xnikos Δημ. 11 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου Καλησπέρα σε όλους, η προσφορά της cosmote παίζει ΟΚ στο τηλέφωνο και σε browser αλλά στο Χ96 air P3 με SLIMBOXTV PIE 042.4 κλείνει το app μόλις πατήσω το play στην ταινία. Νομίζω το ίδιο ακριβώς με πέρυσι. Εννοείται, τελευταίο magisk και τα σχετικά... Δοκίμασα και από apkpure, τα ίδια. Καμιά ιδέα? σε εσάς παίζει δλδ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. 11 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου (edited) 2 ώρες πριν, xnikos said: Καλησπέρα σε όλους, η προσφορά της cosmote παίζει ΟΚ στο τηλέφωνο και σε browser αλλά στο Χ96 air P3 με SLIMBOXTV PIE 042.4 κλείνει το app μόλις πατήσω το play στην ταινία. Νομίζω το ίδιο ακριβώς με πέρυσι. Εννοείται, τελευταίο magisk και τα σχετικά... Δοκίμασα και από apkpure, τα ίδια. Καμιά ιδέα? σε εσάς παίζει δλδ? καλησπερα. το εκανες hide στο MAGISK? Και στα 4 μποξάκια μου παίζει μια χαρά. ************** Edited 11 Ιανουαρίου by ath156 Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. 11 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου 17 minutes ago, ath156 said: καλησπερα. το εκανες hide στο MAGISK? Και στα 4 μποξάκια μου παίζει μια χαρά. (Γρανάζι/Settings - Configure Denylist - check το app εκει).... εννοείται... Το "enforce denylist" πού το έχεις? αν και τα δοκίμασα όλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. 11 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιανουαρίου (edited) 8 minutes ago, xnikos said: εννοείται... Το "enforce denylist" πού το έχεις? αν και τα δοκίμασα όλα... sorry...τώρα έχει Ρεαλ - Μπάρτσα😁..τα λέμε άλλη ώρα. και φυσικά σε π.μ. από εδώ και πέρα. Edited 11 Ιανουαρίου by ath156 1 Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts