Jump to content

blogging @myphone.gr: 30 λεπτά με τον νέο «Γαλαξία»


vlachaquito
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

H ιδέα για πρωινό καφέ ήταν τελικά απόλυτα επιτυχημένη. Ο ήλιος ζεστός μετά από 1 μήνα κρύου και βροχής, βερμούδα, κοντομάνικο, στάση μετρό Re di Roma και έτοιμος για έναν λαχταριστό café freddo από το διάσημο για το τιραμισου του Pompi. Καθώς λοιπόν περνούσα από τα μαγαζιά, το βλέμμα μου καρφώθηκε σε γνωστό κατάστημα καρτοκινητής. Ένα μεγάλο σε μέγεθος κινητό μου τράβηξε την προσοχή. Μικρό για να είναι το Note, μεγάλο για να είναι το S2, άρα… είχα μπροστά μου το ολοκαίνουργιο S3.

 

Χωρίς να χάσω χρόνο και οπλισμένος με το καλύτερο μου χαμόγελο, μπαίνω μέσα και αφού αράδιασα τα τυπικά, οι υπάλληλοι του καταστήματος ήταν αρκετά ευγενικοί να με αφήσουν να «παίξω» μαζί του χωρίς δυστυχώς να καταφέρω να βγάλω αναλυτικές φωτογραφίες η βίντεο. Πάμε λοιπόν να δούμε τις πρώτες εντυπώσεις από την ναυαρχίδα της Samsung.

 

Αισθητική

Το κινητό είναι σίγουρα εντυπωσιακό. Όχι τόσο για τον σχεδιασμό του όσο για το μέγεθος του. Το άσπρο χρώμα του πάει σίγουρα. Το σχέδιο όμως είναι πολύ συντηρητικό. Όσο το κοιτάς τόσο σου φαίνεται ότι κάποιο άλλο κινητό σου θυμίζει, χωρίς να ξέρεις όμως ποιο. Και αυτό γιατί έχει ένα σχέδιο τόσο κοινότυπο που στο τέλος δεν καταφέρνεις να καταλάβεις που το έχεις ξαναδεί.

 

Ποιότητα κατασκευής – αίσθηση χεριού

Περνάμε στα.. άσχημα. Οι φόβοι που δημιουργήθηκαν αμέσως μετά την παρουσίαση επιβεβαιώνονται. Η ποιότητα κατασκευής είναι.. αποκαρδιωτική. Το γυαλιστερό πλαστικό δίνει μια αίσθηση φτήνιας στο κινητό. Αν και το βάρος του είναι ιδανικό, το μέγεθος του ικανοποιητικό (για τα γούστα μας) αυτό το πλαστικό τα χαλάει όλα. Σαν να μην έφτανε αυτό, το αλουμινένιο πλαϊνό περίβλημα επιδεινώνει την κατάσταση μια και μοιάζει με.. πλαστική απομίμηση αλουμινίου! Το δράμα συνεχίζεται με το πίσω καπάκι, όπου μέχρι να το βγάλουμε είδαμε 700 ευρώ να φτερουγίζουν από την τσέπη μας μια και φαίνεται τόσο κακής ποιότητας που νομίζεις ότι με την πρώτη λάθος κίνηση θα γίνει χίλια κομμάτια.

 

Χωρίς να θέλουμε να προσβάλουμε κανέναν αλλά η αίσθηση που σου δίνει όχι μόνο δεν είναι των 700 ευρώ, αλλά μιας κινέζικης απομίμησης του.. Galaxy S3.. Κρίμα…

 

Οθόνη

Εδώ τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα. Η οθόνη είναι εκπληκτική. Αν και ήμασταν μέσα στο κατάστημα και η φωτεινότητα της οθόνης ρυθμισμένη χαμηλά, τα χρώματα είχαν καταπληκτική απεικόνιση. Μια φυσικότητα που συναρπάζει, χωρίς να πιξελιάζει (το πλησιάσαμε σχεδόν μέχρι να αγγίξει η.. μύτη μας) δίνοντας σε μερικές περιπτώσεις την αίσθηση.. πίνακα ζωγραφικής..

 

 

Touch Wiz - Λειτουργικό

Είχαμε αρκετό χρόνο να δουλέψουμε το touch wiz και τα συναισθήματα που μας άφησε ήταν πολύ θετικά. Όμορφο, απλό, απίστευτα γρήγορο και με πολλά καλούδια, ένα λειτουργικό που σε κερδίζει αμέσως. Φυσικά μην περιμένετε να δείτε κολλήματα μια και ο πανίσχυρος τετραπύρηνος φροντίζει όλα να κυλούν ομαλά.

Φοβερή εντύπωση μας έκανε και ο browser με την ταχύτητα του να είναι χωρίς υπερβολή εφάμιλλη αρκετών.. desktop κομπιούτερ. Βοηθά φυσικά και η πανέμορφη οθόνη με αποτέλεσμα η αίσθηση πλοήγησης που σου δίνει να είναι μοναδική.

 

Συγκριτικό

Λίγα εκατοστά παρακάτω είδαμε στην βιτρίνα και το HTC One X και τα βάλαμε δίπλα δίπλα. Δυστυχώς το HTC δεν είχε φορτισμένη μπαταρία και έτσι μπορέσαμε να κάνουμε σύγκριση μόνο στον τομέα της αισθητικής. Και η κόντρα τελείωσε πριν καν ακόμα ξεκινήσει. Η Htc έχει κυκλοφορήσει ένα πανέμορφο κινητό με μια ποιότητα κατασκευής που δεν συναντάς συχνά. Στιβαρό, με φοβερή αίσθηση στο χέρι δεν έχει αντίπαλο αυτή την στιγμή.

 

Από την άλλη το Samsung είναι πραγματικά κάτω του μετρίου. Κακής ποιότητας πλαστικά, έχεις συνέχεια την αίσθηση ότι θα σου γλιστρήσει, ενώ εμφανισιακά είναι τελείως αδιάφορο.

 

Αποτέλεσμα

Βγήκαμε από το κατάστημα με ανάμικτα συναισθήματα. Ο παγωμένος καφές στο Pompi έδωσε ευκαιρία για συζήτηση με την φίλη μου την Εβίτα που την κουβάλησα κακήν κακώς να με βοηθήσει στο βίντεο (που δεν έγινε ποτέ) πάνω σε ένα θέμα που δεν την ενδιέφερε καθόλου φυσικά. Η ερώτηση μια και απλή.

- Αν είχες Εβίτα (και κάθε μη ψαγμένος) 700 ευρώ για κινητό θα το αγόραζες;

- "Με τίποτα. Αυτή η τεράστια πλαστικούρα με το που θα μπει στην τσάντα μου θα γεμίσει γρατζουνιές. Άσε που θα χρειάζεται να αλλάζω καπάκι κάθε 1 μήνα από τα σπασίματα.. Το άλλο το μαύρο (HTC) που μου έδειξες ήταν φοβερό. Για αυτό ίσως και να τα έδινα."

 

- Αν είχες Ηρακλή (υποτίθεται πιο ψαγμένος) 700 ευρώ για κινητό θα το αγόραζες??

- Με τίποτα. Δεν πάει να έχει την καλύτερη οθόνη, τον καλύτερο επεξεργαστή?? Αυτή η πλαστικούρα δεν αξίζει ούτε 400 ευρώ». Η εποχή που το πιο γρήγορο κινητό ήταν και το καλύτερο πέρασε (S2). Τώρα περάσαμε στην εποχή όπου όλα τα κινητά είναι πιο γρήγορα από ότι χρειαζόμαστε. Άρα, ήρθε η στιγμή να κοιτάξουμε και τα παρελκόμενα. Το πακέτο. Και εκεί το S3 χάνει με κάτω τα χέρια από το HTC, και κατά πάσα πιθανότητα και από τις ναυαρχίδες των LG – Huawei.

 

Η Samsung εδώ και 2 χρόνια έπαιζε σχεδόν μόνη στην πίστα των υπερκινητών. Το S3 μας δίνει την αίσθηση.. ανάπαυσης στις δάφνες των προηγούμενων μοντέλων. Ελπίζω η κορεάτικη εταιρία να μας αποζημιώσει με το Note 2, γιατί διαφορετικά, οι μνηστήρες της κορυφής(Htc, Lg, Huawei) περιμένουν στην γωνία με άγριες διαθέσεις.

 

Την πιο «επαγγελματική» άποψη του myPhone.gr θα την διαβάσετε τις επόμενες ημέρες, στο review της συσκευής από τον Νίκο (Mythozz[/member]) στις σελίδες του My Devices :)

Edited by Mythozz
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 132
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

AMAΑΑΑN ΘΑΨΙΜΟΟΟ :lol::lol::lol:. πάντως πέρα από την πλάκα εγώ δεν νομίζω ότι μονο το περίβλημα αρκεί για να πεις ότι δεν αξίζει να το αγοράσει κάποιος. Αν έχει κορυφαία χαρακτηριστικά όπως αυτό εδώ εγώ θα το έπαιρνα.. Εξάλλου υπάρχουν και οι θήκες. Το μόνο που με αποτρέπει ειναι οι εφαρμογές του αndroid Edited by inactiveaccount553
Link to comment
Share on other sites

Τι θάψιμο το παλικάρι είπε τι είδε και δυστυχώς επιβεβαιώνει τους φόβους πολλών εδώ και καιρό.. Αίσθηση πλαστικουρας, πραγματικά απαράδεκτοι για συσκευή ναυαρχίδα και αξία 650-700€.. Ελπίζω να μην κάνουν καμιά τόση χοντρή πατάτα και στο note2 γιατί τότε θα ενοχληθώ πραγματικά :mad:
Link to comment
Share on other sites

Τι θάψιμο το παλικάρι είπε τι είδε και δυστυχώς επιβεβαιώνει τους φόβους πολλών εδώ και καιρό.. Αίσθηση πλαστικουρας, πραγματικά απαράδεκτοι για συσκευή ναυαρχίδα και αξία 650-700€.. Ελπίζω να μην κάνουν καμιά τόση χοντρή πατάτα και στο note2 γιατί τότε θα ενοχληθώ πραγματικά :mad:

 

Αν κανουν την πατατα τοτε θα κατσω με το Note που εχω δε θα παρω το αλλο.:lol:

History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc...
Link to comment
Share on other sites

Για μένα η ποιο αντικειμενική προσέγγιση δεν είναι ότι η Samsung επαναπαύθηκε. Μάλλον συνεχίζει στην ίδια σταθερή πορεία. Η πραγματικότητα είναι ότι η htc έχει πατήσει το γκάζι για να φτάσει την Samsung και απ' ότι φαίνεται το κατάφερε. Μένει να δούμε κατά ποσό αυτό το γεγονός θα μεταφραστεί και σε ανάλογες πωλήσεις.
Μάκης
Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ το παλικάρι που έγραψε το Review, αλλά όταν βλέπω τόσο αντίθετες γνώμες όπως πχ :

 

http://www.techradar.com/reviews/phones/mobile-phones/samsung-galaxy-s3-1078667/review

 

μάλλον θα περιμένω να δω ο ίδιος..

Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison
Link to comment
Share on other sites

Οσοι περιμενατε αισθηση αλλα One X,N9/Lumia 800,ειστε γελασμενοι,στο ντιζαιν αυτα ειναι κορυφη,απο τη Samsung αυτο που θα εχουμε θα ειναι η καλυτερος συνδυασμος hardware/software/υποστηριξη, για οσους δεν εχουν δοκιμασει τα παραπανω που αναφερω ειναι ιδανικα και θελουν να ξεφυγουν απο τη μονοτονια στο σχεδιαστικο στυλ και ντιζαιν της Samsung:p

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

 

Link to comment
Share on other sites

Πολυ ωραιο αρθρο. Επιτελους πρεπει να φαει ενα γερο κραξιμο απ ολους η samsung για τα πλαστικα της...

Αλλιως αυτο το τροπαριο με την κατασκευη θα συνεχιστει και με το galaxy 4, 5 .... κ παει λεγοντας....

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ το παλικάρι που έγραψε το Review, αλλά όταν βλέπω τόσο αντίθετες γνώμες όπως πχ :

 

http://www.techradar.com/reviews/phones/mobile-phones/samsung-galaxy-s3-1078667/review

 

μάλλον θα περιμένω να δω ο ίδιος..

 

Σαφώς ρε συ και θα πρέπει να το δεις και μόνος σου :p . Η γνώμη του vlachaquito είναι καθαρά υποκειμενική άν και η "ποιότητα" του πολυκαρβονικού για μένα φωνάζει ακόμη και από τις φωτογραφίες... μη ικανοποιητική :worry: και γενικώς σαν να δίνει μια αίσθηση κακογουστιάς θα πω. :rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Link to comment
Share on other sites

Ναι το θέμα με την ποιότητα κατασκευής πάντα το είχε η Samsung! Δε πα να βγάζει το καλύτερο Software/hardware και υποστήριξη η ποιότητα παραμένει το ίδιο χάλια!
Link to comment
Share on other sites

Απο ενα site το οποιο θελει να λεγεται "αντικειμενικο" δεν εχω διαβασει πουθενα χειροτερη παρουσιαση ή αρθρο.

Γεματο υποκειμενικες αποψεις, κακογραμμενο οσο δεν παει.

Τελικα οντως πριν τα ανεβασετε τα κανετε review ? Γιατι αυτο θυμισει περισσοτερο post σε forum παρα αρθρο που πρεπει να ειναι στην πρωτη σελιδα του site.

 

Ντροπη οχι για το περιεχομενο αλλα για το υφος!!!!!

Μου αρεσει που σε καποια αλλα posts μου την ελεγε ο Mythozzz. τι να πει κανεις...

Link to comment
Share on other sites

Απο ενα site το οποιο θελει να λεγεται "αντικειμενικο" δεν εχω διαβασει πουθενα χειροτερη παρουσιαση ή αρθρο.

Γεματο υποκειμενικες αποψεις, κακογραμμενο οσο δεν παει.

Τελικα οντως πριν τα ανεβασετε τα κανετε review ? Γιατι αυτο θυμισει περισσοτερο post σε forum παρα αρθρο που πρεπει να ειναι στην πρωτη σελιδα του site.

 

Ντροπη οχι για το περιεχομενο αλλα για το υφος!!!!!

Μου αρεσει που σε καποια αλλα posts μου την ελεγε ο Mythozzz. τι να πει κανεις...

 

μαλλον δε σου αρεσε αυτο που διαβασες... λες και δε σχολιαστηκε απο την πρωτη στιγμη η ομολογουμενως κακη ποιοτητα των πλαστικων... το πισω καπακι που ειναι φυλλο και φτερο.... για το samsung galaxy S3 μιλαμε.. δεν μπορουσε να εχει ποιοτητα κατασκευης αναλογη των htc one/xperia nxt?

nokia 3330 - sony ericsson t310 - siemens cx60 - nokia 3250 - nokia n78 - nokia lumia 800 - google nexus 4 - google nexus 5 - google nexus 5X - xiaomi redmi note 4 - xiaomi redmi note 5 - xiaomi mi9t pro - samsung galaxy s21 ultra - samsung galaxy s24 ultra

Link to comment
Share on other sites

Αγαπητε μου φιλε ισως δεν καταλαβες το νοημα αυτου του αρθρου.

 

Καταρχην, δεν ειναι αρθρο. Ειναι blog. Ειναι δηλαδη μια προσωπικη αποψη του ατομου που το γραφει. Αρα δεν ειναι ουτε παρουσιαση, ουτε αρθρο.

Σαν προσωπικη αποψη παντα, ειναι λογικο να ειναι γεματο υποκειμενικες αποψεις.

 

Επισης παρεξηγησες το υφος. Δεν ειναι επαγγελματικο (το αναφερει και ο mythozz αλλωστε) αλλα αρκετα αναλαφρο, πιο πολυ δες το σαν μια εμπειρια..

 

Οταν και εσυ με το καλο το πιασεις στα χερια σου, περιμενουμε με ανυπομονησια την δικη σου αποψη εδω.

 

Ελπιζω τωρα να καταλαβες τι εγραψα. Ευχαριστω παντως για το σχολιο. Αρνητικα η θετικα, το σημαντικο ειναι να υπαρχει διαλογος.

Link to comment
Share on other sites

Απο ενα site το οποιο θελει να λεγεται "αντικειμενικο" δεν εχω διαβασει πουθενα χειροτερη παρουσιαση ή αρθρο.

Γεματο υποκειμενικες αποψεις, κακογραμμενο οσο δεν παει.

Τελικα οντως πριν τα ανεβασετε τα κανετε review ? Γιατι αυτο θυμισει περισσοτερο post σε forum παρα αρθρο που πρεπει να ειναι στην πρωτη σελιδα του site.

 

Ντροπη οχι για το περιεχομενο αλλα για το υφος!!!!!

Μου αρεσει που σε καποια αλλα posts μου την ελεγε ο Mythozzz. τι να πει κανεις...

 

Τι είχε το ύφος του δηλαδή? Είχε ουσιαστικά 4 ενότητες:

 

1. Αισθητική - το βλέπουμε και μόνοι μας άλλωστε...

2. Οθόνη - είχαμε ακούσει καλά σχόλια και τα επιβεβαίωσε

3. Λειτουργικό- είχαμε ακούσει ότι τα σπάει και το επιβεβαίωσε

4. Ποιότητα - εδώ οι απόψεις διίσταντο και μας επιβεβαίωσε κατά την άποψή του , τους φόβους κάποιων για την μη ικανοποιητική αίσθηση που δίνει το τηλέφωνο σαν κατασκευή.

 

Από εκεί και πέρα μας λέει την άποψή του πάντα, πως τα 700 δεν τα αξίζει το κινητό, εσύ πιστεύεις πως τα αξίζει κάποια συσκευή και δη ακόμη και αυτή? Γιατί έχω αντίθετη άποψη στο θέμα τιμών όλων των εταιριών που εκμεταλεύονται την κάψα μας (το λέω ευγενικά).

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Link to comment
Share on other sites

Απο ενα site το οποιο θελει να λεγεται "αντικειμενικο" δεν εχω διαβασει πουθενα χειροτερη παρουσιαση ή αρθρο.

Γεματο υποκειμενικες αποψεις, κακογραμμενο οσο δεν παει.

Τελικα οντως πριν τα ανεβασετε τα κανετε review ? Γιατι αυτο θυμισει περισσοτερο post σε forum παρα αρθρο που πρεπει να ειναι στην πρωτη σελιδα του site.

 

Ντροπη οχι για το περιεχομενο αλλα για το υφος!!!!!

Μου αρεσει που σε καποια αλλα posts μου την ελεγε ο Mythozzz. τι να πει κανεις...

 

Είσαι σοβαρός; Αυτό είναι η έννοια της κοινότητας εδώ μέσα τόσα χρόνια. Προτιμώ να διαβάζω τον vlachaqito και τα παιδιά εδώ, παρά τους βαλτούς, άσχετους ή μιζωμένους του εξωτερικού και αλλού.

 

Στάξε δηλητήριο αλλού, κλασσικός Έλληνας...

 

Σου θίξαμε τις μετοχές;

Link to comment
Share on other sites

Οι πολυεθνικές εταιρίες δεν είναι όμιλοι ιδεών και καλλιτεχνικών ανησυχιών που μέλημά τους είναι να προσφέρουν στην ανθρωπότητα ομορφιά και αγάπη. Μοναδικός στόχος τους είναι το κέρδος και αυτό μεταφράζεται σε πωλήσεις. Αν τώρα η samsung έχει καταφέρει να πωλήσει με το SI 10.000.000 κομμάτια και με το SII 20.000.000 κομμάτια και επιτύχει με το SIII να πωλήσει 30.000.000 κομμάτια χρησιμοποιώντας την ίδια συνταγή (αδιάφορη σχεδίαση, πρωτοποριακό hardware) τότε δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει πολιτική. Και γιατί να το κάνει άλλωστε. Απ' ότι φαίνεται πιστεύουν, και όχι άδικα, ότι αυτή είναι η συνταγή της επιτυχίας τους, και μόνο οι μειωμένες πωλήσεις μπορούν να τους αλλάξουν τα μυαλά.
Μάκης
Link to comment
Share on other sites

Παραθετω απο το αρθρο :

 

- Αν είχες Εβίτα (και κάθε μη ψαγμένος) 700 ευρώ για κινητό θα το αγόραζες;

- "Με τίποτα. Αυτή η τεράστια πλαστικούρα με το που θα μπει στην τσάντα μου θα γεμίσει γρατζουνιές. Άσε που θα χρειάζεται να αλλάζω καπάκι κάθε 1 μήνα από τα σπασίματα.. Το άλλο το μαύρο (HTC) που μου έδειξες ήταν φοβερό. Για αυτό ίσως και να τα έδινα."

 

- Αν είχες Ηρακλή (υποτίθεται πιο ψαγμένος) 700 ευρώ για κινητό θα το αγόραζες??

- Με τίποτα. Δεν πάει να έχει την καλύτερη οθόνη, τον καλύτερο επεξεργαστή?? Αυτή η πλαστικούρα δεν αξίζει ούτε 400 ευρώ». Η εποχή που το πιο γρήγορο κινητό ήταν και το καλύτερο πέρασε (S2). Τώρα περάσαμε στην εποχή όπου όλα τα κινητά είναι πιο γρήγορα από ότι χρειαζόμαστε. Άρα, ήρθε η στιγμή να κοιτάξουμε και τα παρελκόμενα. Το πακέτο. Και εκεί το S3 χάνει με κάτω τα χέρια από το HTC, και κατά πάσα πιθανότητα και από τις ναυαρχίδες των LG – Huawei.

 

Οπως ειπα δεν με ενοχλησε αυτο που γραφει αλλα το τροπος που το γραφει. Αλλο πραγμα η παραθεση αποψεων και αλλο δυσφημιση στην πρωτη σελιδα.

Ας αφησουν και εμας να δημοσιευουμε "blogs" στην πρωτη σελιδα να δουμε τι θα γινει...ελεοοοοος

Link to comment
Share on other sites

Είσαι σοβαρός; Αυτό είναι η έννοια της κοινότητας εδώ μέσα τόσα χρόνια. Προτιμώ να διαβάζω τον vlachaqito και τα παιδιά εδώ, παρά τους βαλτούς, άσχετους ή μιζωμένους του εξωτερικού και αλλού.

 

Στάξε δηλητήριο αλλού, κλασσικός Έλληνας...

 

Σου θίξαμε τις μετοχές;

 

Γνωριζεις τι θα πει κοινοτητα ? Εχει σχεση με ελεγχομενα posts ?

Αν θελεις να δεις κοινοτητα μπες στις σελιδες του forum οπου τα posts δεν ειναι ελεγχομενα, φιλε

Link to comment
Share on other sites

εγω παντως οταν ειδα πρωτη φορα να βγαζουν το καπακι και το πως λυγιζει, τρομαξα...

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

 

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Link to comment
Share on other sites

Καλώς ήρθατε στην εποχήν των απρόσωπων κουδουνίστρων με 45 πυρήνες και ταχύτητα γρηγορότερη από αυτή του φωτός. Κάποτε, η ποιότητα έπαιζε ρόλο, τώρα παίζουν τα νούμερα.
Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ το παλικάρι που έγραψε το Review, αλλά όταν βλέπω τόσο αντίθετες γνώμες όπως πχ :

 

http://www.techradar.com/reviews/phones/mobile-phones/samsung-galaxy-s3-1078667/review

 

μάλλον θα περιμένω να δω ο ίδιος..

 

Περίπου τα ίδια δε λένε?

 

  • there's no doubt that the One X feels more premium in the hand thanks to being a touch more weighty… there's something about something so large being so light that some will find disconcerting.
  • It feels very lightweight (despite tipping the scales at 133g) in the hand, and some people will read this as feeling a little cheap.
  • Και το ότι τονίζει το But we'll be very clear on this - the Galaxy S3 is not a cheap-feeling phone. Δείχνει τις ανησυχίες και του ίδιου.

Ότι σε σκοτώνει, ΔΕΝ σε κάνει δυνατότερο...:cry:
Link to comment
Share on other sites

Παραθετω απο το αρθρο :

 

 

 

Οπως ειπα δεν με ενοχλησε αυτο που γραφει αλλα το τροπος που το γραφει. Αλλο πραγμα η παραθεση αποψεων και αλλο δυσφημιση στην πρωτη σελιδα.

Ας αφησουν και εμας να δημοσιευουμε "blogs" στην πρωτη σελιδα να δουμε τι θα γινει...ελεοοοοος

 

Σου δυσφημούν το κινητό ή την εταιρία; :lol: Δεν πάμε καλά μου φαίνεται.

 

Απο οτι βλέπω ο vlachaquito το ανέβασε στο Αποψεις, και γράφει και blogging στον τίτλο. Προσωπικά μου λείπουν τέτοια πιο προσωπικά κείμενα, που ξεφεύγουν από το κλασικό κλειστό, φιξαρισμένο της αγοράς. Να διαβάζω τι γράφει ο άλλος σε πιο χαλαρή γλώσσα να μαθαίνω την άποψή του. Όπως λεει και η κατηγορία.

 

Εδώ αναγκαζόμαστε να διαβάζουμε με το έτσι θέλω τις δικές σου απόψεις :down: οι απόψεις κάποιων editors εδώ μέσα είναι πολύ πιο καλοδεχούμενες από τη δική σου. Η μαγεία του blog αυτή είναι άλλωστε. Να γράφει κάποιος αυτά που πιστεύει, απελευθερωμένα, όπως θέλει, χωρίς ταμπου και εμείς από κάτω να σχολιάζουμε. Καλοπροαίρετα, αλλά δε ξέρεις τι σημαίνει αυτό.

 

Μια χαρά το θέμα, προσωπικά συμφωνώ στα περισσότερα. Όχι ότι το One X είναι τόσο καλύτερο, αλλά η πλαστικούρα είναι πλαστικούρα σαφως.

Link to comment
Share on other sites

Για μένα μια χαρά είναι όπως είναι.

Θήκη βάζω, οπότε αδιαφορώ για τα πλαστικά, μέταλλα, καουτσούκ και φελιζόλ κλπ.

Τα "αρνητικά" του δηλαδή τα ακούω βερεσέ.

 

Αυτό που με χαλάει στο s3 είναι μόνο ο σχεδιασμός.

Δεν θα με χαλούσε αν δεν είχα δει ποτέ το one x όμως :)

Link to comment
Share on other sites

το άρθρο όντως είναι λίγο ανάλαφρο-χαζοχαρούμενο (με τη καλή έννοια) αλλά καλοδεχούμενο μιας και είναι άποψη!!!

 

το κινητό πάντως καλό θα είναι να το δει ο καθένας μας από κοντά μιας και από χαρακτηριστικά είναι σούπερ αλλά από εξωτερική εμφάνιση πολύ αμφιλεγόμενο... σίγουρα δεν είναι ούτε μηλαράκι ούτε Lumia 800 στο σχεδιασμό...

Link to comment
Share on other sites

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση


×
×
  • Create New...