tolisfz6 Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Εχει λειτουργια σαν τα ταμπλετς που μπορεις να εχεις πολλαλπες εφαρμογες ανοιχτες και να πηγαινεις απο τη μια στη ν αλλη χωρις να βγαινεις απο την πρωτη? Κρατάς πατημένο το home button.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Πως θα δω ττην ένδειξη του counter ? Tks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Πως θα δω ττην ένδειξη του counter ? Tks Αν εννοείς του flash counter ,μπες σε download mode . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mak82 Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Φυσικα!!! απλως ειπα μηπως ηταν πιο απλο ετσι! λοιπον... ο counter ανεβαινει με το root στο 1. να σου πω την αληθεια, δεν ξερω αν ανεβαινει και με τις custom roms αλλα δεν παιζει κανενα ρολο καθως απο την στιγμη που παει στο 1 δεν εχεις εγγυηση και για το unroot δεν εχει σημασια αν θα ανεβει κιαλλο. ελπιζω να με καταλαβες. για unroot ισχυει αυτο που ειπες. μηδενισμος counter με triangle away και φλασαρισμα επισημου firmware με odin. μεχρι τον δεκεμβριο περιμενουμε εκδοση android 4.3 που θα περιεχει το knox. εδω πρεπει να συμπληρωσω κατι. με το knox αλλαζει ο bootloader και απο την στιγμη που το κινητο rootαριστει δεν γινεται να επανελθει η εγγυηση. τι σου προτινω εγω να κανεις; αυτα που θα σου πω, πανω-κατω, αναιρουν οσα ειπα πριν. δεν ειμαι απολυτα βεβαιως αλλα υπαρχει μια αλλη μεθοδος root που δεν ανεβαζει τον counter. λεγεται framaroot και δουλευει σε πολλα κινητα καθως και το s3 μας! τι κεδιζεις; το unroot γινεται πολυ πιο απλο. απλως μπαινεις στην εφαρμογη supersu και επιλεγεις unroot. ολα αυτα αν μεινεις στοκ και δεν φλασαρεις τιποτα παραπανω! ουτε καν cwm! ετσι, μπορεις να κανεις το root, να επαναφερεις τις εφαρμογες σου και να κανεις γρηγορα unroot. (αφου παρεις backup με helium σε περιπτωση που χρειαστεις format) ξαναλεω! δεν ειμαι σιγουρος για ολα αυτα! στην χειροτερη περιπτωση κανεις κανονικο unroot, δηλαδη μηδενισμος counter και φλασαρισμα firmware. κοιτα μονο πριν κανεις οτιδηποτε να βρεις το firmware του κινητου και να το κατεβασεις σε περιπτωση που χρειαστει! Σε ευχαριστώ πολύ. Μου έλυσες όλες τις απορίες. Να σαι καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 δεν ειμαι απολυτα βεβαιως αλλα υπαρχει μια αλλη μεθοδος root που δεν ανεβαζει τον counter. λεγεται framaroot και δουλευει σε πολλα κινητα καθως και το s3 μας! Το faramroot δεν δουλεύει μετά την τελευταία ενημέρωση που έδωσε η samsung στην 4.1.2 την XMG4. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Το faramroot δεν δουλεύει μετά την τελευταία ενημέρωση που έδωσε η samsung στην 4.1.2 την XMG4. ναι, το εχω ακουστα... αλλα εφοσον δεν πειραζει το συστημα, αξιζει μια δοκιμη και σιγουρα αξιζε να το αναφερω. ;) το λες απο προσωπικη εμπειρια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgp1 Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 γεια σας παιδια μου ειρθε μηνημα οτι καποια προγραμματα εχει βγει up date το εχο ρυθμισμενο να μην της κανει αυτοματα αλλα τωρα μετανιοσα και δεν ξερω που θα βρω παλι την ειδοπηοιση δεν την βγαζει πλεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreaslam Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 ρε σεις, έχει κάποια ρύθμιση, όταν έχεις ειδοποίηση (Χαμένη κλήση, sms, κλπ), και το εχεις κάπου αφημένο, με το που το πιάνεις στα χέρια σου,να δονείται. πως το κάνουμε? πείτε και κανά άλλο τέτοιο κολπο :) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
szax Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 ρε σεις, έχει κάποια ρύθμιση, όταν έχεις ειδοποίηση (Χαμένη κλήση, sms, κλπ), και το εχεις κάπου αφημένο, με το που το πιάνεις στα χέρια σου,να δονείται. πως το κάνουμε? πείτε και κανά άλλο τέτοιο κολπο :) :) :) Ρυθμίσεις, Κίνηση και τσεκάρεις το Έξυπνη Ειδοποίηση Σε αυτό το μενού έχει τέτοιου τύπου ρυθμίσεις. Ανάλογα με τι σε βολεύει, τσεκάρεις. Παράθεση Με λένε Σωτήρη και είμαι καλά... :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 γεια σας παιδια μου ειρθε μηνημα οτι καποια προγραμματα εχει βγει up date το εχο ρυθμισμενο να μην της κανει αυτοματα αλλα τωρα μετανιοσα και δεν ξερω που θα βρω παλι την ειδοπηοιση δεν την βγαζει πλεων Μπες τότε στο playstore, ρυθμίσεις--> εφαρμογές και θα δεις ποιες θέλουν update. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Για κάποιο λόγο χάθηκε το ΕΜΕΙ μου. Κοιτάζω στο φάκελο EFS και είναι κενός. Έχω κάνει EFS backup. Στον σχετικό φάκελο έχουν σωθεί δύο αρχεία (μάλλον από διαφορετικό backup καθώς έχουν στην ονομασία τους διαφορετικές ημερομηνίες) που έχουν κατάληξη .tar.gz Θυμάται κανείς ποια διαδικασία ακολουθώ για να διορθώσω το πρόβλημα? Έχει σημασία ποιο από τα δύο backup θα χρησιμοποιήσω (βλέπω πάντως ότι το μέγεθος τους έχει μια μικρή διαφορά άρα πιθανώς και το περιεχόμενό τους να είναι διαφορετικό). Μάλλον δεν έχω κρατήσει backup από το τελευταίο (πριν κάποιους μήνες) φλασάρισμα ρομ. Πρέπει το backup να ταιριάζει με τη ρομ για κάποιο λόγο ή δεν παίζει ρόλο? Επίσης που κρατάει το efs backup η omega μήπως υπάρχει και κανένα άλλο backup? Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Υ.Γ. Προς το παρόν το τηλ δουλεύει (δεν ξέρω αν θα έπρεπε να είχε πρόβλημα με τον πάροχο) και φαντάζομαι ότι δεν πρέπει να κάνω restart μήπως και δεν ξεκινάει μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Παιδια μαλλον εκανα λαλακια ειχα αγορασει το εν λογω κινητο...φορουσε μια καστομ ρομ.. πηγα χθες να περασω μια ρομ επισημη και πλεον δεν πιανει σημα με την ελληνικη καρτα. Πριν επιανε κανονικα! Τι μπορω να κανω για να ξαναδουλεψει το κινητο? Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Παιδια μαλλον εκανα λαλακια ειχα αγορασει το εν λογω κινητο...φορουσε μια καστομ ρομ.. πηγα χθες να περασω μια ρομ επισημη και πλεον δεν πιανει σημα με την ελληνικη καρτα. Πριν επιανε κανονικα! Τι μπορω να κανω για να ξαναδουλεψει το κινητο? Βάλε το modem που είχε η custom. Μάλλον θα είχε το ποιο τελευταίο. Υπάρχουν όλα τα modem στο xda. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Επειδη δεν το εχω μπροστα μου υπαρχει καποια ρομ που μπορω να κατεβασω και να δουλευει σιγουρα? Οποιαδήποτε ρομ δε με ενδιαφέρει Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Επειδη δεν το εχω μπροστα μου υπαρχει καποια ρομ που μπορω να κατεβασω και να δουλευει σιγουρα? Οποιαδήποτε ρομ δε με ενδιαφέρει Βάλε αυτή που είχες. Αν κάνεις την απλή αναζήτηση στο google, Lost imei flash flash modem και διαβάσεις, θα καταλάβεις γιατί έγινε και τι ρομ ή μόντεμ χρειάζεσαι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Μακαρι να ηξερα ποιαν ειχα! Αχχχ αυτη η ασχετοσυνη μας!!!! Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Μακαρι να ηξερα ποιαν ειχα! Αχχχ αυτη η ασχετοσυνη μας!!!! [ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΙΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ] Συχνές ερωτήσεις / FAQ για το Galaxy S III Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 United kindom H3G ειναι το κινητο Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 United kindom H3G ειναι το κινητο Κατέβασε την από SamMobile http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-I9300&pcode=H3G#firmware Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Σε ευχαριστω μιχαλη. Μια ερωτηση τελευταια ...φαινετα απο καπου αν ειναι κλειδωμενο σε καποιο παροχο ? Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Ειδα μεσω kies οτι το κινητο μου ειναι για Γαλλια. XEF France Θυμαμαι παλια σε ΗΤC android οτι μπορουσαμε να κατεβασουμε ενα αρχειο και να επαναφερουμε το κινητο σε εργοστασιακη κατασταση αν δεν γινοταν με αλλο τροπο με συνδεση του κινητου με usb στον υπολογιστη. Στο S3 υπαρχει καποια τετοια δυνατοτηα ? Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Για κάποιο λόγο χάθηκε το ΕΜΕΙ μου. Κοιτάζω στο φάκελο EFS και είναι κενός. Έχω κάνει EFS backup. Στον σχετικό φάκελο έχουν σωθεί δύο αρχεία (μάλλον από διαφορετικό backup καθώς έχουν στην ονομασία τους διαφορετικές ημερομηνίες) που έχουν κατάληξη .tar.gz Θυμάται κανείς ποια διαδικασία ακολουθώ για να διορθώσω το πρόβλημα? Έχει σημασία ποιο από τα δύο backup θα χρησιμοποιήσω (βλέπω πάντως ότι το μέγεθος τους έχει μια μικρή διαφορά άρα πιθανώς και το περιεχόμενό τους να είναι διαφορετικό). Μάλλον δεν έχω κρατήσει backup από το τελευταίο (πριν κάποιους μήνες) φλασάρισμα ρομ. Πρέπει το backup να ταιριάζει με τη ρομ για κάποιο λόγο ή δεν παίζει ρόλο? Επίσης που κρατάει το efs backup η omega μήπως υπάρχει και κανένα άλλο backup? Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Υ.Γ. Προς το παρόν το τηλ δουλεύει (δεν ξέρω αν θα έπρεπε να είχε πρόβλημα με τον πάροχο) και φαντάζομαι ότι δεν πρέπει να κάνω restart μήπως και δεν ξεκινάει μετά. Κανείς δεν έχει κάνει EFS restore? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Κανείς δεν έχει κάνει EFS restore? Ανάλογα με τον τρόπο που έκανες το backup, κάνεις και το restore. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kasmpou Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 καλησπερα την τελευταία βδομάδα το adfree δεν μου δουλεύει. κατέβασα χθες το adblock plus αλλα θελει κατι ρυθμίσεις τις έκανα αλλά βλεπω ότι δουλεύει οποτε του καπνίσει. εχει βαλει κανεις κατι αλλο?η κάτι που ίσως το προσπερνώ πείτε μου:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 καλησπερα την τελευταία βδομάδα το adfree δεν μου δουλεύει. κατέβασα χθες το adblock plus αλλα θελει κατι ρυθμίσεις τις έκανα αλλά βλεπω ότι δουλεύει οποτε του καπνίσει. εχει βαλει κανεις κατι αλλο?η κάτι που ίσως το προσπερνώ πείτε μου:O Το adaway κατέβασε. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts