Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους!!! Μήπως μπορεί κάποιος να μου ανεβάσει κάπου το apk από το στοκ ραδιόφωνο για να το περάσω στην τελευταία HyperNote?? Ευχαριστώ πολύ!!!

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

@@agios1977

Φιλε μου δεν σχολίασα τα δικα σου γραπτά αλλα οσα γραφησαν στο θεμα του ipad mini σχετικα με οτι το ipad 2 μπορει να συγκριθει σε ταχύτητα με το Νοτε 2.

Ειναι κατι που δεν ισχυει αποδεδειγμενα. Το Ipad 2 μπορει να συγκριθεί μονο στις εφαρμογές που εχουν ανοίξει προσφατα και διατηρουνται ακομα ενεργες.

Οπως εγραψα και εκεί, με κλειστές ολες τις εφαρμογές μετά από reboot, ειναι αστεία οποιαδήποτε σύγκριση.

Γι αυτο αν σε βολεύει αγόρασε το χωρις πολυ σκεψη.

Ποτε δεν γραφω κατι αν δεν το εχω δοκιμασει. Ανοίγω πχ και στις 2 συσκευές το Evernote. Οσο το ipad παραμενει στην πρασινη αρχικη οθονη της εφαρμογης, στο Νοτε εχω διαβάσει τους τιτλους των σημειώσεων :p

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Έχεις παρατηρήσει καθόλου επιπτώσεις στην μπαταρία;

Οχι δε θα δεις υπερβολικη καταναλωση. Με τη δε μπαταρια κτηνος του Note 2 νομιζω πως δε θα εχεις κανενα απολυτως θεμα :)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Καλημέρα σε όλους!!! Μήπως μπορεί κάποιος να μου ανεβάσει κάπου το apk από το στοκ ραδιόφωνο για να το περάσω στην τελευταία HyperNote?? Ευχαριστώ πολύ!!!

http://db.tt/oo96yvmN

@@agios1977

Φιλε μου δεν σχολίασα τα δικα σου γραπτά αλλα οσα γραφησαν στο θεμα του ipad mini σχετικα με οτι το ipad 2 μπορει να συγκριθει σε ταχύτητα με το Νοτε 2.

Ειναι κατι που δεν ισχυει αποδεδειγμενα. Το Ipad 2 μπορει να συγκριθεί μονο στις εφαρμογές που εχουν ανοίξει προσφατα και διατηρουνται ακομα ενεργες.

Οπως εγραψα και εκεί, με κλειστές ολες τις εφαρμογές μετά από reboot, ειναι αστεία οποιαδήποτε σύγκριση.

Γι αυτο αν σε βολεύει αγόρασε το χωρις πολυ σκεψη.

Ποτε δεν γραφω κατι αν δεν το εχω δοκιμασει. Ανοίγω πχ και στις 2 συσκευές το Evernote. Οσο το ipad παραμενει στην πρασινη αρχικη οθονη της εφαρμογης, στο Νοτε εχω διαβάσει τους τιτλους των σημειώσεων :p

να σαι καλα οι αποριες λυθηκαν συντομα μαζι σας!

Επιτελους μου ηρθε και εμενα απο γερμανικο αμαζον..μου ειχε λειψει..σε γκρι χρωμα βεβαια..αλλα και μετα την αναβαθμιση παλι δεν εχει ελληνικα στο πενακι..και ουτε θα παρει μαλλον..να συπληρωσω πως το ios εχει συγκεκριμενα hardware για να τρεξει οποτε και πιο ιδανικο στησιμο κατι που πηγε να μιμηθει η microsoft δινοντας συγκεκριμενα specs στους κατασκευαστες.. Edited by doctor-gio
οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας.....

Και ναι,εδώ και μια ώρα είμαι κάτοχος του Θηρίου..

Ομαλή μου φαίνεται η μετάβαση απο S3,μικρές διαφορές προς το παρόν.

Είναι γκριζάκι και είναι πολύ όμορφο! :)

Ευτυχης κατοχος απο εχθες και εγω του τερατος που λεγετε ΝΟΤΕ 2 και μπορω να πω οσο το δουλεψα πως εχω ΚΑΤΑΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΕΙ!!!!! Αισθανομαι οτι τα λεφτα μου επιασαν τοπο περισσοτερο και απο οταν ειχα παρει το Galaxy S2.... Πρωτες εντυπωσεις ειναι απολυτα θετικες, και κυριως για την οθονη του (εχω παθει πλακα..) και για το μεγεθος.. Το περιμενα πολυ μεγαλυτερο, και γενικα δεν ειχα ιδιαιτερο προβλημα να το χρησιμοποιησω και με το 1 χερι, σε γενικες γραμμες τα καταφερα αρκετα καλα. Θελει βεβαια ιδιαιτερη προσοχη και υπηρχαν καποιες στιγμες που φοβηθηκα οτι θα μου πεσει :p

Οσο για το πενακι, επειδη εχω χρησιμοποιησει το ΝΟΤΕ 1 φιλου μου, ειναι η μερα με την νυχτα (για εμενα)... Πολυ καλυτερη αισθηση οταν το κρατας στο χερι, ενιωθα πως εγραφα σε γενικες γραμμες με κανονικο στυλο. Ειδικα η επιλογη που εχει στο S-Note να διαβαζει μονο το πενακι και οχι τα δακτυλα βολευει παρα πολυ οταν ακουμπας την οθονη για να γραψεις.

Γενικοτερα παντως ειμαι πολυ ικανοποιημενος με την συσκευη, και μπορω και επισημα πια να νιωθω μελος αυτης παρεας χαρουμενων χρηστων :lol:

Και μια ερωτηση... Βλεπω μεσα απο την Διαχειρηση εφαρμογων οτι μεσα σε αυτες που ειναι σε εκτελεση, βρισκονται και καποιες αχρηστες για εμενα οπως το Learning Hub και το Video Hub.... Αν μπω μεσα στις εφαρμογες αυτες και πατησω να τις απενεργοποιησω, θα εχω καποιο προβλημα με την αποδοση της συσκευης?? Ρωταω επειδη ειναι εφαρμογες της Samsung και δε θελω να δημιουργησω καποιο προβλημα. Οταν ειχα το S2 το ειχα ρουταρει σχεδον αμεσως και οτι αχρηστο δεν ηθελα το πεταγα μεσω Titanium απλα προς το παρων το ΝΟΤΕ θελω να το αφησω οσο στοκ γινετε.

Επισης να πω οτι εχθες με το που ανοιξα την συσκευη, εκανα το κλασικο update που βγαζει σε ολους αλλα δεν μου περασε την LJ1 αλλα την LJ2... Να σημειωσω οτι η συσκευη μου απ'οσο μου ειπε ο Νικος(extreme-mobile) ειναι ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ, και λογικα ετσι ειναι καθως με το που την ενεργοποιησα, εκει που διαλεγουμε την γλωσσα εμενα ξεκινησε με προεπιλεγμενα τα Γερμανικα

Edited by manosf23
CURRENT DEVICES: ONEPLUS 3 64GB, Nexus 5X 32GB, iPad 2, Macbook Pro 13'' (Early 2015)

καλησπερα στο νημα του note 2..σκοπευω αυριο να αγορασω την εν λογω συσκευη και να αντικαταστησω το new ipad..(δεν με βολευει για λογους φορητοτητας στη σχολη μου)..θα ηθελα να μαθω τις διαφορες στην ταχυτητα κυριως σε σχεση με το new ipad (στα υπολοιπα με καλυψαν τα reviews) ..διαφορες στην cpu και gpu..λαγκαρει η συσκευη σε μεγαλα pdf η επεξεργασια κειμενου? σε καποιο "βαρυ" παιχνιδι?

ευχαριστω πολυ

εχω το νοτε ιι γερμανικο και θελω να περασω την γαλλικη μεσω odin μετα θα περνω κανονικα τηs αναβ μεσω OTA?η πρεπει να κανω και κατι αλλο?

καλησπερα στο νημα του note 2..σκοπευω αυριο να αγορασω την εν λογω συσκευη και να αντικαταστησω το new ipad..(δεν με βολευει για λογους φορητοτητας στη σχολη μου)..θα ηθελα να μαθω τις διαφορες στην ταχυτητα κυριως σε σχεση με το new ipad (στα υπολοιπα με καλυψαν τα reviews) ..διαφορες στην cpu και gpu..λαγκαρει η συσκευη σε μεγαλα pdf η επεξεργασια κειμενου? σε καποιο "βαρυ" παιχνιδι?

Mη σε ανησυχεί καθόλου. Όχι μόνο δε νιώθει αλλά ειδικά με το S Pen θα βρεις την υγειά σου σε pdf και σημειώσεις.

εχω το νοτε ιι γερμανικο και θελω να περασω την γαλλικη μεσω odin μετα θα περνω κανονικα τηs αναβ μεσω OTA?η πρεπει να κανω και κατι αλλο?

Όχι είσαι εντάξει, μετά θα παίρνεις τις αναβαθμίσεις της γαλλικής.

Αν δεν κάνω καθώς το γερμανικό πρέπει να πήρε update.

Αλλά όπως και να έχει οποία official και να βάλεις μέσω Odin μετά παίρνεις κανονικά ota.

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Πως μπορω να τυπωσω κατι π.χ μια web page απο το note ii χωρις να εχω samsung printer? ?
Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6

Αν δεν κάνω καθώς το γερμανικό πρέπει να πήρε update.

Αλλά όπως και να έχει οποία official και να βάλεις μέσω Odin μετά παίρνεις κανονικά ota.

ποια απο τις 3 γαλλικές βαζουμε?

...ωραία θήκη.

Samsung Note II

Έχω μια μεγάλη απορία. .

Σχεδόν όλα τα galaxy μετά το sgs ( mid & high end ) έχουν τραγική καθυστέρηση στο ξύπνημα από την στιγμή που θα πατήσεις το κουμπί (power ή home). Στο sgs αυτό γινόταν και γίνεται αστραπιαία.

Επίσης όλα μετά το sgs έχουν τουλάχιστον 200mhz σαν 1ο step στη cpu ενώ το sgs αρχίζει από τα 100. Δε βγάζει νόημα..

Αν γνωρίζει κανείς κάτι παραπάνω ας το αναφέρει μπας και το διορθώσουμε.

Εγω πήρα αυτά

http://item.mobileweb.ebay.com/viewitem?itemId=140856966505

Πολύ καλά, 6 ευρώ περίπου και ήρθανε σε 1 βδομάδα.

σε ευχαριστω.

..αλλα και μετα την αναβαθμιση παλι δεν εχει ελληνικα στο πενακι..και ουτε θα παρει μαλλον..

Τι σημαίνει αυτό το Ελληνικά στο πενάκι για μας που δεν κατέχουμε;

Τι σημαίνει αυτό το Ελληνικά στο πενάκι για μας που δεν κατέχουμε;

Οταν γραφεις με το πενακι στο σημειωματαριο γραμματα,

τα αναγνωριζει και τα μετατρεπει σε κειμενο απο μονο του..

Γραμματα και αριθμους.

Εγω πήρα αυτά

http://item.mobileweb.ebay.com/viewitem?itemId=140856966505

Πολύ καλά, 6 ευρώ περίπου και ήρθανε σε 1 βδομάδα.

Μόλις πήρα και γώ

Estimated delivery: Between Wednesday, Oct. 31 and Friday, Nov. 2

Τέλος της άλλης βδομάδας το αργότερο,θα'ναι εδώ.

Μόλις πήρα και γώ

Estimated delivery: Between Wednesday, Oct. 31 and Friday, Nov. 2

Τέλος της άλλης βδομάδας το αργότερο,θα'ναι εδώ.

Δεν χρειάστηκε καν η κάρτα σε μένα για να το περάσω. Έκατσε μόνο του καλά και 2-3 φουσκαλες στην άκρη φύγανε αμέσως μόλις τις έσπρωξα με το δάχτυλο. 1η φορά πέρασα ζελατίνα τόσο εύκολα! :lol:

να ρωτησω κατι παιδια αυτο το μοντελο θα ειναι συμβατο με το 4g της cosmote?

Λογικα οχι.

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)