Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια πριν απο μια ωρα περιπου εσβησε το κινητο μου και μου εβαλε το μηνυμα <Η μνημη του κινητου σας εχει καταστραφει> και συνεχιζει απο κατω λεγονταν να πατησω στην επιλογη επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων οπου ειναι και η μοναδικη επολογη δεν υπαρχει καποια αλλη...

Τωρα το δικο μου προβλημα ειναι οτι εχω μεσα τηλεφωνα για την δουλεια μου αρχεια κωδικους που μου χρειαζονται....Υπαρχει καποιος τροπος να τα ξαναπρω αυτα?

Πραγματικα θα εκτιμουσα πολυ την βοηθεια σας γιατι καιγομαι ειναι για την δουλεια μου

Ευχρισρω εκ των προτερων....

Μπορείς να βγάλεις μία φωτογραφία την οθόνη? Γιατί πρώτη φορά ακούω τέτοια περίπτωση.

Έπειτα από επανεκκίνηση σου βγάζει το ίδιο μήνυμα?

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Οσες φορες και να το εκλεινα εβγαζε παλι το ιδιο μηνυμα μονο μια επιλογη υπηρχε επαναφορα εργοστασιακν ρυθμισεων οπου και το πατησα δεν υπηρχε τιποτα αλλο... Τωρα επειδη το κινητο ξεκισηνε απο την αρχη υπαρχει περιπτωση να βρω επαφες αρχεια και τετοια που σβηστικαν.?

Οσες φορες και να το εκλεινα εβγαζε παλι το ιδιο μηνυμα μονο μια επιλογη υπηρχε επαναφορα εργοστασιακν ρυθμισεων οπου και το πατησα δεν υπηρχε τιποτα αλλο... Τωρα επειδη το κινητο ξεκισηνε απο την αρχη υπαρχει περιπτωση να βρω επαφες αρχεια και τετοια που σβηστικαν.?

Αν ήσουν τυχερός και είχες κάποιο Gmail μέσα με ενεργοποιημένη την επιλογή για backup πολύ πιθανόν επαφές κλπ να υπάρχουν εκεί και περνώντας τον ξανά να στις επαναφέρει ειδάλλως.. δυστυχώς μην περιμένεις και πολλά.

Αν δεν θέλεις να έχεις backup σε GMail , Cloud , KIES και τα συναφή (κι' εγώ το αποφεύγω) , υπάρχουν εφαρμογές στο Play Store , που

μπορείς να κάνεις export τις επαφές σου και δημιουργείται ένα αρχείο που το φυλάς στην εξωτερική κάρτα . Στήνοντας το κινητό απ' την

αρχή , κάνεις import το αρχείο και σου βάζει τις επαφές σου κανονικά όπως ήταν πριν .

Αν δεν θέλεις να έχεις backup σε GMail , Cloud , KIES και τα συναφή (κι' εγώ το αποφεύγω) , υπάρχουν εφαρμογές στο Play Store , που

μπορείς να κάνεις export τις επαφές σου και δημιουργείται ένα αρχείο που το φυλάς στην εξωτερική κάρτα . Στήνοντας το κινητό απ' την

αρχή , κάνεις import το αρχείο και σου βάζει τις επαφές σου κανονικά όπως ήταν πριν .

Το superbackup για παράδειγμα.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Έβαλα αρχικά το Google Calendar αντί του stock (σε widget) χθες κατέβασα τον UC browser αντί του stock ( τα stock τα πάγωσα) και το κινητό ανάσανε κυριολεκτικά. Ακόμη δε μου έχει κάνει redraws (και έχω 2-3 μεγάλα widget στις αρχικές οθόνες). Όλα αυτά με Nova.

Σύμπτωση; "δουλεύει"; Δείχνει πάντως ότι το ξεφόρτωμα του stock ημερολογίου και browser απέδωσε πολύ!

(το κινητό το δουλεύω πολύ και μου κάνει εντύπωση που δεν είχα redraw!!!)

Δε χρειάζεται κάποια εφαρμογή για να γίνει αυτό. Από τις επαφές υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργήσεις ένα αρχείο .vcf που περιέχει τις επαφές, να το κάνεις export (εξαγωγή) σε USB, sd ή SIM και έπειτα import (εισαγωγή) στη συσκευή.

Αυτό γίνεται από το μενού στην εφαρμογή "Επαφές".

παιδια κανα νεο για lolipop εχουμε.....

Έκανα πολύ πρόσφατα ένα ποστ στο θέμα με τις "τροποποιησεις" του S3. Θα είναι στις 2 τελευταίες σελίδες (είμαι από κινητό τώρα και παίρνει λίγη ώρα να δω οπότε αν μπορείς ψαξτο λίγο)

Για επίσημη μην περιμένεις.. Έχει σταματήσει πριν την kitkat..

Έχω το galaxy s3 neo εδώ και ένα μήνα περίπου. Είμαι εντυπωσιασμένος από το κινητό αλλά δυστύχως κάνει επανεκκίνηση σχεδόν 2 φορές την μέρα. Μηπως μπορείτε να με βοηθήσετε?

παρε αντιγραφο επαφες φωτο αρχεια που εχεις στοτηλ.και μετα κανε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και ξαναστησε το τηλεφωνο,συνηθως λυνεται το προβλημα.αλλος τροπος ειναι να δεις πια εφαρμογη εβαλες και σου δημιουργει αυτο το φαινομενο και να την στειλεις η να την ξαναπερασεις. επισης ρωτα στο μελλον στο αναλογο θεμα για το ς3 νεο,σιγουρα θα γνωριζουν οι φιλοι εκει περισσοτερα Edited by stauros2653
:ninja:

Παιδιά έχω σχεδόν 1.5 χρόνο.Τώρα τελευταία εκεί που δουλεύει κανονικά το χάνεται ξαφνικά το σήμα και μετά τρεμοπαιζει η οθόνη και κλείνει.Τι μπορεί να φταίει?

Υπάρχει περίπτωση να φταίει η μπαταρία?Επειδή παρατήρησα ότι φαίνεται λίγο φουσκωμένη.

Φαίνεται όμως θέμα hardware.

Έχει συμβεί σε κάποιον άλλο?Τι λέτε?

Edited by georbap

Παιδιά έχω σχεδόν 1.5 χρόνο.Τώρα τελευταία εκεί που δουλεύει κανονικά το χάνεται ξαφνικά το σήμα και μετά τρεμοπαιζει η οθόνη και κλείνει.Τι μπορεί να φταίει?

Υπάρχει περίπτωση να φταίει η μπαταρία?Επειδή παρατήρησα ότι φαίνεται λίγο φουσκωμένη.

Φαίνεται όμως θέμα hardware.

Έχει συμβεί σε κάποιον άλλο?Τι λέτε?

Μου έχει συμβεί το ίδιο και είναι η μπαταρία...

Ειλικρινά απαντάω την λύση στο θέμα αυτό 2 φορές την εβδομάδα :-P μου φαίνεται κάπως αστείο πια..

Τεσπα.. Είχα ακριβώς το ίδιο. Τρεμοπαιζει η οθόνη, χάνεται το σήμα και σβήνει. Η μπαταρία λίγο φουσκωμενη. Σε εμένα όλο και χειροτερευε οπότε καλύτερα πάρε μια άλλη. Θα βρεις στο skroutz..

Καλησπέρα σας

Τον τελευταίο καιρό έχω το εξής πρόβλημα. Όταν χρησιμοποιώ τον φορτιστή του κινητού , το κινητό δεν φορτίζει σχεδόν καθόλου. Σε μια ώρα το πολύ να ανέβει 1 ή 2 %. Αν χρησιμοποιήσω έναν φορτιστή του Ν97 νοκια που είχα πριν απο αυτό, φορτίζει σφαίρα. Η μπαταρία αποφορτίζεται κανονικά και δεν φαίνεται να είναι φουσκωμένη.

Κάπου διάβασα πιο πριν σε αυτό το πόστ, οτι μπορεί να φταίει το καλώδιο usb, οπότε και πήρα ενα απο το ebay.. αλλα το πρόβλημα παραμένει. Δεν ξέρω αν φταίει το καλώδιο από το ebay ή τελικά ο ίδιος φορτιστής ή η μπαταρία.

Έχετε να προτείνετε εσείς κάποιο συγκεκριμένο καλώδιο;

Nokia 8210, Nokia 8310, Nokia 3650, Nokia N91, Nokia N97 , Samsung Galaxy S3, Oneplus 2

Ειλικρινά απαντάω την λύση στο θέμα αυτό 2 φορές την εβδομάδα :-P μου φαίνεται κάπως αστείο πια..

Τεσπα.. Είχα ακριβώς το ίδιο. Τρεμοπαιζει η οθόνη, χάνεται το σήμα και σβήνει. Η μπαταρία λίγο φουσκωμενη. Σε εμένα όλο και χειροτερευε οπότε καλύτερα πάρε μια άλλη. Θα βρεις στο skroutz..

Σ ευχαριστώ πολύ!

Καλησπέρα σας

Τον τελευταίο καιρό έχω το εξής πρόβλημα. Όταν χρησιμοποιώ τον φορτιστή του κινητού , το κινητό δεν φορτίζει σχεδόν καθόλου. Σε μια ώρα το πολύ να ανέβει 1 ή 2 %. Αν χρησιμοποιήσω έναν φορτιστή του Ν97 νοκια που είχα πριν απο αυτό, φορτίζει σφαίρα. Η μπαταρία αποφορτίζεται κανονικά και δεν φαίνεται να είναι φουσκωμένη.

Κάπου διάβασα πιο πριν σε αυτό το πόστ, οτι μπορεί να φταίει το καλώδιο usb, οπότε και πήρα ενα απο το ebay.. αλλα το πρόβλημα παραμένει. Δεν ξέρω αν φταίει το καλώδιο από το ebay ή τελικά ο ίδιος φορτιστής ή η μπαταρία.

Στις περισσότερες των περιπτώσεων μπορεί να είναι ο φορτιστής ή το καλώδιο ή και τα δύο . Εχει τύχει , καλώδια από eBay να

είναι σκάρτα. Τα μόνο που σίγουρα είναι αθάνατα είναι τα Belkin αν μπορείς να τα βρείς . Αν θυμάμαι πριν από καιρό είχα συστήσει

σε κάποιο φίλο , σε άλλο νήμα γιά άλλη συσκευή , την αντιπροσωπεία στην Ελλάδα . Γκουγκλάρισέ το μάλλον θα τους βρεις .

Καλησπέρα σας

Βάλε το galaxy charging current απο playstore να δεις αν τραβάει 1000mA ή τα ανάλογα του φορτιστη. Τελευταια έχω δει πολλά περίεργα καλώδια κ φορτιστες, ειδικά απο eBay...

Μπορείς να μου προτείνεις κάποια από το skroutz?

για δες εδω που το συζητησαμε τις προάλλες..

ισως τα παιδια μπορουν να σου πουν απο που την πηραν! :)

Έκανα επαναφορά εργοστασίακων ρυθμ. αλλά το πρόβλημα παραμένει. Κάνει επανεκκίνηση μόνο του. Μάλλον πρέπει να το πάω στο σέρβις και ο θεός βοηθός

Λέτε να φταίει η ram? Πάντως το μόνο που με τρομάζει είναι το γεγονός ότι να μην μπορέσουν να βρουν τη βλάβη στο σέρβις και να μου πούνε ότι το το τηλέφωνο ειναι μια χαρά

Λέτε να φταίει η ram? Πάντως το μόνο που με τρομάζει είναι το γεγονός ότι να μην μπορέσουν να βρουν τη βλάβη στο σέρβις και να μου πούνε ότι το το τηλέφωνο ειναι μια χαρά

παλια το επαθα με το ς2 με custom rom και ευθηνοταν καποια εφαρμογη δεν θυμαμαι τωρα,και η λυση ηρθε με καθαρη εγκατασταση (wipes κλπ) και απεφυγα τις τελευταιες εφαρμογες που ειχα εγκαταστηση.

:ninja:

Εκτός από τις εφαρμογές που είναι προεγκατεστημενες δεν έχω βάλει άλλη. Οπότε κάτι άλλο είναι