Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εδω μεσα γυρω στα 3 η 4 ατομα το πολυ, βοηθουν οπως μπορουν και συντηρούν ενα απο τα πιο χρησιμα και υπεροχα θεματα του myphone.gr

Το μελος Θανασης μαλιστα με εχει βοηθησει με προσωπικα μηνύματα διαθετοντας πολυ απο το χρονο και τις γνωσεις του,δε τα κανουν πολλοι αυτα.

Εγω προσωπικα τους ευχαριστω θερμα ΟΛΟΥΣ αυτους, οποιος moderator εσβησε κατι -ανθρωποι ειμαστε- μπορει κατα λαθος,μπορει να καταλαβε κατι αλλο...δεν εχει σημασια,ας το πει,δε θα παρεξηγηθει απο κανεναν πιστευω.

Edited by kek

58 minutes ago, kek said:

οποιος moderator εσβησε κατι -ανθρωποι ειμαστε- μπορει κατα λαθος,μπορει να καταλαβε κατι αλλο...δεν εχει σημασια,ας το πει,δε θα παρεξηγηθει απο κανεναν πιστευω.

Μαζι σου...
Αλλα και στην τελικη ο καθε συμφορουμιτης που ρωταει κατι ... πανω στην αγωνια του να βοηθηθει και μετα απο τοσο διαβασμα και ψαξιμο για να διαλεξει το σωστο .. σιγα μην βαζει επιτηδες ανταποδοτικα λινκς!!!
Το οτι μπορει να του ξεφυγει δηλαδη κατι ... τον κανει αμεσως ενοχο δια ... ''λιθοβολισμου'' !
Ελεος!!!
Απλα τραγικη αντιδραση και πιο τραγικη  ... σιωπη !

Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones

Καλημέρα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους 

Σε αυτές τις γιορτινές ημέρες ίσως είναι μία καλή ευκαιρία να αξιοποιήσετε (και γιατί όχι να αξιολογήσετε) τις ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες που προσφέρονται ακριβώς λόγω των εορτών.

1. Την ΕΟΝ με ταινίες, σειρές και ΑΘΛΗΤΙΚΑ Κανάλια !!  Χωρίς δεσμεύσεις και προυποθέσεις. Με όσους κωδικούς θέλετε. Εξαιρετική ευκαιρία να την βάλετε σε επιπλέον τηλεοράσεις που πιθανόν έχετε για Ταυτόχρονη θέαση. Για ενεργοποίηση με apk σε ΜΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ Android TV box δείτε λίγο πιο κάτω (από το λινκ μου) το σχετικό τιπ😉

ΕΟΝ TV

2.  Την Cosmote TV για ταινίες και σειρές (υπό προυποθέσεις βέβαια). Δείτε το σχετικό λινκ. Εδώ εάν έχετε μη πιστοποιημένο κουτί και μάλιστα ρουταρισμένο ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να "κρύψετε" το root !! Βέβαια αυτό είναι πανεύκολο εάν έχετε root το Magisk. Το κρύβετε εκεί και μετά τρέχει μια χαρά.

Cosmote TV

Με την ευκαιρία θα ήθελα να πω ότι και οι Android TVs είναι πλέον μία εξαιρετική επιλογή, εφόσον θα βρείτε πολλά και αξιόλογα μοντέλα. Η δε χρήση τους μοιάζει τόσο πολύ με τα Android TV boxes μας!!. Η προηγούμενη εμπειρία μας σε Android TV box μπορεί να μας βοηθήσει ώστε και στις TVs αυτές να κάνουμε ορισμένα πράγματα με Ασφάλεια (π.χ. sideloading, launchers κλπ). Έχοντας εδώ και σχεδόν 2 χρόνια μία Android TV (TCL 65C805) είχα μία ευχάριστη εμπειρία. Μάλιστα δεν έκανα καν τον κόπο να συνδέσω κάποιο από τα 4 TVbox που έχω εκεί😉....όλα όσα ήθελα "έτρεχαν"  μια χαρά εκεί. Ακόμα και όταν "κατάφερα" να την ψιλομπρικάρω βάζοντας εγγενώς εκεί άλλα DNS + 1 λαθάκι (soft bricking - constant reboots), επαναφέρθηκε σχετικά εύκολα και χωρίς πολύ πολύ άγχος.

Τώρα δε που πήρε και Android 14 από Android 12 (με OTA - Over the Air update - από στικάκι όμως), κάποια ψιλοθεματάκια που υπήρχαν όσον αφορά κάποιες επιλογές (π.χ. πως να γίνονται autostart κάποια apk) αντιμετωπίσθηκαν σχετικά εύκολα με την προηγούμενη εμπειρία από Android TV box. 

Άρα τίποτα δεν πάει χαμένο. Σε 1 Android TV box (των περίπου 50 ευρώ) μαθαίνεις πολλά πράγματα και κυρίως τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνεις. Άσε που και να το μπρικάρεις το ξεμπρικάρεις εύκολα (ειδικά αυτά με Amlogic). Σε 1 Android TV όμως (που κοστίζει κάποιες εκατοντάδες ευρώ τουλάχιστον) πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός.

Καλές Γιορτές και καλές τηλεθεάσεις.

My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w)

1 ώρα πριν, enterhere said:

Για όσους ενδιαφέρονται υπάρχει και η Vodafone TV

Ναι το είχα αναφέρει και εγώ στο τέλος της ανάρτησης για την δωρεάν Cosmote TV (link of post) .

Υπήρχε και το σχετικό  λινκ για αυτό. Κυρίως ήθελα να επισημάνω ότι πιθανότατα θα ζητάει πιστωτική κάρτα και επίσης πιθανότατα να πρέπει να ακυρώσεις εσύ εγκαίρως για να μην χρεωθείς (τουλάχιστον έτσι ήταν την προηγουμενη φορά που το έκανα εγώ - εάν άλλαξε αυτό το λες). Πάντως καλά έκανες και έβαλες ξανά το λινκ σε ξεχωριστό ποστ, απλά προσοχή σε ότι έγραψα (εάν ισχύουν και σήμερα βέβαια).

Με την ευκαιρία να πω 1 μεγάλη διαφορά όσον αφορά την διάρκεια των προσφορών EON TV και Cosmote TV:

Η προσφορά της EON TV θα ΛΗΞΕΙ στις 11/1/2026 οποτεδήποτε και να την έχεις ενεργοποιήσει (πραλαβαίνετε ακόμα βέβαια να πάρετε κωδικούς)😉

Η προσφορά της Cosmote TV μπορεί να ενεργοποιηθεί μέχρι την 1 Ιανουαρίου (λήψη κωδικού μέχρι τότε) Cosmote TV - ΜΕΧΡΙ Πότε -ΛΙΝΚ και ισχύει για 1 μήνα. Σημαντική διαφορά με την ΕΟΝ😉

Τέλος η Vodafone TV μπορεί να ενεργοποιηθεί έως 9/1/2026 και να ισχύει για 1 μήνα μετά !

Ίσως καλό να ήταν να μην τα ενεργοποιήσετε όλα μαζί και δεν προλαβαίνετε μετά να τα τεστάρετε😁

Άρα ΕΟΝ TV + Cosmote TV τώρα και Vodafone TV στις 9/1/2026. Μάλιστα νομίζω τον κωδικό Cosmote TV παίρνετε τώρα και έχετε περιθώριο να τον αξιοποιήσετε μετά....κάντε τα κουμάντα σας δηλαδή😁

Edited by ath156

My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w)

Χρόνια Πολλά! Ας είναι το 2026 μια χρονιά γεμάτη χαμόγελα και όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σας

new_year_2026.jpg

On 17/12/2025 at 4:46 ΜΜ, gatos814 said:

Οτι σου εγραψα τις προαλλες...
Το μαγαζακι για το μποξακι ειναι οκ ...σου ειχα στειλει και ενα λινκ με λιγο πιο φθηνο to air mouse ... αλλα οκ και αυτο το δικο σου ειναι ακομα καλυτερο σε κριτικες...!
Τελος ... σου ειχα προτεινει αν θελεις να πας απο το μαγαζακι που διαλεξες στο Color: 4G32G V10 που εχει επισης ενα τιμιο air mouse...
Μαλιστα σου ειχα πει αν μπορεις να κανεις και καποιον αλλο λογαριασμο να τα παρεις ακομα πιο φθηνα!
Αντε και οταν τα παρεις αυτα που διαλεξες και σου ερθουν περιμενουμε εντυπωσεις!

καλημέρα σε όλους και καλή χρονιά.

εύχομαι υγεία, ευτυχία και ηρεμία σε όλους μας και στις οικογένειές μας.

επιτέλους έφτασε η παραγγελία και μπορώ να πω ότι μέχρι στιγμής έχω πολύ καλές εντυπώσεις τόσο από το tox3 όσο και το airmouse.

θα ήθελα τώρα τα φώτα σας αναφορικά με το στήσιμο. χρειάζεται να το πειράξω (πχ slimbox όπως είχα κάνει στο παλιό); ξεκίνησα να εγκαθιστώ προγράμματα και πέρασα ήδη το kodi και 1-2 ακόμα.

για το disney+ και στο παλιό είχα θέμα και θυμάμαι μου είχε δώσει κάποιος να το κατεβάσω από άλλο playstore (θα μου ήταν μεγάλη διευκόλυνση αν μπορεί κάποιος πάλι να μου πει τον τρόπο εγκατάστασης)

μου έκανε εντύπωση ότι δεν μπορώ να εγκαταστήσω το stremio. έχει κανείς κάποια ιδέα;

ευχαριστώ πολύ και ελπίζω να μην σας κούρασα πρωτοχρονιάτικα.

On 1/1/2026 at 12:33 ΜΜ, sakdim said:

επιτέλους έφτασε η παραγγελία και μπορώ να πω ότι μέχρι στιγμής έχω πολύ καλές εντυπώσεις τόσο από το tox3 όσο και το airmouse.

θα ήθελα τώρα τα φώτα σας αναφορικά με το στήσιμο. χρειάζεται να το πειράξω (πχ slimbox όπως είχα κάνει στο παλιό); ξεκίνησα να εγκαθιστώ προγράμματα και πέρασα ήδη το kodi και 1-2 ακόμα.

για το disney+ και στο παλιό είχα θέμα και θυμάμαι μου είχε δώσει κάποιος να το κατεβάσω από άλλο playstore (θα μου ήταν μεγάλη διευκόλυνση αν μπορεί κάποιος πάλι να μου πει τον τρόπο εγκατάστασης)

μου έκανε εντύπωση ότι δεν μπορώ να εγκαταστήσω το stremio. έχει κανείς κάποια ιδέα;

Καλημέρα Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά.

Θα έλεγα να ΜΗΝ του βάλεις καμία άλλη ρομ. Αυτή που έχει είναι μια χαρά. Μόνο δες μήπως έχει κάποιο update (δες στις πληροφορίες ποια έκδοση έχεις - βάλε screenshot εάν θέλεις).

Υπάρχει και module για ATV εάν θέλεις...προσωπικά το άφησα σε AOSP.

Το stremio το ψάχνεις στο Playstore? Μάλλον προσωρινά "εξαφανίσθηκε" από εκεί ενώ υπάρχει στο Apple store !! Εγκατέστησέ το από άλλο store (π.χ. Apkpure, Aptoide, Apkmirror κλπ).

Υποθέτω ενεργοποίησες την θερμοκρασία στην μικρή οθόνη και απενεργοποίησες το σπαστικό μπλε λεντ μπροστά !

Edited by ath156

2 ώρες πριν, ath156 said:

Καλημέρα Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά.

Θα έλεγα να ΜΗΝ του βάλεις καμία άλλη ρομ. Αυτή που έχει είναι μια χαρά. Μόνο δες μήπως έχει κάποιο update (δες στις πληροφορίες ποια έκδοση έχεις - βάλε screenshot εάν θέλεις).

Υπάρχει και module για ATV εάν θέλεις...προσωπικά το άφησα σε AOSP.

Το stremio το ψάχνεις στο Playstore? Μάλλον προσωρινά "εξαφανίσθηκε" από εκεί ενώ υπάρχει στο Apple store !! Εγκατέστησέ το από άλλο store (π.χ. Apkpure, Aptoide, Apkmirror κλπ).

Υποθέτω ενεργοποίησες την θερμοκρασία στην μικρή οθόνη και απενεργοποίησες το σπαστικό μπλε λεντ μπροστά !

1713251434830.jpg

ευχαριστώ για την απάντησή σου. θα δω για το update.

χρειάζεται να βάλω τη θερμοκρασία; δεν είδα ότι απενεργοποιείται το led. όντως είναι σπαστικό.

για το disney+ υπάρχει κάποια λύση;

τα άλλα store μπορώ να τα έχω εγκατεστημένα στο box όπως το google ή πρέπει να εγκαθιστώ τα apk μέσω usb;

7 ώρες πριν, sakdim said:

Με γεια σου και καλες τηλεθεασεις...
Τελικα ποιο air mouse πηρες ;
Παμε τωρα στα βασικα...
Το λογισμικο της εταιριας TrustOnX (TOX) βασιζεται πανω απο 95% στο λογισμικο της Ugoos (ισως και λιγο παραπανω) ... δηλαδη της εταιριας με το καλυτερο λογισμικο στον κοσμο σε αυτα τα κουτακια!
Σε αυτο το λογισμικο βασιζονται και ολα τα custom λογισμικα που κυκλοφορουνε οποτε οπως καταλαβενεις εισαι οκ !
Αν θελεις μπορεις φυσικα να βαλεις και Slimbox αλλα το μονο που ισως κερδισεις ... εκτος τις ''χαριτωμενειες'' του Ρωσου ειναι μια μικρη γρηγοραδα απο το καθαρισμα που κανει ο Slimhouse ... αλλα απο την αλλη στα περισσοτερα λογισμικα που βγαζει η συμβατοτητα τους ειναι παντα με βαση των εφαρμογων που παιζουν στην Ρωσια !
Καλο ειναι επισης για εφαρμογες οπως το Stremio ακομα και το Kodi να τις κατεβαζουμε απο το μαμα σαιτ που παντα εχει τις πιο φρεσκιες!
Αλλιως απο ενα απο τα εναλακτικα ''μαγαζακια'' που κυκλοφορουν!
Καλο ειναι να εγκαταστησεις ενα απο αυτα γιατι αρκετες απο τις εφαρμογες τους για κατεβασμα  ειναι σε μορφη που συνηθως θελει και την εφαρμογη τους για να εγκατασταθει!
Π.χ....

Disney+1

Disney+2

Και οι 2 ειναι η ιδια απο αλλο μαγαζακι...

Καλυτερα κατεβασε την εφαρμογη για Android tv (320dpi) που ειναι λιγο καλυτερη σε συμβατοτητες και βλεπεις ...!

Edited by gatos814

49 minutes ago, gatos814 said:

Με γεια σου και καλες τηλεθεασεις...
Τελικα ποιο air mouse πηρες ;
Παμε τωρα στα βασικα...
Το λογισμικο της εταιριας TrustOnX (TOX) βασιζεται πανω απο 95% στο λογισμικο της Ugoos (ισως και λιγο παραπανω) ... δηλαδη της εταιριας με το καλυτερο λογισμικο στον κοσμο σε αυτα τα κουτακια!
Σε αυτο το λογισμικο βασιζονται και ολα τα custom λογισμικα που κυκλοφορουνε οποτε οπως καταλαβενεις εισαι οκ !
Αν θελεις μπορεις φυσικα να βαλεις και Slimbox αλλα το μονο που ισως κερδισεις ... εκτος τις ''χαριτωμενειες'' του Ρωσου ειναι μια μικρη γρηγοραδα απο το καθαρισμα που κανει ο Slimhouse ... αλλα απο την αλλη στα περισσοτερα λογισμικα που βγαζει η συμβατοτητα τους ειναι παντα με βαση των εφαρμογων που παιζουν στην Ρωσια !
Καλο ειναι επισης για εφαρμογες οπως το Stremio ακομα και το Kodi να τις κατεβαζουμε απο το μαμα σαιτ που παντα εχει τις πιο φρεσκιες!
Αλλιως απο ενα απο τα εναλακτικα ''μαγαζακια'' που κυκλοφορουν!
Καλο ειναι να εγκαταστησεις ενα απο αυτα γιατι αρκετες απο τις εφαρμογες τους για κατεβασμα  ειναι σε μορφη που συνηθως θελει και την εφαρμογη τους για να εγκατασταθει!
Π.χ....

Disney+1

Disney+2

Και οι 2 ειναι η ιδια απο αλλο μαγαζακι...

Καλυτερα κατεβασε την εφαρμογη για Android tv (320dpi) που ειναι λιγο καλυτερη σε συμβατοτητες και βλεπεις ...!

καλησπέρα.

πήρα το g30 τελικά και είναι μια χαρά. ευχαριστώ για την πρόταση

για τα βασικά όπως λες και εσύ:

- kodi από google store και είμαι εντάξει.

- stremio από apkpure γιατί το google store  έβγαζε ασύμβατη τη συσκευή

- το disney+ με δυσκολεύει πάντα. είτε από aurora store είτε από apkpure, ενώ κατεβαίνει δεν έχω την πλήρη οθόνη στο πλευρικό μενού. ίσως παίζει ρόλο ότι έχω σχετικά παλιά τηλεόραση. έριξα την ανάλυση του tox στα 720p 50HZ αλλά και πάλι η πλευρική μπάρα δεν φαίνεται. θα δοκιμάσω αυτή που λες μήπως και διορθωθεί κάτι.

ευχαριστώ.

υ.γ. το disney+ δεν φτιάχνει με τίποτα. η πλευρική μπάρα με το μενού δεν εμφανίζεται παρά μόνο αν ξετικάρω στις ρυθμίσεις του tox για την ανάλυση αυτό που λέει lock UI size. μετά όμως χαλάει όλη η ανάλυση στο μενου. δεν πειράζει, μένω έτσι μέχρι να πάρω νέα τηλεόραση!!! ευχαριστώ και πάλι για τη βοήθεια

Edited by sakdim

14 ώρες πριν, sakdim said:

καλησπέρα.

πήρα το g30 τελικά και είναι μια χαρά. ευχαριστώ για την πρόταση

για τα βασικά όπως λες και εσύ:

- kodi από google store και είμαι εντάξει.

- stremio από apkpure γιατί το google store  έβγαζε ασύμβατη τη συσκευή

- το disney+ με δυσκολεύει πάντα. είτε από aurora store είτε από apkpure, ενώ κατεβαίνει δεν έχω την πλήρη οθόνη στο πλευρικό μενού. ίσως παίζει ρόλο ότι έχω σχετικά παλιά τηλεόραση. έριξα την ανάλυση του tox στα 720p 50HZ αλλά και πάλι η πλευρική μπάρα δεν φαίνεται. θα δοκιμάσω αυτή που λες μήπως και διορθωθεί κάτι.

ευχαριστώ.

υ.γ. το disney+ δεν φτιάχνει με τίποτα. η πλευρική μπάρα με το μενού δεν εμφανίζεται παρά μόνο αν ξετικάρω στις ρυθμίσεις του tox για την ανάλυση αυτό που λέει lock UI size. μετά όμως χαλάει όλη η ανάλυση στο μενου. δεν πειράζει, μένω έτσι μέχρι να πάρω νέα τηλεόραση!!! ευχαριστώ και πάλι για τη βοήθεια

Εγκατεστησε αυτην την εφαρμογη  DPI Changer  και σε ρουταρισμενο λογισμικο βαλε το dpi σε 290-320 και δοκιμασε την εφαρμογη (disney+) !

Edited by gatos814

On 1/1/2026 at 10:18 ΜΜ, gatos814 said:

Εγκατεστησε αυτην την εφαρμογη  DPI Changer  και σε ρουταρισμενο λογισμικο βαλε το dpi σε 290-320 και δοκιμασε την εφαρμογη (disney+) !

Καλημέρα.

λέγοντας ρουταρισμένο λογισμικό εννοείς ότι πρέπει να έχω κάνει κάποια ρύθμιση στα settings; τύπου enable superuser ή κάτι αντίστοιχο;

ευχαριστώ.

9 ώρες πριν, sakdim said:

Καλημέρα.

λέγοντας ρουταρισμένο λογισμικό εννοείς ότι πρέπει να έχω κάνει κάποια ρύθμιση στα settings; τύπου enable superuser ή κάτι αντίστοιχο;

ευχαριστώ.

Ακριβως!

Το root που εχει ειναι το magisk...που ειναι ακομα καλυτερο!

2 ώρες πριν, Giannis844 said:

Καλη χρονια παιδια! Τι λετε αυτο ειναι γνησιο Ugoos Tox3;

https://www.alibaba.com/x/1lABLgF?ck=pdp

Καλη χρονια ...
Σκεφτεσαι να αγορασεις ... χονδρικης πολλα τετοια μποξακια ;
Παντως εχουμε πει οτι δεν υπαρχει ''γνησιο'' στην Κινα ετσι οπως το σκεφτεσαι ...
Το ονομα απλα υπαρχει ... για να υπαρχει ... !
Δεν υπαρχει αποκλειστικο εργοστασιο που φτιαχνει τα μποξακια καθε μιας εταιριας...
Και παρεμπιπτοντως η εταιρια ειναι ενα rebrand της Ugoos ... και λεγεται TrustOnX ...
Οποτε για να απαντησω και στην ερωτηση σου ... με ολες τις πιο πανω προυποθεσεις ... ναι ειναι γνησιο αυτο  το μποξακι!

2 ώρες πριν, gatos814 said:

Καλη χρονια ...
Σκεφτεσαι να αγορασεις ... χονδρικης πολλα τετοια μποξακια ;
Παντως εχουμε πει οτι δεν υπαρχει ''γνησιο'' στην Κινα ετσι οπως το σκεφτεσαι ...
Το ονομα απλα υπαρχει ... για να υπαρχει ... !
Δεν υπαρχει αποκλειστικο εργοστασιο που φτιαχνει τα μποξακια καθε μιας εταιριας...
Και παρεμπιπτοντως η εταιρια ειναι ενα rebrand της Ugoos ... και λεγεται TrustOnX ...
Οποτε για να απαντησω και στην ερωτηση σου ... με ολες τις πιο πανω προυποθεσεις ... ναι ειναι γνησιο αυτο  το μποξακι!

Το ρωταω γιατι ειχε και αλλα ιδια απλα με αλλη μαρκα και αυτο ελεγε ugoos.Μολις μου ειπαν οτι γινεται 1 μονο και παει στα 57€.

14 minutes ago, Giannis844 said:

Το ρωταω γιατι ειχε και αλλα ιδια απλα με αλλη μαρκα και αυτο ελεγε ugoos.Μολις μου ειπαν οτι γινεται 1 μονο και παει στα 57€.

Το σαιτ εδω ειναι χοντρικης...
Το ζητουμενο νομιζω εδω ειναι οχι αν στελνει 1 κομματι αλλα τι ακριβως γινεται με το κωδικο IOSS ... δηλαδη αν θα περασει τελωνειο ''αναιμακτα'' η οχι !

Και φυσικα τι κοστος μεταφορικων θελει...
Αν μπορεις να το διευκρινησεις αυτο και εισαι σιγουρος ... χτυπα το!

Edited by gatos814

Έχοντας λίγο χρόνο έκανα ένα μικρό Android app που δείχνει την public IP σου καθώς και από ποια χώρα είναι (με κόκκινο για ελληνική IP και με πράσινο από "ξένη"). Το έκανα να ξεκινάει αυτόματα με το boot, να μένει συνεχώς ενεργό (δηλαδή να μην το απενεργοποιεί το σύστημα), να είναι "επάνω" από ότι βλέπουμε και επίσης να μπορείς να το σύρεις όπου θέλεις (για να μην ενοχλεί). Το δοκίμασα στο ΤΟΧ3 και θα το τεστάρω και στην Android TV μου (TCL 65C805 που πλέον πήρε και Android 14😎).

ip1.jpg

ip2.jpg

Edited by ath156

On 6/1/2026 at 9:18 ΜΜ, gatos814 said:

Ακριβως!

Το root που εχει ειναι το magisk...που ειναι ακομα καλυτερο!

Καλημέρα.

έκανα root και κατέβασα την εφαρμογή. εγκατέστησα και άλλαξα τα dpi σε 290.

το disney είναι μια χαρά, αλλά έχει χαλάσει όλο το αρχικό μενού καθώς έχει μεγαλώσει και τα εικονίδια των εφαρμογών κάτω δεν φαίνονται.

στις ρυθμίσεις του tox πρέπει να έχω το τσεκαρισμένο το best mode για την ανάλυση;

μπορώ να δώσω μόνο στην εφαρμογή της disney+ να λειτουργεί στα 290 dpi;

Ευχαριστώ.

Υ.γ. πρέπει να κάνω update του magisk; έχει ήδη v.27.0 και μου βγάζει διαθέσιμη την 30.6 

edit: γύρισα την επιλογή της homescreen στο quickstep (που μοιάζει σαν κινητό) και είναι εντάξει. με το tox launcher είχε πρόβλημα στα εικονίδια.

παρόλα αυτά άφησα σαν ανάλυση τα 720π 60Hz γιατί με το best mode χαλάνε πάλι τα εικονίδια.

Edited by sakdim

1 ώρα πριν, sakdim said:

Καλημέρα.

έκανα root και κατέβασα την εφαρμογή. εγκατέστησα και άλλαξα τα dpi σε 290.

το disney είναι μια χαρά, αλλά έχει χαλάσει όλο το αρχικό μενού καθώς έχει μεγαλώσει και τα εικονίδια των εφαρμογών κάτω δεν φαίνονται.

στις ρυθμίσεις του tox πρέπει να έχω το τσεκαρισμένο το best mode για την ανάλυση;

μπορώ να δώσω μόνο στην εφαρμογή της disney+ να λειτουργεί στα 290 dpi;

Ευχαριστώ.

Υ.γ. πρέπει να κάνω update του magisk; έχει ήδη v.27.0 και μου βγάζει διαθέσιμη την 30.6 

edit: γύρισα την επιλογή της homescreen στο quickstep (που μοιάζει σαν κινητό) και είναι εντάξει. με το tox launcher είχε πρόβλημα στα εικονίδια.

παρόλα αυτά άφησα σαν ανάλυση τα 720π 60Hz γιατί με το best mode χαλάνε πάλι τα εικονίδια.

Καταρχας για το magisk...
Αν δεν το χρειαζεσαι για κατι αλλο μην το πειραζεις ... αστο ετσι !
Για το dpi τωρα...
Μπορεις αν θελεις να κανεις το σεταρισμα που θελεις με τον launcher που θελεις και απλα να βαλεις σε συντομευση καπου μπροστα το app για το dpi και να το αλλαζεις καθε φορα που θελεις να δεις disney+ !
Επισης αν θελεις να το πας ακομα πιο κατω ... κατεβασε αυτον τον launcher  ο οποιος παιζει μια χαρα και στα 290 dpi !
Η αληθεια ειναι οτι θελει λιγο παιδεμα στο σεταρισμα του μιας και ειναι σουπερ παραμετροποιησιμος αλλα θα σου λυσει ολα σου τα προβληματα που ανεφερες στην θεαση !

51 minutes ago, gatos814 said:

Καταρχας για το magisk...
Αν δεν το χρειαζεσαι για κατι αλλο μην το πειραζεις ... αστο ετσι !
Για το dpi τωρα...
Μπορεις αν θελεις να κανεις το σεταρισμα που θελεις με τον launcher που θελεις και απλα να βαλεις σε συντομευση καπου μπροστα το app για το dpi και να το αλλαζεις καθε φορα που θελεις να δεις disney+ !
Επισης αν θελεις να το πας ακομα πιο κατω ... κατεβασε αυτον τον launcher  ο οποιος παιζει μια χαρα και στα 290 dpi !
Η αληθεια ειναι οτι θελει λιγο παιδεμα στο σεταρισμα του μιας και ειναι σουπερ παραμετροποιησιμος αλλα θα σου λυσει ολα σου τα προβληματα που ανεφερες στην θεαση !

οκ θα το δοκιμάσω. ευχαριστώ

Δυο μερες πριν τελειωσει η προσφορα της ΕΟΝ και για οσους θελουν να πειραματιστουν με τον τροπο που μπορουν να εχουν την ΕΟΝ mobile εφαρμογη σε AOSP μποξακια τυπου ''ugoos'' ακομα και συγχρονως με την smart εφαρμογη ας μου στειλουν ενα π.μ. να τους δειξω τον τροπο...
Το αποτελεσμα εξαρταται απο την βερσιον Android και απο το γενικο hardware του κουτιου που εχει ο καθενας...
Σε Amlogic Android 14 δεν το καταφερα να εχει εικονα και ειχε μονο ηχο...
Ισως με καποια αλλα σεταρισματα να ημουν πιο τυχερος...
Σε Amlogic Android 11 δεν το δοκιμασα μιας και δεν εχω καποιο προχειρο αυτην την στιγμη...
Σε Amlogic Android 9 ομως παιζει σχετικα καλα ...
Και φυσικα καλυτερα στον S922 απο τον S905X3 !
Σιγουρα η λυση της smart εφαρμογης θα εχει καλυτερη εικονα αλλα ειναι ... μονο για μια συσκευη !
Ετσι τουλαχιστον οι συσκευες γινονται +3 mobile !
Οσοι λοιπον εχουν ''συσκευες'' ΕΟΝ για ''καψιμο'' ... δεν εχουν πολλα τηλεφωνα στην οικογενεια για ... ξανα και ξανα ... και λιγο χρονο να ασχοληθουν μπορουν να το δοκιμασουν  !

Όπως έχουμε πει αύριο τελειώνει η δωρεάν ΕΟΝ   Αρχικό ποστ για EON TV

Εκτός όμως από τον τρόπο που μπορείτε να την ενεργοποιήσετε με app ως "TV"   EON TV to AOSP Android TVbox

υπάρχει και ο παλιός τρόπος (από το 2023 Τιπ Νο3 από το 2023 ) για να την έχετε και ως "φορητή" συσκευή (επιπλέον της "TV" app)😉....δηλαδή μέσω Browser !......βέβαια ο χειρισμός εκεί είναι σίγουρα πιο δύσκολος και σχεδόν σίγουρα θα χρειασθείτε ποντίκι ή airmouse κλπ.

Όμως έτσι είναι πολύ πιθανό να δουλεύει και σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ Android TVbox με  AOSP rom, δηλαδή ΧΩΡΙΣ rom Ugoos ή τύπου Ugoos...όποιος έχει τέτοιο κουτί το δοκιμάζει και λέει...Οι συμβατοί Browsers είναι:

Edge, Firefox, Chrome, Opera (screenshot deleted)

Edited by ath156