Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

27 minutes ago, makis1024 said:

Μπορείς να δανειστείς κανέναν υπολογιστή από κανέναν φίλο για κανένα μισάωρο; Σε ποιά περιοχή είσαι;

Υ.Γ

1 Απενεργοποίηση ψηφιακής υπογραφή των Windows έχεις κάνει πριν την εγκατάσταση του UBT;

2. Τρέχεις το UBT σαν διαχειριστής;

To τρέχω σαν διαχειριστής.

Έχω 2ο pc σπίτι, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Και εκει τα ίδια χθες με τα παλιά καλώδια, δεν είχα κάνει install με απενεργ. ψηφ. υπογ.. όμως. Θα δοκιμάσω ξανα σε 10 λεπτά γιατί παίζει η σύζυγος fortnite 😁 και θα ξαναπεράσω το ubt.

Βέβαια χωρίς αυτό απενεργοποιημένο, δε θα έβγαζε κάποιο σφάλμα στην εγκατάσταση των drivers;

1 ώρα πριν, bebius said:

Δυστυχώς, ούτε με το εργοστασιακό καλώδιο αποκρίνεται.

Δε μου εμφανίζεται τίποτα όπως είναι αναμενόμενο. Ξέρεις κάποιο τρόπο να δω αν oι drivers έχουν εγκατασταθεί σωστά; Τρέχω την εντολή driverquery αλλά δεν υπάρχει στη λίστα ο driver που εγκαθίσταται με το ubt.

@gatos814 Με την ευκαιρία, αντί για φωτογραφίες με το κινητό μπορείς να τρέχεις το εργαλείο αποκομμάτων και να τσιμπάς την εικόνα που θες. Και μετά κάνεις copy και paste εδώ στον κειμενογράφο του φόρουμ.

Επειδη δεν παρακολουθησα το ιστορικο σου...
Τι υπολογιστη εχεις;
Tι windows εχεις ;
Ποια θυρα USB του υπολογιστη σου χρησιμοποιεις ...την 2.0 η μηπως καμια 3.0 ;
Αν ειναι PC χρησιμοποιεις μια απο τις πισω;
Εχεις δοκιμασει και τις 2 θυρες USB στο μποξακι σου;
Αληθεια...εχεις κανενα αλλο Amlogic μποξακι στα χερια σου για καμια αλλη δοκιμη με πιο παλιο UBT;
Με την ευκαιρια  και να μην το ξεχασω...
Ευχαριστω!

Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones

1 minute ago, gatos814 said:

Επειδη δεν παρακολουθησα το ιστορικο σου...
Τι υπολογιστη εχεις;
Tι windows εχεις ;
Ποια θυρα USB του υπολογιστη σου χρησιμοποιεις ...την 2.0 η μηπως καμια 3.0 ;
Αν ειναι PC χρησιμοποιεις μια απο τις πισω;
Εχεις δοκιμασει και τις 2 θυρες USB στο μποξακι σου;
Αληθεια...εχεις κανενα αλλο Amlogic μποξακι στα χερια σου για καμια αλλη δοκιμη με πιο παλιο UBT;
Με την ευκαιρια  και να μην το ξεχασω...
Ευχαριστω!

Win 10, έχω δοκιμάσει όλες τις θύρες.

Δεν έχω άλλο boxάκι να δοκιμάσω. Είμαι ο 1ος που πήρε από γνώστους και φίλους.

23 minutes ago, bebius said:

Win 10, έχω δοκιμάσει όλες τις θύρες.

Δεν έχω άλλο boxάκι να δοκιμάσω. Είμαι ο 1ος που πήρε από γνώστους και φίλους.

Για να γινει η δουλεια θα πρεπει να χρησιμοποιησεις ΠΑΝΤΑ μια θυρα USB 2.0 απο τις πισω...
Οποτε σε πρωτη φαση σιγουρεψου οτι χρησιμοποιεις μια τετοια!
Και αν θελεις αφου τα καθαρισεις ξανα ολα εγκατεστησε πρωτα αυτο το πιο παλιο UBT με κλειστη την ψηφιακη υπογραφη :
https://mega.nz/file/Z4MmhRSJ#jwHSKpDhxq1Wmg4CW5DMxhoajuHobue-RmbdK4xcp44
και μετα στο ''καπακι'' βαλε και το 3.2.0 και ''παιξε'' με τις 2 θυρες του tv box σου...
Αν παλι δεν γινεται τιποτα... η τελευταια λυση ειναι αυτη που σου ειπε ο @makis1024...
Βρες και δανεισου κανενα αλλο υπολογιστη απο συγγενεις και φιλους!!!

1 hour ago, makis1024 said:

Μπορείς να δανειστείς κανέναν υπολογιστή από κανέναν φίλο για κανένα μισάωρο; Σε ποιά περιοχή είσαι;

Υ.Γ

1 Απενεργοποίηση ψηφιακής υπογραφή των Windows έχεις κάνει πριν την εγκατάσταση του UBT;

2. Τρέχεις το UBT σαν διαχειριστής;

Tζίφος και με το 2ο pc. Εντωμεταξύ έκανα έναν έλεγχο και η μια από τις 2 θύρες δε διαβάζει στικάκια.

Λέτε να έχει κανένα πρόβλημα το usb controller;

@gatos814 Όπως είδες το έβαλα και σε 2ο pc. Θα δοκιμάσω και την έκδοση που λες.

Εdit: Θα μιλήσω με το geekbuying για αντικατάσταση.

Edited by bebius

Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το Tv Box της Nokia και έχω μια ερώτηση : Το τηλεκοντρόλ θα μπορεί να ανοίξει και να κλείσει την τηλεόραση ? Ή θα πρέπει να τα έχω εύκαιρα και τα δύο? Ρωτάω γιατί είχα παλαιότερα το Box της EON Nova, και με το τηλεχειριστήριο μπορούσα να το κάνω αυτό.

Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

28 minutes ago, MeddlingMageGR said:

Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το Tv Box της Nokia και έχω μια ερώτηση : Το τηλεκοντρόλ θα μπορεί να ανοίξει και να κλείσει την τηλεόραση ? Ή θα πρέπει να τα έχω εύκαιρα και τα δύο? Ρωτάω γιατί είχα παλαιότερα το Box της EON Nova, και με το τηλεχειριστήριο μπορείς να το κάνω αυτό.

Eίχες κάνει record το σήμα από το κοντρόλ της tv; Λογικά εκείνο θα είχε δύο κουμπιά on-off. Στο nokia remote βλέπω ένα κουμπί on-off που σημαίνει ότι μάλλον δε θα μπορείς να ανοίγεις και την tv.

Σε συνέχεια της περιπέτειας μου με το Α95X F3 Air II, αφού παράτησα την προσπάθεια με το ubt και ανακάλυψα ότι η μια USB θύρα δε δουλεύει, το έβαλα ξανά στην tv για να δούμε Rins of Power.

Όμως σήμερα που το έλιωσε το youtube η σύζυγος το πρωί άρχισε να κολλάει πολύ, σε κάποια φάση έκανε 3-4 reboots μόνο του στη σειρά. Βλέπω ότι στο AIDA έχω 100% utilazation την περισσότερη ώρα και θερμοκρασίες 95-100C. Τα clocks επίσης είχαν κολλήσει στα 500mhz. Έκανα reset to factory defaults από το recovery και ξανά έχω τα ίδια. Τι λέτε να συμβαίνει;

Edit: Τώρα το άφησα λίγη ώρα idle και είδα ότι επανήλθε στα κανονικά του. Η θερμοκρασία βέβαια παραμένει 90+C.

Άλλος τρόπος για φλασάρισμα εκτός του ubt υπάρχει;

Edited by bebius

23 minutes ago, bebius said:

Σε συνέχεια της περιπέτειας μου με το Α95X F3 Air II, αφού παράτησα την προσπάθεια με το ubt και ανακάλυψα ότι η μια USB θύρα δε δουλεύει, το έβαλα ξανά στην tv για να δούμε Rins of Power.

Όμως σήμερα που το έλιωσε το youtube η σύζυγος το πρωί άρχισε να κολλάει πολύ, σε κάποια φάση έκανε 3-4 reboots μόνο του στη σειρά. Βλέπω ότι στο AIDA έχω 100% utilazation την περισσότερη ώρα και θερμοκρασίες 95-100C. Τα clocks επίσης είχαν κολλήσει στα 500mhz. Έκανα reset to factory defaults από το recovery και ξανά έχω τα ίδια. Τι λέτε να συμβαίνει;

Edit: Τώρα το άφησα λίγη ώρα idle και είδα ότι επανήλθε στα κανονικά του. Η θερμοκρασία βέβαια παραμένει 90+C.

Άλλος τρόπος για φλασάρισμα εκτός του ubt υπάρχει;

Πιστεύω ότι σε αυτά όπως και στα S905X4 δεν μπορείς να φλασάρεις με καρτούλα.

Πάντοτε λέω ότι ένας ανεμιστήρας USB βοηθάει πολύ.........είναι προφανές ότι έχεις πολύ μεγάλες θερμοκρασίες και ο επεξεργαστής για προστασία ρίχνει την συχνότητα...προσωρινά μπορείς να το βάλεις επάνω σ βάση από λαπτοπ (εάν έχεις)....θα μου πεις βέβαια ότι μιλούσες για 2 PC, άρα λάπτοπ όχι άρα και βάση λάπτοπ...όχι.

Μιας και έχεις PC, μήπως έχεις κανένα παλιό τροφοδοτικό (χαλασμένο) από Tower PC? Μπορείς να πάρεις τον ανεμιστήρα του και να κάνεις μόνος σου μία ωραιότατη βάση. Επειδή δε είναι 12V και θα το συνδέσεις στα 5V θα δουλεύει αθόρυβα αλλά παράγοντας αρκετό air flow για να σου κατεβάσει την θρμοκρασία 10-15 βαθμούς !

Edited by ath156

My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w)

17 minutes ago, ath156 said:

Πιστεύω ότι σε αυτά όπως και στα S905X4 δεν μπορείς να φλασάρεις με καρτούλα.

Πάντοτε λέω ότι ένας ανεμιστήρας USB βοηθάει πολύ.........είναι προφανές ότι έχεις πολύ μεγάλες θερμοκρασίες και ο επεξεργαστής για προστασία ρίχνει την συχνότητα...προσωρινά μπορείς να το βάλεις επάνω σ βάση από λαπτοπ (εάν έχεις)....θα μου πεις βέβαια ότι μιλούσες για 2 PC, άρα λάπτοπ όχι άρα και βάση λάπτοπ...όχι.

Μιας και έχεις PC, μήπως έχεις κανένα παλιό τροφοδοτικό (χαλασμένο) από Tower PC? Μπορείς να πάρεις τον ανεμιστήρα του και να κάνεις μόνος σου μία ωραιότατη βάση. Επειδή δε είναι 12V και θα το συνδέσεις στα 5V θα δουλεύει αθόρυβα αλλά παράγοντας αρκετό air flow για να σου κατεβάσει την θρμοκρασία 10-15 βαθμούς !

Το έκανα ήδη, είχα εμπειρία από πατέντες με fans σε παλιά pc. Είχα διαβάσει και τις αντίστοιχες προτάσεις δικές σου και άλλων εδώ στο νήμα.

Για σταθεροποίηση του fan τι προτείνεις;

IMG_20220918_120935.jpg

Edited by bebius

16 minutes ago, bebius said:

Το έκανα ήδη, είχα εμπειρία από πατέντες με fans σε παλιά pc. Είχα διαβάσει και τις αντίστοιχες προτάσεις δικές σου και άλλων εδώ στο νήμα.

Για σταθεροποίηση του fan τι προτείνεις;

Οτι έχεις διαθέσιμο....έχω χρησιμοποιήσει από καπάκια εμφιαλωμένου νερού μέχρι καπάκια από αντικουνουπικό😂 ...έτσι για να δώσω ιδέες στην φαντασία μας.. 

https://myphone.gr/forum/topic/73324/?do=findComment&comment=7091996

***edit: τωρα το είδα....έχω την εντύπωση ότι πρέπει να το σηκώσεις λίγο, για να παίρνει τον αέρα....π.χ..με 4 βίδες? ή 4 λαστιχάκια ή πλαστικά από αυτά που βάζουν κάτω απο καρέκλες πιθανόν??....από που είναι ο ανεμιστήρας σου?.....διαστάσεις..είναι 12Χ12 εκατοστά μήπως?

Edited by ath156

My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w)

16 minutes ago, ath156 said:

Οτι έχεις διαθέσιμο....έχω χρησιμοποιήσει από καπάκια εμφιαλωμένου νερού μέχρι καπάκια από αντικουνουπικό😂 ...έτσι για να δώσω ιδέες στην φαντασία μας.. 

https://myphone.gr/forum/topic/73324/?do=findComment&comment=7091996

***edit: τωρα το είδα....έχω την εντύπωση ότι πρέπει να το σηκώσεις λίγο, για να παίρνει τον αέρα....π.χ..με 4 βίδες? ή 4 λαστιχάκια ή πλαστικά από αυτά που βάζουν κάτω απο καρέκλες πιθανόν??....από που είναι ο ανεμιστήρας σου?.....διαστάσεις..είναι 12Χ12 εκατοστά μήπως?

Ναι βασικά σε ρωτήσα για την σταθεροποίηση του box πάνω στο fan. Μετά βλέποντας τις φωτογραφίες σκέφτηκα ότι χρειάζεται κενό από κάτω για μεγαλύτερη ροή. Δυστυχώς δε μπορώ να το ψήλωσω πολύ γιατί θα κρύβεται το IR από την tv. Έβαλα βίδες και έδωσα λίγο κενό που θα βοηθήσει πολύ.

12αρι είναι το fan.

Edited by bebius

3 minutes ago, bebius said:

Ναι βασικά σε ρωτήσα για την σταθεροποίηση του box πάνω στο fan. Μετά βλέποντας τις φωτογραφίες σκέφτηκα ότι χρειάζεται κενό από κάτω για μεγαλύτερη ροή. Δυστυχώς δε μπορώ να το ψήλωσω πολύ γιατί θα κρύβεται το IR από την tv. Έβαλα βίδες και έδωσα λίγο κενό που θα βοηθήσει πολύ.

12αρι είναι το fan.

Αληθεια....στο δικο σου κλεινουν τα led ;
Aν ναι κλειστα και κοιτα ξανα την θερμοκρασια...!

13 minutes ago, gatos814 said:

Αληθεια....στο δικο σου κλεινουν τα led ;
Aν ναι κλειστα και κοιτα ξανα την θερμοκρασια...!

Ναι, τα έσβησα μόλις. Σίγουρα θα κατέβει κι άλλο η θερμοκρασία αν και με το fan δε νομίζω να έχει ξανά πρόβλημα.

Το usb δίνει πάντα ρεύμα και θα πρέπει να το βγάζω από την πρίζα δυστυχώς.

Επίσης η θύρα που δε διαβάζει στικάκια δίνει τάση κανονικά. Λέτε να είναι έτσι φτιαγμένο; Θα μου το πουνε και από το support αν ισχύει βέβαια.

22 minutes ago, bebius said:

Το usb δίνει πάντα ρεύμα και θα πρέπει να το βγάζω από την πρίζα δυστυχώς.

Μπορείς να το βάλεις σε 1 θύρα USB της τηλεόρασης. Έτσι θα ξεκινάει και θα σταματά ανάλογα άν η τηλεόραση είναι ανοιχτή ή κλειστή !!!!😎

7 ώρες πριν, ath156 said:

Μπορείς να το βάλεις σε 1 θύρα USB της τηλεόρασης. Έτσι θα ξεκινάει και θα σταματά ανάλογα άν η τηλεόραση είναι ανοιχτή ή κλειστή !!!!😎

Δυστυχως...δεν κλεινει το ρευμα στο usb σε ολες τις τηλεορασεις!

0-02-05-6f51fe31223ade44804232f64cd107fe4c4eceb61232176e72ed9ce805a7aabf_5ca18ef542fda198.thumb.jpg.bc790c705f9162e90fdd8a9a4cdd7c39.jpg

Και παρεμπιπτοντως μια που το εφερε και η κουβεντα στο X96 X4 κλεινει το ρευμα εντελως στην slimbox!
Αλλο ενα  +  για αυτο το μποξακι!

11 minutes ago, gatos814 said:

0-02-05-6f51fe31223ade44804232f64cd107fe4c4eceb61232176e72ed9ce805a7aabf_5ca18ef542fda198.thumb.jpg.bc790c705f9162e90fdd8a9a4cdd7c39.jpg

Και παρεμπιπτοντως μια που το εφερε και η κουβεντα στο X96 X4 κλεινει το ρευμα εντελως στην slimbox!
Αλλο ενα  +  για αυτο το μποξακι!

Στην stock έμενε ανοιχτό το usb;

10 minutes ago, gatos814 said:

Σε εμένα πάντως και στις 4 τηλεοράσεις που έχω κλείνει το ρεύμα....το δοκιμάζεις και εάν είσαι από τους "άτυχους" απλά δεν το χρησιμοποιείς.

Παρεπιπτόντως και λίγο OFF TOPIC, να πω ότι επειδή στη 1 τηλεόραση η κεντρική κεραία άρχισε να κάνει κόλπα, αγόρασα μία εσωτερική εξαιρετικά μικρή (mini) κεραία που παίρνει ρεύμα από την USB της τηλεόρασης και ανοίγει με την τηλεόραση και κλείνει με αυτήν. Κυριολεκτικά σώθηκα (βέβαια πρέπει να την έχεις μπροστά σε παράθυρο και δεν ξέρω απόδοση σε Ισόγειο ή πολύ χαμηλό όροφο).

9 minutes ago, bebius said:

Στην stock έμενε ανοιχτό το usb;

Δεν θυμαμαι να το δοκιμασα αλλα δεν εχει να κανει μονο με το λογισμικο αυτο...
Εχει να κανει και με το τσιπακι που ελεγχει τα ρευματα...
Και εδω η slimbox βασιζεται στην μαμα ...ετσι κι αλλιως!
Εξ αλλου ολα τα X96 απ'οσο ξερω το κλεινουν το ρευμα στα usb...
Δεν θυμαμαι μονο στο S905W....
Τα X2 , X3 & X4 παντως ειναι οκ!

2 minutes ago, ath156 said:

Σε εμένα πάντως και στις 4 τηλεοράσεις που έχω κλείνει το ρεύμα....το δοκιμάζεις και εάν είσαι από τους "άτυχους" απλά δεν το χρησιμοποιείς.

Οπως και στα .....μποξακια!

On 17/9/2022 at 8:14 ΜΜ, MeddlingMageGR said:

Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το Tv Box της Nokia και έχω μια ερώτηση : Το τηλεκοντρόλ θα μπορεί να ανοίξει και να κλείσει την τηλεόραση ? Ή θα πρέπει να τα έχω εύκαιρα και τα δύο? Ρωτάω γιατί είχα παλαιότερα το Box της EON Nova, και με το τηλεχειριστήριο μπορούσα να το κάνω αυτό.

Η λειτουργία για έλεγχο της TV μέσα από το box ονομάζεται CEC και πρέπει να την υποστηρίζουν και οι δύο συσκευές και να το έχουν ενεργοποιημένο.
Αυτό που κάνει είναι ότι περνάει τις εντολές μέσω του HDMI. Πχ εάν κλείσεις το κουτί κλείνει και η TV, εάν το ανοίξεις, ανοίγει.

Από το geekbuying μου προσέφεραν μερική αποζημίωση €20. Δεν είναι άσχημα, θα μου βγεί €23 το box για μια χαλασμένη usb θύρα, αλλά δυστυχώς δε μπορώ να το φλασαρω λόγω αυτής. Είμαι σχεδόν σίγουρος καθώς έχω δοκιμάσει τα πάντα σε δύο pc. 

Έκανα αντιπρόταση και ζητησα ένα καινούργιο, περιμένω απάντηση.

28 minutes ago, bebius said:

Από το geekbuying μου προσέφεραν μερική αποζημίωση €20. Δεν είναι άσχημα, θα μου βγεί €23 το box για μια χαλασμένη usb θύρα, αλλά δυστυχώς δε μπορώ να το φλασαρω λόγω αυτής. Είμαι σχεδόν σίγουρος καθώς έχω δοκιμάσει τα πάντα σε δύο pc. 

Έκανα αντιπρόταση και ζητησα ένα καινούργιο, περιμένω απάντηση.

Εάν είσαι μέσα στο 15ήμερο από την παραλαβή του μπορείς να επιμείνεις μόνο σε αποστολή καινούργιου. Μάλιστα υπάρχει και η περίπτωση να σου στείλουν το καινούργιο και να σου μείνει το παλιό "δωρεάν" (λόγω ακριβών μεταφορικών). Νομίζω όμως ότι θα σου προτείνουν να πληρώσεις εσύ για την επιστροφή και να σου στείλουν καινούργιο. Με την προυπόθεση λοιπόν ότι είσαι στο 15ήμερο μπορείς να απαιτήσεις να σου στείλουν το καινούργια και είναι δικό τους θέμα πως θα επιστραφεί το παλιό.

Εάν είσαι εκτός 15ήμερου το θέμα μπερδεύεται και ίσως η αποζημίωση που σου προτείνουν να είναι και η καλύτερη λύση (άσε που μπορεί και να δουλέψει η θύρα τελικά.....)

**δοκίμασες και με διαφορετικά στικάκια μήπως κάποιο δεν μπαίνει πλήρως στην συγκεκριμένη θύρα?

Edited by ath156

8 minutes ago, ath156 said:

Εάν είσαι μέσα στο 15ήμερο από την παραλαβή του μπορείς να επιμείνεις μόνο σε αποστολή καινούργιου. Μάλιστα υπάρχει και η περίπτωση να σου στείλουν το καινούργιο και να σου μείνει το παλιό "δωρεάν" (λόγω ακριβών μεταφορικών). Νομίζω όμως ότι θα σου προτείνουν να πληρώσεις εσύ για την επιστροφή και να σου στείλουν καινούργιο. Με την προυπόθεση λοιπόν ότι είσαι στο 15ήμερο μπορείς να απαιτήσεις να σου στείλουν το καινούργια και είναι δικό τους θέμα πως θα επιστραφεί το παλιό.

Εάν είσαι εκτός 15ήμερου το θέμα μπερδεύεται και ίσως η αποζημίωση που σου προτείνουν να είναι και η καλύτερη λύση (άσε που μπορεί και να δουλέψει η θύρα τελικά.....)

**δοκίμασες και με διαφορετικά στικάκια μήπως κάποιο δεν μπαίνει πλήρως στην συγκεκριμένη θύρα?

Το έχω κανένα τρίμηνο το box.

Η θύρα με ποιον τρόπο να δουλέψει τελικά; Δοκίμασα flash disk και receiver από remote control, τους το έδειξα και σε video και έτσι παραδέχτηκαν ότι έχει θέμα.

4 minutes ago, bebius said:

Το έχω κανένα τρίμηνο το box.

Η θύρα με ποιον τρόπο να δουλέψει τελικά; Δοκίμασα flash disk και receiver από remote control, τους το έδειξα και σε video και έτσι παραδέχτηκαν ότι έχει θέμα.

Τότε δεν μπορείς να "απαιτήσεις" και πολλά πράγματα και ίσως η λύση που σου προσφέρουν να είναι η ιδανική....παρόλα αυτά ζήτα πλήρη αντικατάσταση (και επιστροφή του παλιού με δικά τους έξοδα) και βλέπεις αντιδράσεις.....

Να υποθέσω ότι βεβαιώθηκες από το Ιντερνετ ότι η συγκεκριμένη θύρα είναι αυτή από την οποία το φλασάρεις?

Όσο για το στικάκι, το είπα γιατί σε κάποια κουτιά (όπως στο HK1 Box) μερικά στικάκια δεν κουμπώνουν πλήρως και φαίνεται σαν να μην λειτουργεί η θύρα....βέβαια δοκίμασες και ντογκλ από ριμόουτ κοντρόλ, αλλά και αυτο μήπως (σύμφωνα με τον Νόμο του Μέρφυ) έτυχε να έχει το ίδιο πρόβλημα (χλωμό ίσως αλλά.....).

31 minutes ago, ath156 said:

Τότε δεν μπορείς να "απαιτήσεις" και πολλά πράγματα και ίσως η λύση που σου προσφέρουν να είναι η ιδανική....παρόλα αυτά ζήτα πλήρη αντικατάσταση (και επιστροφή του παλιού με δικά τους έξοδα) και βλέπεις αντιδράσεις.....

Να υποθέσω ότι βεβαιώθηκες από το Ιντερνετ ότι η συγκεκριμένη θύρα είναι αυτή από την οποία το φλασάρεις?

Όσο για το στικάκι, το είπα γιατί σε κάποια κουτιά (όπως στο HK1 Box) μερικά στικάκια δεν κουμπώνουν πλήρως και φαίνεται σαν να μην λειτουργεί η θύρα....βέβαια δοκίμασες και ντογκλ από ριμόουτ κοντρόλ, αλλά και αυτο μήπως (σύμφωνα με τον Νόμο του Μέρφυ) έτυχε να έχει το ίδιο πρόβλημα (χλωμό ίσως αλλά.....).

Δε βρήκα κάποια πληροφορία για το ποια θύρα είναι για φλασάρισμα, ούτε στο ρώσσικο forum. Είναι πανομοιότυπες οπτικά. Τώρα που το λές ίσως η χαλασμένη θύρα να είναι αυτή με την οποία γίνεται το φλασάρισμα.

Τα φλασάκια στην χαλασμένη θύρα παίρνουν ρεύμα αλλά όχι data. Συνεπώς πρέπει να κουμπώνουν κανονικά.