Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά βοήθεια θα πάθω εγκεφαλικό μου βγαζει στην κουρτινα (να μη λαμβάνει ενημερώσεις) υπάρχει περίπτωση να έχει άλλη rom ??? Γιατί προσπαθώ να το αλλαξω και δεν μπορώ . Τι rom πρέπει να έχει από την samsung ????

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εμένα μου ακούγονται παραμύθια όλα αυτά!Ασχολούμαι με κινητά τηλέφωνα από το 2004, αλλάζω συσκευή κάθε χρόνο και έχω πάρα πολλούς φίλους μου που ασχολούνται με κινητά και σε κανέναν ούτε έτυχε ποτέ, ούτε άκουσε κάτι από γνωστό του...

Παιδιά, για τις φωτογραφίες μην αγχώνεστε. Εγώ τις τελευταίες μέρες σε γάμου κολλητού και μπάτσελορ έβγαλα πολλές φώτο με φλας και όλοι μου λέγανε πόσο καλές φωτογραφίες βγάζει το κινητό. Γενικά είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Και χωρίς φλας που έβγαλα δεν μπορώ να πω ότι έχω παράπονο συγκρίνοντας το και με τη φωτογραφική.

Βγήκε αναβάθμιση γιά τίς συσκευές από γερμανία?

Zητησε και πηρε.

Ερωτησεις κρισεως.:p

Χθες,ημουν στο Νοσοκομειο για τη μανα μου,και πε παιρνανε τηλεφωνο,ενω εγω δεν καταλαβαινα τιποτα.Καποια στιγμη,ηλθε ο αδελφος μου,και μου το ειπε,οποτε ψαχνοντας,ειδα οτι ειχε χασει το δικτυο,και δε μπορουσε να μπει.

Πηγα εκει που γραφει τα δικτυα,παταγα Κοσμοτε,αλλα τιποτα,οποτε ενας ανθρωπακος καλη του ωρα,μου λεει,δεν το ανοιγοκλεινεις,μπας και φτιαξει;

Οπερ και εκανα,και ευτυχως εφτιαξε.

Και αλλο ενα.Δεν ακουγα τις κλησεις τωρα,και οταν μου τοπαν,ειδα οτι ειχε αναψει το φωτακι διπλα στο GPS,που βουβαινει το τηλεφωνο,χωρις να το εχω πατησει εγω,απο ο,τι θυμαμαι.

Καποια σχολια;

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Χθες,ημουν στο Νοσοκομειο για τη μανα μου,και πε παιρνανε τηλεφωνο,ενω εγω δεν καταλαβαινα τιποτα.Καποια στιγμη,ηλθε ο αδελφος μου,και μου το ειπε,οποτε ψαχνοντας,ειδα οτι ειχε χασει το δικτυο,και δε μπορουσε να μπει.

Πηγα εκει που γραφει τα δικτυα,παταγα Κοσμοτε,αλλα τιποτα,οποτε ενας ανθρωπακος καλη του ωρα,μου λεει,δεν το ανοιγοκλεινεις,μπας και φτιαξει;

Και αλλο ενα.Δεν ακουγα τις κλησεις τωρα,και οταν μου τοπαν,ειδα οτι ειχε αναψει το φωτακι διπλα στο GPS,που βουβαινει το τηλεφωνο,χωρις να το εχω πατησει εγω,απο ο,τι θυμαμαι.

Καποια σχολια;

Σε καποια νοσοκομεια εχουν συστημα που μπλοκαρει το σημα κινητης τηλεφωνιας γι αυτο.Θυμαμαι στο ΚΑΤ με το που μπεις γιοκ σημα:p

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Καποια σχολια;

Πολυ περιεργο... Δεν μου εχει τυχει.

Χασιμο δικτυου ειχα μονο με το 4S (και φυσικα χαμενες κλησεις) στα ιδια μερη που με S II, S III και N8 ειμαι κομπλε.

Το αλλο για το κουμπακι που λες ακουγεται πολυ περιεργο. Αν δεν το εχεις πατησει εσυ, προκειται για bug;; :confused:

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Τα Off Topic αφαιρέθηκαν.

Όπως έχετε παρατηρήσει το θέμα των Off Topic έχει φτάσει τις 4 σελίδες!

Τα πράγματα νομίζω είναι απλά. Για εύρεση κινητού προς αγορά πάμε στο Επιλογή συσκευής , για εφαρμογές στο Android κ.τ.λ.

Επίσης θα παρακαλούσα τα παλιά μέλη να συμβουλεύουν τα νέα ως προς το θέμα στο οποίο θα πρέπει να απευθυνθούν σε περίπτωση που κάνουν off topic και όχι να συνεχίζουν μαζί τους.

Μείνετε εντός θέματος στη συνέχεια.

Ευχαριστώ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Το πιο πιθανό είναι ότι σου κρασαρε το RIL (radio interface layer).. Συμβαίνει σπάνια και γίνεται αυτό που περιγράφεις.. Λύνεται με επανεκκίνηση...

Παραλία, κάτω από ομπρέλα, θερμοκρασία περίπου 35-37 C, με χρήση tapatalk 30 min, 5-6 photos, ράδιοφωνο συσκευής 30 min

Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω:

Στο μενού "λογαριασμοί - συγχρονισμός, το gmail και το twiter π.χ. είναι ενεργά. Το dropbox είναι ανενεργό Δε μπορούμε να είναι συνεχώς ενεργός ο συγχρονισμός?... Πρέπει να το "τρέξω" για να κάνει upload τις φωτογραφίες. Είναι φυσιολογικό αυτό? Το desire δεν ήθελε κάτι από ότι θυμάμαι (μπορεί να θυμάμαι λάθος):.... Τράβαγα photo και μόλις έβλεπε wifi ανέβαζε χωρίς να χρειαστεί να ανοίξω την εφαρμογή dropbox. Εδώ δεν πρέπει να έχω κλείσει την εφαρμογή (πρέπει να τρέχει στο παρασκήνιο τουλάχιστον) για να ανεβάσει...

Edited by sirgab
Ερώτηση για dropbox
Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t

Παιδια εχω προβλημα με το S Planner μου εμφανιζει ειδοποιησεις οποτε θυμαται εχει κανεις αναλογο προβλημα;
υπογραφή εκτός ορίων

Παιδια εχω προβλημα με το S Planner μου εμφανιζει ειδοποιησεις οποτε θυμαται εχει κανεις αναλογο προβλημα;

Έχω γενικά προβλήματα συγχρονισμού

Guest bossgs3

καλησπερα παιδια..ειμαι καινουριος οσον αφορα το forum.. εχω και γω το gs3 το χω παρει εδω και 1 μηνα..και ειδα οτι εχς μαλλον καμμενα πιξελ δεξια στην μεση της οθονης...σε ασπρο φοντο μ βγαζει μπλε κιλιδα στην μεση τις οθονης...:(:mad:

Ετσι φαινεται....

Edited by bossgs3
Συνένωση Μηνυμάτων

Απο ποια,δεν ξερω.Σε ποιαν,γραψε μου τι πρεπει να πατησω για να εμφανιστει.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Το ξανα βγαλα απο αλλο κινιτο ισως το δειτε...δν φαινεται τοσο καλα..αλλα οσο μπορω να βοηθησω...;)

Δοκιμασε αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.htc.chris.blackspotdetect&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5odGMuY2hyaXMuYmxhY2tzcG90ZGV0ZWN0Il0.

Παραμένει η στάμπα γαλάζια μόνιμα ότι κι αν δείχνει η οθόνη? Κάποιο παιδί πάντως είχε πρόβλημα με pixels και του έκαναν άμεσα αλλαγή panel χωρίς να του δημιουργησουν κανένα θέμα.. Smartec στο Χαϊδάρι, είναι καλό και γρήγοροι συνηθως

καλησπερα παιδια το κινητο δε το εχω κανει τιποτα ακομα ουτε καν ρουτ ! ειδα οτι μου εχει κρασαρει 5-6 φορες σε μερικες εφαρμογες μια μου το εγραψε το κρασεντ αλλα ας πουμε πηγα να παιξω φρουιτ νιντζα κολλησε κανα δυο φορες στην αρχη η και σε αλλο παιχνιδι το εκανε. καποιες σελιδες δεν τις ανοιγε στο ιντερνετ! εκανα μια αναβαθμιση που μου εβγαλε για το κινητο προχθες νομιζω αλλα τα κανει αυτα τα κολλληματακια να αρχισω να ανησυχω?

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

καλησπερα παιδια το κινητο δε το εχω κανει τιποτα ακομα ουτε καν ρουτ ! ειδα οτι μου εχει κρασαρει 5-6 φορες σε μερικες εφαρμογες μια μου το εγραψε το κρασεντ αλλα ας πουμε πηγα να παιξω φρουιτ νιντζα κολλησε κανα δυο φορες στην αρχη η και σε αλλο παιχνιδι το εκανε. καποιες σελιδες δεν τις ανοιγε στο ιντερνετ! εκανα μια αναβαθμιση που μου εβγαλε για το κινητο προχθες νομιζω αλλα τα κανει αυτα τα κολλληματακια να αρχισω να ανησυχω?

Κανε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμισεων και παρακολούθησε να δεις αν έστρωσε .

Samsung galaxy s21+

Κανε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμισεων και παρακολούθησε να δεις αν έστρωσε .

χανεται τιποτα απο αυτο? επαφες κωδικοι wi fi κτλ??

S10+ <3

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Φυσικά ! ολα αυτά που ειπες εκτος απο οτιδήποτε εχεις αποθηκεύσει στην external sd card .

Το τηλεφωνο το στηνεις απο την αρχή .

Samsung galaxy s21+

Χάνονται όλα. Πρέπει να τα κάνεις backup πρώτα.

Edit: Με πρόλαβε ο φίλος. Αν είναι σβήστε το δικό μου.

Φυσικά ! ολα αυτά που ειπες εκτος απο οτιδήποτε εχεις αποθηκεύσει στην external sd card .

Το τηλεφωνο το στηνεις απο την αρχή .

σαν καινουργιο ε?? 3 μερες το εχω ε δε προλαβα να βαλω και πολλα πραγματα :-)

S10+ <3