elthis Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Μετά την τελευταία ενημέρωση του dolphin end jet pack έχω μόνο fc... Έχει άλλος το ίδιο θέμα??? Μια χαρά λειτουργεί εδώ Νίκο. Απεγκατασταση και εγκατάσταση πάλι.... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspsoras Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Παιδιά προσοχή δεν πρέπει να γενικεύουμε τα προβλήματα της συσκευής μας. Το Note 2 ειναι η πρώτη Android συσκευή που περνά απο τα χέρια μου και φορτίζει τόσο γρήγορα. Δεν το έχω χρονομετρήσει αλλά δεν χρειάζεται πάνω από 2.5 ωρες από το 9%. Εχτες το εβαλα να φορτισει με 9% στις 4 (+- 5 λεπτα) το μεσημερι και αναψε πρασινο led στις 6:30. Και γενικα απο την αρχη που το πηρα ποτε δεν μου εχει κανει πανω απο 2,5 ωρες το πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 (edited) υπάρχει πιο απλό πράγμα ;;)[ATTACH]28732[/ATTACH] There you go !! Φίλε aroutis, δες και το δικό μου screenshot, τραβηγμένο σήμερα από "μαμά" συσκευή μετά από επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις και χωρίς τίποτα περασμένο μέσα. Αντί να γράφει "Today Fri 21 Dec 2012" όπως θα έπρεπε, γράφει "Thu 20 Dec 2012"... Παρατήρησε ότι λείπει η λέξη "Today" απ' την ημερομηνία που σημαίνει ότι ανίχνευσε ότι η μέρα που δείχνει δεν είναι η σημερινή και ενημέρωσε την ετικέτα. Αλλά γιατί δεν γυρίζει αυτόματα στη σημερινή μέρα; Μόνο όταν πατήσω το κουμπάκι "Today" στο πάνω μέρος θα αλλάξει και θα δείξει τη σημερινή μέρα. Παράξενα πράγματα... :confused: Να σε ρωτήσω, μήπως κάνεις επανεκκίνηση της συσκευής κάθε μέρα; Γιατί μετά από επανεκκίνηση πηγαίνει στη σημερινή μέρα. Αν θέλεις δοκίμασε να μην κάνεις επανεκκίνηση μια μέρα να δεις αν το widget ακολουθήσει την αλλαγή ημερομηνίας. Ευχαριστώ και πάλι. Edit: Παρατήρησα ότι στο screenshot σου, το widget είναι τοποθετημένο στην ειδική σελίδα που ενεργοποιείται με το S Pen. Μήπως αυτός είναι ο λόγος που εσένα σου δουλεύει; Μάλλον κάθε φορά που βγάζεις το πενάκι επαναδημιουργείται η σελίδα του S Pen και γιαυτό βρίσκεις το widget πάντα ενημερωμένο στη σωστή ημερομηνία. Αν βάλεις το widget στις κανονικές σελίδες που είναι μόνιμα ενεργές μάλλον δεν θα σου δουλεύει... Δοκίμασέ το. http://i49.tinypic.com/34zn2qa.jpg Edited December 21, 2012 by DrMobile Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trinity1 Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Μου το έχει κάνει κι εμένα μία φορά μόνο στις πρώτες μέρες που το είχα. Έκανε πάνω από 7 ώρες να φορτίσει. Θα σου πω τι παρατήρησα, το οποίο μπορεί να έχει σχέση με την αργή φόρτιση. Τη φορά που μου το έκανε είχα βάλει το βύσμα microUSB λίγο αργά μέσα στην υποδοχή για να μην τραυματίσω τη συσκευή. Είχα παρατηρήσει ότι πριν το βύσμα μπει τέρμα μέσα στην υποδοχή η συσκευή έκανε τον ήχο ότι φορτίζει. Υποθέτω ότι λόγω του μεγάλου ρεύματος που ζητάει ίσως χρησιμοποιεί παραπάνω γραμμές μέσα στο καλώδιο για τη γρήγορη φόρτιση των 2A. Αν όμως κατά τη σύνδεση ανιχνεύσει λιγότερες γραμμές (λόγω του ότι το βύσμα δεν είχε μπει τέρμα μέσα) τότε θεωρεί ότι έχουμε απλό καλώδιο και γυρίζει σε αργή φόρτιση με 500 mA (όπως στη USB του PC). Με λίγα λόγια, κατά τη σύνδεση του βύσματος μπορεί να μπερδευτεί και να γυρίσει σε αργή φόρτιση. Είναι δική μου υπόθεση, δεν ξέρω αν ισχύει, απλά λέω αυτό που παρατήρησα. Ερώτηση: Αν κοιτάξετε στο φως το βύσμα microUSB στο original καλώδιο της συσκευής, πόσες επιχρυσωμένες επαφές διακρίνετε; Σ' εμένα φαίνονται 4 επαφές συνολικά, 2 στις άκρες που προεξέχουν και άλλες 2 πιο μέσα που είναι δίπλα στη μία απ' τις ακριανές. Έχει και ένα κενό που δεν φαίνονται επαφές, δεν ξέρω αν έχει κι άλλες πιο μέσα που δεν διακρίνονται. Την επομενη φορα θα βαλω πρωτα το usb και μετα τι πριζα,εαν εχεις δικιο πρεπει να φορτηση κανονικα Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
westvanrose Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Εχτες το εβαλα να φορτισει με 9% στις 4 (+- 5 λεπτα) το μεσημερι και αναψε πρασινο led στις 6:30. Και γενικα απο την αρχη που το πηρα ποτε δεν μου εχει κανει πανω απο 2,5 ωρες το πολυ. φιλε μου μια ερωτηση,το κινητοοταν το φορτιζεις το εχεις ενεργοποιημενο?κι αν ναι κατα την διαρκεια της φορτισης,το πειραζεις?εννοω το δουλευεις?περα απο κλησεις και μηνυματα.η το αφηνεις εκει για 2,5 ωρες και τελος? Παράθεση Metropolis watches and thoughtfully smiles... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apn3a Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Εμενα μου βγαζει οτι πρεπει να επανελθω γιατι πανε με σειρα προτεραιοτητος. και μενα ακριβώς το ίδιο. να υποθέσω πως αν κάνω το update μεσω kies και όχι OTA δεν θα έχει διαφορά, σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagpan Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Και εμένα φορτίζει σε 2, 5 ωρες ανοικτό κλειστό Παράθεση το να μην κανεις τιποτα ειναι καλυτερο απο το να εισαι πολυασχολος κανοντας τιποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 (edited) Κατεβασα το update μεσω kies (μεσω ΟΤΑ δε μου εβγαζε τιποτα)Η συσκευη τωρα εχει κολλησει στο downloading do not turn off target,εδω και μιση ωρα.Τι κανω;Βγαζω την μπαταρια; EDIT Εβγαλα την μπαταρια και ολα οκ.Θα τη βαλω μεσω odin Edited December 21, 2012 by ioma Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Την επομενη φορα θα βαλω πρωτα το usb και μετα τι πριζα,εαν εχεις δικιο πρεπει να φορτηση κανονικα Χωρίς να το έχεις στην πρίζα βάλε το βύσμα microUSB στη συσκευή, προσέχοντας να κουμπώσει καλά μέχρι μέσα. Μετά βάλε τον φορτιστή στην πρίζα και δες. Εννοείται ότι μιλάμε για original φορτιστή/καλώδιο. Πάντως σ' εμένα, εκτός από τη μία φορά που περιέγραψα πριν, μου κάνει 2 με 2,5 ώρες να φορτίσει από σχεδόν άδειο. Κατά τη διάρκεια της φόρτισης η συσκευή είναι αναμμένη και δέχεται κλήσεις, κάνει συγχρονισμούς κτλ. κανονικά όπως πάντα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ste3001 Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 καλημερα εχω το εξής πρόβλημα, στο ΙΜ+, οταν μου ερχεται μήνυμα δεν ανάβει το led της συσκευής, εχω δοκιμάσει και με την εφαρμογη light flow αλλα τιποτα....αντιμετωπίζει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα; Ευχαριστώ Παράθεση Samsung Galaxy S - S3 - S4, Galaxy Note 2 - Note 3- Note 4 LG G2 -G3 -G4 -G5 -G6 Oneplus 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis07 Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Ερωτηση: Οταν κανω αναβαθμιση μια εφαρμογη π.χ το viber και ειναι 15MB το πακετο, αυτα τα 15 προστιθενται στα ηδη 12MB(ας πουμε) που καταλαμβανε η εφαρμογη μεχρι τωρα? Η αντικαθιστονται τα προηγουμενα? Μετα απο 3-4 αναβαθμισεις θα φτασει να πιανει 60MB το Viber? Ρωτω γιατι σε ενα ACE 1 που τυχαινει να εχω στα χερια μου και που εχω τρομερο προβλημα μνημης οταν σβησω ενα αππ και κανω μετα το update που ειναι διαθεσιμο φτανω να εχω παραπανω μνημη ελευθερη... Διαφωτιστε με λιγο... Ευχαριστω πολυ...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Edit: Παρατήρησα ότι στο screenshot σου, το widget είναι τοποθετημένο στην ειδική σελίδα που ενεργοποιείται με το S Pen. Μήπως αυτός είναι ο λόγος που εσένα σου δουλεύει; Μάλλον κάθε φορά που βγάζεις το πενάκι επαναδημιουργείται η σελίδα του S Pen και γιαυτό βρίσκεις το widget πάντα ενημερωμένο στη σωστή ημερομηνία. Αν βάλεις το widget στις κανονικές σελίδες που είναι μόνιμα ενεργές μάλλον δεν θα σου δουλεύει... Δοκίμασέ το. http://i49.tinypic.com/34zn2qa.jpg Μόλις έκανα ένα νέο homescreen ειδικά για αυτό το σκοπό, έριξα μέσα το widget και απενεργοποίησα το pen buddy;) More on this tomorrow;) Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoopc Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 κατεβασα τα 245.42 mb...κανω update Μια ερώτηση φίλε μου, τι διαφορά έχει το install, με το install all? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrelotti Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Γεια σας παιδιά, έχω πάρει το κινητό πριν από 2 μέρες και έχω ένα θεματάκι (πρόβλημα?) με την μπαταρία. Το χρησιμοποίησα την πρώτη μέρα μέχρι το 19% και ακολούθως το έκλεισα και το φόρτισα full, κράτησε 2μιση ώρες περίπου. Την 2η μέρα επειδή ήμουνα στην δουλειά το έβαλα για φόρτιση ανοιχτό αναγκαστικά, το χρησιμοποίησα κατά την διάρκεια της φόρτισης για να απαντήσω σε 2 sms μόνο, η φόρτιση και πάλι κανονικά ολοκληρώθηκε μετά από 2μιση ώρες περίπου. Από χθες το απόγευμα στις 6 που ολοκληρώθηκε η φόρτιση μέχρι τώρα, 21 ώρες μετά δλδ, η μπαταρία έχει φτάσει στο 28% και με αρκετά ελαφριά χρήση τονίζω μιας και λόγω δουλείας αυτές τις μέρες δεν προλαβαίνω να το λιώσω όπως θα ήθελα:p .Προβληματίζομαι λοιπον μιας και από όσο διαβάζω από εσάς η μπαταρία έχει τρελλή διάρκεια!Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν το βλέπω να γίνεται στο δικό μου κινητό! Να πω ακόμη ότι το φορτίζω με τον δικό του φορτιστή και καλώδιο και έχω την stock rom χωρίς να είμαι root Παράθεση Nexus 4 - Galaxy Note II - Galaxy Note 8.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
re33m Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Μια ερώτηση φίλε μου, τι διαφορά έχει το install, με το install all? ελα μου ντε? εγω εκανα update all και δουλευει σουπερ...δεν βλεπω διαφορα ουτε μπαταρια ουτε τιποτα...ολα οκ προς το παρον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Πήγα στο Πλαίσιο και το είδα από κοντά. Ήταν δίπλα με GS3 και iphone 5. Σίγουρα ήταν θηρίο μπροστά τους, αλλά με εξέπληξε το smoothness και η οθόνη του, μάλλον τον όγκο θα μπορέσω να τον συνηθίσω. Ειδικά με την έκπτωση των 100 ευρώ από τη Samsung θα μπορούσα να το κρατήσω μαζί με το 4s μου για λίγο καιρό και αν τελικά το πουλήσω να μην έχω χάσει πολλά λεφτά. Η κοπέλα από το Πλαίσιο μου είπε ότι την δωροεπιταγή μπορώ να την εξαργυρώσω για την αγορά της συγκεκριμένης συσκευής και όχι για μελλοντικές αγορές, πράγμα που στο site του Πλαισίου δεν αναφέρεται. Ξέρει κάποιος να με ενημερώσει; Μάλλον μετά το GS2 ξαναπερνάω στο Android... Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 (edited) Λαθος ποστ Edited December 21, 2012 by ioma Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apn3a Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 επίσης να παρατηρήσω ένα ωραίο bug που φτιάξανε.. όταν είχα στην 4.1.1 ενεργοποιημένο το power saving mode, όταν ήθελα να κάνω unlock την οθόνη με security pin το touch δεν έπιανε πάντα, ειδικά όταν προσπαθούσες να πληκτρολογήσεις το pin γρήγορα. μπορώ να πω πως με το update αυτό το "πρόβλημα" εξαλείφθηκε..! η οθόνη αποκρίνεται αστραπιαία ακόμα και με το power saving mode ενεργοποιημένο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 (edited) Μόλις έκανα ένα νέο homescreen ειδικά για αυτό το σκοπό, έριξα μέσα το widget και απενεργοποίησα το pen buddy;) More on this tomorrow;) Εγώ έκανα το ανάποδο. Έβαλα το widget στην ειδική home screen για το S Pen να δω αν ακολουθεί την αλλαγή της ημερομηνίας. Θα ενημερώσω αύριο. Στη δοκιμή σου φρόντισε να μην γίνει επανεκκίνηση της συσκευής μετά τις 12 τα μεσάνυχτα γιατί τότε το widget θα κάνει refresh και θα πάει στην τρέχουσα ημερομηνία. Edited December 21, 2012 by DrMobile Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrospatras Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Παιδιά καλησπέρα... Δεν ξέρω αν το πρόβλημα μου το γράφω στο σωστό topic. Παρακαλώ επειδή είναι λίγο μπερδεμένο το γράφω και εδώ (μόλις το έγραψα και στο topic της Q μιας και έχει σχέση και με τα 2). Έχω το Samsung Galaxy Note 2 και μόλις ενεργοποιήθηκε η φορητότητά μου από συμβόλαιο Cosmote σε Q. Από την ώρα που έβαλα την καινούρια SIM στο κινητό με ενημερώνει ότι βρίσκομαι σε περιαγωγή. Έχει βγάλει και τη σχετική καρτέλα περιαγωγής κι όλα δείχνουν ότι αντιλαμβάνεται πως βρίσκομαι στο εξωτερικό. Ακόμη και στο screensaver μου βγάζει 2 ρολόγια, με την ίδια όμως ώρα. Εννοείται πως έκανα πολλές επεννεκινήσεις, άνοιξα κι έκλεισα την περιαγωγή από τις ρυθμίσεις κλπ κλπ Πήρα και τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση και μου είπαν ότι η γραμμή μου φαίνεται πως λειτουργεί κανονικά στο δίκτυο. Εξυπακούεται πως βρίσκομαι στην Ελλάδα. Αμπελόκηπους συγκεκριμένα. Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Μόνος γεννιέσαι, μόνος πεθαίνεις...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Παιδιά.Φαντάζομαι σε όλους συμβένει το εξής.Όταν κάποιες φορές ξεκλιδώνετε την οθόνη από τις συντομεύσεις π.χ τηλέφωνο,επαφές αλλά και γενικά σε άλλο σημείο της διακρίνεται ένα μικρό lag στο νερό στα frames; Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Einhorn Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 (edited) Πήγα στο Πλαίσιο και το είδα από κοντά. Ήταν δίπλα με GS3 και iphone 5. Σίγουρα ήταν θηρίο μπροστά τους, αλλά με εξέπληξε το smoothness και η οθόνη του, μάλλον τον όγκο θα μπορέσω να τον συνηθίσω. Ειδικά με την έκπτωση των 100 ευρώ από τη Samsung θα μπορούσα να το κρατήσω μαζί με το 4s μου για λίγο καιρό και αν τελικά το πουλήσω να μην έχω χάσει πολλά λεφτά. Η κοπέλα από το Πλαίσιο μου είπε ότι την δωροεπιταγή μπορώ να την εξαργυρώσω για την αγορά της συγκεκριμένης συσκευής και όχι για μελλοντικές αγορές, πράγμα που στο site του Πλαισίου δεν αναφέρεται. Ξέρει κάποιος να με ενημερώσει; Μάλλον μετά το GS2 ξαναπερνάω στο Android... Λίγο περίεργη η απορία σου ομολογώ, σου λέει κάτι η "κοπέλα" από το Plaisio κι εσύ ρωτάς να ενημερωθείς από μέλη του forum.... Παρ' όλα αυτά.... αν μπεις στο κόπο και διαβάσεις εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=347426&page=34 τις τελευταίες 10-15 σελίδες μάλλον θα λυθεί η απορία σου, άσε που θα έχεις θέσει το ερώτημα σου και σε σωστή ενότητα.... :oops: Πραγματικά δε ξέρω τι να πω ρε παιδιά, το myphone είναι ένα από τα πιο συγκροτημένα forum που έχω δει και "μάλλον" αυτή η τακτοποίηση του είναι που σας κάνει να φαίνονται όλα τόσο εύκολα, ώστε να μη κάνετε μια δεύτερη σκέψη. Έχει αναρωτηθεί ποτέ κανένας πόσο κόπος χρειάζεται για να είναι ένα forum σε τέτοια τάξη; Δε το παίζω συντονιστής -δεν είναι και ο ρόλος μου άλλωστε- αλλά στη τελική η ζωή ΟΛΩΝ μας θα ήταν πιο εύκολη αν γινόταν μια έρευνα των τελευταίων τουλάχιστον 10 σελίδων σε κάθε θέμα και κυρίως αν διαβάζουμε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ τις επικεφαλίδες των θεμάτων ώστε να θέτουμε ερωτήματα εκεί που πρέπει. Θεωρώ υποχρέωση μου τέτοιου είδους παρεμβάσεις, ως απλό μέλος που έχει όμως το δικαίωμα στη πληροφόρηση. Μπαίνω για να αντλήσω μια πληροφόρηση και διαβάζω τις ίδιες και τις ίδιες απορίες και μάλιστα απαντημένες πάλι δεκάδες φορές, δε τους αξίζει, τουλάχιστον οι μισές σελίδες αυτού εδώ του θέματος θα λείπανε αν διαβάζαμε προσεκτικότερα. Προσωπικά έχω μερικές δεκάδες απορίες και δε τολμώ να τις εκφράσω γιατί ξέρω οτι κάπου εδώ μέσα έχουν απαντηθεί και σέβομαι τον κόπο του εκάστοτε συγγραφέα που έχει απαντήσει στην απορία του συναδέλφου του. Τολμώ όμως να διαμαρτυρηθώ απέναντι στη μασημένη τροφή που απαιτούν πολλοί. Με έχουν "διορθώσει" κι εμένα και δεν ήξερα που να κρυφτώ, γιατί είχαν δίκιο! ΕΓΩ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ και να διαβάσω για να καλυφθεί η απορία μου. Με την κατανόηση όλων σας ζητώ συγνώμη για το ύφος του γραπτού αλλά κάποιοι από εμάς δε καταλαβαίνουν αλλιώς. Φίλε nikoleon δε μου φταις σε τίποτα αλλά πήρα την αφορμή γιατί υπάρχουν εκατοντάδες τέτοια μηνύματα. Τέλος αν το σχόλιο μου θεωρηθεί προσβλητικό ή ακόμη και άσκοπο παρακαλώ να διαγραφτεί από τους υπεύθυνους του forum. Edited December 21, 2012 by Einhorn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pani169 Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Αυτό έχω κάνει αλλά σε όλα μου λέει installed οχι update... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoopc Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Παιδιά καλησπέρα... Δεν ξέρω αν το πρόβλημα μου το γράφω στο σωστό topic. Παρακαλώ επειδή είναι λίγο μπερδεμένο το γράφω και εδώ (μόλις το έγραψα και στο topic της Q μιας και έχει σχέση και με τα 2). Έχω το Samsung Galaxy Note 2 και μόλις ενεργοποιήθηκε η φορητότητά μου από συμβόλαιο Cosmote σε Q. Από την ώρα που έβαλα την καινούρια SIM στο κινητό με ενημερώνει ότι βρίσκομαι σε περιαγωγή. Έχει βγάλει και τη σχετική καρτέλα περιαγωγής κι όλα δείχνουν ότι αντιλαμβάνεται πως βρίσκομαι στο εξωτερικό. Ακόμη και στο screensaver μου βγάζει 2 ρολόγια, με την ίδια όμως ώρα. Εννοείται πως έκανα πολλές επεννεκινήσεις, άνοιξα κι έκλεισα την περιαγωγή από τις ρυθμίσεις κλπ κλπ Πήρα και τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση και μου είπαν ότι η γραμμή μου φαίνεται πως λειτουργεί κανονικά στο δίκτυο. Εξυπακούεται πως βρίσκομαι στην Ελλάδα. Αμπελόκηπους συγκεκριμένα. Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει ? Φίλε μου μην ανησυχείς καθόλου. Είναι μια ιδιαιτεροτητα της Q. Το ξέρω γιατί πριν λίγες μέρες έκανε ακριβώς το ίδιο ή κοπέλα μου από Cosmote συμβόλαιο σε Q κάρτα σε κινητό Galaxy Nexus και συνέβη ακριβώς το ίδιο! Δοκιμάσαμε τα ΠΑΝΤΑ! Έπειτα από μέρες μας είπαν από την εξυπηρέτηση πελατών στην Q να μην ανησυχούμε και ότι έτσι πρέπει να δουλεύει στο δίκτυο της Q. Ελπίζω να βοήθησα. Τώρα αν εσύ καταφέρεις-ανακαλύψεις κάτι καλύτερο, καλοδεχουμενο! :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pani169 Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Λογικά η διαδικασία είναι να μπεις εκεί και να πατήσεις στο ανθρωπάκι που έχει πάνω δεξιά. Μετά θα σου βγάλει το email σου και θα βάλεις τον κωδικό. Στη λίστα θα πατήσεις λήψεις και θα σου βγάλει αυτό που πρέπει να ενημερωθεί. Αυτό έχω κάνει...αλλά σε όλα μου βγάζει installed οχι update... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts