taliban Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 σε 11 ημέρες παρέλαβα ( σήμερα ) το https://www.banggood.com/Mecool-M8S-PRO-Amlogic-S912-3GB-DDR4-RAM-32GB-ROM-5_0G-WIFI-TV-Box-p-1158353.html?rmmds=myorder . Πρώτες εντυπώσεις.....εξαιρετικά μικρό, πλαστικό, πολύ γρήγορο μηχάνημα και αρκετά ακριβές το κοντρόλ του. Περισσότερα τις επόμενες ημέρες :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 σε 11 ημέρες παρέλαβα ( σήμερα ) το https://www.banggood.com/Mecool-M8S-PRO-Amlogic-S912-3GB-DDR4-RAM-32GB-ROM-5_0G-WIFI-TV-Box-p-1158353.html?rmmds=myorder . Πρώτες εντυπώσεις.....εξαιρετικά μικρό, πλαστικό, πολύ γρήγορο μηχάνημα και αρκετά ακριβές το κοντρόλ του. Περισσότερα τις επόμενες ημέρες :)Μαλλον κι εγω αυτο θα τσιμπησω.Νομιζω το προτιμω απο το Η96. Μπορεις να δοκιμασεις να συνδεσεις εξωτερικο σκληρο δισκο χωρις τροφοδοσια (2.5αρι) αν εχεις,να δεις αν τον βλεπει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Μαλλον κι εγω αυτο θα τσιμπησω.Νομιζω το προτιμω απο το Η96. Μπορεις να δοκιμασεις να συνδεσεις εξωτερικο σκληρο δισκο χωρις τροφοδοσια (2.5αρι) αν εχεις,να δεις αν τον βλεπει; ναι θα το κάνω , αλλά σήμερα δεν βλέπω να προλαβαίνω να ασχοληθώ γενικά, από αύριο το απόγευμα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 (edited) σε 11 ημέρες παρέλαβα ( σήμερα ) το https://www.banggood.com/Mecool-M8S-PRO-Amlogic-S912-3GB-DDR4-RAM-32GB-ROM-5_0G-WIFI-TV-Box-p-1158353.html?rmmds=myorder . Πρώτες εντυπώσεις.....εξαιρετικά μικρό, πλαστικό, πολύ γρήγορο μηχάνημα και αρκετά ακριβές το κοντρόλ του. Περισσότερα τις επόμενες ημέρες :) Kαι εγω το εχω παραγγειλει και απο το ιδιο μαγαζι. Αντε να δουμε :). Με priority παραγγειλες. Αν ναι , πηγες εσυ ταχυδρομειο η το εφερε η acs? Επισης παραγγειλα και αυτο https://www.banggood.com/Viboton-2_4Ghz-Wireless-Mini-Air-Mouse-Keyboard-Arimouse-Remote-Control-p-1168026.html?rmmds=search Ελπιζω να ναι καλο. Δεν εχω και πολλες απαιτησεις. Edited September 21, 2017 by zenix Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axetos Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 (edited) Ευγε αντε με το καλο να μας πεις πιο αναλυτικα πως το βλεπεις το εργαλειο. ...σε 11 μερες...??? Εμενα απο της 24 Αυγουστου ακομα ερχετε...αντε να δουμε! Αυριο θα τους κανω μυνημα να δω τι θα με πουν. Edited September 21, 2017 by axetos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316&page=2103 #31535 μηνυμα , μην βγαίνουμε of topic παιδιά Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axetos Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 (edited) Σοσ τοστ... Παω απο εκει...!!! Edited September 21, 2017 by axetos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Τελικά το h97 pro plus 3/32 είναι "καλό" μηχανάκι? Εννοώ χωρίς θέματα πολλά. Ένας φίλος που παρέλαβε μου είπε ότι του κόλλησε μερικές φορές και ήθελε ρεύμα.. Του έκανε ota update αλλά πάλι τα ιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 (edited) Τελικά το h97 pro plus 3/32 είναι "καλό" μηχανάκι? Εννοώ χωρίς θέματα πολλά. Ένας φίλος που παρέλαβε μου είπε ότι του κόλλησε μερικές φορές και ήθελε ρεύμα.. Του έκανε ota update αλλά πάλι τα ιδια. κολλούσε σε ενα φιλο μου και εχει πολυ κακο wifi Edited September 22, 2017 by mples Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Τελικά το h97 pro plus 3/32 είναι "καλό" μηχανάκι? Εννοώ χωρίς θέματα πολλά. Ένας φίλος που παρέλαβε μου είπε ότι του κόλλησε μερικές φορές και ήθελε ρεύμα.. Του έκανε ota update αλλά πάλι τα ιδια. H97? Μηπως λες Η96? Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 παιδια να ρωτήσω κατι σύνδεσα πρωτη φορα στο GT1 bluetooth ποντικη και δεν δουλευει σωστα υπαρχει καμια ρύθμιση ? το απλο ασύρματο δουλεύει μια χαρα το bluetooth οχι κολλαει και δειχνει με καθυστέρηση την κινηση του δεικτη το ποντικη ειναι αυτο https://www.aliexpress.com/item/4Color-Slim-Bluetooth-3-0-Wireless-Mouse-for-Windows-PC-Laptop-Android-3-1-Tablet-New/32571712173.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.tDylPw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Το ότι κολλάει ένα μηχανάκι, δεν είναι κανόνας για όλα της ίδιας μάρκας.πολλά παίζουν ρόλο και σίγουρα δεν δίνεται λύση από το ίντερνετ.Ούτε μπορείς να γνωρίζει ς τι τσιπ φοράει για το Wi-Fi εκ των προτέρων.ξεκινάς με ένα wipe cache μέσω recovery πως έχει αναφερθεί 764 φορές και μετά να προσέχει τι εφαρμογές εγκαθιστά Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 (edited) H97? Μηπως λες Η96? Ναι. γενικότερα ότι μηχανάκι και να έχω πάρει κολλάει.. Δεν έχω πάρει κάτι που να.μην τρελαίνεται.. Δε με ενδιαφέρει το wifi γιατί εγω ποτέ δεν ειχα ιδιαίτερα προβλήματα.. εκτός απο κάτι χαμηλες ταχύτητες που δεν με επηρέαζαν. (κλείστε και το bluetooth πολλές φορές αυτό φταίει.. εξακριβωμένο) Να το παρω για δικό μου μιας και δεν παιζει κατι με κουπόνι αλλα και tuner τωρα ? Το έχω κρατήσει" στην τιμή προσφοράς που έπαιξε.. Edited September 22, 2017 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Το ότι κολλάει ένα μηχανάκι, δεν είναι κανόνας για όλα της ίδιας μάρκας.πολλά παίζουν ρόλο και σίγουρα δεν δίνεται λύση από το ίντερνετ.Ούτε μπορείς να γνωρίζει ς τι τσιπ φοράει για το Wi-Fi εκ των προτέρων.ξεκινάς με ένα wipe cache μέσω recovery πως έχει αναφερθεί 764 φορές και μετά να προσέχει τι εφαρμογές εγκαθιστά Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φίλε μπορεί να εχεις δίκιο εγώ παντος δύο που έχω πιάσει στα χέρια μου ένα δικό μου και ένα ενός φίλου το δικό μου είχε πολύ κακό WiFi και του φίλου μου κόλλαγε συνέχεια και ειχε και αυτό wifi για τα πανηγύρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Φίλε μπορεί να εχεις δίκιο εγώ παντος δύο που έχω πιάσει στα χέρια μου ένα δικό μου και ένα ενός φίλου το δικό μου είχε πολύ κακό WiFi και του φίλου μου κόλλαγε συνέχεια και ειχε και αυτό wifi για τα πανηγύρια Τις πιο πολλες φορες ειναι θεμα firmware. Aν ξερεις και φλασαρεις καποιο αλλο συνηθως αυτα τα προβληματα λυνονται. Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Παιδιά καλησπέρα.. Έχω το Amlogic s912 H96pro 3gb / 16 Ηρθε με 6αρα ρομ καθώς το έχω απο τις αρχές που κυκλοφόρησε και έχω πειράξει το build prop για να μην έχω το bug που σκοτεινιάζει η εικόνα.. Αν αναβαθμίσω χειροκίνητα στην 7, λέτε να θέλει παλι το ιδιο fix ; Το προβλημα είναι οτι με αυτό το fix ,δεν μου ανοίγει το playstore για updates και πρέπει κάθε φορά να το ξανα αλλαζω το build prop να μπαίνω playstore και παλι αλλαγη build prop και επανεκκίνηση. Παρελαβε κανείς με 7 ή έχει αναβαθμίσει να μας πει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Φίλε μπορεί να εχεις δίκιο εγώ παντος δύο που έχω πιάσει στα χέρια μου ένα δικό μου και ένα ενός φίλου το δικό μου είχε πολύ κακό WiFi και του φίλου μου κόλλαγε συνέχεια και ειχε και αυτό wifi για τα πανηγύρια Το πρόβλημα είναι μόνο το wifi? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά καλησπέρα.. Έχω το Amlogic s912 H96pro 3gb / 16 Ηρθε με 6αρα ρομ καθώς το έχω απο τις αρχές που κυκλοφόρησε και έχω πειράξει το build prop για να μην έχω το bug που σκοτεινιάζει η εικόνα.. Αν αναβαθμίσω χειροκίνητα στην 7, λέτε να θέλει παλι το ιδιο fix ; Το προβλημα είναι οτι με αυτό το fix ,δεν μου ανοίγει το playstore για updates και πρέπει κάθε φορά να το ξανα αλλαζω το build prop να μπαίνω playstore και παλι αλλαγη build prop και επανεκκίνηση. Παρελαβε κανείς με 7 ή έχει αναβαθμίσει να μας πει; Το 3/32 που παρέλαβε ο φίλος από banggood δεν ξέρω με τι ήρθε αλλά τώρα φοράει 7.1.χ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Το πρόβλημα είναι μόνο το wifi? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το 3/32 που παρέλαβε ο φίλος από banggood δεν ξέρω με τι ήρθε αλλά τώρα φοράει 7.1.χ Ειπαμε wifi και κοληματα στην εκκινηση και τα δυο την 7ρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Παιδιά καλησπέρα.. Έχω το Amlogic s912 H96pro 3gb / 16 Ηρθε με 6αρα ρομ καθώς το έχω απο τις αρχές που κυκλοφόρησε και έχω πειράξει το build prop για να μην έχω το bug που σκοτεινιάζει η εικόνα.. Αν αναβαθμίσω χειροκίνητα στην 7, λέτε να θέλει παλι το ιδιο fix ; Το προβλημα είναι οτι με αυτό το fix ,δεν μου ανοίγει το playstore για updates και πρέπει κάθε φορά να το ξανα αλλαζω το build prop να μπαίνω playstore και παλι αλλαγη build prop και επανεκκίνηση. Παρελαβε κανείς με 7 ή έχει αναβαθμίσει να μας πει; Έχω αγοράσει δύο μηχανάκια Η96pro+. Το πρώτο είχε android 6.0. Του πειράξει το build prop, αλλά δεν είχα κάποιο πρόβλημα με το playstore. Μετά από κόλλημα που έφαγε το wi-fi, του πέρασα την έκδοση 7.1 και από τότε δουλεύει χωρίς κάποιο πρόβλημα. Το δεύτερο είχε έκδοση 7.1 και δεν χρειάστηκε να πειράξω το build pro. Όπως είπαν και οι προηγούμενοι, το wi-fi του δεν είναι και πολύ καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 (edited) Συσκευή mecool m8s pro+ είναι ρουτ αλλά δεν βλέπω να έχει κάποια εφαρμογή για έλεγχο του ρουτ access των εφαρμογών. Ποιά προτείνεται για το μηχάνημα? Η SuperSU δουλεύει εντάξει? Γιατί σε μερικά Tv box διάβασα δημιούργησε προβλήματα. Επίσης μου εμφανίζει πάνω αριστερά notifications από 2 εφαρμογές, το ένα γράφει BCenter και το άλλο MgmtSupport. Γνωρίζει κάποιος τι είναι αυτά? Αν δεν είναι κάτι σημαντικό, να επιλέξω να μην εμφανίζονται αυτές οι ειδοποιήσεις. Sent from my TbooK 16 Pro(E6C1) using Tapatalk Edited September 23, 2017 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Το m8s pro plus δεν είναι root. Meizu m2 με Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 (edited) Συσκευή mecool m8s pro+ είναι ρουτ αλλά δεν βλέπω να έχει κάποια εφαρμογή για έλεγχο του ρουτ access των εφαρμογών. Ποιά προτείνεται για το μηχάνημα? Η SuperSU δουλεύει εντάξει? Γιατί σε μερικά Tv box διάβασα δημιούργησε προβλήματα. Επίσης μου εμφανίζει πάνω αριστερά notifications από 2 εφαρμογές, το ένα γράφει BCenter και το άλλο MgmtSupport. Γνωρίζει κάποιος τι είναι αυτά? Αν δεν είναι κάτι σημαντικό, να επιλέξω να μην εμφανίζονται αυτές οι ειδοποιήσεις. Sent from my TbooK 16 Pro(E6C1) using Tapatalk Ακριβώς το ίδιο με το ki pro και την 7.1.1. Σκεφτόμουν να τα κάνω freeze με το link2sd. Όσο για το root ότι και "Su" να του περασα δεν υπερισχύει του άγνωστου πατρός που έχει και δεν ζητάει δικαίωμα. Απλά το δίνει. Σε παλιότερα μηχανάκια που ήταν root με παρόμοιο τρόπο, αν έβαζα από το store κάποιο Su, υπερισχυε. Edited September 23, 2017 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 (edited) Το m8s pro plus δεν είναι root. Meizu m2 με TapatalkΈχω το μοντέλο με τον s905x και είναι μια χαρά ρουτ. Απλά δεν έχει εφαρμογή να ελέγχει το ρουτ access των εφαρμογών και όταν βάλεις κάποια εφαρμογή που χρειάζεται ρουτ παίρνει πρόσβαση ρουτ χωρίς να χρειαστεί της δώσεις access. Οπότε χρειάζεται να του περάσω οπωσδήποτε εφαρμογή να ελέγχει το access των εφαρμογών. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited September 23, 2017 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 ποια απο ολες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Ακριβώς το ίδιο με το ki pro και την 7.1.1. Σκεφτόμουν να τα κάνω freeze με το link2sd. Όσο για το root ότι και "Su" να του περασα δεν υπερισχύει του άγνωστου πατρός που έχει και δεν ζητάει δικαίωμα. Απλά το δίνει. Σε παλιότερα μηχανάκια που ήταν root με παρόμοιο τρόπο, αν έβαζα από το store κάποιο Su, υπερισχυε. Έχει και το ki αυτές τις 2 εφαρμογες? Τις έχω αποκλείσει από τα notifications, αλλά και πάλι όταν κατεβάζω την κουρτίνα είναι εκεί. Περίεργα πράγματα. ποια απο ολες? Sorry δεν κατάλαβα, Τι εννοείς λέγοντάς ποια από όλες? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts