Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι ειναι η εξυπνη περιστροφη;Την ειδα τη ρυθμιση,αλλα δεν το πατησα,γιατι δεν ηξερα τι κανει.:)

Με την Έξυπνη Περιστροφή η οθόνη γυρίζει σε οριζόντια/κάθετη διάταξη ανάλογα με το πώς την κοιτάς. Δηλαδή αν είσαι ξαπλωμένος στο κρεβάτι στο πλάι και κρατάς τη συσκευή κάθετα ως προς εσένα αυτή θα παραμείνει σε κάθετη διάταξη κι ας είναι γυρισμένη οριζόντια ως προς το κρεβάτι.

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

.. Όπως βλέπεις το ποσό για την καλύτερη κάρτα που μπορείς να αγοράσεις είναι σχετικά μικρό (για να μη πω αστείο) σκέψου ότι μια class10 8gb έχει γύρω στο 10ευρο και μια 16gb γύρω στα 16...

Εγω εχω αυτη http://www.e-shop.gr/product?id=PER.662092. Για αλλους λεω που ποσταρησαν πως δεν εχουν.

Ρε συ συναδελφε Δρ. αυτος ο διακοπτης που λεει εκει μου θυμιζει το αρθρο που ποσταρες...

.. Και να φανταστείς ότι πριν την αντιγραφή έβαλα μέσα στο φάκελο και αρχείο .nomedia για να μην ζοριστεί ο Media Server του Android...

Τι ειναι αυτο?

Και μια απαντηση στο 14839 παρακαλω

Edited by drgt

Πηρα 1 Qi charger αλλα μου φαινεται οτι παραζεσταινεται το τηλεφωνο (και το βαζω πανω μαζι με το TPU case).

Σιγουρα θα μου κρατουσε την κουπα με τον καφε ζεστο!

Λετε να μου κανει καμια ζημια?

Εγω εχω αυτη http://www.e-shop.gr/product?id=PER.662092. Για αλλους λεω που ποσταρησαν πως δεν εχουν.

Ρε συ συναδελφε Δρ. αυτος ο διακοπτης που λεει εκει μου θυμιζει το αρθρο που ποσταρες...

Είναι ένα διακοπτάκι επάνω στον αντάπτορα που κάνει write-protected την κάρτα. Τίποτα σπουδαίο. Όπως ήταν οι δισκέτες 3.5" αν τις πρόλαβες...

Τι ειναι αυτο?

Αν μέσα σε έναν φάκελο υπάρχει ένα άδειο (0 bytes) αρχείο με όνομα .nomedia (ξεκινάει με τελεία), τότε το Android service που ανιχνεύει και ενημερώνει τη βιβλιοθήκη πολυμέσων για τα διαθέσιμα αρχεία ήχου/εικόνας αγνοεί τον φάκελο αυτόν. Δηλαδή αν δεν θέλεις κάποια αρχεία ήχου/εικόνας να φαίνονται στον Music/Video Player, στη Gallery κτλ. βάζεις μέσα στον φάκελό τους το αρχείο .nomedia και αυτά αγνοούνται. Στις δοκιμές που έκανα για το SDS χρησιμοποίησα το αρχείο .nomedia για να είμαι σίγουρος ότι τα όποια παγώματα/κολλήματα που θα προέκυπταν θα ήταν λόγω SDS και όχι λόγω αυτής της ανίχνευσης/indexing του Android.

Σε απάντηση του post 14839:

Υποθετω οτι αυτο ισχυει MONO αν εχουμε επιλεξει κρυπτογραφηση των δεδομενων στην SD, σωστα?

Ακριβώς! Αν κάνεις το λάθος και κρυπτογραφήσεις τη microSD και μετά κάνεις factory reset τότε βράσε κόλλυβα για την κηδεία των δεδομένων σου...

Δεν ειναι καλη ιδεα να αφαιρειται η καρτα πριν το factory reset?

Εγώ δεν τη βγάζω και δεν είχα ποτέ μου πρόβλημα. Η microSD δεν πειράζεται απ' το factory reset, οπότε δεν χρειάζεται να τη βγάζεις.

Πηρα 1 Qi charger αλλα μου φαινεται οτι παραζεσταινεται το τηλεφωνο (και το βαζω πανω μαζι με το TPU case).

Σιγουρα θα μου κρατουσε την κουπα με τον καφε ζεστο!

Λετε να μου κανει καμια ζημια?

Εγώ τέτοιες κινεζιές δεν θα έβαζα στη συσκευή μου. Μη με ρωτήσεις γιατί... :X

Edited by DrMobile

Φιλικά, Κώστας

Είναι ένα διακοπτάκι επάνω στον αντάπτορα που κάνει write-protected την κάρτα. Τίποτα σπουδαίο. Όπως ήταν οι δισκέτες 3.5" αν τις πρόλαβες...

Γι' αυτον λες να λεει? Αυτος οπως ειπες ειναι ΜΟΝΟ στον ανταπτορα. Εμενα μου χτυπησαν καμπανακια για καποιον processor που ελεγε εκεινο το αρθρο που ποσταρες.

... .nomedia ....

Μαθαινεις κατι καινουργιο καθε μερα!

Εγώ τέτοιες κινεζιές δεν θα έβαζα στη συσκευή μου. Μη με ρωτήσεις γιατί... :X

Αυθεντικο σαμυ δεν βρηκα.

Βεβαια μπορω παντα να το χρησιμοποιω για τον καφε!!!

Όσοι ψάχνεστε με το battery brain, κοιτάξτε προς την μεριά της Google.

Είναι θέμα αλλαγών στην 4.3

Σε μενα λύθηκε με απενεργοποιηση απο τις ρυθμίσεις του συνεχούς ψαξίματος απο την υπηρεσις εντοπισμού θέσης της Google ακομα και οταν το wifi ειναι απενεργοποιημένο. Ρυθμίσεις/wifi/για προχωρημενους.

Επίσης απο την εφαρμογή της Google "Ρυθμίσεις Google" απενεργοποιειστε τον αναφορά τοποθεσίας.

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Παιδιά, μετά το update σε 4.3 έχει παρατηρήσει κανείς χειροτέρευση της κάμερας σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού αλλά με έντονα φώτα; Κοινώς, το διαπίστωσα στα μπουζούκια!! :p Ενώ πριν εστίαζε καλά και έβγαζε καλές φωτογραφίες αναλογικά με τις συνθήκες, έτυχε να το χρησιμοποιήσω μια από τις προηγούμενες μέρες και είχε απίστευτη διάχυση φωτός με αποτέλεσμα να μην μπορείς να βγάλεις άνθρωπο καθαρά αλλά με έντονες φωτεινές γραμμές. Ελπίζω να έγινα κατανοητή! Πάντα έβγαζα στο αυτόματο. Το μόνο που είδα απενεργοποιημένο στις ρυθμίσεις είναι η "Αυτόματη αντίθεση" που δεν είχα δώσει σημασία αν παλιά ήταν ενεργό.

Όσοι ψάχνεστε με το battery brain, κοιτάξτε προς την μεριά της Google.

Είναι θέμα αλλαγών στην 4.3

Σε μενα λύθηκε με απενεργοποιηση απο τις ρυθμίσεις του συνεχούς ψαξίματος απο την υπηρεσις εντοπισμού θέσης της Google ακομα και οταν το wifi ειναι απενεργοποιημένο. Ρυθμίσεις/wifi/για προχωρημενους.

Επίσης απο την εφαρμογή της Google "Ρυθμίσεις Google" απενεργοποιειστε τον αναφορά τοποθεσίας.

Θα συμφωνήσω. Είπα και πιο πάνω για έλεγχο ρυθμίσεων τοποθεσίας. Επίσης, αν έχεις ενεργοποιήσει Google Now και μετά το απενεργοποιήσεις μένουν κάποιες ρυθμίσεις στην τοποθεσία ανοιχτές.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Παιδιά, μετά το update σε 4.3 έχει παρατηρήσει κανείς χειροτέρευση της κάμερας σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού αλλά με έντονα φώτα; Κοινώς, το διαπίστωσα στα μπουζούκια!! :p Ενώ πριν εστίαζε καλά και έβγαζε καλές φωτογραφίες αναλογικά με τις συνθήκες, έτυχε να το χρησιμοποιήσω μια από τις προηγούμενες μέρες και είχε απίστευτη διάχυση φωτός με αποτέλεσμα να μην μπορείς να βγάλεις άνθρωπο καθαρά αλλά με έντονες φωτεινές γραμμές. Ελπίζω να έγινα κατανοητή! Πάντα έβγαζα στο αυτόματο. Το μόνο που είδα απενεργοποιημένο στις ρυθμίσεις είναι η "Αυτόματη αντίθεση" που δεν είχα δώσει σημασία αν παλιά ήταν ενεργό.

Χαζή η ερώτησή μου, αλλά μήπως ο φακός είχε θολώσει και δεν ήταν καθαρός; Το ρωτάω γιατί το έπαθα πρόσφατα. Είχα τη συσκευή στην τσέπη του μπουφάν και μόλις την έβγαλα να τραβήξω φώτο (νύχτα με έντονα φώτα) μάζεψε υγρασία και οι φώτος έβγαιναν με διάχυση και ξασπρισμένες. Μόλις σκούπισα τον φακό καθάρισε.

Φιλικά, Κώστας

Χαζή η ερώτησή μου, αλλά μήπως ο φακός είχε θολώσει και δεν ήταν καθαρός; Το ρωτάω γιατί το έπαθα πρόσφατα. Είχα τη συσκευή στην τσέπη του μπουφάν και μόλις την έβγαλα να τραβήξω φώτο (νύχτα με έντονα φώτα) μάζεψε υγρασία και οι φώτος έβγαιναν με διάχυση και ξασπρισμένες. Μόλις σκούπισα τον φακό καθάρισε.

Μπα, δεν νομίζω.. Ήταν ώρα έξω η συσκευή. Δύσκολο να είχε τόση υγρασία και να μην το πήρα καθόλου είδηση. Αλλά μιλάμε για τεράστια διαφορά με παλιές βραδινές που κοιτάζω.

Η αυτοματη αντίθεση ειναι ανενεργη και στην 4.1.2 δυστυχώς. Και δυστυχώς καθε φορα που ανοιγεις την καμερα πρεπει να βαζεις τις ρυθμισεις που θες απο την αρχη γιατί δεν έχει επιλογή να σου αποθηκευει αγαπημενες ρυθμισεις..ή τουλάχιστον εγω δεν το εχω βρει..παντως κι εμενα μου τυχε και ηταν θεμα του φακου..τον σκουπισα και βγηκαν καθαρες μετα..για ξαναδοκιμασε..

Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo..

Cicero

Μετα απο αλλαγη οθονης που εκανα μονος μου (το εξωτερικο γυαλι μονο) ολα λειτουργουν ρολοι..καποιες φορες ομως το κινητο κολλαει κ πρεπει να το κλειδωσω κ να το ξεκειδωσω ωστε να ξεκολλησει. Όταν εκανα την αντικατασταση αφαιρεσα την κολλα που υπηρχε αναμεσα στο γυαλι και την οθονη και εννοειται οτι δεν εβαλα ξανα κολλα αναμεσα..απλα κολλησα το γυαλι με την οθονη μονο περιφεριακα με αυτοκολλητο που μου ειχαν στειλει μαζι. Γνωριζει κανεις γενικα τι μπορει να παιζει? Το κινητο κολλαει με συγκεκριμενες κινησεις μονο,δλαδη ποτε μονο του αν πχ ειναι standby (συγκεκριμενα αν πατησω παρατεταμενα σε σε ενα σημειο της οθονης το οποιο δεν εμφανιζει καποια επιλογη πατωντας το).

Καλημερα. @DrMobile Κωστα, σχετικα με το θεμα του eMMc chip,υστερα απο τις δοκιμες που καναμε εχθες,το βρισκω μια πολυ καλη ευκαιρια για αλλαγη πλακετας.Απο την στιγμη που μπορει καποιος και το δημιουργει απο μονος του (ενω κανονικα δεν πρεπει να κανει τετοια) και μαλιστα μεσα σε ελαχιστα λεπτά, μπορει ανετα να τους το κανει μπροστα τους και να μην μπορεσουν να φερουν καμια αντίρρηση για το προβλημα.Για σκεψου το ;) (εγω τουλαχιστον, θα το προκαλουσα μπροστα τους και θα τους ελεγα:ορίστε κυριοι, στο ξεκαρφωτο καθε τρεις και λιγο μου κανει αυτα και κοντευω να χασω τις δουλειες μου, ΦΙΑΞΤΕ ΤΟ!!!! Και μερικες σχετικες εντονες φωνες αγανακτησης...you know :lol: ) Edited by truckman

Παιδιά θα ήθελα να κάνω μια "χαζή" ερώτηση. Θυμάμαι πριν την αναβάθμιση και διορθώστε με, το κινητό όταν έκανες μια κλήση και πλησίαζες την οθόνη στο αυτί σου, αυτή αμέσως έσβηνε. Και όταν το απομακρύνεις από το αυτί σου, η οθόνη ανάβει πάλι, προκειμένου να μπορείς να πατήσεις το πλήκτρο τερματισμού κλήσεων. Σε εμένα δεν ανάβει όταν την απομακρύνω από το αυτί, με αποτέλεσμα να πρέπει να πατάω το κεντρικό πλήκτρο και μετά το πλήκτρο τερματισμού κλήσης. Όταν βέβαια καλώ έναν αριθμό και πλησιάζω το κινητό στο αυτί, η οθόνη σβήνει κανονικά, απλά δεν ξαναανάβει. Έχω κάνει το απαραίτητο restart, αλλά τίποτα. Μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση που δεν ξέρω ή είναι άλλο ένα πιθανό bug της 4.3;

Αυτό λέει ο φίλος για τη κλήση στο κλειδωμα. . .

Για τα μηνυματα απο τις ρυθμισεις μπορεις να βαλεις να βγαινει η ειδοποιηση χωρις να φαινεται ο αποστολεας. (μην-> ρυθμισεις -> ρυθμισεις ειδοποιησης -> προεπισκοπιση μηνυματος ξετικαρισμα) για τις κλησεις δεν εχω βρει σχετικη ρυθμιση να μην φαινεται το ονομα που σε καλει.

Μα αναρωτιομαστε για τις κλήσεις οχι για τα μηνύματα.... :confused:

Edit. τα ξημερώματα ξανάγινε το 3ο hard format...

Μονο το ταπατοκι, ο dolphin και το Dropbox μπηκαν...

Αντε να δουμε τι θα γινει, αγανάκτησα :mad:

Edited by ovelix5

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Μα αναρωτιομαστε για τις κλήσεις οχι για τα μηνύματα.... :confused:

Edit. τα ξημερώματα ξανάγινε το 3ο hard format...

Μονο το ταπατοκι, ο dolphin και το Dropbox μπηκαν...

Αντε να δουμε τι θα γινει, αγανάκτησα :mad:

Είμαι κι εγώ περίεργος να δω πως θα συμπεριφερθεί η μπαταρία σου...Θέλω συνεχή ενημέρωση...;)

Προσπαθησατε να στειλετε μια φωτο με mail; Καντε μια προσπαθεια σας παρακαλω και πεστε μου και εμενα.

Με κοινη χρηση απο τη συλλογη ή απο το μειλ;

Μολις βρηκα με ποιες κινησεις της πένας αναπαραγουμε τα soft buttons στην 4.3, οι οποιες ειναι εντελως διαφορετικες απο την 4.1.2, αλλα κατ'εμε πιο βολικες.

Μολις βρηκα με ποιες κινησεις της πένας αναπαραγουμε τα soft buttons στην 4.3, οι οποιες ειναι εντελως διαφορετικες απο την 4.1.2, αλλα κατ'εμε πιο βολικες.

Έτσι ήταν και πριν καλέ! :p

Παιδιά θα ήθελα να κάνω μια "χαζή" ερώτηση. Θυμάμαι πριν την αναβάθμιση και διορθώστε με, το κινητό όταν έκανες μια κλήση και πλησίαζες την οθόνη στο αυτί σου, αυτή αμέσως έσβηνε. Και όταν το απομακρύνεις από το αυτί σου, η οθόνη ανάβει πάλι, προκειμένου να μπορείς να πατήσεις το πλήκτρο τερματισμού κλήσεων. Σε εμένα δεν ανάβει όταν την απομακρύνω από το αυτί, με αποτέλεσμα να πρέπει να πατάω το κεντρικό πλήκτρο και μετά το πλήκτρο τερματισμού κλήσης. Όταν βέβαια καλώ έναν αριθμό και πλησιάζω το κινητό στο αυτί, η οθόνη σβήνει κανονικά, απλά δεν ξαναανάβει. Έχω κάνει το απαραίτητο restart, αλλά τίποτα. Μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση που δεν ξέρω ή είναι άλλο ένα πιθανό bug της 4.3;

Κι εμενα το ιδιο κανει.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Εμαι ετοιμος να κανω hard reset και περιμενω της απαντησεις σας.Προσπαθησατε να στειλετε μια φωτο με mail; Καντε μια προσπαθεια σας παρακαλω και πεστε μου και εμενα.με κοινη χρηση μεσα απο το αλμπουμ φωτογραφιων. Edited by jonakic
:cool:

Εμαι ετοιμος να κανω hard reset και περιμενω της απαντησεις σας.Προσπαθησατε να στειλετε μια φωτο με mail; Καντε μια προσπαθεια σας παρακαλω και πεστε μου και εμενα.με κοινη χρηση μεσα απο το αλμπουμ φωτογραφιων.

εμενα στελνει κανονικα.οταν στελνεις τη φωτο περιμενε λιγο δεν τη στελνει ακαριαια,αργει λιγο.

Εμαι ετοιμος να κανω hard reset και περιμενω της απαντησεις σας.Προσπαθησατε να στειλετε μια φωτο με mail; Καντε μια προσπαθεια σας παρακαλω και πεστε μου και εμενα.με κοινη χρηση μεσα απο το αλμπουμ φωτογραφιων.

Μόλις έστειλα μια εικόνα στον εαυτό μου μέσω Gmail. Πήγα στην Gallery, διάλεξα μια φωτογραφία και επέλεξα Share via: Gmail. Δούλεψε άψογα!

Φιλικά, Κώστας

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)