elessar86 Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Να σε ρωτήσω κάτι: μετά από factory reset, χωρίς να πειράξεις τίποτα, η εργοστασιακή lock screen έχει τα 5 εικονίδια των συντομεύσεων στο κάτω μέρος ή όχι; Αν τα έχει, τότε πρέπει να είναι bug στη γερμανική ROM που απλά δεν εμφανίζει την επιλογή. Αν δεν φαίνονται καθόλου εικονίδια στο κάτω μέρος της lock screen, τότε μάλλον έχουν αφαιρέσει αυτή τη δυνατότητα για κάποιον ανεξήγητο λόγο... Πάντως σ' εμένα, που έχω ελληνική ROM, η εργοστασιακή lock screen έχει κανονικά τα 5 εικονίδια στο κάτω μέρος, τα οποία βέβαια μπορείς να αλλάξεις κανονικά μέσα απ' τις ρυθμίσεις. Όχι αυτό λέω δεν είχε ποτέ συντομεύσεις όχι μόνο την επιλογή αλλά και τα εικονίδια και μάλιστα το θυμάμαι καλά γιατί είχα παραξενευτεί....λέω δεν μπορεί θα έχουν έστω για την κάμερα αλλά ούτε widget....τι να πω απλά τους σάλεψε και βγάλαν τις συντομεύσεις απ την γερμανική rom ....ελπίζω στο μέλλον με κανα update να τις ξαναβάλουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psiliammos Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 (edited) Ρυθμίσεις - Περισσότερα - Πληροφορίες Συσκευής - Ενημέρωση Λογισμικού και ξετσεκάρεις την αυτόματη ενημέρωση. Στην 4.3 δεν είσαι? Μη φοβάσαι, δεν έχει άλλη ενημέρωση για την ώρα! Το εχω κανει αυτο αλλα το σηματακι μενει κολημενο πανω..την 4.1.2 εχω και θελω να μεινω εκει προς το παρον..το βρηκα παιδια..οκ.. Edited January 11, 2014 by psiliammos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psiliammos Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Παιδια με το ρεσετ ξαναβρηκα την αυτονομια που ειχα...δεν εφταιγε η εκδοση τελικα οπως λαθος νομιζα....ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 (edited) Σου αντικατέστησε τελείως το παλιό S Note με το καινούριο ή έχεις και τις δύο εφαρμογές ταυτόχρονα;Ενα s-note εχω,το εικονιδιο ειναι σαν το παλιο αλλα μεσα εχει αλλαγες,δεν ειναι ιδιο με το παλιο δλδ.Δε ξερω τωρα τι εννοειτε παλιο και καινουργιο παντως μου βγαζει ολες τις σημειωσεις κανονικα,ακομα και σε αυτες που εχω κανει εγγραφη τις οποιες στο scrapbook τις ανοιγει κανονικα. Edited January 11, 2014 by KOPRINIOTIS Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Ενα s-note εχω,το εικονιδιο ειναι σαν το παλιο αλλα μεσα εχει αλλαγες,δεν ειναι ιδιο με το παλιο δλδ.Δε ξερω τωρα τι εννοειτε παλιο και καινουργιο παντως μου βγαζει ολες τις σημειωσεις κανονικα,ακομα και σε αυτες που εχω κανει εγγραφη τις οποιες στο scrapbook τις ανοιγει κανονικα. Μπορείς να ανεβάσεις ένα screenshot από μια σελίδα (κενή) του snote? Υποψιάζομαι ότι δεν σου πέρασε την καινούρια έκδοση γιατί θα έπρεπε να έχει κόκκινο εικονίδιο. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Μαγικό. Εγώ την απεγκατεστησα την εφαρμογή. Αν κάποιος το δοκιμάσει και δουλέψει στο μέλλον ας μας πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Ενα s-note εχω,το εικονιδιο ειναι σαν το παλιο αλλα μεσα εχει αλλαγες,δεν ειναι ιδιο με το παλιο δλδ.Δε ξερω τωρα τι εννοειτε παλιο και καινουργιο παντως μου βγαζει ολες τις σημειωσεις κανονικα,ακομα και σε αυτες που εχω κανει εγγραφη τις οποιες στο scrapbook τις ανοιγει κανονικα. Χμμμ... Αναρωτιέμαι αν έγινε πράγματι το update γιατί σ' εμένα έβγαλε δεύτερο εικονίδιο κόκκινο. Βλέπει τις παλιές μου σημειώσεις αλλά μόλις πάω να τις ανοίξω κρασάρει. Μπορείς να ανεβάσεις ένα screenshot από μια σελίδα (κενή) του snote? Υποψιάζομαι ότι δεν σου πέρασε την καινούρια έκδοση γιατί θα έπρεπε να έχει κόκκινο εικονίδιο. Αυτό πιστεύω κι εγώ... Μαγικό. Εγώ την απεγκατεστησα την εφαρμογή. Αν κάποιος το δοκιμάσει και δουλέψει στο μέλλον ας μας πει. Μια απ' τα ίδια. Δεν είχε νόημα να έχω κάτι που κολλάει και δεν ανοίγει τις παλιές σημειώσεις... Αν είναι δυνατόν! Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Χμμμ... Αναρωτιέμαι αν έγινε πράγματι το update γιατί σ' εμένα έβγαλε δεύτερο εικονίδιο κόκκινο. Βλέπει τις παλιές μου σημειώσεις αλλά μόλις πάω να τις ανοίξω κρασάρει. Αυτό πιστεύω κι εγώ... Μια απ' τα ίδια. Δεν είχε νόημα να έχω κάτι που κολλάει και δεν ανοίγει τις παλιές σημειώσεις... Αν είναι δυνατόν! Υπαρχει τροπος εισαγωγης των παλιων snote.Εγω προσωπικα ετσι εκανα εισαγωγη των s note που ειχα απο το note 2 στο note 3:http:// Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpan76 Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Και πάλι δεν δουλεύει, κρασαρει. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 (edited) Υπαρχει τροπος εισαγωγης των παλιων snote.Εγω προσωπικα ετσι εκανα εισαγωγη των s note που ειχα απο το note 2 στο note 3:http:// Και να γίνεται κάτι τέτοιο δεν έχει νόημα, τουλάχιστον στο Note 2.Από την στιγμή που δεν συνεργάζεται με το mini s note και το scrapbook, τα οποία απαιτούν την ύπαρξη του παλιού s note για να αποθηκεύσουν τα δεδομενα,θεωρώ το θέμα λήξαν.Την έχω απεγκαταστησει κι εγώ, είναι άχρηστη. Edited January 11, 2014 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisffff Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Παίδες θέλω να πάω για service το note 1 κ θα είμαι στην Αθήνα για μία μέρα μόνο.Υπάρχει κάποιο service που θα μου το κοιτάξουν αυθημερόν? ΑΝ είναι δυνατόν κοντά στο Χαλάδρι.Αν όχι δεν πειράζει. Παράθεση http://postimage.org/image/drcngbz27/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpios44 Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Εχουμε καταλαβει οι περισσοτεροι οτι η 4.3 ηταν χαλια.Ας ελπισουμε η 4.4 kit kat, που λενε οτι θα παρουμε Μαρτιο '14, να μας φερει πισω στις παλιες και απροβληματιστες καλες ημερες. Παράθεση Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Εχουμε καταλαβει οι περισσοτεροι οτι η 4.3 ηταν χαλια.Ας ελπισουμε η 4.4 kit kat, που λενε οτι θα παρουμε Μαρτιο '14, να μας φερει πισω στις παλιες και απροβληματιστες καλες ημερες.Οι περισσοτεροι λεμε το αντιθετο για την 4.3.Δεν βλεπω καποια σοβαρα ψεγαδια σε αυτην και η συσκευη δουλευει απροβληματιστα :) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 (edited) Χμμμ... Αναρωτιέμαι αν έγινε πράγματι το update γιατί σ' εμένα έβγαλε δεύτερο εικονίδιο κόκκινο. Βλέπει τις παλιές μου σημειώσεις αλλά μόλις πάω να τις ανοίξω κρασάρει. Οχι δεν εχει το νεο κοκκινο εικονιδιο οπως στην αρχη αυτου του βιντεο πχ. Εχω αυτο που δειχνει στο βιντεο στο note 2.Γιατι ομως να μην εγινε η αναβαθμιση?EDIT:Κατεβασα το νεο s-note χειροκινητα συγχρονιζει τις σημειωσεις μου και μολις τα ανοιγω και ενω γραφει μετατροπη μετα κρασαρει το s note και γραφει το s note διακοπηκε. Edited January 11, 2014 by KOPRINIOTIS Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpios44 Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Οι περισσοτεροι λεμε το αντιθετο για την 4.3.Δεν βλεπω καποια σοβαρα ψεγαδια σε αυτην και η συσκευη δουλευει απροβληματιστα :) Σαν ατομο δεν γκρινιαζω με κατι αν αυτο δεν αξιζει τον λογο.Απο οταν περαζαα την 4.3 ειχα καποια θεματα οπως μερικα που εχουν αναφερθει.Καποια λυθηκαν.Η μπαταρια ενω μου κρατουσε ανετα δυο μερες με νορμαλ χρηση:τωρα στην μιαμιση ημερα φορτιζω. Απο οσο εχω ακουσει η 4.4 ειναι πολυ ξεκουραστη ρομ σε σημειο που κι ενα διπυρηνο με ενα giga ram να δουλευει ανετα.Αν εχω λαθος διορθωσε με. Παράθεση Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Εχουμε καταλαβει οι περισσοτεροι οτι η 4.3 ηταν χαλια.Ας ελπισουμε η 4.4 kit kat, που λενε οτι θα παρουμε Μαρτιο '14, να μας φερει πισω στις παλιες και απροβληματιστες καλες ημερες. Παντελώς αυθαίρετο συμπέρασμα. Όποιος έχει πρόβλημα (που δε βλέπω πολλούς), θα πρέπει να μάθει να φτιάχνει τις ρυθμίσεις του κινητού του. Ένα μόνο μικρό προβληματάκι υπάρχει με την κατανάλωση του google play services, που θα λυθεί σίγουρα ( σε άλλες συσκευές ήδη λύθηκε ). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpios44 Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Παντελώς αυθαίρετο συμπέρασμα. Όποιος έχει πρόβλημα (που δε βλέπω πολλούς), θα πρέπει να μάθει να φτιάχνει τις ρυθμίσεις του κινητού του. Ένα μόνο μικρό προβληματάκι υπάρχει με την κατανάλωση του google play services, που θα λυθεί σίγουρα ( σε άλλες συσκευές ήδη λύθηκε ). Αυθαιρεσια οριζεται φιλτατε ορος διακατεχομενος απο αμετροεπεια και αδυναμια στηριξης στην λογικη εξηγηση των πραγματων.Δεν εχω συνηθισει να τα μπερδευω εως τωρα. Παράθεση Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Αυθαιρεσια οριζεται φιλτατε ορος διακατεχομενος απο αμετροεπεια και αδυναμια στηριξης στην λογικη εξηγηση των πραγματων.Δεν εχω συνηθισει να τα μπερδευω εως τωρα. To οι περισσότεροι και το χάλια με συγχωρείς αλλά δε στηρίζονται πουθενά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Εχουμε καταλαβει οι περισσοτεροι οτι η 4.3 ηταν χαλια.Ας ελπισουμε η 4.4 kit kat, που λενε οτι θα παρουμε Μαρτιο '14, να μας φερει πισω στις παλιες και απροβληματιστες καλες ημερες. μαλλον δεν εχεις στησει σωστα το κινητο σου γιατι η 4.3 ειναι απροβληματιστη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpios44 Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 (edited) To οι περισσότεροι και το χάλια με συγχωρείς αλλά δε στηρίζονται πουθενά. Δεν θελω να φορτωσουμε το thread με διαφωνιες σε μια παραθεση που εκανα η οποια εχει ως βαση τις 10 προηγουμενες συνεχεις σελιδες με προβληματισμους.Λατρευω αυτη την συσκευη και την υποστηριζω.Ας το κλεισουμε εδω. Edited January 11, 2014 by scorpios44 Παράθεση Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Δεν θελω να φορτωσουμε το thread με διαφωνιες σε μια παραθεση που εκανα η οποια εχει ως βαση τις 10 προηγουμενες συνεχεις σελιδες με προβληματισμους.Λατρευω αυτη την συσκευη και την υποστηριζω.Ας το κλεισουμε εδω. Οι οποίες όμως αναφέρονται σε μη πραγματικά πρβλήματα, όπως τοπικούς περιορισμούς (κλείδωμα οθόνης στη Γερμανία) και θέματα ρυθμίσεων.Άντε να βάλω και την αναβάθμιση του Snote ή οποία είναι εφαρμογή και δεν έχει σχέση με την 4.3. Προβλήματα έκδοσης (4.3), δεν υπάρχουν εκτός αυτού που ανέφερα προηγουμένως (google play services). Σε καμία περίπτωση ακόμα και πραγματικά προβλήματα να ήταν, δε δικαιολογούν την υπερβολή του οι περισσότεροι και του χάλια. Ναι δεν είναι σωστή η αντιπαράθεση, αλλά φίλε μου με τέτοιους χαρακτηρισμούς δημιουργείς λανθασμένες εντυπώσεις και γι αυτό ήδη βγήκαμε τόσο γρήγορα τρία άτομα να το διαψεύσουμε. Αν μας πεις τι πρόβλημα έχεις αντιμετωπίσει εσύ, μπορεί και να σε βοηθήσουμε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpios44 Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Οι οποίες όμως αναφέρονται σε μη πραγματικά πρβλήματα, όπως τοπικούς περιορισμούς (κλείδωμα οθόνης στη Γερμανία) και θέματα ρυθμίσεων.Άντε να βάλω και την αναβάθμιση του Snote ή οποία είναι εφαρμογή και δεν έχει σχέση με την 4.3. Προβλήματα έκδοσης (4.3), δεν υπάρχουν εκτός αυτού που ανέφερα προηγουμένως (google play services). Σε καμία περίπτωση ακόμα και πραγματικά προβλήματα να ήταν, δε δικαιολογούν την υπερβολή του οι περισσότεροι και του χάλια. Ναι δεν είναι σωστή η αντιπαράθεση, αλλά φίλε μου με τέτοιους χαρακτηρισμούς δημιουργείς λανθασμένες εντυπώσεις και γι αυτό ήδη βγήκαμε τόσο γρήγορα τρία άτομα να το διαψεύσουμε. Αν μας πεις τι πρόβλημα έχεις αντιμετωπίσει εσύ, μπορεί και να σε βοηθήσουμε. Ευχαριστω, εχω βρει λυσεις σε προηγουμενες σελιδες οπου βοηθησαν.Με την μπαταρια, θα δω τι μου την τρωει.Ευχαριστω. Δημητρης. Παράθεση Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisffff Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Για να λέμε κ του στραβού το δίκιο κ εγώ απ τα γραφόμενα σας έχω σχηματίσει την εντύπωση πως η 4.3 είναι χάλια.Δεν πρόκειται να κάτσω να ξαναδιαβάσω προηγούμενες σελίδες για να το στηρίξω.Καλώς ή κακώς αυτή την αίσθηση έχω. Παρεμπιπτόντως ξέρει κανείς τίποτε γι αυτό που ρώτησα πριν? Παίδες θέλω να πάω για service το note 1 κ θα είμαι στην Αθήνα για μία μέρα μόνο.Υπάρχει κάποιο service που θα μου το κοιτάξουν αυθημερόν? ΑΝ είναι δυνατόν κοντά στο Χαλάδρι.Αν όχι δεν πειράζει. Κάπου το είχα διαβάσει παλιά αλλά άντε να βρεις που. Παράθεση http://postimage.org/image/drcngbz27/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Για να λέμε κ του στραβού το δίκιο κ εγώ απ τα γραφόμενα σας έχω σχηματίσει την εντύπωση πως η 4.3 είναι χάλια.Δεν πρόκειται να κάτσω να ξαναδιαβάσω προηγούμενες σελίδες για να το στηρίξω.Καλώς ή κακώς αυτή την αίσθηση έχω. Παρεμπιπτόντως ξέρει κανείς τίποτε γι αυτό που ρώτησα πριν? Κάπου το είχα διαβάσει παλιά αλλά άντε να βρεις που. Smartec:http:// http://www.smartec.gr/με one hour service Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Η αλήθεια είναι πως όποιος έχει πρόβλημα πιθανόν να έρθει στο myphone.gr και να το αναφέρει, μήπως και το λύσει. Ετσι διαβάζοντας κάποιος όλο για προβλήματα, του δίνεται η εντύπωση πως η 4.3 είναι προβληματική. Ισως είναι πιο προβληματική απο την 4.1.2, πάντως εγω αν και γκρινιάρης μια χαρά το βλέπω να πάει για την ώρα, καλύτερα κι απο πρίν :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts