ZorbaTheFreak Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Αφου κοιτάς προς note μερια γιατι δεν ρίχνεις μια ματιά και στο ξαδερφακι ρου το 8 που εχει το υπέροχο spen και πιο εύχρηστο για αυτο οου θες να κάνεις Έχω ήδη ένα tab 2 10.1 και δεν θέλω/μπορώ να πάρω άλλο tablet. Θέλω κάτι πιο φορητό ώστε να το έχω συνέχεια μαζί μου. Δηλαδή στο note2 δεν μπορώ να γράψω αξιοπρεπώς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Να γράψεις μπορείς αλλά σημείωσεις , όχι 2 και 3 σελίδες Α4 που θες εσύ.:lol: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZorbaTheFreak Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Να γράψεις μπορείς αλλά σημείωσεις , όχι 2 και 3 σελίδες Α4 που θες εσύ.:lol: Ευχαριστώ για την απάντηση. Κατάλαβα. Άρα πρέπει να βρω άλλη δικαιολογία για να το αγοράσω :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos1974 Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Δεν υπάρχει δικαιολογία. Απλά χτύπα το χωρίς πολλές αναστολές. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Ευχαριστώ για την απάντηση. Κατάλαβα. Άρα πρέπει να βρω άλλη δικαιολογία για να το αγοράσω :lol::lol::lol: οπως σου λέει και ο φίλος. Το note 2 για σημειώσεις είναι το καλύτερο. Εγω ας πούμε κανω σημειώσεις και κυρίως προγράμματα για διάφορα μελλοντικά θέματα με φωτογραφίες κλπ. Ακόμα και τα ψώνια του supermarket γράφω. Με μια λεξη , , βολεύει! Πήγαινε δες το 8. Δεν ειναι τοσο μεγάλο οσο νομίζεις. Μεταφέρεται εύκολα και ίσως να χωράει στην πίσω τσέπη. Το λιγουρευω καιρό και ισως γιαυτό να επιμένω:p Δεν υπάρχει δικαιολογία. Απλά χτύπα το χωρίς πολλές αναστολές. Δικαιολογία δεν υπάρχει αλλα αν είναι να κάθεται καλύτερα να μην...χαχα Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psiliammos Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Μπορει να μου ξαναθυμησει καποιος (σιγουρα εχει αναφερθει )αν χρειαζεται κοψιμο η καρτα sim για το note 2..(εχω την κανονικη). Ευχαριστω...Αντε ερχομαι και εγω στο club....πρωτα ο θεος..για καφε χρωμα παμε...!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Μπορει να μου ξαναθυμησει καποιος (σιγουρα εχει αναφερθει )αν χρειαζεται κοψιμο η καρτα sim για το note 2..(εχω την κανονικη). Ευχαριστω...Αντε ερχομαι και εγω στο club....πρωτα ο θεος..για καφε χρωμα παμε...!! Ναι, παιρνει microsim, οποτε θελει κοψιμο... αντε με το καλο!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Μπορει να μου ξαναθυμησει καποιος (σιγουρα εχει αναφερθει )αν χρειαζεται κοψιμο η καρτα sim για το note 2..(εχω την κανονικη). Ευχαριστω...Αντε ερχομαι και εγω στο club....πρωτα ο θεος..για καφε χρωμα παμε...!! Μην την κόψεις. Αστη για κανα παλιό κινητό και πάρε μια μικροσιμ έξτρα. Πέντε ευρώ κάνει. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psiliammos Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 (edited) Μην την κόψεις. Αστη για κανα παλιό κινητό και πάρε μια μικροσιμ έξτρα. Πέντε ευρώ κάνει. α)Γιατι αν κοπει και γινει μικρη δεν κανει στο παλιο μου κινητο που περνει μεγαλη?Ειναι τσεκαρισμενο αυτο??εννοω αν ''μαγκωσει''μεσα δεν θα ειναι οκ?? β)Εγω που εχω whats up,παω π.χ στην cosmote,δινω 5 ευρω και μου δινουν αλλη??Στη δινουν απευθειας??θελουν φωτοτυπιες ταυτοτητας και τετοια?? Ευχαριστω.. Edited July 8, 2013 by psiliammos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fpap71 Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Η διαφορά του N7100 και του N7105 που βλέπω ότι πωλείται και Ελλάδα τώρα είναι μόνο στο 4G που έχει το N7105 παραπάνω ή έχει και τίποτα άλλο καλύτερο από το N7100 που δικαιολογεί τη διαφορά στην τιμή??? Παράθεση 0. HTC HD2 1. APPLE iPHONE 6S Plus 64Gb 2. SAMSUNG GALAXY S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 (edited) Η διαφορά του N7100 και του N7105 που βλέπω ότι πωλείται και Ελλάδα τώρα είναι μόνο στο 4G που έχει το N7105 παραπάνω ή έχει και τίποτα άλλο καλύτερο από το N7100 που δικαιολογεί τη διαφορά στην τιμή??? Μόνο το 4g. Edit: και το ραδιόφωνο Edited July 8, 2013 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apn3a Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Μόνο το 4g. Η διαφορά του N7100 και του N7105 που βλέπω ότι πωλείται και Ελλάδα τώρα είναι μόνο στο 4G που έχει το N7105 παραπάνω ή έχει και τίποτα άλλο καλύτερο από το N7100 που δικαιολογεί τη διαφορά στην τιμή??? επίσης το 7105 δεν έχει ραδιόφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspsoras Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Μην την κόψεις. Αστη για κανα παλιό κινητό και πάρε μια μικροσιμ έξτρα. Πέντε ευρώ κάνει. Αφου αμα παρει καινουργια καρτα η παλια θα ακυρωθει και δεν θα λειτουργει πια, οποτε τι να την κανει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Αφου αμα παρει καινουργια καρτα η παλια θα ακυρωθει και δεν θα λειτουργει πια, οποτε τι να την κανει; μπορεις να παρεις dual sim και να εχεις μια μικρη και μια κανονικη.να ξερεις ομως οτι παντα μια μπορεις να εχεις ενεργοποιημενη. Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 μπορεις να παρεις dual sim και να εχεις μια μικρη και μια κανονικη.να ξερεις ομως οτι παντα μια μπορεις να εχεις ενεργοποιημενη. Αυτό.......Θα πάρει dual sim. Και θα δουλευει οποια θέλει. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psiliammos Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 μπορεις να παρεις dual sim και να εχεις μια μικρη και μια κανονικη.να ξερεις ομως οτι παντα μια μπορεις να εχεις ενεργοποιημενη. δηλαδη εκτος απο αυτην που εχω(μεγαλη),να παω να παρω αλλες δυο(dual sim)??Κοστιζει 5 ευρω??βγαινει επι τοπου??Δεν καταλαβα ρε παιδια...να ακυρωσω την υπαρχον μου και να παρω 2 ολοκαινουριες,μια μικρη και μια μεγαλη?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris2k Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 (edited) δηλαδη εκτος απο αυτην που εχω(μεγαλη),να παω να παρω αλλες δυο(dual sim)??Κοστιζει 5 ευρω??βγαινει επι τοπου??Δεν καταλαβα ρε παιδια...να ακυρωσω την υπαρχον μου και να παρω 2 ολοκαινουριες,μια μικρη και μια μεγαλη?? Αν θελεις κοβεις την δικια σου αν και για 5 ευρω νομιζω δεν αξιζει..Τωρα αν σε ενδιαφερει να βαλεις καποια στιγμη την καρτα σου σε παλιο κινητο τοτε ή θα πρεπει να αγορασεις και μια κανονικη σιμ μαζι με την μικροσιμ ή να αγορασεις εναν ανταπτορα ωστε να μετατρεπει την μικροσιμ σε κανονικη σιμ..Θα σου προτεινα να αγορασεις τις 2 σιμ(dual sim)..Νομιζω 5 ευρω η καθε μια..Για να δουλεψει η μια καθε φορα θα πρεπει να ειναι ανενεργη η αλλη και το αντιθετο.. Edit:Η παλια σου καρτα σιμ στην περιπτωση που δεν κοψεις την ιδια και αγορασεις αλλη,θα ειναι αχρηστη..Για dual sim θα πρεπει να αγορασεις αλλη κανονικη σιμ γιατι δεν γινεται με την παλια σου..Τουλαχιστον ετσι ξερω.. Edited July 8, 2013 by Dimitris2k Παράθεση It all starts with the push of a button.. RELOAD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Ηρθε ο καιρός να του βάλω μία καρτούλα μνήμης της προκοπής. Ενδιαφέρομαι για την Kingston Micro SDHC 32GB Class 10. Είναι συμβατή; Την έχει βάλει κάποιος άλλος; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GARCIA Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Ξέρει κάποιος γιατί η οθόνη άρχισε και μου κάνει νερά? Την ώρα που πάει να σβήσει σχεδόν η μισή οθόνη χαλάει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Ηρθε ο καιρός να του βάλω μία καρτούλα μνήμης της προκοπής. Ενδιαφέρομαι για την Kingston Micro SDHC 32GB Class 10. Είναι συμβατή; Την έχει βάλει κάποιος άλλος; Συμβατή είναι αλλά δεν έχω ακούσει καλά λόγια για την ταχύτητα της. . Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 (edited) Class 10 είναι... Eχεις να προτείνεις κάποια 32αρα προσιτή οικονομικά έως 30€ ? edit: nevermind , την παράγγειλα. Τα 25,57€ ήταν δελεαστικά. Edited July 8, 2013 by elteo Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 μπορεις να παρεις dual sim και να εχεις μια μικρη και μια κανονικη.να ξερεις ομως οτι παντα μια μπορεις να εχεις ενεργοποιημενη. Και μετά θα πάρεις και μια Nano sim και ένα triple sim κινητό και θα δουλεύεις οποία θέλεις!!! Να σοβαρευτουμαι ο μόνος τρόπος για να κρατήσεις 2 sim με 1 αριθμό είναι μια υπηρεσία που η wind την προσφέρει και λέγεται twinsim όπου πολύ σωστά αναφέρθηκε μια συσκευή απ τις 2 θα είναι πάντα ενεργή. Τώρα λογικά αυτή την υπηρεσία θα την προσφέρουν και οι άλλες εταιρίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GARCIA Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Εδω αλλη μια φωτο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mean Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Συμβαίνει κατι τελείως παράδοξο, προσπαθω να κατεβάσω rom και απο οπου προσπαθώ μου βγάζει μήνυμα μόλις παει να ολοκληρώσει (σφάλμα λήψης).... Θέλω να περάσω την ελληνική rom και δεν μπορώ να βρω να την κατεβάσω. Το προσπάθησα και από άλλον υπολογιστή αλλά το αποτέλεσμα είναι ίδιο. Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και σε ενα φίλο. ..... Θέλω να ξερουταρω την συσκευή και να μηδενισω τον μετρητή και δεν μπορώ. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Ξέρει κάποιος γιατί η οθόνη άρχισε και μου κάνει νερά? Την ώρα που πάει να σβήσει σχεδόν η μισή οθόνη χαλάει... Εδω αλλη μια φωτο.. Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά μου μυρίζει θέμα h/w... Δοκίμασε να πιέσεις ελαφρά την οθόνη περιμετρικά όταν στο κάνει και δες αν αλλάζει κάτι. Έχεις πειράξει τη συσκευή με custom ROMs, mods κτλ.; Αν ναι, δοκίμασε να κάνεις μια ολική επαναφορά στη "μαμά" κατάσταση και δες αν συνεχίζει να το κάνει. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts