Manossef Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 (edited) Αυτό ακριβώς εγώ δουλεύω στοκ αλλά ρουτ. Είναι άλλη αίσθηση να έχεις τον έλεγχο κυρίως για το τιτανιουμ και το γκρινιφι. Όταν πλέον θα σταματήσουν οι αναβαθμίσεις και δεν θα με καλύπτει η στοκ θα ψαχτω για παραπέρα! τοτε θα περασουμε σε ενα χρονο απο τωρα φιλος και με το ιδιο χρημα στο note3!!!! δεν θελει πολυ ψαξιμο.....απλως λιγη προσοχη στο επισημο νημα το επομενου νοτε και τις εντυπωσεις των καλων συμφορουμιτων εδω μεσα...οπως επισης, για να μην ειμαστε δογματικοι, σε εντυπωσεις αναλογων συσκευων αυτης της κατηγοριας που μας αρεσει, μιας και αλλοι κατασκευαστες μπαινουν και αυτο ειναι προς το συμφερον μας!!!:) (Αν και εγω λογω δουλειας δεν προλαβαινω να δοκιμασω αλλο θεμα περα αυτου της σαμυ επειδη ειμαι τουλαχιστον 10 ωρες τη μερα στα πελαγα χιχιχιχιχι) Edited July 9, 2013 by Manossef Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GARCIA Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Του περασα απο το kies την σωστη ρομ αλλα στο recovery το androiδες ειναι ακομα ταβλα απλα αλλαξε το csc απο PRT σε XEF.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Αυτό ακριβώς εγώ δουλεύω στοκ αλλά ρουτ. Είναι άλλη αίσθηση να έχεις τον έλεγχο κυρίως για το τιτανιουμ και το γκρινιφι. Όταν πλέον θα σταματήσουν οι αναβαθμίσεις και δεν θα με καλύπτει η στοκ θα ψαχτω για παραπέρα! Ακριβώς έτσι! Stock Rom + Root για να είμαι σε 240dpi (υψηλότερη ανάλυση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1986 Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 (edited) και εμενα ταβλα ειναι το ανθρωπακι με μαμα Γαλλικη ειμαι και csc XEF ετσι δεν πρεπει να ειναι? Edited July 10, 2013 by nikos1986 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GARCIA Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 και εμενα ταβλα ειναι το ανθρωπακι με μαμα Γαλλικη ειμαι και csc XEF ετσι δεν πρεπει να ειναι? Την ιδια και εγω..Λογικα πιστευω οτι δεν πρεπει να ειναι προβλημα της εγγυησης...αν μπορει να μας πει καποιος σιγουρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Την ιδια και εγω..Λογικα πιστευω οτι δεν πρεπει να ειναι προβλημα της εγγυησης...αν μπορει να μας πει καποιος σιγουρα... Σε stock recovery το ανθρωπάκι πάντα είναι τα ανάσκελα... Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Entso11 Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Χαιρετε, ηρθα και εγω στην παρεα των Νοταδων. Χτες το απεκτησα και ειμαι ενθουσιασμενος. Tips και αλλα καλοδεχουμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 τσέκαρε στο youtube, έχει πολλά. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Παιδιά Καλησπέρα. Εχω ενα θεματακι με τις δύο τελευταίες αναβαθμίσεις. Μερικές φορές κατι το πιάνει και στο youtube δεν δουλεύει η περιστροφή οθόνης ειτε ειναι ενεργοποιημενη ειτε οχι. Αυτο το κόλλημα το κάνει απο την αναβάθμιση την τελευταία. Ειχα κάνει επανεκκίνηση και έστρωσε αλλα το έπιασε πάλι. Στοκ είμαι χωρίς root Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Σκεφτομαι να το πάρω και εγώ μια και το 4αρι είναι ακόμα απλησίαστο για εμένα σε τιμή.Λογικά σύντομα :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psiliammos Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 παιδια το amber brown με το brown ειναι τα ιδια χρωματα??εχουν ΜΕΓΑΛΗ διαφορα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
javaj Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 παιδια το amber brown με το brown ειναι τα ιδια χρωματα??εχουν ΜΕΓΑΛΗ διαφορα?? Είναι τα ίδια, δηλαδή "Amber brown" είναι η ονομασία του καφέ Note 2, καφέ-κεχριμπάρι http://www.taufulou.com/wp-content/uploads/2013/06/note-2-brown.jpg Παράθεση Memento Mori Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Καλησπέρα αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το note μου με μια συχνότητα γυρω στις 5 μέρες μου βγάζει μια ένδειξη (μη εγγεγραμμένο στο δικτυο ) δεν μπορώ να πάρω ουτε να με πάρουν τηλέφωνο και φτιάχνεται μονο με restart μήπως εχει τύχει και σε κάποιον αλλο η έχει κάποιος καποια ιδεα ; Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Καλησπέρα αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το note μου με μια συχνότητα γυρω στις 5 μέρες μου βγάζει μια ένδειξη (μη εγγεγραμμένο στο δικτυο ) δεν μπορώ να πάρω ουτε να με πάρουν τηλέφωνο και φτιάχνεται μονο με restart μήπως εχει τύχει και σε κάποιον αλλο η έχει κάποιος καποια ιδεα ; σε μενα το κανει καμια φορα οταν παω να παρω τηλ και δεν εχει σημα.... Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Καλησπέρα αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το note μου με μια συχνότητα γυρω στις 5 μέρες μου βγάζει μια ένδειξη (μη εγγεγραμμένο στο δικτυο ) δεν μπορώ να πάρω ουτε να με πάρουν τηλέφωνο και φτιάχνεται μονο με restart μήπως εχει τύχει και σε κάποιον αλλο η έχει κάποιος καποια ιδεα ; Δεν θέλω να σε στενοχωρήσω αλλά αν επιμένει και μετά αλλαγής SIM μάλλον μιλάμε για Hw fault. .. Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Δεν θέλω να σε στενοχωρήσω αλλά αν επιμένει και μετά αλλαγής SIM μάλλον μιλάμε για Hw fault. .. Ωραία ας το τσεκάρω πρωτα αφού αλλαξω σιμ και βλέπουμε . Ευχαριστώ για την απάντηση Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Ωραία ας το τσεκάρω πρωτα αφού αλλαξω σιμ και βλέπουμε . Ευχαριστώ για την απάντηση Δεν μου λες φιλε, ελεγξε λιγο τα toggles πανω στην statusbar... εχεις καποιο toggle που γραφει secure mode κι ειναι απενεργοποιημενο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Δεν μου λες φιλε, ελεγξε λιγο τα toggles πανω στην statusbar... εχεις καποιο toggle που γραφει secure mode κι ειναι απενεργοποιημενο?? Όχι φίλε μου δεν υπάρχει κατι τέτοιο Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Όχι φίλε μου δεν υπάρχει κατι τέτοιο Μαλιστα... οποτε κατι αλλο θα φταιει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGIOS1977 Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Καλησπέρα αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το note μου με μια συχνότητα γυρω στις 5 μέρες μου βγάζει μια ένδειξη (μη εγγεγραμμένο στο δικτυο ) δεν μπορώ να πάρω ουτε να με πάρουν τηλέφωνο και φτιάχνεται μονο με restart μήπως εχει τύχει και σε κάποιον αλλο η έχει κάποιος καποια ιδεα ; Φίλε μου το έκανε και σε μένα πρόσφατα άρα δεν ειναι hardware fault. Μετά απο επανεκκινηση μου το εκαμε ακομα μια φορά και ακολούθως διορθώθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Φίλε μου το έκανε και σε μένα πρόσφατα άρα δεν ειναι hardware fault. Μετά απο επανεκκινηση μου το εκαμε ακομα μια φορά και ακολούθως διορθώθηκε. μετα απο πολυ ψαξιμο που εριξα και στο not 1 συμβαινει οταν εχεισ πολυ χαμηλο σημα και αλαζει συνεχως απο Ησε G..εγω οταν παω σε μια περιοχη που ξερω οτι θα εχω χαμηλο σημα το αλλαζω σε g.. Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Μου έχει συμβεί και εμένα 5-6 φορές σε 8 μήνες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 μετα απο πολυ ψαξιμο που εριξα και στο not 1 συμβαινει οταν εχεισ πολυ χαμηλο σημα και αλαζει συνεχως απο Ησε G..εγω οταν παω σε μια περιοχη που ξερω οτι θα εχω χαμηλο σημα το αλλαζω σε g.. Και τις δυο φορές που μου το εκανε μέσα σε δεκα μερες είχα πολυ καλό 3g σήμα Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Εσείς που έχετε πρόβλημα με το σήμα, μήπως έχετε κομμένες sim (ειδικά cosmote)? Αν ναι, τότε πηγαίνετε να πάρετε καινούργιες micro sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Εσείς που έχετε πρόβλημα με το σήμα, μήπως έχετε κομμένες sim (ειδικά cosmote)? Αν ναι, τότε πηγαίνετε να πάρετε καινούργιες micro sim. Δεν ειναι πρόβλημα με το σήμα φίλε μου και εμένα η Micro sim ειναι 15 ημερών Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts