telmusic Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Πως παγωνω η κλειδωνω μια εφαρμογή με το titanium ωστε να μην ανοιγει ποτε; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Πως παγωνω η κλειδωνω μια εφαρμογή με το titanium ωστε να μην ανοιγει ποτε; το τιτανιουμ χρειάζεται την εκδοση pro εχω χρησιμοποίησα το app quarantine και έκανα την δουλειά μου. ειναι και απλούστερο ως πρόγραμμα Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 το τιτανιουμ χρειάζεται την εκδοση pro εχω χρησιμοποίησα το app quarantine και έκανα την δουλειά μου. ειναι και απλούστερο ως πρόγραμμα Οντως δείχνει πιο ευκολη εφαρμογή. Προσπαθησα να κλειδωσω την εφαρμογή που θελω και μου βγαζει Usb debbuging is not enabled. Τι ακριβώς κανεις για να κλειδωσεις μια εφαρμογή; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Πολύ καλή μου φάνηκε η αναβάθμιση του 4.1.2 :) Ευχαριστώ πολύ το σύντεκνο που βοήθησε έναν ανεπίδεκτο νουμπά! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bossgs3 Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Reboot=Επανεκκίνηση Το χω κανει αυτο εχω βγακει κ μπαταρ....τπτ απολυτος ομως....:/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Το χω κανει αυτο εχω βγακει κ μπαταρ....τπτ απολυτος ομως....:/ Έχεις κάνει ροοτ; Μήπως έχεις εξωτερική κάρτα σε exfat; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Παιδια ο ex dialer δεν μπορει να κανει κλησεις χωρις να χρησιμοποιεί τον μανησιο dialer ; Έχω κλειδώσει τον μαμησιο dialer και προσπαθωντας να κανω κλήση με τον ex μου βγαζει κλήση μονο με Skype. Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bossgs3 Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Έχεις κάνει ροοτ; Μήπως έχεις εξωτερική κάρτα σε exfat; οχι στρατο τιποτα απολυτος απο αυτα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik_800 Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Καλημέρα και απο εμένα, εχω παραλάβει εδώ και μια εβδομαδα γερμανικο S3 kai εχω μερικες ερωτήσεις να κάνω συγχωρεστε με αν έχουν απαντηθεί στο παρελθον (διαβαζω εδω και 3 εβδομαδες το συγκεκριμενο thread) η είναι αρκετά απλοικές. 1) προσπαθω να κατεβάσω την 4.1.2 αλλα με ΟΤΑ μου λέει περίμενε την σειρα σου, με ΚΙΕΣ πατωντας το firmware upgrade δεν κάνει τίποτα. Καμια ιδεα ή κανα guide πως κατεβάζω firmware upgrade απο το ΚΙΕΣ? 2) εχω μεγάλη κατανάλωση μπαταριας (ειδικά με το WiFi ανοικτό) σε τρεις ώρες χωρις να το χρησιμοποιω - αλλα με ασύρματο ανοικτό - εφαγε 30-40%. υπάρχουν ρυθμίσεις που βοηθανε να καταναλώνει λιγότερο? 3) τι κερδίζω άμα το κανω root? μπορειτε να μου στείλετε το αντιστοιχο οδηγο 4) υπάρχει custom rom που να κρατάει τα καλά features της μαμισιας (gestures, motions etc.) αλλα να κάνει το κινητό ποιο γρήγορο αλλα να καίει και λιγότερο μπαταρια? αν ναι ποια ειναι αυτή? 5) το κινητο τρωει κάτι κολληματα ειδικα οταν ανοιγεις τις επαφες, και όταν δεχομαι κλήση αργει 3-4 δευτ. να μου ανοιξει η οθονη ώστε να απαντήσω την κλήση. είναι σύνηθες? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Διάβασε εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336584 και ότι απορίες έχεις ρώτα . μια ερωτηση,πρεπει να κατεβασω το αρχειο που αντιστοιχει στο product code του κινητου η δεν εχει σημασια? Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Καλημέρα και απο εμένα, εχω παραλάβει εδώ και μια εβδομαδα γερμανικο S3 kai εχω μερικες ερωτήσεις να κάνω συγχωρεστε με αν έχουν απαντηθεί στο παρελθον (διαβαζω εδω και 3 εβδομαδες το συγκεκριμενο thread) η είναι αρκετά απλοικές. 1) προσπαθω να κατεβάσω την 4.1.2 αλλα με ΟΤΑ μου λέει περίμενε την σειρα σου, με ΚΙΕΣ πατωντας το firmware upgrade δεν κάνει τίποτα. Καμια ιδεα ή κανα guide πως κατεβάζω firmware upgrade απο το ΚΙΕΣ? 2) εχω μεγάλη κατανάλωση μπαταριας (ειδικά με το WiFi ανοικτό) σε τρεις ώρες χωρις να το χρησιμοποιω - αλλα με ασύρματο ανοικτό - εφαγε 30-40%. υπάρχουν ρυθμίσεις που βοηθανε να καταναλώνει λιγότερο? 3) τι κερδίζω άμα το κανω root? μπορειτε να μου στείλετε το αντιστοιχο οδηγο 4) υπάρχει custom rom που να κρατάει τα καλά features της μαμισιας (gestures, motions etc.) αλλα να κάνει το κινητό ποιο γρήγορο αλλα να καίει και λιγότερο μπαταρια? αν ναι ποια ειναι αυτή? 5) το κινητο τρωει κάτι κολληματα ειδικα οταν ανοιγεις τις επαφες, και όταν δεχομαι κλήση αργει 3-4 δευτ. να μου ανοιξει η οθονη ώστε να απαντήσω την κλήση. είναι σύνηθες? ευχαριστώ 1)Για να μην φορτωνουν οι server δινουν σιγα σιγα τις αναβαθμισεις, τωρα για το kies δεν ξερω να σου πω κατι. 2)Η 4.1.2 εχει γενικα πολυ καλυτερη διαχειρηση μπαταριας , τωρα το 30% με 40% που εχεις ειναι υπερβολη . εχεις κανει 2 με 3 πληρης κυκλους φορτισης? αν δεν στρωσει μετα την αναβαθμιση δοκιμασε ενα full wipe , το πιο πιθανο βεβαια ειναι καποια εφαρμογη να σου τρωει την μπαταρια 3)Απλως αποκτας δικαιωματα διαχειριστη για να μπορεις να επεξεργαζεσαι καποια αρχεια συστηματος (καποιες εφαρμογες το ζητανε).Αναλυτικα εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336629 4)Δεν αξιζει πραγματικα να βαλεις καμμια custom ROM , Την καλυτερη μπαταρια και σταθεροτητα την εχεις μονο με την stock. και σε ταχυτητα δεν κερδιζεις πραγματικα τιποτα 5)Γνωστο προβλημα κατεβασε το exdialer και θα εισαι μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Παιδια ο ex dialer δεν μπορει να κανει κλησεις χωρις να χρησιμοποιεί τον μανησιο dialer ; Έχω κλειδώσει τον μαμησιο dialer και προσπαθωντας να κανω κλήση με τον ex μου βγαζει κλήση μονο με Skype. Το titanium (pro ) οπως σου έγραψα παγώνει τον μαμισιο dialer .Δοκίμασε το μια ερωτηση,πρεπει να κατεβασω το αρχειο που αντιστοιχει στο product code του κινητου η δεν εχει σημασια? Εξαρτάται τι θέλεις εσύ . Αν θέλεις να βάλεις το επισημο firmware που ειναι για την συσκευή σου ή κάποιο άλλο μια διαφορετικής χώρας . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Το titanium (pro ) οπως σου έγραψα παγώνει τον μαμισιο dialer .Δοκίμασε το . Φιλε μου το εκανα αυτο αλλα μετά δεν μπορω να κανω κληση. Η απορία μου ειναι αν ο ex dialer δεν μπορει να κανει κληση χωρίς να ειναι σε λειτουργία ο ενσωματωμένος dialer; Όπως βλέπεις στη φωτο οταν απενεργοποιώ τον ενσωματωμένο dialer δεν μου δινει επιλογη κλησης παρα μονο με Skype. http://i402.photobucket.com/albums/pp110/cinemusic/2012-12-28171555.png Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Φιλε μου το εκανα αυτο αλλα μετά δεν μπορω να κανω κληση. Η απορία μου ειναι αν ο ex dialer δεν μπορει να κανει κληση χωρίς να ειναι σε λειτουργία ο ενσωματωμένος dialer; Όπως βλέπεις στη φωτο οταν απενεργοποιώ τον ενσωματωμένο dialer δεν μου δινει επιλογη κλησης παρα μονο με Skype. Ποιο firmware έχεις ?? Δοκίμασε με titanum να ορίσεις των exdialer ως εφαρμογη συστήματος ,πήγαινε μετά στον stock dialer και κανε clear defults . Δεν ξέρω τι άλλο να σου προτείνω :confused::confused: Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Ποιο firmware έχεις ?? Δοκίμασε με titanum να ορίσεις των exdialer ως εφαρμογη συστήματος ,πήγαινε μετά στον stock dialer και κανε clear defults . Δεν ξέρω τι άλλο να σου προτείνω :confused::confused: Το clear defaults το εχω κανει αλλα δεν ξερω πως να δηλωσω τον ex ως εφαρμογή συστήματος. Πως γίνεται αυτο; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Το clear defaults το εχω κανει αλλα δεν ξερω πως να δηλωσω τον ex ως εφαρμογή συστήματος. Πως γίνεται αυτο; Με titanium βρίσκεις την εφαρμογη που θέλεις ..παρατεταμένο πάτημα πάνω της και θα δεις την επιλογή . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efialtis1971 Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Παιδες καλησπερα μολις χτες εδωσα το HTC Dsire S και πηρα τον Γαλαξια....ειλικρινα το εχω ερωτευτει.μια ταπεινη ερωτηση.το Dsire S ειχε ανεξαρτητο GPS το S III??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Το ιδιο και το S3. Μα καλα πριν αγορασετε κατι δεν κοιτατε χαρακτηριστικα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonady Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Το ιδιο και το S3. Μα καλα πριν αγορασετε κατι δεν κοιτατε χαρακτηριστικα; Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. :lol: Παράθεση 1. Nokia 6600, 2. Nokia N96, 3. Nokia E72, 4. iPhone 3GS, 5. iPhone 4, 6. iPhone 4S, 7. galaxy s2, 8. galaxy s3, 9. galaxy s4, Samsung Note 3, Sony Xperia Z5, Xiaomi mi5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Η απορία μου ειναι αν ο ex dialer δεν μπορει να κανει κληση χωρίς να ειναι σε λειτουργία ο ενσωματωμένος dialer; Όπως βλέπεις στη φωτο οταν απενεργοποιώ τον ενσωματωμένο dialer δεν μου δινει επιλογη κλησης παρα μονο με Skype. http://i402.photobucket.com/albums/pp110/cinemusic/2012-12-28171555.png Ρε παιδια sorry κιολας αλλα κατι δεν μου κολλάει. Εφοσον απενεργοποιώ των ενσωματωμένο dialer και δηλωνω τον ex dialer ως dialer του συστηματος δεν θα έπρεπε τα γραφικα και γενικοτερα η εμφανιση οταν κανω κληση να ειναι οπως ειναι τα γραφικα του exdialer; Στην εικονα παραπανω το παράθυρο που μου βγαζει ειναι απο τον ενσωματωμένο dialer ενω η κληση γίνεται με τον ex dialer. http://i402.photobucket.com/albums/pp110/cinemusic/2012-12-28195124.png Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ri3per Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Παιδια, εγω εχω βαλει το κινητό στα αγγλικά αλλα θελω το Navigon να εχει ελληνική γλώσσα, γινεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Φυσικα και γινεται...Μεσα απο το μενου της εφαρμογης επιλεγεις γλωσσα εφαρμογης Ελληνικα και γλωσσα πλοηγησης...:D Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Πολλες χωρες πηραν σημερα την 4.1.2, σχεδον ολα τα Βαλκανια. Εμεις γιατι οχι, δεν καταλαβα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknith Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Πολλες χωρες πηραν σημερα την 4.1.2, σχεδον ολα τα Βαλκανια. Εμεις γιατι οχι, δεν καταλαβα... Εμενα ηρθε προχτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Εμενα ηρθε προχτες. για 'ελληνικες συσκευες'μιλαει ο φιλος εσενα τι χωρα προελευσης ειναι?? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts