Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

αν ειναι παλιο το τηλ.ισως εχει μαζεψει τιποτα βρωμιες στο port δες το και με προσοχη καθαρισε το.

το εκανα και αυτό ..πως γίνεται να μην το αναγνωρίζει τίποτα δεν μπορω να το συνδέσω πουθενά ..να το παω πουθενά να το δουνε ξέρετε κανα μαγαζί?

οταν το συνδεεις επανω στην μπαρα βγαζει την ενδειξη usb,πατησε επανω και δες μηπως αλλαξε τιποτα στο τι να κανει οταν συνδεεται,επισης δεν γνωριζουμε την περιοχη σου για να προτεινουμε σερβις,ισως να χρειαστεις αλλαγη το πορτ του usb.
:ninja:

οταν το συνδεεις επανω στην μπαρα βγαζει την ενδειξη usb,πατησε επανω και δες μηπως αλλαξε τιποτα στο τι να κανει οταν συνδεεται,επισης δεν γνωριζουμε την περιοχη σου για να προτεινουμε σερβις,ισως να χρειαστεις αλλαγη το πορτ του usb.

Κηφισιά μένω , δεν μου βγαζει καμια ένδειξη ούτε στους υπολογιστές που το συνδέω ουτε στο κινητό ..μονο το κευρανο οτι είναι σε κατάσταση φόρτισης

Κηφισιά μένω , δεν μου βγαζει καμια ένδειξη ούτε στους υπολογιστές που το συνδέω ουτε στο κινητό ..μονο το κευρανο οτι είναι σε κατάσταση φόρτισης

Αν δεν έχεις κάνει τίποτα επεμβάσεις και είσαι μέσα στην εγγύηση , κάνε μιά βόλτα Καλλιθέα , Σοφοκλέους 180 ,

Κέντρο Τεχνικής υποστηρίξης Samsung .

Παν. Ξηρουχάκης . - Τηλ. 210 9569752

Μπορεί να στο φτιάξει και άμεσα .

Αν δεν έχεις κάνει τίποτα επεμβάσεις και είσαι μέσα στην εγγύηση , κάνε μιά βόλτα Καλλιθέα , Σοφοκλέους 180 ,

Κέντρο Τεχνικής υποστηρίξης Samsung .

Παν. Ξηρουχάκης . - Τηλ. 210 9569752

Μπορεί να στο φτιάξει και άμεσα .

ευχαριστώ φίλε μου θα περιμένω μηπως ανακαλυψω αν φταίει κατι άλλο κ θα το παω..οχι εγγύηση δεν εχω είναι παλιο κ εχω χασει αποδηξεις κλπ..

Παιδιά πώς κάνουμε hard reset στο κινητό ? Είναι να το πουλήσω και θέλω να του κάνω ένα πριν το δώσω. Ευχαριστώ! :)

Πατησα κατά λάθος συγχρονισμό φωτογραφιων στο Facebook και αποθηκευτηκαν ολες οι φώτο στο κινητό και δεν σβήνονται με τίποτα Πώς μπορώ να τις σβησω?

Anybody???

επαναφορά εργοστασιακών κάνε, ρυθμίσεις. λογαριασμοί ,δημ αντιγράφων ασφαλείας και κάνε την επαναφορά.

δεν του έχεις βάλει custom rom ε?

Δεν σου βγάζει κάποιο μήνυμα σφάλματος ή κάτι σχετικό με την αποτυχία διαγραφής? Με ποιο τρόπο προσπαθείς να τις σβήσεις?

Πατησα κατά λάθος συγχρονισμό φωτογραφιων στο Facebook και αποθηκευτηκαν ολες οι φώτο στο κινητό και δεν σβήνονται με τίποτα Πώς μπορώ να τις σβησω?

Για να καταλάβω μήπως μπορώ να βοηθήσω .

Τρέχεις το ΑΛΜΠΟΥΜ και βλέπεις να έχει δημιουργηθεί ένας φάκελλος με όνομα συνήθως "backup" και μέσα έχει αντίγραφα από όλες τις φωτογραφίες σου ?

Καλησπερα σε ολους,εχω ενα προβλημα στο κινητο μου στις εισερχομενες κλησεις και καθως απαντω η δεν με ακουνε κατα την διαρκεια της συνομιλειας δηλ.κοβεται η φωνη με ανοικτη την γραμμη η κλεινει η συνομιλεια πριν ακομα απαντησω.Προβλημα δικτυου δεν υπαρχει.Καποια ιδεα κανεις;Eυχαριστω!!!:blink:

Οι επιλογές που μου βγάζει είναι μονο κοινοποίηση μετακίνηση και παρουσιαση διαγραφή δεν εμφανίζει με τίποτα το εχω ψάξει πολύ και μου έχει γεμίσει ολη την μνημη εχω πάει σε ολες τις ρυθμίσεις μία μία τις εχω ψάξει δεν σβήνονται. .....δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. ..

