Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά μια ερώτηση.Παρατήρησα χθες - προς μεγάλη μου λύπη - οτι κατά τη διάρκεια μιας κλήσης που είχα κάτι χρειάστηκα να μπω σε μια εφαρμογή και δε μπορούσα να βγώ απο τη λειτουργία του τηλεφώνου παρόλο που πατουσα το home key.Έχει συμβεί σε κάποιον?

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά μια ερώτηση.Παρατήρησα χθες - προς μεγάλη μου λύπη - οτι κατά τη διάρκεια μιας κλήσης που είχα κάτι χρειάστηκα να μπω σε μια εφαρμογή και δε μπορούσα να βγώ απο τη λειτουργία του τηλεφώνου παρόλο που πατουσα το home key.Έχει συμβεί σε κάποιον?

Αν έχεις ανοιχτή ακρόαση σίγουρα γίνεται αλλιώς νομίζω δεν σ αφήνει

Nokia 8800 Scirocco

Έχω ένα πρόβλημα.

Ενώ μου έρχεται κάποιο μήνυμα η κάποια ειδοποίηση στο viber ο ήχος έρχεται κανονικά αλλά μερικές φορές δεν φαίνεται στις ειδοποιήσεις. Πρέπει δηλαδή να μπω στην εφαρμογή για να το καταλάβω ότι έχω μήνυμα.

Όμως και στα κανονικά μηνύματα μπορεί καμιά φορά να χτυπήσει ο ήχος αλλά πουθενά δεν φαίνεται.

Μπαίνω μετά στα μηνύματα και δείχνει ότι έχω ένα μήνυμα από τον τάδε.

Αν δεν το ακούσω δηλαδή ότι χτύπησε για να ψάξω ίσως δεν διαβάσω το μήνυμα μέχρι να ανοίξω την εφαρμογή.

Έχει κάποιος άλλος το ίδιο?

Nokia 8800 Scirocco

Μήπως έχεις ανοιχτή την εφαρμογή και στον υπολογιστή όταν συμβαίνει αυτό;

Όχι όχι.

Όμως το ίδιο γίνεται και με τα μηνύματα που είναι εφαρμογή της συσκευής όχι εξωτερική εφαρμογή

Nokia 8800 Scirocco

με ποιο τροπο μπορω να ψαξω για διαγραμμενα αρχεια στην μνημη του τηλεφωνου?(οχι στην αφαιρουμενη) εχω το recuva αλλα δεν το βλεπει.
:ninja:

παιδιά καλησπέρα. Το S3 της γυναίκας μου έχει πρόβλημα στην κάμερα. Δεν ανοίγει με τίποτα. Βγάζει μήνυμα κάτι σαν camera fail (δεν θυμάμαι ακριβώς τώρα). Δοκίμασα όλα τα software tips, τίποτα. Νομίζω ότι φταίει μία τούμπα που έφαγε πριν το πάθει. Το πάω για service hardware?

...για εγκυκλοπαιδικές γνώσεις: Το κινητό το πήγα στο service Omni, στον Γέρακα και το πήρα πίσω έτοιμο χωρίς χρέωση (!), ευχαριστώ τα παιδιά. Τί είχε; Είχε "κουνηθεί" η κάμερα προφανώς από την πτώση! Τόσο απλό!

Ρε παιδια σε recovery μου βγαζει το μηνυμα E://failed to mount EFS... invalid argument και εχει κολλησει το τηλεφωνο στο logo της samsung.

Το φλασαρα με odin σε στοκ 4.3 και παλι τα ιδια.

Εχει κανεις καμια ιδεα?

:superman: SX1 RULES !!!

Ρε παιδια σε recovery μου βγαζει το μηνυμα E://failed to mount EFS... invalid argument και εχει κολλησει το τηλεφωνο στο logo της samsung.

Το φλασαρα με odin σε στοκ 4.3 και παλι τα ιδια.

Εχει κανεις καμια ιδεα?

Δοκίμασε να μπεις recovery και να κάνεις factory reset και wipe cache..

Το κανα ηδη 5-6 φορες, φλασαρα και 3-4 φιρμγουερ με odin, ακομα και cosmote branded αλλα τπτ. Μενει στο logo.

Δοκίμασε να περάσεις αυτο με odin (το βάζεις στο bootloader).

Ακόμα και αν ανοίξει δεν θα μπορείς να κάνεις κλήσεις ,και πρέπει να περάσεις τον efs ,αν βέβαια τον εχεις κάνει backup .

Samsung galaxy s21+

Ναι, το ειχω κανει και αυτο πριν 3-4 ωρες, ανοιξε τελικα αλλα εχει ενα ημιδιαφανες πλαισιο με κιτρινα γραμματα στο μεσο της οθονης τωρα.

Το τηλεφωνο ειναι φιλου που μου το εδωσε σημερα μπας και του το φτιαξω οποτε αμφιβαλλω αν θα εχει backup efs.

Καλως, ευχαριστω, τον ρωταω και βλεπουμε.

Edited by RAZIEL1799
:superman: SX1 RULES !!!

εχω ενα s3 που ειχα δωσει στη γυναικα μου. τωρα τον ιουλιο ληγει η εγγυηση του. ειναι γερμανικο unbranded, εχει την 4.4.2 πανω. δεν εχει θεματα με lag. καπου καπου μπορει να κανει ενα κλικ πιο αργο το ανοιγμα της συλλογης των φωτο (εχει και πραγμα μεσα φωτο βιντεακια κλπ) αν εχει ωρα να ανοιχτει, η καμμια φορα αν κανεις αλλαγη οθονης στον νοβα μπορει να κανει κατι σαν ψιλοκομπιασμα στην πρωτη αλλαγη, μετα αλλαζει αερα.

αξιξει να το ρουταρω? η διαδικασια ειναι ευκολη?

εχω ενα s3 που ειχα δωσει στη γυναικα μου. τωρα τον ιουλιο ληγει η εγγυηση του. ειναι γερμανικο unbranded, εχει την 4.4.2 πανω. δεν εχει θεματα με lag. καπου καπου μπορει να κανει ενα κλικ πιο αργο το ανοιγμα της συλλογης των φωτο (εχει και πραγμα μεσα φωτο βιντεακια κλπ) αν εχει ωρα να ανοιχτει, η καμμια φορα αν κανεις αλλαγη οθονης στον νοβα μπορει να κανει κατι σαν ψιλοκομπιασμα στην πρωτη αλλαγη, μετα αλλαζει αερα.

S3 με 4.4.2?

Έχω χάσει επεισόδια.

Μήπως είναι το Lte?

Αν θέλεις να το κάνεις root για να σβησεις λίγο από την σαβούρα της Samsung αξίζει και δεν είναι και τίποτα σε μερικά λεπτά με 2-3 κλικ από τον υπολογιστή

Nokia 8800 Scirocco

ειναι ευκολη,εχει οδηγιες στο τροποποιησεις του φορουμ.αργησα λιγο,αλλα για να εχει 4.4.2 μαλλον ειναι ρουταρισμενο.

:ninja:

S3 με 4.4.2?

Έχω χάσει επεισόδια.

Μήπως είναι το Lte?

Αν θέλεις να το κάνεις root για να σβησεις λίγο από την σαβούρα της Samsung αξίζει και δεν είναι και τίποτα σε μερικά λεπτά με 2-3 κλικ από τον υπολογιστή

σορρυ, την jellybean εχει πανω. δεν τοχω και τωρα μπροστα μου να το δω.

μπερδευτηκα με το νοτε πουχω εγω.

Παιδια καλησπερα μια βοηθεια που βρισκω τις εργοστασιακες ρυθμισεις?:(
LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Παιδια καλησπερα μια βοηθεια που βρισκω τις εργοστασιακες ρυθμισεις?:(

Τι εννοείς ?? την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ?

Αν ναι ,τότε ρυθμίσεις> λογαριασμοί > δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας> επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων .

Samsung galaxy s21+

Το SG3 μου το εχω αγορασει εδω και ενα χρονο περιπου. Τωρα τελευταια, βλεπω ευκρινεστατα burn in της αρχικης μου οθονης σε οθονες εφαρμογων ακομη και κομικς που διαβαζω. Δεν το λες ενοχλητικο, αλλα ειναι ευκρινες. Καλυπτεται απο εγγυηση? Ειχε καποιος παρομοιο θεμα? Η χρηση που κανω ειναι συνηθισμενη και φυσικα δεν αφηνω ανοιχτη την οθονη οποτε δε χρειαζεται... Ειναι τοσο ευπαθεις??

Το SG3 μου το εχω αγορασει εδω και ενα χρονο περιπου. Τωρα τελευταια, βλεπω ευκρινεστατα burn in της αρχικης μου οθονης σε οθονες εφαρμογων ακομη και κομικς που διαβαζω. Δεν το λες ενοχλητικο, αλλα ειναι ευκρινες. Καλυπτεται απο εγγυηση? Ειχε καποιος παρομοιο θεμα? Η χρηση που κανω ειναι συνηθισμενη και φυσικα δεν αφηνω ανοιχτη την οθονη οποτε δε χρειαζεται... Ειναι τοσο ευπαθεις??

Δεν γνωρίζω εάν καλυπτεται απο εγγύηση,αλλά κάνε ένα τηλ.. στην smartec θα σου λυθεί η απορία.

Φυσικά υπάρχει στο store κάποια εφαρμογή που μπορεί να διορθώσει το burn in της οθόνης.

Κάνε ένα κόπο μήπως και υπάρξει αποτέλεσμα.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.codefortravel.amoled_screen_burn_in