Jump to content

Android TV Box


spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

6 ώρες πριν, Dim_33 said:

KM2 Plus.... Ηρθε σημερα.  Απαγοητευση....

       Δεν εργαζεσται σωστα με το mouse...  δεν παει "πισω"  σε μερικες επιλογες εργαζεται.

  APK εφαρμογες ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΩΝΤΑΙ ΣΩΣΤΑ.... Youube..mod,, εγινε install, αλλα δεν υπαρχει στις  εφαρμογες... Πρπει να εισαι "Ειδικος"να τρεξει η εφαρμογη...   

  Εχει κανενας να μου πει για αυτο κατι , Υπαρχει Λυση ?

Το ΚΜ9 που εχω εργαζεται το mouse  παντου !

Eυχαριστω

Μιλας για κανονικο ποντικι η για air mouse ;

Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 21,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

  • junglist

    1093

  • gatos814

    1241

  • makis1024

    547

  • ath156

    1754

Καλημέρα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ,δεν μπορώ να εγκαταστήσω της εφαρμογές πού θέλω, γενικά καταλαβενο ότι δεν αφήνει να κάνω αυτό που θέλω εγώ. Αν μπορεί ας μας βοηθήσει κάποιος παιδιά!

18 ώρες πριν, Dim_33 said:

KM2 Plus.... Ηρθε σημερα.  Απαγοητευση....

       Δεν εργαζεσται σωστα με το mouse...  δεν παει "πισω"  σε μερικες επιλογες εργαζεται.

  APK εφαρμογες ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΩΝΤΑΙ ΣΩΣΤΑ.... Youube..mod,, εγινε install, αλλα δεν υπαρχει στις  εφαρμογες... Πρπει να εισαι "Ειδικος"να τρεξει η εφαρμογη...   

  Εχει κανενας να μου πει για αυτο κατι , Υπαρχει Λυση ?

Το ΚΜ9 που εχω εργαζεται το mouse  παντου !

Eυχαριστω

Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ.

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα
Για αρχή, να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον@ath156 , για την βοήθεια που μου πρόσφερε και με ξεστράβωσε λίγο, στο θέμα των Roms.
Όσων αφορά τα θέματα των φίλων από πάνω, μήπως οι εφαρμογές είναι σχεδιασμένες για Aosp, ενώ εσείς έχετε Android TV?
Κάτι τέτοια θεματάκια έχω και εγώ, αλλά ακόμα ψάχνομαι, δεν έχω βγάλει άκρη.

Στάλθηκε από το RMX3363 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Να βγαλουν τους  "περιορισμους"... 🙂  

  Λυση υπαρχει  να δουλεψει το mouse  σε   ATV  11 ?

                Τζαμπα αγορασα  τα  2   KM2 Plus  ?

Το ενα ειναι ακομα στο κουτι δεν το ανοιξα,  θα το  πουλησω οπως ειναι...

 Υπαρχει ROM  για το  KM2 PLUS ?

Ευχαριστω

Δεν επιτρέπονται youtube links στην υπογραφή

- OUKITEL K6000 pro --- Xiaomi Redmi Note 4x --- Xiaomi Redmi Note 8 pro

...Edit by Dim_33....

Link to comment
Share on other sites

43 minutes ago, Dim_33 said:

Να βγαλουν τους  "περιορισμους"... 🙂  

  Λυση υπαρχει  να δουλεψει το mouse  σε   ATV  11 ?

Όταν πριν κάποιους μήνες σε αυτό το νήμα είχα γράψει την άποψη ότι δεν θα ήταν "σοφό" κάποιος να πάρει τώρα κουτί με S905X4, αλλά καλύτερα να πάρει S905X3, κάποιοι δυσνασχέτησαν....δυστυχώς μετά από μήνες υπάρχει η ίδια άποψη...πιστεύω/ελπίζω ότι θα αλλάξει σχετικά σύντομα.

Το "κουφό" είναι ότι υπάρχουν κάποιοι χρήστες σε ξένα σάιτ που ρωτούν "Πότε θα μπει Android 10 /11/12 στο κουτί μου που έχει S905X3" και η συνηθισμένη απάντηση που τους δίνουν είναι αφενός μεν "Ποτέ", αφ'ετέρου δε "Τρελλός είσαι που θέλεις να βάλεις Android 11 με όλους τους περιορισμούς που έχει??".😁

Edited by ath156

My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, X96 max Plus 4/32 (2101w)

Link to comment
Share on other sites

Τηρουμενων των αναλογιων αυτην την στιγμη που μιλαμε αρκετα απο τα Amlogic S905X4 (και οχι μονο) μποξακια ... και μιλαμε για τα ''απλα'' μποξακια (και οχι φυσικα αυτα με μαμα ΑΤV λογισμικο που εχουν σαν λογισμικο ακομα πιο πολλες απαγορευσεις!) και δη τα μποξακια που εχει ασχοληθει ο Slimhouse (και μονο)  ... ειναι στον ''σωστο'' τον δρομο!!!
Για καθημερινη χρηση ειναι μια χαρα!
Τα κανουν ολα ... τα παιζουν ολα και δεν υπαρχουν πολυ πολυ ''χοντρα'' προβληματα!
Σιγουρα μπορουν να παρουν ακομα πιο πολλες βελτιωσεις και αυτο ειναι που σιγα σιγα περιμενουμε ολοι μας!
Εξαλλου πλεον μποξακια με τον Amlogic S905X3 ''ευκολα'' δεν βρισκεις!
Αναγκαστικα λοιπον ο υποψηφιος αγοραστης πρεπει να κανει καποια στιγμη το ... ''αλμα'' εμπιστοσυνης στα καινουργια τσιπακια!
Τελειωνοντας να πω οτι μεχρι στιγμης και τα 2 μποξακια με τον Amlogic S905X4 που περασανε απο τα χερια μου ...
X96 X4 1000lan & X96Max Plus Ultra ... ειναι μια χαρα!

Χωρίς τίτλο.png

0-02-05-06fea05d7af0023319a1d0ec2852b0d38e0950a6478cff3ced8213ea8253b50e_65254610ad7cd9ca.thumb.jpg.8e1fada05d29274312e1b875aca88d67.jpg
Σαν παρατηρηση μονο να πω οτι ζεσταινονται ισως λιγο περισσοτερο απο τον Amlogic S905X3 λογο συχνοτητας επεξεργαστη ... φτανοντας πολλες φορες τις θερμοκρασιες αυτων των ''απιθανων'' κουτιων με το ... Η μπροστα!
Αλλα οκ...
Εδω τουλαχιστον εχουμε να κανουμε με πιο γρηγορο επεξεργαστη ... γι'αυτο!
Αααα...και να μην ξεχασω...
Για τους πιο ''ανησυχους'' υπαρχει και εργαλειο για μοντιφαρισμα οποτε αυτοι που ξερουν μπορουν να το φερουν ακομα καλυτερα στα μετρα τους!

Αυτα τα ολιγα για τα ''νεα'' στην πιατσα ...
Και οτι αλλο λεγεται απο δω και απο εκει χωρις να ξερει καποιος καλο ειναι να μην ... δημοσιευεται!!!

Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones

Link to comment
Share on other sites

@gatos814από την στιγμή που βρίσκεις ακόμα tv box με τον s905x3 , που είναι ακόμα σε ανεκτά επίπεδα 50€-55€. Που υποστηρίζονται ακόμα και όχι απλά υποστηρίζονται αλλά αγγίζουν το τέλειο γιατί να αποφασίσω να αγοράσω x4 επεξεργαστή με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα ξεπεραστούν όλοι οι περιορισμοί των android 10,11,12 μέσω slimhouse; Και θα έχεις ένα πλήρως λειτουργικό android. Άσε που τα 20.000 περισσότερο Antutu λόγω περισσότερης ισχύς και υψηλότερου χρονισμού θα ανεβάσουν και την θερμοκρασία όπως σωστά ανέλυσες. Τα s905x3 ακόμα υποστηρίζονται με τρεις AOSP και τρεις ATV εκδόσεις του slimhouse την 9.x AOSP ATV , δύο Slimbox port 42.x 54.x AOSP και ATV αντίστοιχα και άλλη μία και μια αντίστοιχα του Vortex port Ugoos πέρα από της Vortex τις προσωπικές του Vortex που δεν είναι port Ugoos. Σύνολο δέκα custom λογισμικά σε αντίθεση με τις δύο ξερές Rom του slimhouse για τους x4 τις 11.x σε AOSP και ATV. 

Καλά, για μαμά λογισμικά με ATV android 11 με πιστοποιήσεις όπου δεν μπορείς να κάνεις τίποτα δεν το συζητάμε καν. Μόνο εάν κάποιος τα θέλει για απλό streaming Netflix κ.τ.λ

Edited by makis1024
Link to comment
Share on other sites

Η μικρή οθόνη μπροστά στα Tvbox

(a case study) (what a case study is?)

Δεν έχουν όλα τα κουτιά τέτοια οθονίτσα. Για παράδειγμα το εξαιρετικό παλιό μου Beelink GT1 2/16, το Beelink GT KING και άλλα. Έχουν μόνο ένα ενδεικτικό της κατάστασης led (ON/OFF), άντε να έχουν και χρώμα ενδεικτικό του (ON/Sleep/OFF).

Το να υπάρχει όμως 1 τέτοια οθόνη στο κουτί μας μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη γιατί:

- Αρχικά με το που ανάβει μας δείχνει ότι παίρνει ρεύμα (ότι κάνει και το 1 led δηλαδή). Βέβαια μετά από εγκατάσταση custom rom μπορεί να μην λειτουργεί καθόλου, παρόλο που όλα είναι ΟΚ (θέλει ειδικό τρόπο ενεργοποίησης στην custom rom).

- Μετά μπορεί να μας δείξει κάποια πληροφορία σημαντική όπως την λέξη “BOOT” (ενδεικτική της κατάστασης που βρίσκεται) ή στην περίπτωση του Coreelec να γράφει C19 ή C20, δείχνοντας την έκδοση του Coreelec που φορτώνει (C19 = Corelec 19 Matrix ή Coreelec 20 Nexus) (cool 😎).

- Όταν προχωρήσει και αρχίσει να δείχνει την ώρα, αυτό είναι ενδεικτικό ότι μάλλον η ρομ φορτώνεται/φορτώθηκε σωστά. Εάν λοιπόν μετά από αυτό δεν έχουμε εικόνα στην τηλεόρασή μας, αρχίζουμε και υποψιαζόμαστε ότι μπορεί να έχουμε κάψει την θύρα HDMI (συνηθισμένο εάν έχουμε την συνήθεια να κάνουμε hot plugging τα καλώδια HDMI)(φυσικά και δεν είναι η μοναδική αιτία αυτό). Άρα βοηθάει η οθονίτσα και στο debugging κάποιων προβλημάτων μας.

- Υπό προυποθέσεις μπορεί να δείξει και άλλες χρήσιμες πληροφορίες (θερμοκρασία, σύνδεση wifi ή ethernet, υπολειπόμενη ώρα ταινίας, ώρα σε φόρματ 24 ή 12 κλπ).

IMHO η πιο χρήσιμη πληροφορία που μπορεί να μας δίνει μετά την ολοκλήρωση του boot είναι η τρέχουσα θερμοκρασία. Ακόμα και να μην έχει πρόβλημα το κουτί μας από κάτι τέτοιο είναι χρήσιμο να έχουμε γνώση της θερμοκρασίας κάτω από διαφορετικές συνθήκες (χειμώνα ή καλοκαίρι, θέαση σε SD / FHD /4K, torrents, Games κλπ). Πάντοτε δε υπάρχει και η περίπτωση της αστοχίας ακόμα και σε κουτιά που δεν έχουν προβλήματα θερμοκρασίας (κακή αρχική τοποθέτηση της ψύκτρας, ελλιπής/κακή τοποθέτηση της θερμοαγώγιμης πάστας κλπ).

Έχοντας αυτή την άποψη πριν από περίπου 2 χρόνια έφτιαξα μία πατέντα για να έχεις συνεχώς την θερμοκρασία μπροστά σε όλα τα κουτιά με S905X3 (ανεξαρτήτως κατασκευαστή) με ugoos ports. Για να γίνει αυτό όμως έπρεπε να “τρέχει” στο υπόβαθρο μία απλή έκδοση του KODI (KODI fork για την ακρίβεια).

Αργότερα, σε συνεργασία με άλλους, δημιουργήσαμε έναν απλό τρόπο που έδινε την δυνατότητα να έχεις μία ένδειξη της θερμοκρασίας, χωρίς την χρήση του KODI. Όμως εξ’ ορισμού έδειχνε 45 δευτερόλεπτα την ώρα και 15 δευτερόλεπτα θερμοκρασία. Κατά την γνώμη μου ψιλοάχρηστο, γιατί αλίμονο εάν πρέπει να έχω συνεχώς την προσοχή μου στην οθόνη μέχρι να περάσουν τα 45 δευτερόλεπτα για να δω τι “τρέχει” με την θερμοκρασία.

Μετά κάποιος από την ομάδα έφτιαξε μία έκδοση με 5 δευτερόλεπτα θερμοκρασία και 5 δευτερόλεπτα ώρα. Σαφώς πιο “χρηστική” έκδοση.

Τελικά αποφάσισα και έφτιαξα μία έκδοση που δίνει μόνο την τρέχουσα θερμοκρασία συνεχώς σε όλα τα κουτιά με S905X3 και ugoos ports. Μάλιστα έφτιαξα διάφορες υποεκδόσεις έτσι ώστε η οθόνη να γίνεται dim ή όχι ή να κλείνει τελείως σε sleep mode, να υπάρχει night mode (χαμήλωμα της έντασης της οθόνης ορισμένες βραδυνές ώρες-για να μην ενοχλεί), να μειώνει το “μισητό” blue led σε HK1 Box/Vontar X3 κλπ. Μία τέτοια έκδοση χρησιμοποιώ και εγώ στα HK1 Box, H96 max X3 και X88 King. Τέλος έφτιαξα και ένα σκριπτάκι με το οποίο εύκολα “ακυρώνουμε” οποιαδήποτε αλλαγή κάναμε και γυρίζουμε στην default έκδοση της rom μας.

Σε περίπτωση που κάποιος έχει οποιοδήποτε κουτί με επεξεργαστή S905X3 με ugoos port και ενδιαφέρεται να δοκιμάσει μπορεί να στείλει προσωπικό μήνυμα.

1678123880799.jpg

My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, X96 max Plus 4/32 (2101w)

Link to comment
Share on other sites

3 ώρες πριν, makis1024 said:

@gatos814από την στιγμή που βρίσκεις ακόμα tv box με τον s905x3 , που είναι ακόμα σε ανεκτά επίπεδα 50€-55€. Που υποστηρίζονται ακόμα και όχι απλά υποστηρίζονται αλλά αγγίζουν το τέλειο γιατί να αποφασίσω να αγοράσω x4 επεξεργαστή με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα ξεπεραστούν όλοι οι περιορισμοί των android 10,11,12 μέσω slimhouse; Και θα έχεις ένα πλήρως λειτουργικό android. Άσε που τα 20.000 περισσότερο Antutu λόγω περισσότερης ισχύς και υψηλότερου χρονισμού θα ανεβάσουν και την θερμοκρασία όπως σωστά ανέλυσες. Τα s905x3 ακόμα υποστηρίζονται με τρεις AOSP και τρεις ATV εκδόσεις του slimhouse την 9.x AOSP ATV , δύο Slimbox port 42.x 54.x AOSP και και ATV αντίστοιχα και άλλη μία και μια αντίστοιχα του Vortex port Ugoos πέρα από της Vortex τις προσωπικές του Vortex που δεν είναι port Ugoos. Σύνολο δέκα custom λογισμικά σε αντίθεση με τις δύο ξερές Rom του slimhouse για τους x4 τις 11.x σε AOSP και ATV. 

Καλά, για μαμά λογισμικά με ATV android 11 με πιστοποιήσεις όπου δεν μπορείς να κάνεις τίποτα δεν το συζητάμε καν. Μόνο εάν κάποιος τα θέλει για απλό streaming Netflix κ.τ.λ

Μεχρι σε ποια εκδοση  το mouse δουλευει σωστα ? 8,9, 10 ?

Δεν επιτρέπονται youtube links στην υπογραφή

- OUKITEL K6000 pro --- Xiaomi Redmi Note 4x --- Xiaomi Redmi Note 8 pro

...Edit by Dim_33....

Link to comment
Share on other sites

Μέχρι και την 9. Με android 10 και 11 χάνεται η μπάλα και σε Google Android tv χάνεται ακόμα περισσότερο η μπάλα. 

Link to comment
Share on other sites

On 7/3/2023 at 4:29 ΜΜ, makis1024 said:

@gatos814από την στιγμή που βρίσκεις ακόμα tv box με τον s905x3 , που είναι ακόμα σε ανεκτά επίπεδα 50€-55€. Που υποστηρίζονται ακόμα και όχι απλά υποστηρίζονται αλλά αγγίζουν το τέλειο γιατί να αποφασίσω να αγοράσω x4 επεξεργαστή με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα ξεπεραστούν όλοι οι περιορισμοί των android 10,11,12 μέσω slimhouse; Και θα έχεις ένα πλήρως λειτουργικό android. Άσε που τα 20.000 περισσότερο Antutu λόγω περισσότερης ισχύς και υψηλότερου χρονισμού θα ανεβάσουν και την θερμοκρασία όπως σωστά ανέλυσες. Τα s905x3 ακόμα υποστηρίζονται με τρεις AOSP και τρεις ATV εκδόσεις του slimhouse την 9.x AOSP ATV , δύο Slimbox port 42.x 54.x AOSP και ATV αντίστοιχα και άλλη μία και μια αντίστοιχα του Vortex port Ugoos πέρα από της Vortex τις προσωπικές του Vortex που δεν είναι port Ugoos. Σύνολο δέκα custom λογισμικά σε αντίθεση με τις δύο ξερές Rom του slimhouse για τους x4 τις 11.x σε AOSP και ATV. 

Καλά, για μαμά λογισμικά με ATV android 11 με πιστοποιήσεις όπου δεν μπορείς να κάνεις τίποτα δεν το συζητάμε καν. Μόνο εάν κάποιος τα θέλει για απλό streaming Netflix κ.τ.λ

Η απαντηση ειναι απλη...
Γιατι s905x3 που να μπορουν να υποστηριξουν magisk δεν ειναι σιγουρο οτι θα βρεις....
Τα s905x4 απο τα μποξακια της λιστας slimbox ομως ειναι ολα με magisk και μαλιστα με την βερσιον 24.3 που ειναι οκ για την ... δουλεια που τα θελουν αυτοι που ξερουν!!!

0-02-05-1dd39262d5bf9e79d6cf9a8df75dfaf24f51ace1a60f8f48a5e24fa4cdae47b8_e234649575be70b5.thumb.jpg.7d6a21a7fe3f1f57d46b47b39f0b9741.jpg
Βεβαια παντα υπαρχει και η λυση του ανεμιστηρα που στα x4 απ'οτι φαινεται θα ειναι ... must!!!
Απο εκει και υστερα σαφως αν δεν μας νοιαζει αυτο το κομματι καλυτερα να προχωρησουμε στη ... πεπατημενη!
Εδω εξαλλου στο νημα για να μην ξεχνιομαστε κιολας ... καποιοι μας εχουνε πεισει να αγορασουμε μεγαααλα φουσκωτα στρωματα για να σωσουμε τον ... γαιδαρο που πιο πριν μας εχουνε πεισει οτι πεταει!!!

Edited by gatos814

Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones

Link to comment
Share on other sites

53 minutes ago, jogatore said:

 magisk , τι ακριβως προσφερει σε ενα box

Σαν μία γρήγορη εξήγηση της χρησιμότητάς του θα σου πω "να φαίνεται αρουτάριστο ενώ υπάρχει ρουτ". Αυτό χρησιμεύει σε ορισμένες υπηρεσίες που δεν σε αφήνουν να τις χρησιμοποιήσεις σε rooted κουτιά. Έχει πολύ "βαθος" όμως το θέμα και καλό είναι να μη συζητείται δημόσια. 'Ενα άλλο απλό είναι να έχεις την δυνατότητα να περνάς το Safety Net of Google....κλπ

**Σαν δοκιμή κατέβασε από το Playstore την εφαρμογή και τρέξε την στο δικό σου να δεις αποτέλεσμα:https://play.google.com/store/apps/details?id=org.freeandroidtools.safetynettest&hl=en_US

**παρεπιπτόντως το Magisk υπάρχει  προεγκατεστημένο (ως option root) σε ΟΛΕΣ τις ugoos ports από τον Αύγουστο του 2020, από οποιονδήποτε developer και να έγιναν και σε οποιαδήποτε μορφή!

Screenshot_20230309-095954.png

Screenshot_20230309-100056.png

Edited by ath156

My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, X96 max Plus 4/32 (2101w)

Link to comment
Share on other sites

2 ώρες πριν, jogatore said:

 magisk , τι ακριβως προσφερει σε ενα box

Το magisk σαν magisk έχει σαν κύρια λειτουργία την root πρόσβαση στο λειτουργικό Android.

Το κερασάκι στην τούρτα είναι το hide root ή από την 25 το zygisk module για την απόκρυψη και παραλλαγή που δεν έχει ο ανταγωνισμός π.χ το SuperSU.

Edited by makis1024
Link to comment
Share on other sites

σε android 11 (mecool kd2 οπως ειπα) ξερει κανεις με ποιον τροπο μπορω να μπω στο android/data;

καπου διαβασα στο google που συζητουσαν κατι ρωσοι οτι γινεται με adb command, αλλα δεν την εδωσαν,

αν την ξερει καποιος ας την ποσταρει, ευχαριστω

file managers δοκιμασα με το κιλο, κανενας δεν μπαινει,

ευτυχως για το kodi μου επαιξε τουλαχιστον το restore και το σεταρα

Link to comment
Share on other sites

27 minutes ago, patrickdrd said:

σε android 11 (mecool kd2 οπως ειπα) ξερει κανεις με ποιον τροπο μπορω να μπω στο android/data;

καπου διαβασα στο google που συζητουσαν κατι ρωσοι οτι γινεται με adb command, αλλα δεν την εδωσαν,

αν την ξερει καποιος ας την ποσταρει, ευχαριστω

file managers δοκιμασα με το κιλο, κανενας δεν μπαινει,

ευτυχως για το kodi μου επαιξε τουλαχιστον το restore και το σεταρα

Σε 5 λεπτά σου στέλνω Προσωπικό Μήνυμα......τσέκαρέ το τότε😉

My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, X96 max Plus 4/32 (2101w)

Link to comment
Share on other sites

Υπάρχει περίπτωση κάποιος να έχει δοκιμάσει 1) slimbox 9.4.7 aosp BB2 (σε Vorke Z6/Tanix Tx 92; 2) Ugslimtv 54.6 σε Tox1; Με ενδιαφέρει να δουλεύει σωστά ο ήχος μέσω bluetooth..

Link to comment
Share on other sites

7 ώρες πριν, kostas_kanal0011 said:

Υπάρχει περίπτωση κάποιος να έχει δοκιμάσει 1) slimbox 9.4.7 aosp BB2 (σε Vorke Z6/Tanix Tx 92; 2) Ugslimtv 54.6 σε Tox1; Με ενδιαφέρει να δουλεύει σωστά ο ήχος μέσω bluetooth..

Καλησπέρα. Εάν έχεις στο TOX1 ήδη κάποια ugslimtv 54.# μπορείς να δοκιμάσεις κάτι για λογαριασμό μου? Εάν ναι στείλε μου σε παρακαλώ Προσωπικό Μήνυμα.

My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, X96 max Plus 4/32 (2101w)

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα. Εάν έχεις στο TOX1 ήδη κάποια ugslimtv 54.# μπορείς να δοκιμάσεις κάτι για λογαριασμό μου? Εάν ναι στείλε μου σε παρακαλώ Προσωπικό Μήνυμα.
φιλε μου στειλε μου στο telegram @kostaskosk τα σκατωσα,δεν μου εμφανίζει τα μηνύματα στο tapatalk,δε θυμάμαι τους κωδικούς απο τους 2 λογαριασμούς,μπηκα στο email αυτου του λογαριασμου,ειδα οτι εσρειλες μνμ αλλα για να το διαβασω θελει login!εκανα πολλές προσπαθειες και τωρα μου λεει banned!!Επίσης δε μου έρχεται email ανάκτησης και ας το πατησα!!το μοναδικό που έμεινε ευτυχώς είναι οτι παρεμεινε συνδεμενο στο tapatalk!!
Link to comment
Share on other sites

Μόνο Θερμοκρασία μπροστά σε ΟΛΑ τα κουτιά με Slimbox Ugoos ports (ugslim versions 54.#   or   42.#)

Μπορείτε να έχετε μόνιμα την ένδειξη της θερμοκρασίας στην μικρή σας οθόνη, ανεξάρτητα πιο κουτί έχετε, αρκεί να έχετε μία από τις Ugoos ports from Slimbox (54.# or 42.#)

Εγκατάσταση

1. Αντιγράψτε το αρχείο που σας δίνω παρακάτω σαν "zip" οπουδήποτε σας βολεύει στην εσωτερική μνήμη (προτείνω το "Downloads").

2. Πηγαίνετε "Settings-Device Settings-Developer Options-Install Patches". Βρείτε το αρχείο " zip" και κάνετε click στο START. Reboot.

https://mega.nz/file/F0FSnbSb#sVF1tcPU4yw_ZBLEZhtpDxY8nz7Da52if1BEYqKSpKc

Εάν όλα έγιναν σωστά θα έχετε μόνιμα την τρέχουσα θερμοκρασία μετά τα πρώτα 30 δευτερόλεπτα.😎

* Υπάρχει πιθανότητα αυτό να το δείτε πλέον και ως επιλογή με διακόπτη στην ίδια την ρομ από τον Slimbox (αργότερα).😉

* Σε 42.# δεν έχει δοκιμαστεί..όποιος το δοκιμάσει λέει

* Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον @kostas_kanal0011 για την δοκιμή στο ΤΟΧ1.

Edited by ath156

My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, X96 max Plus 4/32 (2101w)

Link to comment
Share on other sites

Εγώ πάντως δεν κατάφερα να βγάλω άκρη με το playback speed. Κατά τα άλλα εντυπωσιακή εικόνα έχει ειδικά με Coreelec.

Οπότε το πουλάω αν το θέλει κάποιος, 55€ με τη συσκευασία και ότι είχε μέσα, ελάχιστα χρησιμοποιημένο.

HK1 TV Box

https://www.amazon.de/Sofobod-HK1-Android-Cortex-A55-Decoding-Black/dp/B07Z7Q4K41

(αυτό είναι)

If it isn't Amstrad, it isn't good enough

Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M

Link to comment
Share on other sites

On 9/3/2023 at 12:22 ΜΜ, patrickdrd said:

σε android 11 (mecool kd2 οπως ειπα) ξερει κανεις με ποιον τροπο μπορω να μπω στο android/data;

καπου διαβασα στο google που συζητουσαν κατι ρωσοι οτι γινεται με adb command, αλλα δεν την εδωσαν,

αν την ξερει καποιος ας την ποσταρει, ευχαριστω

file managers δοκιμασα με το κιλο, κανενας δεν μπαινει,

ευτυχως για το kodi μου επαιξε τουλαχιστον το restore και το σεταρα

Καλησπέρα,έχω και εγώ το ίδιο θέμα αν μπορούσες να με βοηθήσεις θα το εκτιμούσα, επίσης δεν μπορώ να ανοίξω το usb στο mecool km2 πού έχω. Υπάρχει κάποιος τρόπος μήπως?

Link to comment
Share on other sites

σε x96max προσπαθώ με διάφορους browser
να δω video από porno site και δεν τα αφήνει να παίξουν ......??
καλά υπάρχουν και εναλλακτικές αλλά μου κάνει εντύπωση ....

Link to comment
Share on other sites

1 ώρα πριν, costasibiza84 said:

να δω video από porno site και δεν τα αφήνει να παίξουν ......??
καλά υπάρχουν και εναλλακτικές αλλά μου κάνει εντύπωση ....

Πες εσυ τις εναλλακτικες κι ασε το προβλημα στους ειδικους. 😅😇

samsung-galaxy-s23-s23-ultra-enterprise-edition.jpg.webp

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...