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχουν μεταφερθεί όλα τα άλμπουμ απο το facebook οταν το συνδεω το κινητο με το laptop δρν εμφανίζονται αυτες οι φωτο ειναι στην συσκευή αποθηκευμενες και δεν μπορω με τπτ να τις σβησω

Καλησπερα σε ολους,εχω ενα προβλημα στο κινητο μου στις εισερχομενες κλησεις και καθως απαντω η δεν με ακουνε κατα την διαρκεια της συνομιλειας δηλ.κοβεται η φωνη με ανοικτη την γραμμη η κλεινει η συνομιλεια πριν ακομα απαντησω.Προβλημα δικτυου δεν υπαρχει.Καποια ιδεα κανεις;Eυχαριστω!!!:blink:

Φιλε,μαλλον εχει θεμα το κινητο σου.Πες μου ποια εκδοση android εχεις; Καλη ιδεα ειναι να αποθηκευσεις οτιδηποτε στην καρτα SD και να κανεις factory reset(επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων) το οποιο διαγραφει οτιδηποτε ειναι πανω στο κινητο.Τις επαφες σου βαλτες στην sim ή στο gmail

Τα μηνυματα σου στην καρτα sim.

Edited by Sofos_5
Προσθήκη παράθεσης μηνύματος.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Αν διεγραφες την εφαρμογη fb μηπως και διαγραφουν η να καταργησεις τον λογαριαδμο συνχρονισμου απο το τηλ. Λεω μηπως..σεμενα εχει μονο τις φωτο απο προφιλ της οποιες δεν μπορω να διαγραψω.
:ninja:

Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε. Σε ποια εφαρμογή είσαι και δεν σου εμφανίζει την επιλογή διαγραφή? Στο Άλμπουμ? Στον ES File Explorer? Σε κάποια άλλη?

Έχουν μεταφερθεί όλα τα άλμπουμ απο το facebook οταν το συνδεω το κινητο με το laptop δρν εμφανίζονται αυτες οι φωτο ειναι στην συσκευή αποθηκευμενες και δεν μπορω με τπτ να τις σβησω

Αν έχω μαντέψει :D σωστά το πρόβλημά σου μιά και δεν μας έχεις διαφωτίσει ιδιαίτερα .........

Πήγαινε Ρυθμίσεις/Λογαριασμοί/Facebook . Πάτησε επάνω στην e-mail διεύθυνση . Θα βγουν οι "Ρυθμίσεις συγχρονισμού"

Ξετικάρησε το Facebook επίσης αν υπάρχει Picassa και "Λευκώματα ιστού" ξετικάρησέ τα .

Βγαίνεις από Ρυθμίσεις

Ξαναμπαίνεις Ρυθμίσεις/Εφαρμογές . Σκρολλάρουμε δεξιά στη 3η ταμπέλλα που λέει ΟΛΑ .

Σκρολλάρουμε κάτω και βρήσκουμε το εικονίδιο Συλλογής . Το πατάμε και πατάμε το "εκκαθάριση δεδομένων "

Βγαίνουμε από τις ρυθμίσεις κάνουμε επανακίνηση και τελειώσαμε .

Φιλε,μαλλον εχει θεμα το κινητο σου.Πες μου ποια εκδοση android εχεις; Καλη ιδεα ειναι να αποθηκευσεις οτιδηποτε στην καρτα SD και να κανεις factory reset(επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων) το οποιο διαγραφει οτιδηποτε ειναι πανω στο κινητο.Τις επαφες σου βαλτες στην sim ή στο gmail

Τα μηνυματα σου στην καρτα sim.

Ευχαριστω για την απαντηση σου μαλλον θα εφαρμοσω factory reset γιατι το προβλημα συνεχιζεται.Εχω android 4.1.1

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εαν σκεφτεις κατι αλλο δεκτη καθε ιδεα ευχαριστω!!!!:)

Ξεχασα να αναφερω οτι το τηλεφωνο ειναι το S3 I9305 LTE μηπως παιζει καποιο ρολο???

Edited by Sofos_5

Ξεχασα να αναφερω οτι το τηλεφωνο ειναι το S3 I9305 LTE μηπως παιζει καποιο ρολο???

Δεν εχω το s3 lte για να ξερω,μονο το s3 neo με 4.4.2.

Απλα μπορει να το κανει καποια εφαρμογη Voip(Viber,Skype).Χρησιμοποιεις handsfree,καποιο ασυρματο bluetooth ακουστικο ή μιλας κανονικα με το κινητο;

Edited by Sofos_5

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Δεν εχω το s3 lte για να ξερω,μονο το s3 neo με 4.4.2.

Απλα μπορει να το κανει καποια εφαρμογη Voip(Viber,Skype).Χρησιμοποιεις handsfree,καποιο ασυρματο bluetooth ακουστικο ή μιλας κανονικα με το κινητο;

Καλημερα ισως ειναι καποια εφαρμογη οπως λες δεν χρησιμοποιω handsfree η καποιο ασυρματο bluetooth ακουστικο μιλαω κανονικα με το τηλεφωνο.

Edited by Sofos_5

καλησπερα!

μετα απο επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων οταν γραφω sms με ελληνικους χαρακτηρες γραφει μονο κεφαλαια και δεν αλλαζει. μπορει να διορθωθει αυτο?