JZRAVAGER Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Καλησπέρα στην παρέα...εδώ και μια βδομάδα το κινητό κολλάει και τελείως και θέλει επανεκκίνηση τουλάχιστον 6-7 φορές τη μέρα...δεν έχω αλλάξει κάτι από την καθημερινή μου χρήση...έχω updated όλες τις εφαργμογές μου (καμμια 90+):p αλλά έχω την εντύπωση ότι ξεκίνησαν όλα με το καινούριο skype...έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα? εκανα full wipe εχθές και προς το παρόν όλα καλά...ελπίζω να ίσιωσε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Καλησπερα,ξερει κανεις πως μπορω να επαναφερω την βοηθητικη σελιδα που εμφανιζεται οταν βαζεις ακουστικα?Επισης,απο τοτε που κανε update το skype,δεν βρισκω τροπο να το κλεισω,ειμαι τοσο χαζος η εχει οντως θεμα? :) Τερμα πανω δεξια κλικ στη φωτο και μετα τερμα κατω αριστερα sign out Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kasmpou Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 καλησπερα εχω περασει εδω και μερες το viber και καθε φορα που παω να στειλω εικονα το κιν κανει επανακινηση.καμια λυση?την εσβησα και την ξανα εγκατεστησα την εφαρμογη αλλα συνεχεια τα ιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 (edited) Υπάρχει κάποιο Πρόγραμμα για να μπορέσω να ρυθμίσω πια εφαρμογή θα έχει πρόσβαση στο internet του κινητού και πια όχι.? Edited July 11, 2013 by agriniopk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Δεν έχω τέτοιο θέμα. Βέβαια δεν έχω και συνέχεια την πάνω μπαρα να φαίνεται γιατί έχω φουλ screen wallpaper Πως γίνεται δηλαδή να εξαφανιστεί η μπάρα; Είναι από τις ρυθμίσεις ή κάποια εφαρμογή από το Google play; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Πως γίνεται δηλαδή να εξαφανιστεί η μπάρα; Είναι από τις ρυθμίσεις ή κάποια εφαρμογή από το Google play; Αυτό γίνεται με κάποιον launcher, π.χ nova apex κ.λ.π.... Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Αυτό γίνεται με κάποιον launcher, π.χ nova apex κ.λ.π.... ή root. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erartemis Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 ή root. :) Με ρουτ χρησιμοποιώντας κάποια εφαρμογή γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Με ρουτ χρησιμοποιώντας κάποια εφαρμογή γίνεται? αυτη νομιζω θα σου κανει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Χαιρετώ. Το χω καιρό το κινητό, αλλά από καιρό αντιμετωπίζω το εξής: ενώ μιλάω κανονικά στο τηλ. υπάρχουν στιγμές που ενώ ακούω τον συνομιλητή κανονικά εκείνος δεν με ακούει καθόλου.. Έχει γίνει ουκ ολίγες φορές. Έχω κοσμοκάρτα. :( Έχει τύχει σε κανέναν? αν ναι τι μπορεί να φταίει?? Ευχαριστώ.. Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 αυτη νομιζω θα σου κανει. Για να του δουλέψει θα πρέπει να εχει εγκαταστημένο εναν launcher και ας μην ειναι defult στο τηλέφωνο που να υποστηρίζει το κρύψιμο της status ,ώστε να μπορεί να ορίστει στο GMD control Χαιρετώ. Το χω καιρό το κινητό, αλλά από καιρό αντιμετωπίζω το εξής: ενώ μιλάω κανονικά στο τηλ. υπάρχουν στιγμές που ενώ ακούω τον συνομιλητή κανονικά εκείνος δεν με ακούει καθόλου.. Έχει γίνει ουκ ολίγες φορές. Έχω κοσμοκάρτα. :( Έχει τύχει σε κανέναν? αν ναι τι μπορεί να φταίει?? Ευχαριστώ.. Συμβαίνει κάποιες φορές και σε μένα (cosmote) σε διαφορά τηλεφωνά που εχω πάρει αν δεις οτι είναι έντονο κανε για αρχή ένα factory reset . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Υπάρχει κάποιο Πρόγραμμα για να μπορέσω να ρυθμίσω πια εφαρμογή θα έχει πρόσβαση στο internet του κινητού και πια όχι.? Τέτοιες δουλειές και άλλα πολύ περισσότερα κάνει η εφαρμογή tasker. Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deko Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Έρχεται..... http://www.androidpit.com/android-4-2-2-galaxy-s3-update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Έρχεται..... http://www.androidpit.com/android-4-2-2-galaxy-s3-update Αντε να δούμε... Θα γίνει ποτέ αυτή η αναβάθμιση; δεν καταλαβαίνω τι τους δυσκολεύει τόσο... Οι xda που έχουν βγάλει 3000 διαφορετικές roms στην 4.2.2 είναι τόσο καλύτεροι από τους developers της Samsung; και μάλιστα με extra λειτουργίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_kim Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Με την κάμερα τι ακριβως γίνεται? Ενω οι φωτογραφίες είναι (φαίνονται) πολύ καλές στο κινητό, όταν τις βάζεις στο PC φαίνονται πολυ χειρότερης ποιοτητας. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος ? Υπάρχει καμιά αναβάθμιση που να έχει θετικά αποτελέσματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erartemis Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Για να του δουλέψει θα πρέπει να εχει εγκαταστημένο εναν launcher και ας μην ειναι defult στο τηλέφωνο που να υποστηρίζει το κρύψιμο της status ,ώστε να μπορεί να ορίστει στο GMD control Τη δοκίμασα με Νόβα που τον έχω default και δουλεύει μια χαρά τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Με την κάμερα τι ακριβως γίνεται? Ενω οι φωτογραφίες είναι (φαίνονται) πολύ καλές στο κινητό, όταν τις βάζεις στο PC φαίνονται πολυ χειρότερης ποιοτητας. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος ? Υπάρχει καμιά αναβάθμιση που να έχει θετικά αποτελέσματα? Αυτο που αναφέρεις δεν είναι θέμα του κινητού αλλά μάλλον μία γενικότερη διαπίστωση. Οταν φυσικά βλέπεις μια φωτογραφία σε μεγαλύτερη οθόνη λογικό είναι τα pixels να είναι μεγαλύτερα (όταν μιλάμε για ίδια ανάλυση, όπως αυτή του κινητου λχ) και να βλέπεις λεπτομέρειες πιο καθαρά. Δεν είναι DSLR το τηλέφωνο οπότε αυτό που βλέπεις είναι απλά ότι μπορεί να "δωσει" ή κάμερα του S3.. Για κάποια αναβάθμιση με καλύτερη επίδοση δεν γνωρίζω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Ρε παιδια το 3G του S3 το ονομαζει σαν Η+? Αν οχι τι ειναι αυτο???? Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Ρε παιδια το 3G του S3 το ονομαζει σαν Η+? Αν οχι τι ειναι αυτο???? και εμενα H+ βγαζει οταν ενωνομαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Ρε παιδια το 3G του S3 το ονομαζει σαν Η+? Αν οχι τι ειναι αυτο???? H+ = HSPA. Πληροφορίες εδώ. Υπάρχουν και σημειώσεις για την εφαρμογή του προτύπου από Voda και Cosmote το 2009. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fragiad Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Καλημέρα σας, παρατηρώ εδώ και δυο μέρες ότι λείπουν κάποιες επαφές από το galaxy s3 μου. Το τηλέφωνο έχει χάσει (διαγράψει??) πάνω από 5 (τουλάχιστον τόσες έχω ανακαλύψει εως τώρα) αποθηκευμένες επαφές. Έχει συμβεί και σε κάποιον άλλον. Τι μπορεί να συμβαίνει. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Καλημέρα σας, παρατηρώ εδώ και δυο μέρες ότι λείπουν κάποιες επαφές από το galaxy s3 μου. Το τηλέφωνο έχει χάσει (διαγράψει??) πάνω από 5 (τουλάχιστον τόσες έχω ανακαλύψει εως τώρα) αποθηκευμένες επαφές. Έχει συμβεί και σε κάποιον άλλον. Τι μπορεί να συμβαίνει. Ήταν συγχρονισμένες με το gmail σου ? Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fragiad Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Ήταν συγχρονισμένες με το gmail σου ? Ναι ήταν. . . . Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Ναι ήταν. . . . Στο λογαριασμό σου υπάρχουν ? Λιγο δύσκολο το τηλέφωνο απο μόνο του να στις σβήσει ,κάτι θα έγινε . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisma_1998 Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Παιδιά πότε βγαίνει το update για S3? (4.2) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts