Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ακουστε λοιπον τι συμβαινει...

Ως mac user, εχω ολες μου τις φωτογραφιες στο iphoto. Αυτο που με βολευε αφανταστα με το iphone, ηταν που επελεγα τις συλλογες κι αυτο αυτοματα κατεβαζε την αναλυση, ωστε να ταιριαζει στο τηλεφωνο. Παιζει κανενα app για android να κανει το ιδιο; Και ποια εφαρμογη στο κινητο για να βλεπουμε φωτο περα απο τη "συλλογη";

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μπορει να ειναι και placebo effect αλλα μου φαινεται οτι dialer και contacts ανοιγουν πιο γρηγορα στην dli6.Κανω restore τα προγραμματα μου και ξανατσεκαρω

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

απλα αγχωθηκα γιατι το παραγγειλα κ θα το εχω κ γω αυριο φιλε μου.

Μην αγχώνεσαι για τίποτα φίλε :)
+1

μην αγχωνεσαι για τιποτα,παρτο κι απολαυσετο.Απλα στα κινητα αυτα πρεπει να φερομαστε με προσοχη κι ευγενεια,ολη η τενολογια συγκεντρωμενη σε παχος μικροτερη του ενος εκατοστου ;)

Guest maklovinsam
+1

μην αγχωνεσαι για τιποτα,παρτο κι απολαυσετο.Απλα στα κινητα αυτα πρεπει να φερομαστε με προσοχη κι ευγενεια,ολη η τενολογια συγκεντρωμενη σε παχος μικροτερη του ενος εκατοστου ;)

φιλε μου τοθ πηρα κ αυτη,πωσ σου φενεται?https://www.incipio.com/index.php/cases/smartphone-cases/samsung-smartphone-cases-accessories/samsung-galaxy-s3-cases/samsung-galaxy-s-iii-feather-ultralight-hard-shell-case.html

Μπορει να ειναι και placebo effect αλλα μου φαινεται οτι dialer και contacts ανοιγουν πιο γρηγορα στην dli6.Κανω restore τα προγραμματα μου και ξανατσεκαρω

Tη περασες με fresh installation να υποθεσω...Ασε να ''μπουκωσει'' λιγο και μετα θα το καταλαβεις.

Για οτιδηποτε διαφορα με τις προηγουμενες leak, ενημερωσε παρακαλω!

EDIT:Εγινε αναφορα οτι διορθωθηκε το bug των 3rd launchers με τα transparent widgets.Μπορεις να το τσεκαρεις?

Edited by elthis

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Το μόντεμ τις νέας λεακ υπάρχει περιπτώσει να το ανεβάσει κανείς?
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Συντομα...Αν το ''τσακωσω'' πρωτος θα το postαρω εδω...;)

Edited by elthis

Follow me on XDA

φιλε μου τοθ πηρα κ αυτη,πωσ σου φενεται?https://www.incipio.com/index.php/cases/smartphone-cases/samsung-smartphone-cases-accessories/samsung-galaxy-s3-cases/samsung-galaxy-s-iii-feather-ultralight-hard-shell-case.html

Μια χαρα ειναι,καλοριζικο :)

Μια ερώτηση...(ειμαι λίγο άσχετος).Θέλω να αγοράσω το κινητο αλλά δεν έχω καταλάβει κάτι.Γιατι κάποιος να το πάρει ελληνικής αντιπροσωπείας αφου έχει περίπου 80 ευρω παραπάνω?Ποια είναι τα πλεονεκτήματα?Συγκεκριμένα το βρήκα στο open365.gr 529 ευρω ενώ ελληνικής έχει 601 ευρω...Ισχύει κάτι για max 70 χαρακτήρες στα sms σε αυτά που δεν είναι ελληνικής αντιπροσωπείας ή στην τελική έχουν κατι λιγοτερο απο αυτα της ελληνικής?

Απο τη Γερμανια,το ΄παιρνεις με 472€.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

http://www.multiupload.nl/06SLRJ8649

Follow me on XDA

Συντομα...Αν το ''τσακωσω'' πρωτος θα το postαρω εδω...;)

Α μπράβο με έφτιαξες!! Μόλις βλέπω νέες λεακ το πρώτο που θέλω να δοκιμάσω ειναι κερνελ και μοντεμ..

θα έβαζα και τον κερνελ αλλά ειναι που ο Siyah έβγαλε τις προηγούμενης λεακ και πέρασα αυτον μια και εχει ολα τα tweak..

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Tη περασες με fresh installation να υποθεσω...Ασε να ''μπουκωσει'' λιγο και μετα θα το καταλαβεις.

Για οτιδηποτε διαφορα με τις προηγουμενες leak, ενημερωσε παρακαλω!

EDIT:Εγινε αναφορα οτι διορθωθηκε το bug των 3rd launchers με τα transparent widgets.Μπορεις να το τσεκαρεις?

Fresh install.Τσεκαρω nova και apex.

Αυτο που ειδα και δεν μου αρεσε ειναι οτι οταν ειμαι σε μια εφαρμογη πχ playstore και πατησα κεντρικο κουμπι αποσυνδεεται απο το wifi.Και ειναι πρωτη φορα που μου συμβαινει με leak

Με nova δεν βλεπω transparency bug :)

Ουτε με apex.Εκτος και αν θελω οφθαλμιατρο

Ξεκινησα με ενα forget network και ξανασυνδεθηκα.Αν το ξανακανει θα παει για reset

Edited by afilopou

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Fresh install.Τσεκαρω nova και apex.

Αυτο που ειδα και δεν μου αρεσε ειναι οτι οταν ειμαι σε μια εφαρμογη πχ playstore και πατησα κεντρικο κουμπι αποσυνδεεται απο το wifi.Και ειναι πρωτη φορα που μου συμβαινει με leak

Mολις ρωτησα τα παιδια απο xda και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει το προβλημα που αναφερεις...

Δε κανεις ενα factory reset τωρα που ειναι νωρις???

Follow me on XDA

Mολις ρωτησα τα παιδια απο xda και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει το προβλημα που αναφερεις...

Δε κανεις ενα factory reset τωρα που ειναι νωρις???

Το ειδα.Στο αφιερωνω

http://dl.dropbox.com/u/14913717/flash.jpeg

:D:D:D:D

edit ελπιζω τωρα να φαινεται η αφιερωση

Edited by afilopou

Το ειδα.Στο αφιερωνω

http://db.tt/22pvcy0G

:D:D:D:D

LoL...τρελοκομειο....:p

Κατεβαζω να περασω κι εγω full firmware!!!

Οποιος θελει μπορει να κατεβασει απο τον παρακατω συνδεσμο και να περασει μεσω Odin (DLI6 [4.1.1]):

http://hotfile.com/dl/171917692/4a25d5a/I9300XXDLI6_I9300OXADLI6_I9300XXDLI6_BTU.zip.html

Edited by elthis

Follow me on XDA

Δεν συνδέει κανείς το τηλέφωνο με hdmi στην τηλεόραση??

Close your eyes, look into the dream

Winds of change, will winds of fortune bring...

Οποιος θελει μπορει να κατεβασει απο τον παρακατω συνδεσμο και να περασει μεσω Odin (DLI6 [4.1.1]):

http://hotfile.com/dl/171917692/4a25d5a/I9300XXDLI6_I9300OXADLI6_I9300XXDLI6_BTU.zip.html

Ηλία αν μπορεις μια και ξέρεις που θα τα βρεις μάζεψε και τα tweaks για oxeded να τα έχουμε.:D

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ηλία αν μπορεις μια και ξέρεις που θα τα βρεις μάζεψε και τα tweaks για oxeded να τα έχουμε.:D

Αυτα που τελικα κατεληξα να χρησιμοποιω ειναι Volume hack, Skip truck via volume button.Αντε και το no increase ringtone.

Τα παραπανω θα δουλευουν και σε odex (αν και πρωτη φορα λεω να δουλεψω odex) , αρκει μονο στην αντικατασταση του αρχειου να σβησεις το odex αρχειακι που υπαρχει κατω απο τα αντιστοιχα apk (για το no increase ringtone αυτο με το SecPhone.apk).

Ποιο αλλο σε ενδιαφερει???

Follow me on XDA

Αυτα που τελικα κατεληξα να χρησιμοποιω ειναι Volume hack, Skip truck via volume button.Αντε και το no increase ringtone.

Τα παραπανω θα δουλευουν και σε odex (αν και πρωτη φορα λεω να δουλεψω odex) , αρκει μονο στην αντικατασταση του αρχειου να σβησεις το odex αρχειακι που υπαρχει κατω απο τα αντιστοιχα apk (για το no increase ringtone αυτο με το SecPhone.apk).

Ποιο αλλο σε ενδιαφερει???

Α δεν με πολυ νοιαζουν αυτα. Μόνο το modded TW και 15 toggles είναι πρωτεύοντα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Α δεν με πολυ νοιαζουν αυτα. Μόνο το modded TW και 15 toggles είναι πρωτεύοντα.

Χμ...το 15 toggles το ξεχνας νομιζω για την ωρα γιατι απ οτι βλεπω βγαινει deox εκδοση για JB ως τωρα...

Follow me on XDA

στο pda παει το αρχειο??

ποιες επιλογες τικαρω στο odin??

στο pda παει το αρχειο??

ποιες επιλογες τικαρω στο odin??

Δε τικαρεις τίποτα.το αφήνεις ως έχει.

Προσοχή μόνο να μην είναι το reparticion τικαρισμενο (που δεν είναι λογικά).

Από εκεί και πέρα, σωστά, βάζεις το αρχείο που έχεις ξεζιπαρει στο pda και πατάς start.

Follow me on XDA

Παιδιά στην Ελλάδα είναι διαθέσιμη η πλοήγηση μέσω google maps?

Ανακάλυψα τυχαία ότι πλέον είναι διαθέσιμη σε κάποιες χώρες όπως εδώ που βρίσκομαι εγώ.

[ATTACH]26926[/ATTACH]