djsotosmc Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Καλησπερα σε ολους. Εχω την εκδοση 4.1.2 (απο 4.3 πριν) και εχω το εξης προβλημα... Το κινητο ειναι σε ενταση 50% και ακουγεται κανονικα ο ηχος κλησης. Αν απο το drop down menu επιλεξω δονηση ή σιγαση, με την πρωτη κληση μου το γυρναει παλι στο προηγουμενο επιπεδο ηχου. Μονο απο το volume button επιτυγχανω το επιθυμητο επιπεδο (ηχο/σιγαση). Επισης, πως γινεται να επιλεγω απο το drop down menu πχ σιγαση και να μπαινει το κινητο σε σιγαση (κλησεις και μηνυματα);; Στην εκδοση 4.3 δεν αντιμετωπισα τετοιο θεμα, σας παρακαλω αν υπαρχει λυση! Τελικά έλυσα το πρόβλημα μου με πλάγιο τροπο... Κατέβασα το quick profiles, δημιούργησα τρία προφίλ για αθόρυβο, δόνηση, νορμάλ και έκανα τα αντίστοιχα widget. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Παιδια πως το rootαρετε το S3 (4,3) ,προσπάθησα σε ενός φίλου με towlroot & framaroot αλλά τζίφος .. Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Παιδια πως το rootαρετε το S3 (4,3) ,προσπάθησα σε ενός φίλου με towlroot & framaroot αλλά τζίφος .. Με CF-Αuto-Root ,δεν εχει knox το απλο s3 για να φοβάσαι μήπως και γράψει . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Με CF-Αuto-Root ,δεν εχει knox το απλο s3 για να φοβάσαι μήπως και γράψει . Ευχαριστώ Μιχάλη , έπεσα εδώ , http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/orig-development/gt-i930x-t-n-cf-auto-root-t1957273 αρκετά περίπλοκο φαίνεται και είναι και φίλου και δεν θέλω να μπλέξω ,κάτι πιο απλό δεν υπάρχει ? Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Παιδια πως το rootαρετε το S3 (4,3) ,προσπάθησα σε ενός φίλου με towlroot & framaroot αλλά τζίφος .. Eιναι πολύ ευκολο το εκανα σε 15 λεπτα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336629 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NOTHS77 Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Καλησπερα κ απο εμενα παιδια ... κατι ευκολο μεχρι πωσο μπωρει να ειναι η δυναμη της μπαταριας περα απο τα 2100mAh που εχουμε διχως να υπαρχει θεμα στην λειτουργία του κιν μας ...? Κανονικα samsung να παρω η οτιδοιποτε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Καλησπερα κ απο εμενα παιδια ... κατι ευκολο μεχρι πωσο μπωρει να ειναι η δυναμη της μπαταριας περα απο τα 2100mAh που εχουμε διχως να υπαρχει θεμα στην λειτουργία του κιν μας ...? Κανονικα samsung να παρω η οτιδοιποτε ? anker παρε. εχει μεχρι 4000mah αν θυμαμαι καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NOTHS77 Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 anker παρε. εχει μεχρι 4000mah αν θυμαμαι καλα. Σε ευχαριστω πολυ. ! Τελικα εκδοση KIT-KAT στο S3 δεν παιζει ποτε να παρουμε ετσι ? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Τελικα εκδοση KIT-KAT στο S3 δεν παιζει ποτε να παρουμε ετσι ? :confused: Έτσι, το GT-i9300 σταμάτησε στην 4.3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rockass14 Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Παιδιά αυτό είναι λέτε αυθεντικό; http://www.ebay.com/itm/Samsung-Galaxy-S3-NEO-i9300i-Dual-Sim-Dual-Standby-UNLOCKED-16GB-Smartphone-/181485389370?pt=Cell_Phones&var=&hash=item2a415f463a Ψάχνω για το δίκαρτο S3 αλλά δεν υπάρχει Ελλάδα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Παιδιά αυτό είναι λέτε αυθεντικό; http://www.ebay.com/itm/Samsung-Galaxy-S3-NEO-i9300i-Dual-Sim-Dual-Standby-UNLOCKED-16GB-Smartphone-/181485389370?pt=Cell_Phones&var=&hash=item2a415f463a Ψάχνω για το δίκαρτο S3 αλλά δεν υπάρχει Ελλάδα... αυθεντικο ειναι συμφωνα με το gsmarena. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Εδώ και δύο μέρες μου έχει δημιουργήσει το εξής πρόβλημα με την μπαταρία. Δεν είχα αλλάξει τίποτα σε λογισμικό ή εφαρμογές, αν και μετέπειτα πέρασα και κανά δύο rom καινούριες και το πρόβλημα παρέμεινε άρα δεν είναι από αυτό.δοκίμασα και άλλη μπαταρία από ενός φίλου και έκανε ακριβώς το ίδιο,άρα δεν φταίει ούτε η μπαταρία από μόνη της. Την καταναλώνει πολλή γρήγορα,ακόμα και κλειστό να είναι το κινητό. Όταν ανακάλυψα το πρόβλημα, το πρωί δεν ανοιγε καθόλου ενώ το είχα αφήσει με 80% πριν το κλείσω. Επίσης βράζει συνέχεια, κάτω από 36 δεν πέφτει,και ανεβαίνει εύκολα 48-50 όταν το μεταχειριστω. Η φόρτιση αργεί πολύ , πιο αργά φορτίζει παρα ξεφορτιζει. Φοβάμαι ότι κάτι θα κουνήθηκε εσωτερικά,η να βραχυκύκλωσε τίποτα?ούτε νερά πήρε γιατί το προσέχω σαν τα μάτια μου,ούτε καμιά τούμπα τρελή,άντε μόνο από το κομοδίνο να έχει πέσει και αυτό με θήκη, δεν το θεωρώ λόγο να επαθε κάτι από τόσο μικρή πτώση. Πριν το κάνω unroot και το πάω στο service που έχω ακόμα εγγύηση,υπάρχει κάτι άλλο να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 αν ειναι προβλημα software κανε hardreset ειτε μεσα απο το τηλ.(επαναφορα) ειτε απο ρεκοβερυ(wipedata).χανεις οτι αρχειο, εφαρμογη απο την μνημη του τηλεφωνου.αν ομως ειναι hardware τοτε μια ματια στο σερβις. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TechnoPrisoner Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 γεια χαρά ! s3 με στοκ ρομ,πριν λίγες μέρες,χωρίς να έχω κάνει εγκατάσταση κάποια εφαρμογη ή να έχω πειράξει κάποια ρύθμιση,ανοίγω το mobile data και το κινητό σέρνεται σε σημείο να μην ανταπροκρίνεται,το ίδιο και με το wifi,σαν να έπερνε μπρος κάποια εφαρμογή και γονάτιζε τη συσκευή.Η ίδια κατάσταση συνεχίζεται ακόμα και τώρα,περνάνε κανα 2-3 λεπτά από τη στιγμή που ανοίγω wifi/mobile data για να μπορώ να δουλέψω. έχουμε κάποια πρόταση γιατί έτοιμος είμαι να το κάνω reset. ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 κάνε reset για αρχή αν δεν γίνει τπτ αλλάζουμε rom σε κάτι όχι Samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Δοκίμασα,όταν πέρασα άλλη ρομ με όλα τα wipe,αλλά εξακολουθούσε να το κάνει..γι αυτό φοβάμαι ότι είναι κάτι στο hardware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 και εγω αυτο φανταζομαι,αλλα μηπως καποια εφαρμογη της ρομ εχει κολληση και ζηταει πχ συνδεση στο ιντερνετ. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Δοκίμασα,όταν πέρασα άλλη ρομ με όλα τα wipe,αλλά εξακολουθούσε να το κάνει..γι αυτό φοβάμαι ότι είναι κάτι στο hardware. Ελπίζω την δοκιμή με την καινούρια ρομ, να την έκανες πριν περάσεις κάποιο backup. Γιατί αν είναι από εφαρμογή, έκανες μια τρύπα στο νερό :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 (edited) Ελπίζω την δοκιμή με την καινούρια ρομ, να την έκανες πριν περάσεις κάποιο backup. Γιατί αν είναι από εφαρμογή, έκανες μια τρύπα στο νερό :p Ναι ναι το γνωριζω,εντελως αδειο ηταν, και η θερμοκρασια δεν επεφτε με τιποτα. Επισης το αφησα και χωρις καρτα μνημης μηπως επηρεαζοταν απο εκει τιποτα, αλλα τα ιδια. Ξαναγυρισα με nandroid αφου ειδα οτι δεν εγινε τιποτα για να κανω την δουλεια μου μεχρι να του περασω official απο την αρχη για να το παω στο σερβις.. Τωρα δεν ξερω τι βολευει να κανω,πρωτα triangle away και μετα μεσω odin καποια 4.1.2? Μονο μεσω odin περναμε εργοστασιακη ρομ ε?Επειδη δεν το χρησιμοποιω ποτε αυτο το προγραμμα. Edited September 3, 2014 by Billys_RR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 μεσω οντιν,αλλα το τριανγκλ στην 4.3 δεν δουλευει,αφηνει στον μετρητη 1 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deko Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Ήρθε μέσω οτα μια ενημέρωση γύρω στα 125 mb αν δεν κάνω λάθος. Έχω την 4.3. Ξέρουμε τι είναι;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Falcon36 Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Ήρθε μέσω οτα μια ενημέρωση γύρω στα 125 mb αν δεν κάνω λάθος. Έχω την 4.3. Ξέρουμε τι είναι;; Αναβάθμιση στην 4.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Παίδες καλησπέρα! Μόλις ήρθε στα χέρια μου το s3 9300, θα το πάρει η γυναίκα μου, θέλω να του περάσω την 4.4., υπάρχουν οδηγίες?? Root διάβασα πως θα γίνει, την 4.4 που θα την βρω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 4.4 δεν υπάρχει επίσημα για τo s3. Υπάρχουν custom roms ( δες στο αντίστοιχο θέμα) που είναι μεν 4.4 αλλά ουδεμία σχέση έχουν με την εμφάνιση της συσκευής σου όπως το έχεις τώρα. Θα σου πρότεινα να το αφησεις όπως είναι στην 4.3 αν θέλεις να κρατήσεις τις ευκολίες που σου δίνει η Samsung. Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 4.4 δεν υπάρχει επίσημα για τo s3. Υπάρχουν custom roms ( δες στο αντίστοιχο θέμα) που είναι μεν 4.4 αλλά ουδεμία σχέση έχουν με την εμφάνιση της συσκευής σου όπως το έχεις τώρα. Θα σου πρότεινα να το αφησεις όπως είναι στην 4.3 αν θέλεις να κρατήσεις τις ευκολίες που σου δίνει η Samsung. Ok, θα το αφήσω έτσι, ούτε root θα του κάνω, για την γυναίκα μου είναι... Είπα και εγώ μια φορά να ασχοληθώ στα ενδότερα με android και δεν αφήνετε :D :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts