red_herring Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Φιλε αυτο ακριβως κανω και εγω τωρα.....και παρατηρω αρκετες πιτσιλιες...... Και αν δοκιμάσουν και άλλοι θα παρατηρήσουν το ίδιο. Δεν ξέρω αν είναι θέμα κάθε amoled οθόνης, αλλά είναι σίγουρα διαδεδομένο. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. September 10, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Παναγιώτη, το είχες παρατηρήσει και με το Galaxy S; Μόλις το είχα διαβάσει αυτό για τις Amoled στην αρχή που βγήκε το SIII το δοκίμασα αμέσως στο Galaxy S για να δω αν έχει τις κηλίδες και δεν είδα τίποτα. Επίσης δεν νομίζω να έχει αναφερθεί πάλι για τα Galaxy S και SII. Τέλος πάντων, είναι κάτι το οποίο απ' ότι καταλαβαίνω δεν επηρεάζει σε τίποτα την χρήση του κινητού οπότε δεν αξίζει να ασχολείται κανείς μαζί του. Κάτι δηλαδή σαν το Burn in που είχαμε δει στη οθόνη του Galaxy S. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Και αν δοκιμάσουν και άλλοι θα παρατηρήσουν το ίδιο. Δεν ξέρω αν είναι θέμα κάθε amoled οθόνης, αλλά είναι σίγουρα διαδεδομένο. Τράβηξα μια φωτογραφία βάζοντας το δάχτυλο μου στην κάμερα για να βγει εντελώς μαύρη. Μετα πήγα σ ένα δωμάτιο με απόλυτο σκοτάδι. Το μόνο που παρατήρησα ήταν ότι στο κέντρο της οθόνης το μαύρο ήταν πιο έντονο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Παναγιώτη, το είχες παρατηρήσει και με το Galaxy S; Μόλις το είχα διαβάσει αυτό για τις Amoled στην αρχή που βγήκε το SIII το δοκίμασα αμέσως στο Galaxy S για να δω αν έχει τις κηλίδες και δεν είδα τίποτα. Επίσης δεν νομίζω να έχει αναφερθεί πάλι για τα Galaxy S και SII. Τέλος πάντων, είναι κάτι το οποίο απ' ότι καταλαβαίνω δεν επηρεάζει σε τίποτα την χρήση του κινητού οπότε δεν αξίζει να ασχολείται κανείς μαζί του. Κάτι δηλαδή σαν το Burn in που είχαμε δει στη οθόνη του Galaxy S. Όχι Νίκο στο SGS δεν το είχα παρατηρήσει και μάλιστα μου έκανε εντύπωση όταν το παρατήρησα στο SIII. Με την πρώτη ευκαιρία θα δοκιμάσω και στο sII της κοπέλας μου. Είναι ακριβώς κάτι αν το burn in. Το παρατήρησα τυχαία και έψαξα λίγο στο xda για να διαπιστώσω ότι το έχει πολύς κόσμος. Στην πρακτική και καθημερινή χρήση του κινητού δεν επηρρεάζει απολύτως τίποτα. Τράβηξα μια φωτογραφία βάζοντας το δάχτυλο μου στην κάμερα για να βγει εντελώς μαύρη. Μετα πήγα σ ένα δωμάτιο με απόλυτο σκοτάδι. Το μόνο που παρατήρησα ήταν ότι στο κέντρο της οθόνης το μαύρο ήταν πιο έντονο. Κώστα βρες ένα τελείως μαύρο φόντο στο google (να μην δείχνει τίποτα) και δες το σε εντελώς σκοτεινό δωμάτιο. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Το είχα αναφέρει από τον ιούνιο. Είχα πει απλά ότι υπάρχει όχι ότι είναι πρόβλημα. Πέσανε βέβαια κάτι παιδάκια να με φάνε λέγοντας αηδίες και τελείωσε εκεί το θέμα. Φυσικά υπάρχει μόνο στο s3 και όχι σε s/s2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Το είχα αναφέρει από τον ιούνιο. Είχα πει απλά ότι υπάρχει όχι ότι είναι πρόβλημα. Πέσανε βέβαια κάτι παιδάκια να με φάνε λέγοντας αηδίες και τελείωσε εκεί το θέμα. Φυσικά υπάρχει μόνο στο s3 και όχι σε s/s2. Με συγχωρείς Νίκο, αλλά δεν το θυμόμουν ότι είχε αναφερθεί. Αλλιώς θα είχα δώσει και το απαραίτητο link. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 (edited) Με συγχωρείς Νίκο, αλλά δεν το θυμόμουν ότι είχε αναφερθεί. Αλλιώς θα είχα δώσει και το απαραίτητο link. Έλα βρε Παναγιώτη σιγά :) Να 'ξερες πως σας περίμενα όταν είδα ότι μπλέκω με τέτοια "άτομα"..! :lol: :p Edit: Ορίστε, απο εδώ και κάτω Edited September 10, 2012 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzin1 Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Παιδια το εχω παρατηρησει και εγω στο s2 αλλα υπο συγκεκριμενες συνθηκες.Πχ τωρα που το φορτιζω κλειστο το μαυρο φοντο γυρω γυρω απ'τη μπαταρια ειναι καταμαυρο..Αν ομως περασω μια εικονα ισως και να το δειξει.Λογικα αυτο πρεπει να γινεται με εικονες που δειχνουν μαυρο ενα τονο πιο πανω απ'το 'απολυτο' μαυρο η κατι τετοιο..Το λεω αυτο γιατι υποτιθεται πως στο τελειως μαυρο τα pixel της amoled σβηνουν εντελως.Απ'την αλλη ισως μερικες ομαδες pixel να αργουν να σβησουν 100% γι'αυτο και οι κυλιδες..(παιδια εικασιες κανω..)Παντως στο lcd test δεν ειχα παρατηρησει κατι αλλα σε καποια παιχνιδια που μεχρι να φορτωσουν δειχνουν για δευτερα μαυρη οθονη φενεται ξεκαθαρα σε απολυτο σκοταδι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Παιδια το εχω παρατηρησει και εγω στο s2 αλλα υπο συγκεκριμενες συνθηκες.Πχ τωρα που το φορτιζω κλειστο το μαυρο φοντο γυρω γυρω απ'τη μπαταρια ειναι καταμαυρο..Αν ομως περασω μια εικονα ισως και να το δειξει.Λογικα αυτο πρεπει να γινεται με εικονες που δειχνουν μαυρο ενα τονο πιο πανω απ'το 'απολυτο' μαυρο η κατι τετοιο..Το λεω αυτο γιατι υποτιθεται πως στο τελειως μαυρο τα pixel της amoled σβηνουν εντελως.Απ'την αλλη ισως μερικες ομαδες pixel να αργουν να σβησουν 100% γι'αυτο και οι κυλιδες..(παιδια εικασιες κανω..)Παντως στο lcd test δεν ειχα παρατηρησει κατι αλλα σε καποια παιχνιδια που μεχρι να φορτωσουν δειχνουν για δευτερα μαυρη οθονη φενεται ξεκαθαρα σε απολυτο σκοταδι. Εγώ πάλι πιστεύω (πιστεύω, δεν ξέρω) ότι είναι από την κόλλα του gorilla glass. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzin1 Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Εγώ πάλι πιστεύω (πιστεύω, δεν ξέρω) ότι είναι από την κόλλα του gorilla glass. Πολυ σωστη σκεψη!Δενει κιολας μ'αυτο που ανεφερα πριν,οτι δηλαδη σε απολυτο μαυρο που τα pixel ειναι εντελως σβηστα δεν φαινεται ενω σε λιγο πιο 'ξεθοριασμενο' μαυρο που τα πιξελ λογικα ειναι ενεργα να φαινεται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 (edited) Edit: Ορίστε, απο εδώ και κάτω Η αλήθεια είναι ότι ψιλοξεφτυλλίστηκε μετά από λίγο. Off-topic αλλά παρατηρώ ότι αυτό γίνεται σε κάθε θέμα κινητού-ναυαρχίδας που είναι προς κυκλοφορία ή μόλις έχει κυκλοφορήσει. Είναι ένας από τους λόγους που συμμετέχω ενεργά σε θέμα κινητού αφού περάσει λίγος καιρός από την κυκλοφορία του. Παντως στο lcd test δεν ειχα παρατηρησει κατι αλλα σε καποια παιχνιδια που μεχρι να φορτωσουν δειχνουν για δευτερα μαυρη οθονη φενεται ξεκαθαρα σε απολυτο σκοταδι. Στο lcd test που προσπάθησα με τα υπόλοιπα χρώματα δεν παρατήρησα τίποτα. Στο δικό μου το παρατήρησα σε trailer ταινιών ή παιχνιδιών στο youtube λίγο πριν ξεκινήσει το βίντεο που το φόντο είναι κατάμαυρο. Έτυχε να είμαι έτοιμος να πέσω για ύπνο και να είναι όλα τα φώτα σβηστά. Δεν έκανα κανένα παράξενο τεστ για τα οποία κατηγόρησαν το Νικόλα τότε. Απλά το παρατήρησα σε καθημερινή χρήση. Το λέω γιατί διάβαζα τώρα πως εξελίχθηκε η κουβέντα την ημέρα που το ανέφερε ο Νίκος. Εγώ πάλι πιστεύω (πιστεύω, δεν ξέρω) ότι είναι από την κόλλα του gorilla glass. Είναι πιθανό αυτό που λες. Το θέμα είναι ότι οι πιτσιλιές σε συγκεκριμένα σημεία κάπως σαν να "ομαδοποιούνται" σχηματίζοντας μια μεγαλύτερη κηλίδα. Δεν ξέρω αν αυτό ενισχύει την άποψή σου περί κόλλας. Edited September 10, 2012 by red_herring Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Η αλήθεια είναι ότι ψιλοξεφτυλλίστηκε μετά από λίγο. Off-topic αλλά παρατηρώ ότι αυτό γίνεται σε κάθε θέμα κινητού-ναυαρχίδας που είναι προς κυκλοφορία ή μόλις έχει κυκλοφορήσει. Είναι ένας από τους λόγους που συμμετέχω ενεργά σε θέμα κινητού φού περ΄σει λίγος καιρός από την κυκλοφορία του. Στο lcd test που προσπάθησα με τα υπόλοιπα χρώματα δεν παρατήρησα τίποτα. Στο δικό μου το παρατήρησα σε trailer ταινιών ή παιχνιδιών στο youtube λίγο πριν ξεκινήσει το βίντεο που το φόντο είναι κατάμαυρο. Έτυχε να είμαι έτοιμος να πέσω για ύπνο και να είναι όλα τα φώτα σβηστά. Δεν έκανα κανένα παράξενο τεστ για τα οποία κατηγόρησαν το Νικόλα τότε. Απλά το παρατήρησα σε καθημερινή χρήση. Το λέω γιατί διάβαζα τώρα πως εξελίχθηκε η κουβέντα την ημέρα που το ανέφερε ο Νίκος. Είναι πιθανό αυτό που λες. Το θέμα είναι ότι οι πιτσιλιές σε συγκεκριμένα σημεία κάπως σαν να "ομαδοποιούνται" σχηματίζοντας μια μεγαλύτερη κηλίδα. Δεν ξέρω αν αυτό ενισχύει την άποψή σου περί κόλλας. Σε μένα δεν φαίνεται στη χρήση. ΜΟΝΟ με τελείως μαύρη οθόνη σκοτάδι. Αν υπάρχει φως (έστω και ελάχιστο) δεν διακρίνεις κάτι. Τώρα αν όντως είναι από την κόλλα δεν το γνωρίζω, έτσι πιστεύω. Σε μερικές συσκευές πάντως η κόλλα εξατμιζόταν or something και δημιουργούσε κιτρινίλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Σε μένα δεν φαίνεται στη χρήση. ΜΟΝΟ με τελείως μαύρη οθόνη σκοτάδι. Αν υπάρχει φως (έστω και ελάχιστο) δεν διακρίνεις κάτι. Τώρα αν όντως είναι από την κόλλα δεν το γνωρίζω, έτσι πιστεύω. Σε μερικές συσκευές πάντως η κόλλα εξατμιζόταν or something και δημιουργούσε κιτρινίλες. σε μενα αυτο με τις μεγαλες κηλιδες το κανει μερικες φορες στο πσ βητα... οσο για το σ3 με το μαυρο δε το κανει απο οσο θυμαμαι. εμενα οταν ειμαι στο ιντερνετ κ κοιταζω μια λευκη οθονη.. δειχνει σαν να βρεχει μεσα στο ασπρο οταν παω σχετικα κοντα στο κινητο το εχετε δει ? επισης κατι αλλοσε μαυρη οθονη κατω δεξια οταν αναβουν τα κουμπια αφης στο δεξι ισως φωτιζει λιγο παραπανω κ εχει μια γραμμη εκει που τελειωνει η οθονη με μια σταλιτσα φως παραπανω.. δε ξερω αν θεωρηται ελαττωμα αυτο Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Ρε παιδιά μήπως να μείνουμε με την ICS ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Το είχα αναφέρει από τον ιούνιο. Είχα πει απλά ότι υπάρχει όχι ότι είναι πρόβλημα. Πέσανε βέβαια κάτι παιδάκια να με φάνε λέγοντας αηδίες και τελείωσε εκεί το θέμα. Φυσικά υπάρχει μόνο στο s3 και όχι σε s/s2. Υπαρχει και στο note Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Υπαρχει και στο note Μιλάμε για το ίδιο πρόβλημα που δείχνει το μαύρο σαν σαλάτα; Σε εμάς εδώ φαίνεται ξεκάθαρα. http://www.youtube.com/watch?v=0cay2dnuhcs&feature=youtube_gdata_player (μεγάλο σκάνδαλο το συγκεκριμένο βίντεο :p πιστεύω τα μισά του views και βάλε είναι από κατόχους του note) Τεσπα σε μας με speed κερνελ διορθώνεται κατά πολύ. Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Είναι χαρακτηριστικό τις αμολεντ... έτσι είναι όλες, άλλες ίσως έχουν πιο πολύ άλλες πιο λίγο αλλά όλες έχουν.Και δεν υπάρχει μονό στο σ3 έλεος...σε οτιδήποτε είχα ως τώρα με αμολεντ όλα το είχαν. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Καλημέρα παιδιά , μπορεί κάποιος να μου δώσει το wallpaper της αρχικής οθόνης (το νερό με το κύκλο) όταν το ανάβετε για να το βάλω στο Note μου:ninja:?Το είδα σε κάποιο μαγαζί και μου άρεσε , κάνει κουτί και για το κινητό μου σωστά?Το ζήτησα και στο νήμα του Note αλλά δεν είχα κάποια απάντηση, αν μπορούσατε εσείς να με βοηθήσετε? Φαντάζομαι δε γίνεται να βάλω τη κινούμενη εικόνα κλειδώματος που έχει :p? Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Καλημέρα παιδιά , μπορεί κάποιος να μου δώσει το wallpaper της αρχικής οθόνης (το νερό με το κύκλο) όταν το ανάβετε για να το βάλω στο Note μου:ninja:?Το είδα σε κάποιο μαγαζί και μου άρεσε , κάνει κουτί και για το κινητό μου σωστά?Το ζήτησα και στο νήμα του Note αλλά δεν είχα κάποια απάντηση, αν μπορούσατε εσείς να με βοηθήσετε? Φαντάζομαι δε γίνεται να βάλω τη κινούμενη εικόνα κλειδώματος που έχει :p? Download Live wallpaper Galaxy S III Dandelion LWP for Galaxy Note http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1069205&stc=1&d=1337367259 Download Wallpapers from Galaxy S III Dandelion LWP for Galaxy Note http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1069207&stc=1&d=1337367259 SGS3 Apps/Live Wallpapers/Ringtones/Media for Note http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1660993&highlight=sg3+wallpaper Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Παιδιά όσοι θέλετε να δειτε πως τα παει η συσκευη μας με την τελευταία Jelly Bean, δειτε ένα βιντεακι που έφτιαξα. http://db.tt/n6xiYNZu Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου , δεν έχει όμως το wallpaper της αρχικής οθόνης που θέλω αν δε κάνω λάθος!Επίσης έβαλα το "Dandelion LWP for Galaxy Note" για φόντο κλειδώματος αλλά μου το ορίζει και για αρχική οθόνη :cry:!Απο ότι θυμάμαι δε γίνεται να έχει κινούμενη εικόνα για φόντο κλειδώματος χωρίς να οριστεί και για την αρχική οθόνη!.Πιστεύω να βρω μια άκρη.. Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Παιδιά όσοι θέλετε να δειτε πως τα παει η συσκευη μας με την τελευταία Jelly Bean, δειτε ένα βιντεακι που έφτιαξα. http://db.tt/n6xiYNZu Mωρε ειναι σφαιρα,αλλα ποτε θα βγει να το φχαριστηθουμε κι εμεις;Εννοω το επισημο. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MANCHESTERUTD Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Σημερα που ξυπνησα εβαλα αναποδα τη θηκη(χωρις να το καταλαβαω) του samsung και εκανε 2 επανεκινησεις μονο του γιατι ακουμπουσε το πλαινο το κουμπι,μια γρηγορη που βγαζει το GT9300 και ανοιγει γρηγορα και μια που εβγαλε το λογοτυπο GT9300 5 φορες περιπου λες και εκανε απανοτα reset...! Δε θα επιρεασει τπτ αυτο ετσι? Γιατι τωρα εκει π καθεται το κινητο χωρις λογο αναβει η οθονη για 3sec και σβηνει...... τι παιζει?? στεναχωριεμαι......:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Παιδιά όσοι θέλετε να δειτε πως τα παει η συσκευη μας με την τελευταία Jelly Bean, δειτε ένα βιντεακι που έφτιαξα. http://db.tt/n6xiYNZu Αρκετό γρήγορο και με καλή διαχείριση μνήμης . Βλέπω ομως οτι ακόμα υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση στο άνοιγμα του dialer .Υποθέτω οτι το ίδιο θα συμβαίνει και στο άνοιγμα των επαφών . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 (edited) Σημερα που ξυπνησα εβαλα αναποδα τη θηκη(χωρις να το καταλαβαω) του samsung και εκανε 2 επανεκινησεις μονο του γιατι ακουμπουσε το πλαινο το κουμπι,μια γρηγορη που βγαζει το GT9300 και ανοιγει γρηγορα και μια που εβγαλε το λογοτυπο GT9300 5 φορες περιπου λες και εκανε απανοτα reset...! Δε θα επιρεασει τπτ αυτο ετσι? Γιατι τωρα εκει π καθεται το κινητο χωρις λογο αναβει η οθονη για 3sec και σβηνει...... τι παιζει?? στεναχωριεμαι......:mad: Καποια εφαργογη που εβαλες τωρα τελευταια εχει προβλημα για αυτο αναβει και σβηνει η οθονη. Δεν μπορω να καταλαβω ποιος ο λογος να μας δινει update για την ICS (Συσκευη Γερμανιας) εν αναμονη της Jelly Bean. Edited September 11, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts