Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χαίρε. Και γω είχα παρόμοιο πρόβλημα. Αν παρατηρήσεις όταν σου κόψει τον ήχο στην οθόνη σου κέντρο και αριστερά υπάρχει ένα σημαδάκι με μια τεθλασμένη γραμμή. Αυτή έχει να κάνει με κάποια ρύθμιση μείωσης θορύβου. Εγώ νομίζω πως από τη στιγμή που την απενεργοποίησα δεν μου ξανά έκανε διακοπές. Βέβαια ενδεχομένως αυτό να συνέβη επειδή έγινε και το upgrAde αλλά δε νομίζω. Μπορείτε να το τσεκάρετε.

Καλημέραααα. Και καλή χρονιά εύχομαι σε όλους μας.. Λοιπόν. Τελικά το μου το ξανά έκανε εχθές... Άρα συμπτωματικά δεν μου το παρουσίαζε τόσο καιρό. Φαντάζομαι ότι για να το εμφανίζει και σε άλλους τουλάχιστον δεν είναι θέμα hardware...

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Για όσους δεν είδαν/δεν ψήφισαν. το Note 2 είναι και επίσημα το "readers' choice" του myphone.gr, που έρχεται να συμπληρώσει το "editor's choice" και "best permormance". Τα σάρωσε όλα με λίγα λόγια!

Και VFM με τα 450 ευρω συμπληρώνω εγω:lol:

Καλημέρα και χρόνια πολλά παιδιά. Ευτυχία και υγεία στις οικογένειές σας.

Αν και κάτοχος σχεδόν όλης της εμπορικής γκάμας της Apple, χρήστης iPhone απο το πρώτο 2G και σχεδόν πάντα κάτοχος και μιας "εταιρικής" Android συσκευής, και πλέον κάτοχος NoteII, έχω να πω ότι κατηγορώντας και αναθεματίζοντας συσκευές που δεν έχουμε χρησιμοποιήσει, απλά γινόμαστε haters without a cause. Συμβιώνοντας διαδοχικά την τελευταία διετία με συσκευές όπως Desire HD, GS2, OneX, GS3 και πλέον με NoteII, τολμώ να πω ότι όταν μάθεις με την μεγάλη οθόνη, όλα τα αλλά ειναι απλά "συσκευές". Η αγορά προφανώς και είχε ανάγκη τις μεγάλες υλοποιήσεις, προφανώς και ήθελε χώρο για full site browsing, προφανώς και δεν νοιαζονται όλοι για το portability, αλλά περισσότερο για την χρηστικότητα, προφανώς και κάποιοι - δικαιολογημένα ή μη - αναζητούσαν και πάντα θα αναζητούν απόλυτη υπολογιστική ισχύ. Κατα την ταπεινή γνώμη του υπογράφοντα, το NoteII αποτελεί αυτή τη στιγμή το σημείο αναφοράς σε δύναμη, απεικόνιση, χρηστικότητα και αποτελεσματικότητα ως επαγγελματικό - και διασκεδαστικό - εργαλείο.

Είναι απλά... Υ-Π-Ε-Ρ-Ο-Χ-Ο! ;)

Και πάλι καλή χρόνια παιδιά!

Θα σταθω στο σημειο του ποστ σου που εχω κανει bold. Εχω αλλαξει λιγα κινητα (Nokia 3310, Nokia N73 Music Edition, HTC HD, Iphone 4, Note 2) αλλα πιστευω οτι σε καθε αγορα ειχα το καθαρο μυαλο να ξεχωρισω ποια ειναι η καλυτερη επιλογη για της αναγκες μου και την αξια των χρηματων μου. Βλεποντας χρηστες να ειναι κολλημενοι μονο στα προιοντα της Apple(και της καθε Apple) μονο απορια και λυπηση μπορω να νιωσω:worry:

Φιλικά Γιώργος

Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους με υγεία

swype.com το εγκατέστησα, πρόσθεσα Ελληνικά και είναι τέλειο, δουλεύει και χειρόγραφα με s-pen !!!

Μια βοήθεια: το εγκατέστησα και εγώ αλλά με το spen δεν προλαβαίνω να γράψω μια ολοκληρωμένη λέξη. Πιάνει μόνο τα τελευταία γράμματα. Κάνω κάτι λάθος ηεέτσι δουλεύει;

Αν και κάτοχος σχεδόν όλης της εμπορικής γκάμας της Apple, χρήστης iPhone απο το πρώτο 2G και σχεδόν πάντα κάτοχος και μιας "εταιρικής" Android συσκευής, και πλέον κάτοχος NoteII, έχω να πω ότι κατηγορώντας και αναθεματίζοντας συσκευές που δεν έχουμε χρησιμοποιήσει, απλά γινόμαστε haters without a cause. Συμβιώνοντας διαδοχικά την τελευταία διετία με συσκευές όπως Desire HD, GS2, OneX, GS3 και πλέον με NoteII, τολμώ να πω ότι όταν μάθεις με την μεγάλη οθόνη, όλα τα αλλά ειναι απλά "συσκευές". Η αγορά προφανώς και είχε ανάγκη τις μεγάλες υλοποιήσεις, προφανώς και ήθελε χώρο για full site browsing, προφανώς και δεν νοιαζονται όλοι για το portability, αλλά περισσότερο για την χρηστικότητα, προφανώς και κάποιοι - δικαιολογημένα ή μη - αναζητούσαν και πάντα θα αναζητούν απόλυτη υπολογιστική ισχύ. Κατα την ταπεινή γνώμη του υπογράφοντα, το NoteII αποτελεί αυτή τη στιγμή το σημείο αναφοράς σε δύναμη, απεικόνιση, χρηστικότητα και αποτελεσματικότητα ως επαγγελματικό - και διασκεδαστικό - εργαλείο.

Καλή Χρονιά.

Το Note είναι ουσιαστικά η πιο ολοκληρωμένη συσκευή αυτή την στιγμή.

Δεν είναι μόνο το μέγεθος της οθόνης, δεν είναι μόνο το S-Pen και η τέλεια αναγνώριση γραφής, δεν είναι μόνο η τρομερή αυτονομία, δεν είναι μόνο η απροβλημάτιστη λειτουργία.

Είναι όλα αυτά μαζί και για πρώτη φορά συγκεντρώνονται σε μια συσκευή.

Αυτό κάνει τόσους πολλούς να παράβλέπουν το μεγάλο του μέγεθος.

Όλοι εδώ έχουμε το μικρόβιο των gadgets. Πάντα μόλις συμπλήρωνα 2 μήνες με μια νέα συσκευή, άρχιζα να ψάχνομαι όταν κυκλοφορούσε κάτι νεότερο. Τώρα πια απλά το αγνοώ γιατί ξέρω ότι και να είναι σε κάτι καλύτερο, συνολικά θα υστερεί και σε καμία περίπτωση δεν θα μπορεί να με καλύψει οσο το note2.

Η Samsung έχει πετύχει την καλύτερη δυνατή υλοποίηση. Δεν έγινε τυχαία, έπρεπε να το κάνουν ετσι για να καθιερωθεί στην κατηγορία.

Στο Siii λειτούργησαν διαφορετικά. Εκεί βάδισαν με την κεκτημένη ταχύτητα που είχαν από το Sii και απλά έφτιαξαν μια συσκευή ενα κλικ πάνω απο τον ανταγωνισμό.

Οπως όλα δείχνουν την χρονιά που ξεκίνησε θα δούμε διαφοροποίηση στις κατηγορίες απο πλευράς Samsung. Είδαν πόσο μεγάλη απήχηση έχει το note και θα μεταφέρουν όλα τα στοιχεία του στο S4 για να προσελκύσουν όσους δεν το αγόρασαν λίγο μεγέθους. Από την άλλη θα κάνουν το note ακόμα πιο μεγάλο και θα απευθύνεται αποκλειστικά σ αυτούς που χρειάζονται mini tablet-mobile.

Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους με υγεία

Μια βοήθεια: το εγκατέστησα και εγώ αλλά με το spen δεν προλαβαίνω να γράψω μια ολοκληρωμένη λέξη. Πιάνει μόνο τα τελευταία γράμματα. Κάνω κάτι λάθος ηεέτσι δουλεύει;

Δεν κάνεις τίποτα λάθος. Το Swype είναι ανύπαρκτο στην αναγνώριση γραφής. Δεν κάνει για όσους χρησιμοποιούν το S-Pen.

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

****** "ψηνομαι"απίστευτα να το πάρω...θέλω μονο να δώ πως θα μου φανεί το μέγεθος την Πέμπτη στα μουλτιραμα που θα το "τσεκάρω"λίγο....η μετάβαση από i4 μονο λόγο μεγέθους θα μου ξενίσει... Edited by Superuser

Χρονια Πολλα και καλα σε ολους!

Προσωπικα, μετα την ανακαλυψη του "απολυτου κινητου" για τα δικα μου γουστα πριν 2 χρονια (με την ελευση του note 1), πλεον ολοκληρωσα τις "ΙΤ" αναγκες μου και με την ανακαλυψη μιας αλλης μαγικης γενιας συσκευων.

W8 convertibles.

Με εναν απο τους καλυτερους εκφραστες στα χερια μου (ativ smartpc pro) ηδη απαξιωσα ολες τις ταμπλετες που περασαν τα τελευταια χρονια απο τα χερια μου και πουλησα το βασικο μου υπολογιστη.

Πλεον ο συνδυασμος Note II + Ativ Pro ειναι ο,τι καλυτερο και πιο παραγωγικο ειχα ποτε μου για να με συντροφευει στην επαγγελματικη (και μη) καθημερινοτητα του.

ΥΓ Επειδη εχω χασει λιγο τα επισημα updates της Samsung κι ειμαι σταθερα με wannamlite (την καινουρια καθε φορα) που βρισκεται η τελευταια επισημη αυτη τη στιγμη (released, οχι leak) για να σεταρω τη συσκευη ενος φιλου?

Χρονια πολλα σε ολους ευχομαι με υγεια. Και καλως ηλθα στην κοινοτητα του galaxy note 2.

Μια μερα κατοχος. Μια λεξη, αφωνος. Εντυπωσεις και ερωτησεις σε λιγες μερες. :)

Πρίν λίγο κάποιος ανέφερε ένα νέο πληκτρολόγιο swype.Το κατέβασα αλλά δεν μπόρεσα να βρώ πώς μπορεί να κάνει αναγνώριση γραφής με το S- pen.

Μήπως γίνεται σύγχυση της αναγνώρισης γραφής με την δυνατότητα χειρόγραφης γραφής?

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Όπως λέει και Βαγγέλης και ο Κώστας το Note II είναι ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί. Δεν είναι απλά ότι κάνει τα πάντα αλλά και ο τρόπος που τα κάνει. Απλά, άνετα και εύκολα... Η υλοποίηση είναι πραγματικά εξαιρετική και κάθε μέρα συμβίωσης μαζί του σου αποδεικνύει πόσο καλύτερο από ότι μπορούσες να φανταστείς είναι. Δεν ξέρω τι θα κάνει η Samsung με το S4 αλλά είναι η πρώτη φορά που πήρα μια συσκευή και δεν σκέφτηκα ότι αυτό που θα κυκλοφορήσει σε λίγο ίσως είναι καλύτερο. Το S Pen είναι τόσο καλό που από μόνο του είναι ένας λόγος αγοράς.

Για το πληκτρολόγιο από την στιγμή που και το stock έχει swype εμένα με έχει βολέψει μια χαρά. Εκεί που ετοιμαζόμουν να το κατεβάσω το άφησα και δουλεύω αυτό.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Καλη χρονιά :D

Μια ερώτηση ισως ολίγον άσχετη :p : τι είναι το swipe που όλοι αναφέρετε ;;;:O

Είμαι νέα σε android κ καταλάβαινετε .........:happy:

IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love:

Καλη χρονιά :D

Μια ερώτηση ισως ολίγον άσχετη :p : τι είναι το swipe που όλοι αναφέρετε ;;;:O

Είμαι νέα σε android κ καταλάβαινετε .........:happy:

Καλή χρόνια.. το swipe είναι λειτουργία του πληκτρολογίου... δοκίμασε να γράψεις μια λέξη σέρνοντας το δάχτυλο σου πάνω στην οθόνη από γραμμα σε γράμμα

(Σχεδόν) άσχετο, αλλά δεν μπορώ να μην το μοιραστώ με τους συνάρρωστους: τι "βολική" λειτουργία είναι η λειτουργία φωτογράφησης με φωνητική εντολή! Στήνεις τη συσκευή, λες ενα "cheeeeese" και έτοιμη η φωτό χωρίς καν να είσαι κοντά στο κινητό! Δεν ξέρω αν είχε την ίδια δυνατότητα και το GS3, αλλά ακόμα και έτσι παραμένει εντυπωσιακή.

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB

Οταν γραφω μηνυμα και παω να το στειλω μου εμφανιζει ενα μηνυμα που λεει :

"Το μηνυμα μπορει να ειναι κατεστραμενο στη συσκευη του παραληπτη. Αλλαξτε τη λειτυργια εισαγωγης σε αυτoματη. "

Γιατι? Πως το διορθωνω αυτο? Δεν μου εχει τυχι σε αλλα τηλεφωνα παρα μονο στο NOTE 2

"Το μηνυμα μπορει να ειναι κατεστραμενο στη συσκευη του παραληπτη. Αλλαξτε τη λειτυργια εισαγωγης σε αυτoματη. "

Γιατι? Πως το διορθωνω αυτο? Δεν μου εχει τυχι σε αλλα τηλεφωνα παρα μονο στο NOTE 2

Μηνύματα ρυθμίσεις >εισαγωγή λειτουργίας >ΑΥΤΌΜΑΤΟ.. αλλά έτσι θα γράφεις με μέγιστο 70 χαρακτήρες γιατί γυρνάει μόνο του σε Unicode..

Αν δεν κάνω λάθος αυτό στο βγάζει αν πας να στείλεις μήνυμα με μικρά ελληνικά και όχι με κεφαλαία. Δοκίμασε να στείλεις με όλα κεφαλαία να δεις τι θα κάνει.

Ο λόγος είναι ότι για να στείλει 160 χαρακτήρες/μήνυμα πρέπει να είναι όλα κεφαλαία. Αλλιώς γυρίζει σε 70 χαρακτήρες/μήνυμα. Είναι περιορισμός του GSM protocol.

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Μηνύματα ρυθμίσεις >εισαγωγή λειτουργίας >ΑΥΤΌΜΑΤΟ.. αλλά έτσι θα γράφεις με μέγιστο 70 χαρακτήρες γιατί γυρνάει μόνο του σε Unicode..

Δη,αδη για να μην τα παιρνει κατεστραμενα ο Χ παραληπτης , πρεπει να ρυθμισουμε να γραφουμε μηνυματα μεχρι 70 χαρακτηρες?

Δη,αδη για να μην τα παιρνει κατεστραμενα ο Χ παραληπτης , πρεπει να ρυθμισουμε να γραφουμε μηνυματα μεχρι 70 χαρακτηρες?

Θεωρητικά ναι.. όταν στέλνεις με μικρά πηγαίνουν κάποιες φορές όλα τα γράμματα με ερωτηματικά.. με κεφάλαια είναι εντάξει

Θεωρητικά ναι.. όταν στέλνεις με μικρά πηγαίνουν κάποιες φορές όλα τα γράμματα με ερωτηματικά.. με κεφάλαια είναι εντάξει

Καλα μιλαμε για ΤΟ σφαλμα. Αυτο φτιαχνεται με αναβαθμιση ? Οντως κι εγω παιρνω μηνυματα με ερωτηματικα...:mad:

Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο ή έγινε επίτηδες ώστε να στέλνεις περισσότερα μηνύματα σε αριθμό αφού έχεις μικρότερο όριο χαρακτήρων.. ελπίΖω να το διορθώσουν..

Καλα μιλαμε για ΤΟ σφαλμα. Αυτο φτιαχνεται με αναβαθμιση ? Οντως κι εγω παιρνω μηνυματα με ερωτηματικα...:mad:

Σίγουρα μια λύση είναι το Go SMS Pro που το διορθώνει μόνο του

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μόνος γεννιέσαι, μόνος πεθαίνεις...!

Καλησπέρα και χρόνια πολλά παιδιά.Καλή Χρονιά με υγεία κυρίως και φώτιση.Μπορεί να με πεί κάποιος γιατί όταν πάω να θέσω σε αναμονή μια ενεργή κλήση όταν με καλεί κι άλλος αριθμός, μου εμφανίζει το μήνυμα "Δεν είναι δυνατή η εναλλαγή κλήσεων"; :/

OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM

OnePlus 3T Gunmetal

Δεν είναι θέμα εφαρμογής, αλλά μικρών ελληνικών. Το handcent τα στέλνει κεφάλαια αυτόματα, οπότε χρησιμοποιεί 160

Εμενα μου βγάζει πρόβλημα το touchpal και το πληκτρολόγιο αντροιντ...με το samsung δουλευει τέλεια αφού κάνει μόνο του κεφάλαια. .

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)