παλιοτερα οτι ειχα προβληματα με το σ3 δεν φορτιζε δεν αναγνωριζε ουτε καν τον φορτιστη ενω η θυρα δεν ειναι χαλασμενη! οταν επιανε ενεργοποιουσε απο μονο του ανα 2 sec την λειτουργια hands-free(αυτην με το τιμονη που ειναι) ή θα σταματουσε μετα απο καμποσο ή θα το εβαζα αθορυβο να μην το ακουω(το αναμα της οθονης συνεχεια ομως δεν το γλυτωνα) σε καποια φαση και μετα η φορτιση επιανε παντα και να μου ενεργοποιηει την λειτουργια σπανια πλεον αλλα να μην μπορει να συνδεθει με τον υπολογιστη ακομα υπαρχει αυτο το προβλημα! δεν ξερω το κινητο ειναι αχρηστο αμα το κανω factory reset και δεν πιανει παλι πανε χαμενα ολα μιας και ουτε μπορω να κανω ροοτ ξανα ουτε τπτ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts