Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

φιλτατοι

Εχω το s3 και εβαλα dropbox, εκανα λογαριασμο, αλλα δεν με δινουν το 50 gb... δεν δινουν πλεον χωρο η εκανα μαμακια?

ευχαριτω

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Mαλλον εληξε η προσφορα των 50 mb...Αφου εκανες εγγραφη κανονικα δεν βλεπω αλλο λογο για να μην τα εχεις...
Poco X3 nfc 6/128

σευχαριστω για την απαντηση. να ρωτησω κατι αλλο. το αγορασε κανεις απο την wind?. σκεφτομαι να το παρω απο εκει επειδη εχω επιδοτηση. το κουτι ειναι τυλιγμενο με ζελατινα? η εχει μονο αυτοκολητο?. ρωταω μην την πατησω και μου δωσουν καμια μουφα.(ειναι πολλα τα λεφτα!).

.

Ποσό επιδότηση έχεις αν επιτρέπετε?Αν είναι κάτω από 100ε δε νομίζω να σε σε συμφέρει να το πάρεις από εκεί..

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Πάντως γνώμη μου είναι, ότι θα ήταν καλύτερα να τα βάλεις στο παγιο σου για να πληρώνεις λιγότερα χρήματα.Και να αγοράσεις με 100ε+ λιγότερα το ίδιο κινητό και ελληνικό, όπως το πηρα και εγώ... παρά να τα δώσεις εκεί, γιατί ουσιαστικό απ αυτούς δεν κερδίζεις τίποτα.θα πληρώσεις το ίδιο κινητό 669ε που 8α αγοραζες από αλλού με 567...και μιλάω πάντα για ελληνικό. Edited by arfi-gorgona

100 ευρω εχω

Συμφωνω με την γοργονα.. βαλε τα 100 ευρω στο παγιο να πληρωνεις λιγοτερα.. κ παρτο απτο ιντερνετ κ θα εισαι κερδισμενος..

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

100 ευρω εχω

κανε αιτηση φορητοτητας και οταν σε παρουν τηλεφωνο να σε ρωτησουν γιατι πες οτι ειναι μικρη η επιδοτηση

εγω απο 250 επιδοτηση πηρα τελικα 420 με αυτον τον τροπο

φιλτατοι

Εχω το s3 και εβαλα dropbox, εκανα λογαριασμο, αλλα δεν με δινουν το 50 gb... δεν δινουν πλεον χωρο η εκανα μαμακια?

ευχαριτω

Τα βήματα που αναφέρει το email που έλαβες τα ακολούθησες;

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Galaxy S III

The test firmwares for the Galaxy S III are passed and they are working on a public version of the first Jelly Bean updates for the Galaxy S III.

The wait is on the public version and the agreement of Google.

Samsung Jelly Bean updates. (NOT CONFIRMED BY SAMSUNG YET)

Galaxy S III – End Q3 begin Q4

http://www.sammobile.com/2012/08/06/jelly-bean-updates-by-samsung-for-sgsii-sgsiii-note-and-note-ii/#.UB939Gir9G4.twitter

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

κανε αιτηση φορητοτητας και οταν σε παρουν τηλεφωνο να σε ρωτησουν γιατι πες οτι ειναι μικρη η επιδοτηση

εγω απο 250 επιδοτηση πηρα τελικα 420 με αυτον τον τροπο

Aλεκο,σε χαλανε τα 650??δεν θελει κοπο,θελει τροπο :lol::lol:

Aλεκο,σε χαλανε τα 650??δεν θελει κοπο,θελει τροπο :lol::lol:

ο καημενουλης εγω κανω 72 ευρα παγιο 2 νουμερα ρε παρη!!!!χαχαχαχαχαχα:O:O

Παιδιά θέλω βοήθεια! Εδώ και δύο μέρες στο εικονίδιο κλήσεων του τηλέφωνου εμφανίζεται ο αριθμός 1. Καταλαβαίνω πως ειναι απο κάποια αναπάντητη. Μπορώ ομως να το σβήσω χωρίς να παίρνω τηλέφωνο σε οσους μου έχουν κάνει αναπάντητη;

Μια χαρά 2 χρόνια είναι η Αγγλική εγγύηση, ας μην παραπληροφορούμε.... :(. Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν υπάρχει με την αγγλική εγγύηση. Γενικά με ευρωπαϊκή συσκευή είσαι καλυμμένος.

Οντως εχεις δικιο....παρασυρθηκα γνωριζοντας οτι στις tv/laptop και στα πιο πολλα προιοντα η Samsung Αγγλιας παρεχει 1 χρονο εγγυηση. με τα κινητα κανει εξαιρεση:p

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Το αγόρασα χτες. Όπως το άνοιξα έτσι το γύρισα. Μεγάλη απογοήτευση με ένα καμένο pixel στο κάτω μέρος της οθόνης. Φυσικά το επέστρεψα και αναμένω να μου πουν τι θα γίνει. Έχει τύχει και σε άλλους;

Σε φίλο μου που του έτυχε το ίδιο ακριβώς πρόβλημα του το αντικατέστησαν άμεσα, σε γνωστό μαγαζί που πουλάει μόνο κινητά...

Το αγόρασα χτες. Όπως το άνοιξα έτσι το γύρισα. Μεγάλη απογοήτευση με ένα καμένο pixel στο κάτω μέρος της οθόνης. Φυσικά το επέστρεψα και αναμένω να μου πουν τι θα γίνει. Έχει τύχει και σε άλλους;

Σε φίλο μου που του έτυχε το ίδιο ακριβώς πρόβλημα του το αντικατέστησαν άμεσα, σε γνωστό μαγαζί που πουλάει μόνο κινητά...

Ε και σε σενα κατι τετοιο δε πρεπει να κανουν να στο αλλαξουν δηλαδη? Ασε ξερω πως νιωθεις.. μου εχει τυχει να παρω κινητο καινουργιο κ να μην αναβει καν..

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Το καλό με την Wind είναι ότι κάνει και 12 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα

Το κακό όμως είναι ότι το πληρώνεις 100ε+ παραπάνω. Άρα η άτοκες στην ουσία μόνο άτοκες δεν είναι..

Ε και σε σενα κατι τετοιο δε πρεπει να κανουν να στο αλλαξουν δηλαδη? Ασε ξερω πως νιωθεις.. μου εχει τυχει να παρω κινητο καινουργιο κ να μην αναβει καν..

Θα περιμένω 3 μέρες που μου είπαν. Μετά φεύγω διακοπές...

Ναι νιώθω βλάκας που έδωσα 550 ευρώ και δεν πήρα τίποτα

:wacko::blink:

Υπαρχει καποια λιστα με τις εφαρμογες που μπορουμε να "παγωσουμε"?

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Υπαρχει καποια λιστα με τις εφαρμογες που μπορουμε να "παγωσουμε"?

Για ρίξε μια ματιά εδώ

Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t

Χτες το πηρα στα χερια μου το κινητο μετα απο 2 εβδομαδες αναμονης και μπορω να πω οτι δεν εχω μεινει οσο ευχαριστημενος οσο περιμενα.Κατεβασα το Quadrant για να δω αν ειναι η ιδεα μου η' το κινητο οντως δεν ανταποκρινεται και δεν λεει με τιποτα να περασει τις 4000.Γενικα αργει στην αποκριση του οταν παταω το Home Button με το Widget του καιρου να κανει 2-3 δευτερολεπτα να συνελθει.Προφανως κατι δεν παει καλα.Χτες (μαλλον λογω θερμοκρασιας) εκανε και καποια restart μονο του.Ειναι φυσιολογικα ολα αυτα?Αν οχι,τι να κανω για να βελτιωσω τις επιδοσεις του?

Χτες το πηρα στα χερια μου το κινητο μετα απο 2 εβδομαδες αναμονης και μπορω να πω οτι δεν εχω μεινει οσο ευχαριστημενος οσο περιμενα.Κατεβασα το Quadrant για να δω αν ειναι η ιδεα μου η' το κινητο οντως δεν ανταποκρινεται και δεν λεει με τιποτα να περασει τις 4000.Γενικα αργει στην αποκριση του οταν παταω το Home Button με το Widget του καιρου να κανει 2-3 δευτερολεπτα να συνελθει.Προφανως κατι δεν παει καλα.Χτες (μαλλον λογω θερμοκρασιας) εκανε και καποια restart μονο του.Ειναι φυσιολογικα ολα αυτα?Αν οχι,τι να κανω για να βελτιωσω τις επιδοσεις του?

Όχι δεν είναι φυσιολογικά. Στο Quadrant πρέπει να βγάζει πάνω απο 5200.

Κοίταξες αν υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση για την συσκευη σου? ποια έκδοση firmware έχει?

Επίσης για το θέμα της καθυστέρησης του home button ευθύνεται η αναμονη για δεύτερο πάτημα προς ενεργοποίηση του S-Voice. Αυτο το απ ενεργοποιουμε ώστε να έχουμε άμεση απόκριση.

Το reload του widget του καιρου, είναι ένα bag που υπάρχει. Μέχρι στιγμής υπάρχει βελτίωση μόνο στο τελευταίο επίσημο firmware LG8 όπου εμφανίζεται αραιά και που.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Κοίταξες αν υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση για την συσκευη σου? ποια έκδοση firmware έχει?

Επίσης για το θέμα της καθυστέρησης του home button ευθύνεται η αναμονη για δεύτερο πάτημα προς ενεργοποίηση του S-Voice. Αυτο το απ ενεργοποιουμε ώστε να έχουμε άμεση απόκριση.

Το reload του widget του καιρου, είναι ένα bag που υπάρχει. Μέχρι στιγμής υπάρχει βελτίωση μόνο στο τελευταίο επίσημο firmware LG8 όπου εμφανίζεται αραιά και που.

Android Version 4.0.4 και εκανα αναζητηση για αναβαθμιση, λεει ομως οτι δεν υπαρχει αλλη διαθεσιμη.

Ετσι από περιέργεια έτρεξα το quadrant (που δεν είναι αξιόπιστο βέβαια).

Το κινητό είναι ανοιχτό (χωρίς reboot) εδώ και 234 ώρες, με κανονική χρήση (λίγο πολύ τα πάντα) χωρίς κάποιο task killer.

Το αποτέλεσματα είναι από 5500-5660. Υποθέτω ότι αν κάνω ένα rebbot μπορεί να πάει και λίγο πιο πάνω.

Είμαι με stock rooted και 3-4 παγωμένες εφαρμογές.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)