Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδιά όσοι έχετε γαλλικά τηλέφωνα τι csc code έχετε?

XEF

N7100OXAALJ1

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Μια χαρά είναι το μέγεθος.

Δείτε πόσο μεγαλύτερη είναι μια παντόφλα :):p

http://img705.imageshack.us/img705/1028/screenshot2012120218514.th.png

Μπράβο φιλαράκι, χρειαζόμαστε λίγο χιούμορ, στη ζωή μας...:lol::lol::lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στην δουλειά μου έχω να κάνω με πολύ κόσμο σε μαγαζιά, νύχτα, και μιλάω με τους περισσότερους. Συναντώ όλο και πιο πολλούς με note, όπου το μεγαλύτερο ποσοστό προέρχονται απo iphone και μου λένε πόσο έχουν τρελαθεί με το κινητό.

Δεν ξέρω πως μου έχει κάτσει, το πρώτο πράγμα που θα πω σε κάποιον όταν τον δω είναι "τι παντόφλα είναι αυτή?" να δω αντίδραση :lol:. Οι περισσότεροι απλά χαμογελάνε....μέχρι να βγάλω το δικό μου από την τσέπη όπου και πέφτει το γέλιο. Το καλύτερό είναι όταν βλέπω γυναίκα με Note, γυναίκα με ...κάκαλα :p

Παιδιά μια ερώτηση.Γνωρίζει κάποιος με σιγουριά αν το Note II με το Note II LTE έχουν ακριβώς το ίδιο hardware σε όλα τα χαρακτηριστικά;Εκτός του 4G.Σκέφτομαι να αγοράσω το Note II αλλά θέλω να σιγουρευτώ ότι η διαφορά του με το LTE είναι μόνο το 4G και όχι κάτι άλλο στο hardware.Το ρωτάω αυτό γιατί αν θυμάστε σε άλλες συσκευές όπως το S2, η έκδοση του LTE έβγαινε με πιο ψηλά χρονισμένο επεξεργαστή όχι Exynos και διαφορετική GPU Edited by gaster

OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM

OnePlus 3T Gunmetal

Παιδιά μια ερώτηση.Γνωρίζει κάποιος με σιγουριά αν το Note II με το Note II LTE έχουν ακριβώς το ίδιο hardware σε όλα τα χαρακτηριστικά;Εκτός του 4G.Σκέφτομαι να αγοράσω το Note II αλλά θέλω να σιγουρευτώ ότι η διαφορά του με το LTE είναι μόνο το 4G και όχι κάτι άλλο στο hardware.Το ρωτάω αυτό γιατί αν θυμάστε σε άλλες συσκευές όπως το S2, η έκδοση του LTE έβγαινε με πιο ψηλά χρονισμένο επεξεργαστή όχι Exynos και διαφορετική GPU

Ξεχνας νομίζω οτι η έκδοση του S3 σε LTe δεν ειχε και ραδιόφωνο...

(αν ειναι λαθος γράψτε ακυρο... )

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Ξεχνας νομίζω οτι η έκδοση του S3 σε LTe δεν ειχε και ραδιόφωνο...

(αν ειναι λαθος γράψτε ακυρο... )

Γι'αυτό ρωτάω αν γνωρίζει κάποιος με σιγουριά.Σε διάφορα sites λέει ότι έχει ραδιόφωνο.Αυτό δεν με απασχολεί τόσο.Εκεί που θέλω καταλήξω είναι αν το LTE υπάρχει περίπτωση να είναι πιο δυνατό ή πιο γρήγορο σε hardware από το Note II το κλασικό χωρίς 4G ή άν είναι ακριβώς ίδιο με αυτό

OnePlus 3T Gunmetal

Εδω και δυο τρεις μερες ο default browser μου κρασαρει ολη την ωρα και μου εχει σπάσει τα νευρα καμια ιδεα;
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Εδω και δυο τρεις μερες ο default browser μου κρασαρει ολη την ωρα και μου εχει σπάσει τα νευρα καμια ιδεα;

Δοκίμασε διαγραφή του κασε.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Δοκίμασε διαγραφή του κασε.

Το εχω κανει από την πρωτη μερα που παρουσίασε το προβλημα δεν ελυσε τιποτα

Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Γιατί όπως λέει κι ο φίλος παραπάνω, είναι μουφα...

Αν θέλετε μπαταρίες παιδιά, εκτός γνησιας, κοιτάξτε για mugen. Ακριβές αλλά αξιόπιστες...

Anyway, έκανες τους κύκλους φόρτισης; αν όχι, κάνε τους και τσέκαρε μετά.

4 ως τωρα

περιμενω να δω λιγο και μετα βλεπουμε

:X

Ευχαριστώ

τις τελευταίες 5 περίπου μέρες, το πρωι το αγοράζω και το βράδυ το πουλάω. Σήμερα λέω να το κρατήσω :lol:

καλησπέρα στη παρέα. Μήπως ξέρει κανείς τρόπο να συγχρονίσει το s-planner με το google calendar. Ενω το έχω συνδέση με τον λογαριασμό μου και βλέπω τα ημερολόγια μου (αυτά που έχω στο google) δεν μπορώ να προσθέσω κανένα ραντεβού. Συγκεκριμένα εγω προσθέτω ραντεβου αλλά αυτό ενώ στο κινητό φαίνεται κανονικά δεν ενημερωνεται το google, οπότε δεν το βλέπω πουθενά παρά μόνο στο κινητό. Καμια ιδέα έχετε να μου δώσετε;

My Phone Samsung Note 9

My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G

My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360

καλησπέρα στη παρέα. Μήπως ξέρει κανείς τρόπο να συγχρονίσει το s-planner με το google calendar. Ενω το έχω συνδέση με τον λογαριασμό μου και βλέπω τα ημερολόγια μου (αυτά που έχω στο google) δεν μπορώ να προσθέσω κανένα ραντεβού. Συγκεκριμένα εγω προσθέτω ραντεβου αλλά αυτό ενώ στο κινητό φαίνεται κανονικά δεν ενημερωνεται το google, οπότε δεν το βλέπω πουθενά παρά μόνο στο κινητό. Καμια ιδέα έχετε να μου δώσετε;

Την ωρα που βαζεις την υπενθυμιση λεει πανω απο το τίτλο : Το ημερολόγιο μου.

Θα πατήσεις εκεί και θα διαλέξεις το gmail σου ;)

το εχω κάνει αυτό. απλα εχω πολλα ημερολόγια στο gmail (6) και σε κανένα δεν ενημερώνει το google.

ευχαριστώ πάντως για την απάντηση.

My Phone Samsung Note 9

Μια ψηλοχαζή ερώτηση.Με το Note II θα μπορώ να κάνω ότι μπορώ και με το S2 ή και ακόμα περισσότερα;Γενικά μιλάω.Ότι αφορά εφαρμογές, browsing, δυνατότητες στο λειτουργικό κ.τ.λ. Δεν υπάρχει περίπτωση π.χ να μην μπορώ να τρέξω στο Note μια εφαρμογή που έτρεχα στο S2 έτσι;

OnePlus 3T Gunmetal

Μια ψηλοχαζή ερώτηση.Με το Note II θα μπορώ να κάνω ότι μπορώ και με το S2 ή και ακόμα περισσότερα.Γενικά μιλάω.Ότι αφορά εφαρμογές, browsing, δυνατότητες στο λειτουργικό κ.τ.λ.

καλημέρα. θα προτείνω να διαβάσεις λίγο την πρώτη σελίδα του forum και θα καταλάβεις τι μπορείς να κάνεις με αυτό το τηλ. επίσης διαβασε και αυτό

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=345784

My Phone Samsung Note 9

τελικά εβγαλα τον λογαριασμο του google και αφου τον ξαναέβαλα έπαιξε. βέβαια το είχα ξανακάνει αλλα δεν είχε παίξει αλλά τώρα δούλεψε ευτυχώς.....

My Phone Samsung Note 9

Τα γράφουμε πολύ καιρό αυτά. Ομως έχουν ξεχωριστή σημασία όταν προέρχονται από apple fans.:p:D

Παιδία αν δείτε τι κανω μ αυτο στην δουλειά μου καθημερινά δεν θα το πιστεύετε.

Χρησιμοποιώ ολες τις δυνατότητες του S-Note S-Pen.

Ειναι λες και φτιάχτηκε για μενα αυτό το τηλέφωνο.

Καλά που επέμεναν ο Βαγγέλης, ο Φίλιππος, ο Ηλίας κλπ.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

καλημέρα. θα προτείνω να διαβάσεις λίγο την πρώτη σελίδα του forum και θα καταλάβεις τι μπορείς να κάνεις με αυτό το τηλ. επίσης διαβασε και αυτό

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=345784

Απ'ότι κατάλαβα δηλαδή κάνεις τα πάντα και ότι έκανες και με το προηγούμενο σου Android.Αν δεν κάνω λάθος επιβεβαίωσε με εσύ φίλε.Και κάτι τελευταίο.Η GPU που έχει είναι και αυτή του S2 σωστά;Έπειτα επειδή εγώ θα το πάρω με το καλό από την ξαδέρφη ενός φίλου η οποία δουλεύει σε κατάστημα κινητών στην Ρωσία.Με το που την πάρω θα πρέπει να βάλω την ελληνική έκδοση του firmware από sammobile ώστε να έχω Ελληνικά σε ολόκληρη την συσκευή;

Edited by gaster

OnePlus 3T Gunmetal

Μια ψηλοχαζή ερώτηση.Με το Note II θα μπορώ να κάνω ότι μπορώ και με το S2 ή και ακόμα περισσότερα;Γενικά μιλάω.Ότι αφορά εφαρμογές, browsing, δυνατότητες στο λειτουργικό κ.τ.λ. Δεν υπάρχει περίπτωση π.χ να μην μπορώ να τρέξω στο Note μια εφαρμογή που έτρεχα στο S2 έτσι;

Φιλε δεν τα κάνει όλα. Καφέ και τοαστ δεν κάνει :(

Καλησπέρα σας και καλή εβδομάδα,

Σήμερα το απέκτησα και εγώ παρότι είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου να μην γυρίσω στο Android. Μετά την δοκιμή του S-Pen όμως στο Ativ Smart PC, μαγεύτηκα... και μπορω να πω ότι δεν μετάνοιωσα που άφησα τα windows phone και γύρισα στο Android. Καλώς σας βρήκα λοιπόν και καλή αρχή στην εκμάθηση μου.

Samsung Galaxy Note 9

Σωστός φίλε μου,εγώ ποτέ δεν χώνευα ούτε τις χοντρές ούτε τις κινέζικες μπαταρίες.Γι'αυτό σκεφτομαι να πάρω έναν φορητό φορτιστή με μπαταριές επαναφορτιζόμενες.Είχα και παλιότερα αλλά δεν είχε αποσπώμενη μπαταρία ενώ αυτό που βρήκα απο ebay παίρνει 4ΑΑ (για να κρατάει περισσότερο).Μπαταρίες έχω κάποιες philips 2500mah,η τετράδα 6-8 ευρώ στα eshop :)

Εδώ είναι μερικά

http://www.ebay.com/itm/130646453533?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

και ένα λίγο ογκώδες

http://www.ebay.com/itm/170903180031?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

Γενίκά και αυτά σε ώρα ανάγκης θα τα χρησιμοποιούσα,αν είμαι σπίτι και βλέπω τη μπαταρία κάτω 50-60% δεν βρίσκω λόγο να μην τη φορτίσω...

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)