mamutsis Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Καλησπερα περιμένω να μου ερθει το mxiii g s812 από gb μπορεί κάποιος να μου στείλει λινκ με οδηγίες πως φλασαρουμε ρομ καθώς και από που την κατεβάζουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Μουσική είτε μέσω internet radio είτε μέσω αποθηκευμένης μουσικής, κατεβαστηρι, browsing, Φωτογραφίες κλπ Απλά είχα την απορία τι σοι εφαρμογές μπορεί κάποιος να κατεβάσει σε android box Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokolokor5a Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 οτι εφαρμογες μπορεις να κατεβασεις και στο κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Ενημερώνω οτι στο mele f10 deluxe η λειτουργία ir learning δεν μπορεί να αντιγράψει Panasonic και denon. Firmware δεν έχω βρει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Καλησπερα περιμένω να μου ερθει το mxiii g s812 από gb μπορεί κάποιος να μου στείλει λινκ με οδηγίες πως φλασαρουμε ρομ καθώς και από που την κατεβάζουμε; Αν χρειαστεί θα κάνει μόνο του αναβάθμιση μην μπλεκεις ακόμα δε σου ήρθε με φλασαριματα στο λέω σαν συμβουλή δοκίμασε το πρώτα δες πως δουλεύει πολλές φορές το φλασαρισμα έχει και αρνητικά αποτελέσματα '' κάτι που δουλεύει σωστά δεν το πειραζουμε "αν πάλι θέλεις να προχωρήσεις Είναι η διαδικασία για img flash για microsd method είναι πιο απλά τα πράγματα Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Braveheart1980 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Παίδες καλησπέρα! Ψήνομαι για android tv box (προφανώς για να γράφω εδώ) Οι απαιτήσεις λίγες : kodi & να παίζει netflix Το budget όσο λιγότερο γίνεται... Παράθεση http://i.imgur.com/xrj2crT.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mamutsis Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Αν χρειαστεί θα κάνει μόνο του αναβάθμιση μην μπλεκεις ακόμα δε σου ήρθε με φλασαριματα στο λέω σαν συμβουλή δοκίμασε το πρώτα δες πως δουλεύει πολλές φορές το φλασαρισμα έχει και αρνητικά αποτελέσματα '' κάτι που δουλεύει σωστά δεν το πειραζουμε "αν πάλι θέλεις να προχωρήσεις Είναι η διαδικασία για img flash για microsd method είναι πιο απλά τα πράγματα Ευχαριστώ είχα την λανθασμενη εντύπωση ότι θα έπρεπε να περάσω άλλη ρομ για να λειτουργήσει συνηθισμένος από κινητά που έχω παρει από ανατολη μεριά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Πλεον η μονη λυση για οτε αλλα και νοβα ειναι η αρουταριστη ρομ για να δουλεψουν σωστα τπτ αλλο δεν κανει προσωρινα δουλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristo2121 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Εχω αυτο το board ξέρετε τι επεξεργαστή εχει και τι ρομ χρειάζομαι http://s14.postimg.org/60mh237kx/image.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 (edited) Μου ήρθε σήμερα το δεύτερο Mxq s805 που είχε στείλει το banggood και δουλεύει άψογα. Είχε μέσα πάρα πολλά Add ons έβαλα κατευθείαν το Phoenix και έπαιξε άνετα 720p και 1080p ταινίες. Μπράβο στο banggood που χωρίς αλλα έξοδα ξανά έστειλε το Android box. Edit: δουλεύει υποδειγματικα και το 1gb Ram δεν φαίνεται καθόλου. Καθόλου lag πουθενά. Έχουν κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά. Edited February 8, 2016 by king2009 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lost Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Ξερει κανένας πως μπορούμε να βάλουμε το twrp recovery στο mxiii? Καλησπερα περιμένω να μου ερθει το mxiii g s812 από gb μπορεί κάποιος να μου στείλει λινκ με οδηγίες πως φλασαρουμε ρομ καθώς και από που την κατεβάζουμε; για roms twrp cmw κλπ όλα εδώ http://freaktab.com/ απλά θα πρέπει να προσέξετε , τουλάχιστον στις rom, ακριβώς τι φοράει μπορεί να μην δουλεύουν το wi fi ή το lan ανάλογα το chip που φοράει , μπορείτε να κάνετε ένα backup πρώτα με το twrp και μετά flash , το flash γίνεται με 3 τρόπους , με sdcard, με twrp και με το USB Burning Tool Παράθεση Οι τρανοί άντρες είναι σφυρηλατημένοι στη φωτιά. Προνόμιο των κατωτέρων είναι το άναμμα της φωτιάς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristo2121 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 για roms twrp cmw κλπ όλα εδώ http://freaktab.com/ απλά θα πρέπει να προσέξετε , τουλάχιστον στις rom, ακριβώς τι φοράει μπορεί να μην δουλεύουν το wi fi ή το lan ανάλογα το chip που φοράει , μπορείτε να κάνετε ένα backup πρώτα με το twrp και μετά flash , το flash γίνεται με 3 τρόπους , με sdcard, με twrp και με το USB Burning Tool Το θέμα οτι δοκίμασα διαφορά twrp αλλα δεν δουλεύουν ,δεν άνοιγαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 καλησπερα ψαχνω καποιο φθηνω doogle/tv box για να μπορω να μεταφερω την εικονα απο τον υπολογιστη στην τηλεοραση ασυρματα.. κυριως για ταινιες μεσω pop corn time και κανενα ματσακι μεσω livestreaming ενδιαφερομαι οσο πιο ομαλο γινεται υπαρχει κατι πολυ οικονομικο στα γνωστα κινεζομαγαζα που θα εκανε την δουλεια που θελω; (gearbest,geekbuying) ?? ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristo2121 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 καλησπερα ψαχνω καποιο φθηνω doogle/tv box για να μπορω να μεταφερω την εικονα απο τον υπολογιστη στην τηλεοραση ασυρματα.. κυριως για ταινιες μεσω pop corn time και κανενα ματσακι μεσω livestreaming ενδιαφερομαι οσο πιο ομαλο γινεται υπαρχει κατι πολυ οικονομικο στα γνωστα κινεζομαγαζα που θα εκανε την δουλεια που θελω; (gearbest,geekbuying) ?? ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας Αμα θες μόνο απο υπολογιστη και κινητό να στέλνεις το βίντεο υπάρχει αυτο που ειναι σαν chromecast http://www.gearbest.com/networking-communication/pp_194421.html Αλλιώς μπορει να πάρεις ένα απλό tv box Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Αυτό κοιτούσαν και εγωνα σου πω την αλήθεια.. Θα είναι αρκετα ομαλή ή εικόνα στην τηλεόραση; Τι παραπάνω θα εχω με ένα από tv box; Συγγνώμη για τις χαζές ερωτήσεις αλλά είμαι τελείως ασχετος Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristo2121 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Αυτό κοιτούσαν και εγωνα σου πω την αλήθεια.. Θα είναι αρκετα ομαλή ή εικόνα στην τηλεόραση; Τι παραπάνω θα εχω με ένα από tv box; Συγγνώμη για τις χαζές ερωτήσεις αλλά είμαι τελείως ασχετος Δεν θα χρειάζεται να εχεις εναν υπολογιστη η κινητό για να στέλνεις τα βίντεο ,θα τα βλεπεις κατευθείαν απο το tv box Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Θα μπορούσες να μου προτεινεις και κάποιο φθηνό tv box; Σε ευχαριστώ πολυ Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Θα μπορούσες να μου προτεινεις και κάποιο φθηνό tv box; Σε ευχαριστώ πολυ Εύρος τιμής? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lost Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Το θέμα οτι δοκίμασα διαφορά twrp αλλα δεν δουλεύουν ,δεν άνοιγαν πιο mxiii έχεις ? Και πως δοκιμαζεις να το τρέξεις? Με sd card λογικά ετσι? ----- προσθήκη μηνύματος 87 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα μπορούσες να μου προτεινεις και κάποιο φθηνό tv box; Σε ευχαριστώ πολυ Θα σε πρότεινα το mxiii-g αλλά με 2gb μνήμη όχι με ένα , ως τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος Παράθεση Οι τρανοί άντρες είναι σφυρηλατημένοι στη φωτιά. Προνόμιο των κατωτέρων είναι το άναμμα της φωτιάς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toothpick Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Γειά σας σήμερα παρέλαβα το mxiii g 2ram s812 έτσι γράφει το κουτί από έξω υπάρχει κάποια εφαρμογή που μπορώ να δω τι specs εχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Εύρος τιμής? Εε κοντά στα 30-40 ή και πιο οικονομικό αν γίνεται Κάτι αλλο ,προτείνεται κάτι τέτοιο για casual gaming ή θα υπάρχει αρκετό delay; Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Εε κοντά στα 30-40 ή και πιο οικονομικό αν γίνεται Κάτι αλλο ,προτείνεται κάτι τέτοιο για casual gaming ή θα υπάρχει αρκετό delay; Εγώ πήρα αυτό http://m.banggood.com/MXQ-Quad-Core-1GB8GB-Amlogic-S805-Fully-loaded-KODI-14_2-Android-4_4-TV-Box-Mini-Smart-PC-p-982636.html Και είμαι πολύ ευχαριστημένος και σε 720p και σε 1080p δεν υπάρχει κανένα κόλλημα από Phoenix. Υπάρχει και το http://m.banggood.com/Beelink-X2-H3-Quad-Core-1GB8GB-4K-1080P-Wifi-Android-4_4-Android-TV-Box-Mini-Smart-PC-p-982827.html Με λίγο χειρότερα χαρακτηριστικά. Μικρή η διαφορά. Για casual gaming είναι μια χαρά. Βάζεις ένα ps3 controller και παίζεις όλα τα παιχνίδια του playstore η κάνα emulator. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Για μεταφορά της εικόνας από τον υπολογιστή ένα παίζω fifa ή κανένα nba θα αντιμετώπιζε κάποιο θέμα με αυτά τα tv box ή το stick σαν το chromecast; Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Για μεταφορά της εικόνας από τον υπολογιστή ένα παίζω fifa ή κανένα nba θα αντιμετώπιζε κάποιο θέμα με αυτά τα tv box ή το stick σαν το chromecast; fifa για pc θέλεις να κάνεις stream ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lost Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Γειά σας σήμερα παρέλαβα το mxiii g 2ram s812 έτσι γράφει το κουτί από έξω υπάρχει κάποια εφαρμογή που μπορώ να δω τι specs εχει; CPU z από play store Παράθεση Οι τρανοί άντρες είναι σφυρηλατημένοι στη φωτιά. Προνόμιο των κατωτέρων είναι το άναμμα της φωτιάς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts