Da_rudakos Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Υπάρχει κάποιος που παρέλαβε H96 pro με 7αρα να μας πει αν έχει το bug με τη σκοτεινή οθόνη; Επίσης αν αναβαθμίσω απο 6 χειροκίνητα να υποθέσω δεν θα έχει root ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Υπάρχει κάποιος που παρέλαβε H96 pro με 7αρα να μας πει αν έχει το bug με τη σκοτεινή οθόνη; Επίσης αν αναβαθμίσω απο 6 χειροκίνητα να υποθέσω δεν θα έχει root ; Αν και η 7αρα που θα βαλεις ειναι ρουτ τοτε και το box θα ειναι. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ναι θα το κάνω , αλλά σήμερα δεν βλέπω να προλαβαίνω να ασχοληθώ γενικά, από αύριο το απόγευμα Ακομα δεν το δουλεψες? Αντε και εχουμε και αλλες ερωτησεις. Φορας την στοκ ρομ η φλασαρες καποια αλλη, και ποια? Πηρες ΟΤΑ? Ηταν ρουτ? Εντυπωσεις γενικοτερα. Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Υπάρχει κάποιος που παρέλαβε H96 pro με 7αρα να μας πει αν έχει το bug με τη σκοτεινή οθόνη; Επίσης αν αναβαθμίσω απο 6 χειροκίνητα να υποθέσω δεν θα έχει root ; Σου απάντησα προηγουμένως: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7333009#post7333009 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Σου απάντησα προηγουμένως: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7333009#post7333009Πωπω δεν το είδα καθόλου.Να'σαι καλά!! Λέω να φλασαρω android 7 να γλυτώσω με το build prop και το playstore. Ελπίζω να είναι οκ στην 7. Απο που λες να κατεβασω για Amlogic H96 pro ; 16Gb οχι 32 ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Πωπω δεν το είδα καθόλου.Να'σαι καλά!! Λέω να φλασαρω android 7 να γλυτώσω με το build prop και το playstore. Ελπίζω να είναι οκ στην 7. Απο που λες να κατεβασω για Amlogic H96 pro ; 16Gb οχι 32 ;; Το είχα κατεβάσει από εδώ: http://download.appinthestore.com.s3.amazonaws.com/2016-globale-FAQ-data/Computer%20and%20Networking/Firmwares%20Updates%20and%20APPs/2003775%20Alfawise%20H96%20Pro%2B%20TV%20Box%20ROM%20and%20Tool%205.10.rar Το link μου το είχαν στείλει από το Gearbest. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 (edited) Λοιπόν παιδιά ασχολήθηκα για να βρω μια μονιμη λυση για το θεμα τις θερμοκρασιας σε ενα Beelink GT1 2/16. Σε πρωτη φαση φαινεται να δικαιωνομαι. Απο τους 80 βαθμους επεσα μαχ στους 60. Συνηθως ειναι στους 53 - 54 Edited September 23, 2017 by nik187 Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Εγώ πάλι αγόρασα αυτή τη βάση με ανεμιστηρακι 7μιση ευρώ και απο τους 80 που βαραγε σε 4Κ, πλέον παίζω στους 64 max !! Το έχω μόνιμα συνδεδεμένο στη usb και ανάβει μαζί με τη συσκευή! https://www.ebw.gr/startech-mini-notebook-cooler-pad-cooling-fan-netbook-blue-led-7-12#tab-product-view1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Το μηχάνημα Mecool M8S PRO ακόμα δεν το έβαλα σε λειτουργία αλλά κατάφερα απόψε να συναρμολογήσω την βάση με το cooler :) Λοιπόν έχουμε τα υλικά με συνολικό κόστος γύρω στα 15 ευρώ 1.Fan ανάλογης διατομής με το μηχάνημα , εγώ επειδή το m8 είναι εξαιρετικά μικρό 10 x10 πήρα ένα 12x12 γιατί δεν βρήκα 10αρι με καγκουρολεντάκια :) 2. Καλώδιο usb σε 2/3/4 pin γιατί δεν μου αρέσουν τα ματίσματα καλωδίου usb (πχ από την καβάτζα που όλοι έχουμε σπίτι μας ) με μονωτική ταινία :) 3. 12 Πλαστικά στοπ παντζουριών για πόδια κάτω (8 τεμ ) και βάση επάνω (4 τεμ ) από είδη κιγκαλερίας. 4. 4 βίδες 5άρες με 4 παξιμάδια ασφαλείας Το αποτέλεσμα μετά από 3-4 ' μονταρίσματος είναι αυτό Tα σημεία που πρέπει να προσέξουμε : Δεν βιδώνουμε με όλη μας την δύναμή :lol: Προσέχουμε την θέση του ανεμιστήρα, εγώ τον έβαλα να φυσάει αέρα πάνω στο μηχάνημα, όχι ανάποδα να ΄΄τραβάει΄΄ Επέλεξα κάποιον 12v αν και το box βγάζει 5v γιατί ήθελα να είναι δυνατός αλλά και να μην ζορίζεται ή να κάνει θόρυβο. Τώρα τον έχω βάλει στο mx G , πρίν και χωρίς fan ήταν η θερμοκρασία στους 62-64 βαθμούς και τώρα στους 48 και δεν ακούω απολύτως τίποτα. Αυτά τα ολίγα από εμένα για την ώρα καιελπίζω κάποια σήμερα να βάλω σε λειτουργία το νέο box. Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Το 12v το συνδέεις στην πρίζα κατευθείαν; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 (edited) Έχει και το ki αυτές τις 2 εφαρμογες? Τις έχω αποκλείσει από τα notifications, αλλά και πάλι όταν κατεβάζω την κουρτίνα είναι εκεί. Περίεργα πράγματα. ναι τις εχει και τις 2, τα firmware που έχει είναι κάρα-beta! μπαμ! Sorry δεν κατάλαβα, Τι εννοείς λέγοντάς ποια από όλες? Λες.. "χρειάζεται να του περάσω οπωσδήποτε εφαρμογή να ελέγχει το access των εφαρμογών." ποια εφαρμογή έβαλες τελικά? ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΙΔΙΑ τώρα με τα μοντ συνειδητοποίησα ότι το να "καίγεται" το μηχανάκι δεν είναι μόνο προτέρημα της videostrong, το έχουν και άλλα και δεν το διαβαζα μεχρι τωρα.. Ωραίες κατασκευές κάνατε! Τα πουλάμε και στο Ali για πλάκα. Να προσθέσω ότι σε ένα κουτί που άπλα άνοιξα ψιλές τρύπες από επάνω και του έβαλα για ψήκτρα αλουμινοταινια μέσα παντού, δεν κατάφερα να κάνω κάτι ιδιαίτερο. Edited September 24, 2017 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 (edited) ναι τις εχει και τις 2, τα firmware που έχει είναι κάρα-beta! μπαμ! Λες.. "χρειάζεται να του περάσω οπωσδήποτε εφαρμογή να ελέγχει το access των εφαρμογών." ποια εφαρμογή έβαλες τελικά? Δεν έβαλα ακόμα καμία, περιμένω μηπως καποιος με mecool m8s pro+ προτείνει κάποια που ήδη χρησιμοποιεί. Την superSU σκέφτομαι να βάλω αλλά διάβασα ότι σε κάποια tv box δημιούργησε προβλήματα, γι αυτό και ρώτησα. ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΙΔΙΑ τώρα με τα μοντ συνειδητοποίησα ότι το να "καίγεται" το μηχανάκι δεν είναι μόνο προτέρημα της videostrong, το έχουν και άλλα και δεν το διαβαζα μεχρι τωρα.. Ωραίες κατασκευές κάνατε! Τα πουλάμε και στο Ali για πλάκα. Να προσθέσω ότι σε ένα κουτί που άπλα άνοιξα ψιλές τρύπες από επάνω και του έβαλα για ψήκτρα αλουμινοταινια μέσα παντού, δεν κατάφερα να κάνω κάτι ιδιαίτερο. Μπράβο στα παιδιά για το μεράκι τους! Βασικά αυτό που βλέπω είναι ότι Τώρα τελευταία τα tv box από άποψη υλικών είναι ψευτοκατασκευες. Ακόμα και το πλαστικό που βάζουν ψεύτικο είναι. Από άποψη υλικού ούτως ή άλλως πάντα ψιλοχαλια ήταν. Και το mecool m8s pro+ λίγο που το δούλεψα ανεβάζει υψηλές θερμοκρασίες, και τα πλαστικά ψεύτικα. Σκεφτόμουνα να βάλω ένα thermal pad στον επεξεργαστή αλλά μέχρι να έρθει από Κίνα άστα... Αυτό που παρατήρησα είναι ότι έχει default governor interactive, πράγμα που σημάνει ότι είναι ανοικτοί όλοι οι πυρήνες πάντα. Τον άλλαξα σε hotplug, είδα κάποια μείωση της θερμοκρασίας αλλά δεν το έχω δουλέψει πολύ για συμπεράσματα. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited September 24, 2017 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Δεν έβαλα ακόμα καμία, περιμένω μηπως καποιος με mecool m8s pro+ προτείνει κάποια που ήδη χρησιμοποιεί. Την superSU σκέφτομαι να βάλω αλλά διάβασα ότι σε κάποια tv box δημιούργησε προβλήματα, γι αυτό και ρώτησα. Μπράβο στα παιδιά για το μεράκι τους! Βασικά αυτό που βλέπω είναι ότι Τώρα τελευταία τα tv box από άποψη υλικών είναι ψευτοκατασκευες. Ακόμα και το πλαστικό που βάζουν ψεύτικο είναι. Από άποψη υλικού ούτως ή άλλως πάντα ψιλοχαλια ήταν. Και το mecool m8s pro+ λίγο που το δούλεψα ανεβάζει υψηλές θερμοκρασίες, και τα πλαστικά ψεύτικα. Σκεφτόμουνα να βάλω ένα thermal pad στον επεξεργαστή αλλά μέχρι να έρθει από Κίνα άστα... Αυτό που παρατήρησα είναι ότι έχει default governor interactive, πράγμα που σημάνει ότι είναι ανοικτοί όλοι οι πυρήνες πάντα. Τον άλλαξα σε hotplug, είδα κάποια μείωση της θερμοκρασίας αλλά δεν το έχω δουλέψει πολύ για συμπεράσματα. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Super SU όλα τρέχουν, οι τελευταίες αναβαθμίσεις έχουν θέμα, απότην ώρα που πούλησε την εταιρία ο chainfire.Επίσης δεν γνωρίζεις εάν ο κερνελ που φορά δέχεται πειράγματα.εάν το σκαλίζεις , μην λες μετά , κολλάει, πειραγμένο ηλεκτρονικό σε πούλησαν κτλπ.ότι κάθετε καλά σε κάποιου το κουτί δεν σημαίνει ότι θα δουλεύει το ίδιο και στο δικό σου.δοκιμάζεις και βλέπεις,μην περιμένεις να γίνονται δοκιμαστές οι άλλοι Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Ωραίες οι πατέντες,αλλά να δώσω 15€ και να χάσω πόσο χρόνο για να το φτιάξω σε κουτί των 40€, δεν παίζει. Παίρνεις ανεμιστήρα με 3€ από Αλι και τέλος. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axetos Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 (edited) nik187 και taliban δωστε μας αν μπορειτε τον τυπο απο τα φανακια, μαρκα/κωδικο. Da_rudakos ωραιο μπλιμπλικι...νομιζω σε αυτο θα καταληξω...!!! Edited September 24, 2017 by axetos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 (edited) Super SU όλα τρέχουν, οι τελευταίες αναβαθμίσεις έχουν θέμα, απότην ώρα που πούλησε την εταιρία ο chainfire.Επίσης δεν γνωρίζεις εάν ο κερνελ που φορά δέχεται πειράγματα.εάν το σκαλίζεις , μην λες μετά , κολλάει, πειραγμένο ηλεκτρονικό σε πούλησαν κτλπ.ότι κάθετε καλά σε κάποιου το κουτί δεν σημαίνει ότι θα δουλεύει το ίδιο και στο δικό σου.δοκιμάζεις και βλέπεις,μην περιμένεις να γίνονται δοκιμαστές οι άλλοι Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠοιος είπε ότι θέλω να γίνουν οι άλλοι δοκιμαστές? Αυτό κατάλαβες από αυτά που έγραψα? Όταν διαβάζω ότι με την τελευταία έκδοση του SuperSU υπήρξαν bootloops σε tv box με 7.1.1, που είναι το κακό να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει αν δουλεύει χωρίς πρόβλημα στο συγκεκριμένο μηχάνημα? Προφανώς κανένας δεν έβαλε κάποια εφαρμογή στο εν λόγω μηχάνημα, οπότε μάλλον εγώ θα γίνω ο δοκιμαστής. Για τα kernel tweaks ξέρω τι πρέπει να πειράξω γι αυτά που θέλω να κάνω και πάντα αναλαμβάνω την ευθύνη. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited September 24, 2017 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Ωραίες οι πατέντες,αλλά να δώσω 15€ και να χάσω πόσο χρόνο για να το φτιάξω σε κουτί των 40€, δεν παίζει. Παίρνεις ανεμιστήρα με 3€ από Αλι και τέλος. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Μην δίνεις, μην απαξιώνεις τον κόπο και το μεράκι των άλλων Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmakridis Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Γεια σας παιδιά, Exω to GT1_313MO Βρήκα μια σελίδα που υπάρχει λύση σε αυτό το πρόβλημα... Fix the problem “Google Play Store has stopped" with GT1_313MO http://freaktab.com/forum/tv-player-support/beelink-aa/beelink-android-tv-box/gt1-ultimate/firmware-roms-tools-ch/648502-fix-the-problem-%C2%93google-play-store-has-stopped-with-gt1_313mo Δίνει όμως δύο εκδόσεις..... GT1_311M0_AP6255_SS και GT1_312M0_20170504 Πως μπορώ να δω ποιο είναι το δικό μου ; Στις πληροφορίες δεν λέει κάτι σχετικό...... Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Τι S/N γράφει το κουτί από κάτω; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λοιπόν παιδιά ασχολήθηκα για να βρω μια μονιμη λυση για το θεμα τις θερμοκρασιας σε ενα Beelink GT1 2/16. Σε πρωτη φαση φαινεται να δικαιωνομαι. Απο τους 80 βαθμους επεσα μαχ στους 60. Συνηθως ειναι στους 53 - 54 Την πλάκα από κάτω την έβγαλες; μόνο εκείνη που έχει πάνω από τον cpu άφησες; Γενικά χωρίς τρύπα δεν κάνουν δουλειά τα φαν, να φυσάνε το πλαστικόδεν έχει ουσία αφού δεν εφάπτεται πουθενά από μέσα Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Το 12v το συνδέεις στην πρίζα κατευθείαν; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk αν θες το κάνεις, αλλά έχει θόρυβο + ότι θα πρέπει να το κλείνεις ξεχωριστά με το box ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- nik187 και taliban δωστε μας αν μπορειτε τον τυπο απο τα φανακια, μαρκα/κωδικο. Da_rudakos ωραιο μπλιμπλικι...νομιζω σε αυτο θα καταληξω...!!! Toυ Da_rudakos είναι μία χαρά για κάποιον που έχει χώρο στην θέση του box, σε εμένα όμως είναι σε σύνθετο κάτω από την tv σε μικρό χώρο μς ps3 - switch και διάφορά άλλα, οπότε ήθελα κάτι μικρό :) Για τον τύπο τώρα.... τα case fan είναι 12v , οπότε κάνουν όλα 10 cm ή 12 cm ανάλογα τις διαστάσεις του box και τα μόνα ζητούμενα είναι : led - και όχι από 4-5 ευρώ τιμή :) https://www.skroutz.gr/c/674/case-fans.html?keyphrase=pc+fan&page=2 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Μην δίνεις, μην απαξιώνεις τον κόπο και το μεράκι των άλλων Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΈχεις πρόβλημα κατανόησης, δεν εξηγείται αλλιώς. Πού έγραψα κάτι κακό; Μόνο για το κόστος σχολίασα και είπα ότι είναι ωραία πατέντα. Μάθε να διαβάζεις καλύτερα, γιατί αλλά γράφουμε και άλλα καταλαβαίνεις. Το ίδιο έκανες και με το ποστ πριν από μένα Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmakridis Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 (edited) Τι S/N γράφει το κουτί από κάτω; E-P02-A05-201207917501 Edited September 24, 2017 by pmakridis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Την πάτησα, πηγα να πληρώσω το h96 pro plus στο banggood στην τιμή προσφοράς που το είχα εικονικά αγοράσει "49 με priority" και δεν μου το επιτρέπει γιατί λέει άλλαξε η τιμή. Πρώτη φορά στο banggood αυτό.. Πάντα μπορούσαμε και αγοράζαμε μέχρι 20 μέρες μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 (edited) nik187 και taliban δωστε μας αν μπορειτε τον τυπο απο τα φανακια, μαρκα/κωδικο. Da_rudakos ωραιο μπλιμπλικι...νομιζω σε αυτο θα καταληξω...!!! Την πλάκα από κάτω την έβγαλες; μόνο εκείνη που έχει πάνω από τον cpu άφησες; Γενικά χωρίς τρύπα δεν κάνουν δουλειά τα φαν, να φυσάνε το πλαστικόδεν έχει ουσία αφού δεν εφάπτεται πουθενά από μέσα Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τα υλικα που χρησιμοποιησα ειναι 1. Ένα ανεμιστηρακι 5v αγορά από τοπικό κατάστημα στη Λάρισα 4 ευρώ. 5v για να το δώσω ρεύμα από το tv box κάτι σαν αυτό https://www.aliexpress.com/item/2-PCS-LOT-Gdt-DC-5V-2P-Brushless-Cooling-Fan-4cm-40mm-40x40x10mm-Ventilation-Axial-Flow/1826688999.html?spm=2114.search0104.3.127.0Mg7B1&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_1_10152_10065_10151_10068_10344_10342_10343_10340_10341_10304_10307_10137_10060_10302_10155_10154_10056_10055_10054_10059_10532_100031_10099_10338_10339_10103_10102_10052_10053_10142_10107_10050_10051_10326_10084_10083_10080_10082_10081_10177_10110_10111_10112_10113_10114_143_10312_10313_10314_10078_10079_10073,searchweb201603_19,ppcSwitch_5&btsid=10460920-5626-4f9a-8ae0-64aae3f9bdee&algo_expid=6c3afea8-986e-41be-9e88-9d4a2097d5bc-16&algo_pvid=6c3afea8-986e-41be-9e88-9d4a2097d5bc 2. Μια αντίσταση 1 watt 27 η 28 ohm για να κατεβάσω τις στροφές από τον ανεμιστήρα γιατί έκανε θόρυβο 3. πριόνι μοντελισμού για να κόψω το πλαστικό να περάσω τον ανεμιστήρα 4. Τρυπάνι ισα ισα για να περάσω από μέσα το σύρμα από το πριόνι για να αρχίσω να το κόβω. 5. μια φαλτσέτα για να τετραγωνίσω την τρύπα σωστά να περάσει ο ανεμιστηρας. 6. κολλητήρι για να κολλήσω τα καλώδια 7. Θερμικό πιστολι σιλικόνης για να κολλήσω το ανεμιστιρακη πάνω στην πλαστική πλακά Ανοιξα το tv box . Αφαιρεσα την μεταλλικη πλακα που ειναι βιδωμενη πανω στη βαση και εκοψα την βαση Κολλησα την αντισταση στο καλωδιο ρευματος αναμεσα απο τον ανεμιστηρα και εκει που θα το δώσω ρευμα απο το box Μετα κολλησα με το θερμικο πιστολι σιλικονης τον ανεμιστηρα πανω στην πλαστικη βαση Μετα κολλησα με το κολλητηρι το μαυρο και κοκκινο καλωδιο απο τον ανεμιστηρα πανω στο tv box Το μαυρο - αρνητικο το κολλησα στο - αρνητικο απο την εισοδο που παίρνει ρευμα το box απο τον φορτιστη Και το + θετικο στο + θετικο απο την θυρα USB. Αυτο για να παιρνει μπροστα ο ανεμιστηρας αταν ανοίγει το box και για να κλείνει οταν το κλείνω Αυτα δεν νομιζω να ξεχνω κατι. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 20 ΜΕ 25 ΒΑΘΜΟΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΘΟΡΥΒΟ Edited September 24, 2017 by nik187 Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 @nik187 RESPECT :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axetos Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Να εισαι καλα. Εισαι κατατοπιστικοτατος... Θενξ και παλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts