P_papadis Δημ. February 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2017 Πήρα το nexbox a95x για χρήση ταινίες, διαβάζοντας στο ίντερνετ ότι είναι καλό και το έχω δουλέψει μόλις μία ώρα. Δεν έχω μείνει ικανοποιημένος. Είναι η έκδοση με το 1gb ram και κολλάει απίστευτα. Σέρνετε σε εκνευριστικο σημείο. Του έβαλα δύο ποντίκια (ένα ενσύρματο και ένα ασύρματο) και δεν τα βρίσκει. Όλο μου πετάει Google Play services έχουν σταματήσει, nexbox launcher έχει σταματήσει. Μαύρα χάλια δεν το περίμενα και είχα διαβάσει για καλές κριτικές στο ίντερνετ για το συγκεκριμένο μηχανάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. February 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2017 υπαρχει καλο και φθηνο boxaki που να ειναι και android και να πιανει και τα ψηφιακα τα δικα μας? http://m.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_463456.html Γράφει ότι έχει και δέκτη DVB-T2 οπότε λογικά θα πιάνει τα ψηφιακά. ----- προσθήκη μηνύματος 75 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πήρα το nexbox a95x για χρήση ταινίες, διαβάζοντας στο ίντερνετ ότι είναι καλό και το έχω δουλέψει μόλις μία ώρα. Δεν έχω μείνει ικανοποιημένος. Είναι η έκδοση με το 1gb ram και κολλάει απίστευτα. Σέρνετε σε εκνευριστικο σημείο. Του έβαλα δύο ποντίκια (ένα ενσύρματο και ένα ασύρματο) και δεν τα βρίσκει. Όλο μου πετάει Google Play services έχουν σταματήσει, nexbox launcher έχει σταματήσει. Μαύρα χάλια δεν το περίμενα και είχα διαβάσει για καλές κριτικές στο ίντερνετ για το συγκεκριμένο μηχανάκι. Μήπως παίζει καμιά αναβάθμιση που να διορθώνει τα προβλήματα; Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 Πήρα το nexbox a95x για χρήση ταινίες, διαβάζοντας στο ίντερνετ ότι είναι καλό και το έχω δουλέψει μόλις μία ώρα. Δεν έχω μείνει ικανοποιημένος. Είναι η έκδοση με το 1gb ram και κολλάει απίστευτα. Σέρνετε σε εκνευριστικο σημείο. Του έβαλα δύο ποντίκια (ένα ενσύρματο και ένα ασύρματο) και δεν τα βρίσκει. Όλο μου πετάει Google Play services έχουν σταματήσει, nexbox launcher έχει σταματήσει. Μαύρα χάλια δεν το περίμενα και είχα διαβάσει για καλές κριτικές στο ίντερνετ για το συγκεκριμένο μηχανάκι. με το 1gb ram τι περιμενες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerlon10 Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 έχω και εγώ το GT1 και έχω μόνο ένα πρόβλημα που δεν λύθηκε με το τελευταίο update. όταν το βάζω σε sleep mode και αλάξω στην τηλεόραση από το ένα hdmi στο άλλο,αυτόματα ανοίγει το tvbox ανεξάρτητα από το ποιο hdmi. στο πρώτο firmware δεν είχε αυτό το πρόβλημα, ...άλλο θέμα πάντος δεν έχω έχω κι εγώ αυτό το πρόβλημα με το mini m8s ii αλλά κατά κάποιο τρόπο το έλυσα αλλάζοντας πρώτα το input της τηλεόρασης και μετά κλείνω το box. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgetax Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 Καλημέρα παιδιά. Τελικά το θέμα που είχε το gt1και κάποια άλλα box με την φωτεινότητα λύθηκε; μπορεί να βοηθήσει κάποιος; σκέφτομαι να το πάρω αλλά κολλάω λίγο σε αυτό το θέμα που έχει. Διάβασα τις προηγούμενες σελίδες αλλά δεν βρήκα κάποια λύση( μπορεί και να μου ξέφυγε ζητώ συγνώμη) . Για το alphawise s92 καμιά γνώμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 Όχι δεν λύθηκε ούτε πρόκειται, καλή τύχη ότι επιλέξεις Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 υπαρχει καλο και φθηνο boxaki που να ειναι και android και να πιανει και τα ψηφιακα τα δικα μας? http://m.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_463456.html Γράφει ότι έχει και δέκτη DVB-T2 οπότε λογικά θα πιάνει τα ψηφιακά.; Και εδω ποιο φθηνα http://www.banggood.com/KII-PRO-Amlogic-S905-Quad-core-2GB-RAM-16GB-ROM-DVB-T2-DVB-S2-TV-Box-p-1090029.html?rmmds=search ψαξε μηπως υπαρχει και κανα κουπονι να κατεβαζει κι αλλο τη τιμη :) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 Όχι δεν λύθηκε ούτε πρόκειται, καλή τύχη ότι επιλέξεις Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φαντάζομαι ότι η απάντησή σου είναι βασικά προιόν αγανάκτησης. Συμφωνώ βέβαια μαζί σου ότι το θέμα έχει συζητηθεί τόσο διεξοδικά που κάθε περαιτέρω συζήτηση καταντάει περιττή. Όποιος θέλει ενημερώνεται στις προηγούμενες σελίδες. Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 με το 1gb ram τι περιμενες ? Να βλέπω μόνο ταινίες αλλά από ότι βλέπω ούτε αυτό μπορεί να κάνει σωστά. Τέλος πάντων με 22 ευρώ δεν πρέπει να περιμένει και κανείς πολλά από τα συγκεκριμένα μηχανάκια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 Να βλέπω μόνο ταινίες αλλά από ότι βλέπω ούτε αυτό μπορεί να κάνει σωστά. Τέλος πάντων με 22 ευρώ δεν πρέπει να περιμένει και κανείς πολλά από τα συγκεκριμένα μηχανάκια. Μπορείς να δοκιμάσεις από διάφορες σελίδες ή από κάποιες εφαρμογές επίσης.δεν είναι απαραίτητο το κοδι.μην το απαξιώνεις Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φαντάζομαι ότι η απάντησή σου είναι βασικά προιόν αγανάκτησης. Συμφωνώ βέβαια μαζί σου ότι το θέμα έχει συζητηθεί τόσο διεξοδικά που κάθε περαιτέρω συζήτηση καταντάει περιττή. Όποιος θέλει ενημερώνεται στις προηγούμενες σελίδες. Σε 4 σελίδες πίσω, φίλος αναφέρει την άποψη του για τα δύο κουτιά Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kobi Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 Πήρα το nexbox a95x για χρήση ταινίες, διαβάζοντας στο ίντερνετ ότι είναι καλό και το έχω δουλέψει μόλις μία ώρα. Δεν έχω μείνει ικανοποιημένος. Είναι η έκδοση με το 1gb ram και κολλάει απίστευτα. Σέρνετε σε εκνευριστικο σημείο. Του έβαλα δύο ποντίκια (ένα ενσύρματο και ένα ασύρματο) και δεν τα βρίσκει. Όλο μου πετάει Google Play services έχουν σταματήσει, nexbox launcher έχει σταματήσει. Μαύρα χάλια δεν το περίμενα και είχα διαβάσει για καλές κριτικές στο ίντερνετ για το συγκεκριμένο μηχανάκι. Κάνε ένα factory reset φίλε μου. Μία χαρά είναι το 1 GB αν δεν τρέχεις παιχνίδια. Και άλλο φταίει και σέρνετε. Είχα το μηχανάκι 2 μήνες και ήταν άψογο. Του είχα βάλει και libreelec σε μία sd και τότε πραγματικά πέταγε! Τώρα το έχει μία φίλη μου και είναι πολύ ευχαριστημένη! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 Μπορείς να δοκιμάσεις από διάφορες σελίδες ή από κάποιες εφαρμογές επίσης.δεν είναι απαραίτητο το κοδι.μην το απαξιώνεις Τελικά διέγραψα το περισσότερο bloatware εφαρμογές που του είχαν βάλει και έστρωσε κάπως. Για της ταινίες χρησιμοποιώ το mx player με ενσωματωμένο το ac3 Code για να παίζει όλες τις ταινίες. Παρατηρώ ότι η ραμ γεμίζει ασυνήθιστα γρήγορα ακόμα και αν δεν κάνω κάποια λειτουργία. Μέσα από τις επιλογές για προγραμματιστες έχω κόψει την διατήρηση εφαρμογων μετά την έξοδο και έχω βάλει ανώτερες διεργασίες 4 στο παρασκήνιο για καλύτερη ραμ. Η εφαρμογή youtube που είχε μέσα μετά την έξοδο από προβολή βίντεο κολλάει και δεν επαναφέρετε αν δεν την κλείσω τελείως. Κατέβασα την κλασική από το Google Play η οποία κολλάει ακόμα χειρότερα. Στο browsing δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα με τον stock Browser. ----- προσθήκη μηνύματος 118 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κάνε ένα factory reset φίλε μου. Μία χαρά είναι το 1 GB αν δεν τρέχεις παιχνίδια. Και άλλο φταίει και σέρνετε. Είχα το μηχανάκι 2 μήνες και ήταν άψογο. Του είχα βάλει και libreelec σε μία sd και τότε πραγματικά πέταγε! Τώρα το έχει μία φίλη μου και είναι πολύ ευχαριστημένη! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Του έχω κάνει factory reset μετά από τόσο lag που παρατήρησα. Μετά από αυτό τα πράγματα ήταν λίγο καλύτερα αλλά όχι τίποτα τρελή διαφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kobi Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 Τελικά διέγραψα το περισσότερο bloatware εφαρμογές που του είχαν βάλει και έστρωσε κάπως. Για της ταινίες χρησιμοποιώ το mx player με ενσωματωμένο το ac3 Code για να παίζει όλες τις ταινίες. Παρατηρώ ότι η ραμ γεμίζει ασυνήθιστα γρήγορα ακόμα και αν δεν κάνω κάποια λειτουργία. Μέσα από τις επιλογές για προγραμματιστες έχω κόψει την διατήρηση εφαρμογων μετά την έξοδο και έχω βάλει ανώτερες διεργασίες 4 στο παρασκήνιο για καλύτερη ραμ. Η εφαρμογή youtube που είχε μέσα μετά την έξοδο από προβολή βίντεο κολλάει και δεν επαναφέρετε αν δεν την κλείσω τελείως. Κατέβασα την κλασική από το Google Play η οποία κολλάει ακόμα χειρότερα. Στο browsing δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα με τον stock Browser. ----- προσθήκη μηνύματος 118 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Του έχω κάνει factory reset μετά από τόσο lag που παρατήρησα. Μετά από αυτό τα πράγματα ήταν λίγο καλύτερα αλλά όχι τίποτα τρελή διαφορά Έχεις το τελευταίο firmware? Μου προκαλεί μεγάλη εντύπωση αυτό που λες. Μήπως το έχεις γεμίσει εφαρμογές τύπου Facebook κτλ? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 [/color]Να βλέπω μόνο ταινίες αλλά από ότι βλέπω ούτε αυτό μπορεί να κάνει σωστά. Τέλος πάντων με 22 ευρώ δεν πρέπει να περιμένει και κανείς πολλά από τα συγκεκριμένα μηχανάκια. Επειδη πηρα προσφατα ενα scishion v88, που για πολλους που εχουν πειρα, θεωρειται ενα απο τα χειροτερα κουτια, σου λεω οτι με 1/8gb, κανει την δουλεια του αψογα. Δεν εχω 4κ tv, αλλα τις fhd ταινιες τις στριμαρει για πλακα. Στην θεση σου θα εκανα επαναφορα ρυθμισεων η , καλυτερα, θα αλλαζα ρομ. Για δες εδω: http://freaktab.com/forum/tv-player-support/amlogic-based-tv-players/s905x/others-aml-s905x/firmware-roms-tools-bx/602443-new-stock-firmware-nexbox-a95x-s905x-24-09-2016-2-16 Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 Λοιπόν έβαλα μέσα από τις επιλογές για προγραμματιστες να μην υπάρχει καμία διεργασία στο παρασκήνιο και πλέον έχω 40% της μνήμης ελεύθερο και πλέον δεν κολλάει. Το πρόβλημα τελικά ήταν το bloatware που του είχαν βάλει μέσα. Εφαρμογές Facebook Skype κτλ έχουν φύγει μετά το factory reset που του έκανα. Τώρα σε οτα του βάζω να ψάξει για καινούργια έκδοση και μου λέει ότι είναι η τελευταία διαθέσιμη. Μέσα στις πληροφορίες διαβάζω έκδοση λογισμικού 25-11-2016 και στο ίντερνετ δεν βρίσκω κάποια νεότερη οπότε λογικά φοράει την τελευταία διαθέσιμη. Ευτυχώς έστρωσε λίγο γιατί δεν παλευόταν καθόλου όταν το πρώτο άνοιξα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyrgoslyvios Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 http://m.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_463456.html Γράφει ότι έχει και δέκτη DVB-T2 οπότε λογικά θα πιάνει τα ψηφιακά. ----- προσθήκη μηνύματος 75 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μήπως παίζει καμιά αναβάθμιση που να διορθώνει τα προβλήματα; Αυτό ακριβώς ψάχνω και εγώ εδώ είναι καλύτεραhttp://www.banggood.com/KII-PRO-Amlogic-S905-Quad-core-2GB-RAM-16GB-ROM-DVB-T2-DVB-S2-TV-Box-p-1090029.html?rmmds=mywishlist Παράθεση X820 6/64 Indian από bangood!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 Νέα pure nexus rom για το GT1, κρίμα σε εμάς που έχουμε Α912 όμως Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 Κάνε ένα factory reset φίλε μου. Μία χαρά είναι το 1 GB αν δεν τρέχεις παιχνίδια. Και άλλο φταίει και σέρνετε. Είχα το μηχανάκι 2 μήνες και ήταν άψογο. Του είχα βάλει και libreelec σε μία sd και τότε πραγματικά πέταγε! Πως μπαινει libreelec σε sd? Μπαινει σε ολα τα μποξακια? Εχω ενα beelink mini mxiii. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 Νέα pure nexus rom για το GT1, κρίμα σε εμάς που έχουμε Α912 όμως Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για ποια ρομ λες? Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 (edited) Για ποια ρομ λες? Και εμένα με ενδιαφέρει. Θα τσεκάρω και στο freaktab Edit: μόλις τη βρήκα http://freaktab.com/forum/tv-player-support/amlogic-based-tv-players/s912/others-aml-s912/firmware-roms-tools-by/626987-rom-beelink-gt1-stock-nexus-rom-v1 Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited February 5, 2017 by zaf_4 Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 Και εμένα με ενδιαφέρει. Θα τσεκάρω και στο freaktab Edit: μόλις τη βρήκα http://freaktab.com/forum/tv-player-support/amlogic-based-tv-players/s912/others-aml-s912/firmware-roms-tools-by/626987-rom-beelink-gt1-stock-nexus-rom-v1 Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σ ευχαριστω. Εγω παντως με αυτη την v2 http://freaktab.com/forum/tv-player-support/amlogic-based-tv-players/s912/others-aml-s912/firmware-roms-tools-by/611261-rom-beelink-gt1-alfawise-s92-superceleron-v7-rom ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 Είναι στοκ android αυτή που αναφέρω Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kobi Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 Πως μπαινει libreelec σε sd? Μπαινει σε ολα τα μποξακια? Εχω ενα beelink mini mxiii. Εδώ θα βρεις ότι θες φίλε μου: https://forum.libreelec.tv/forum-38.html Το έχω βάλει σε mk808b με s805, σε nexbox με s905 και σε m8sii mini με s905x. Έχω το libreelec σε SD και όποτε θέλω μπορώ να μπω σε Android, αν και πλέον δεν ασχολούμαι μία και στο libreelec παίζουν όλα άψογα! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 οποτε σε m8sii μπορω και εγω?δεν το γνωριζα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim_33 Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 (edited) Οποιος γνωριζει κατι ας βοηθησει Πηρα το H96 pro+ ( 3GB ram 32Gb Rom ) Δεν παιζει τα βιντεο απο το youtube ! Εβαλα διαφορες εκδοσεις του youtube, φορτωνει κανονικα τα βιντεο, ΑΛΛΑ δεν τα παιζει ! Edited February 5, 2017 by Dim_33 Παράθεση Δεν επιτρέπονται youtube links στην υπογραφή - OUKITEL K6000 pro --- Xiaomi Redmi Note 4x --- Xiaomi Redmi Note 8 pro ...Edit by Dim_33.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts