Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα περιμένω να μου ερθει το mxiii g s812 από gb μπορεί κάποιος να μου στείλει λινκ με οδηγίες πως φλασαρουμε ρομ καθώς και από που την κατεβάζουμε;

Μουσική είτε μέσω internet radio είτε μέσω αποθηκευμένης μουσικής, κατεβαστηρι, browsing, Φωτογραφίες κλπ

Απλά είχα την απορία τι σοι εφαρμογές μπορεί κάποιος να κατεβάσει σε android box

Καλησπερα περιμένω να μου ερθει το mxiii g s812 από gb μπορεί κάποιος να μου στείλει λινκ με οδηγίες πως φλασαρουμε ρομ καθώς και από που την κατεβάζουμε;

Αν χρειαστεί θα κάνει μόνο του αναβάθμιση μην μπλεκεις ακόμα δε σου ήρθε με φλασαριματα στο λέω σαν συμβουλή δοκίμασε το πρώτα δες πως δουλεύει πολλές φορές το φλασαρισμα έχει και αρνητικά αποτελέσματα '' κάτι που δουλεύει σωστά δεν το πειραζουμε "αν πάλι θέλεις να προχωρήσεις

Είναι η διαδικασία για img flash για microsd method είναι πιο απλά τα πράγματα

Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc.

Παίδες καλησπέρα!

Ψήνομαι για android tv box (προφανώς για να γράφω εδώ)

Οι απαιτήσεις λίγες : kodi & να παίζει netflix

Το budget όσο λιγότερο γίνεται...

Αν χρειαστεί θα κάνει μόνο του αναβάθμιση μην μπλεκεις ακόμα δε σου ήρθε με φλασαριματα στο λέω σαν συμβουλή δοκίμασε το πρώτα δες πως δουλεύει πολλές φορές το φλασαρισμα έχει και αρνητικά αποτελέσματα '' κάτι που δουλεύει σωστά δεν το πειραζουμε "αν πάλι θέλεις να προχωρήσεις

Είναι η διαδικασία για img flash για microsd method είναι πιο απλά τα πράγματα

Ευχαριστώ είχα την λανθασμενη εντύπωση ότι θα έπρεπε να περάσω άλλη ρομ για να λειτουργήσει συνηθισμένος από κινητά που έχω παρει από ανατολη μεριά.

Πλεον η μονη λυση για οτε αλλα και νοβα ειναι η αρουταριστη ρομ για να δουλεψουν σωστα τπτ αλλο δεν κανει προσωρινα δουλεια.

Μου ήρθε σήμερα το δεύτερο Mxq s805 που είχε στείλει το banggood και δουλεύει άψογα. Είχε μέσα πάρα πολλά Add ons έβαλα κατευθείαν το Phoenix και έπαιξε άνετα 720p και 1080p ταινίες. Μπράβο στο banggood που χωρίς αλλα έξοδα ξανά έστειλε το Android box.

Edit: δουλεύει υποδειγματικα και το 1gb Ram δεν φαίνεται καθόλου. Καθόλου lag πουθενά. Έχουν κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά.

Edited by king2009

Ξερει κανένας πως μπορούμε να βάλουμε το twrp recovery στο mxiii?

για roms twrp cmw κλπ όλα εδώ http://freaktab.com/ απλά θα πρέπει να προσέξετε , τουλάχιστον στις rom, ακριβώς τι φοράει μπορεί να μην δουλεύουν το wi fi ή το lan ανάλογα το chip που φοράει , μπορείτε να κάνετε ένα backup πρώτα με το twrp και μετά flash , το flash γίνεται με 3 τρόπους , με sdcard, με twrp και με το USB Burning Tool

Οι τρανοί άντρες είναι σφυρηλατημένοι στη φωτιά.

Προνόμιο των κατωτέρων είναι το άναμμα της φωτιάς.

για roms twrp cmw κλπ όλα εδώ http://freaktab.com/ απλά θα πρέπει να προσέξετε , τουλάχιστον στις rom, ακριβώς τι φοράει μπορεί να μην δουλεύουν το wi fi ή το lan ανάλογα το chip που φοράει , μπορείτε να κάνετε ένα backup πρώτα με το twrp και μετά flash , το flash γίνεται με 3 τρόπους , με sdcard, με twrp και με το USB Burning Tool

Το θέμα οτι δοκίμασα διαφορά twrp αλλα δεν δουλεύουν ,δεν άνοιγαν

καλησπερα

ψαχνω καποιο φθηνω doogle/tv box για να μπορω να μεταφερω την εικονα απο τον υπολογιστη στην τηλεοραση ασυρματα..

κυριως για ταινιες μεσω pop corn time και κανενα ματσακι μεσω livestreaming ενδιαφερομαι οσο πιο ομαλο γινεται

υπαρχει κατι πολυ οικονομικο στα γνωστα κινεζομαγαζα που θα εκανε την δουλεια που θελω; (gearbest,geekbuying) ??

ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας

Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9

καλησπερα

ψαχνω καποιο φθηνω doogle/tv box για να μπορω να μεταφερω την εικονα απο τον υπολογιστη στην τηλεοραση ασυρματα..

κυριως για ταινιες μεσω pop corn time και κανενα ματσακι μεσω livestreaming ενδιαφερομαι οσο πιο ομαλο γινεται

υπαρχει κατι πολυ οικονομικο στα γνωστα κινεζομαγαζα που θα εκανε την δουλεια που θελω; (gearbest,geekbuying) ??

ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας

Αμα θες μόνο απο υπολογιστη και κινητό να στέλνεις το βίντεο υπάρχει αυτο που ειναι σαν chromecast

http://www.gearbest.com/networking-communication/pp_194421.html

Αλλιώς μπορει να πάρεις ένα απλό tv box

Αυτό κοιτούσαν και εγωνα σου πω την αλήθεια.. Θα είναι αρκετα ομαλή ή εικόνα στην τηλεόραση;

Τι παραπάνω θα εχω με ένα από tv box;

Συγγνώμη για τις χαζές ερωτήσεις αλλά είμαι τελείως ασχετος

Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9

Αυτό κοιτούσαν και εγωνα σου πω την αλήθεια.. Θα είναι αρκετα ομαλή ή εικόνα στην τηλεόραση;

Τι παραπάνω θα εχω με ένα από tv box;

Συγγνώμη για τις χαζές ερωτήσεις αλλά είμαι τελείως ασχετος

Δεν θα χρειάζεται να εχεις εναν υπολογιστη η κινητό για να στέλνεις τα βίντεο ,θα τα βλεπεις κατευθείαν απο το tv box

Θα μπορούσες να μου προτεινεις και κάποιο φθηνό tv box; Σε ευχαριστώ πολυ

Το θέμα οτι δοκίμασα διαφορά twrp αλλα δεν δουλεύουν ,δεν άνοιγαν

πιο mxiii έχεις ?

Και πως δοκιμαζεις να το τρέξεις?

Με sd card λογικά ετσι?

----- προσθήκη μηνύματος 87 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Θα μπορούσες να μου προτεινεις και κάποιο φθηνό tv box; Σε ευχαριστώ πολυ

Θα σε πρότεινα το mxiii-g αλλά με 2gb μνήμη όχι με ένα , ως τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος

Εύρος τιμής?

Εε κοντά στα 30-40 ή και πιο οικονομικό αν γίνεται

Κάτι αλλο ,προτείνεται κάτι τέτοιο για casual gaming ή θα υπάρχει αρκετό delay;

Εε κοντά στα 30-40 ή και πιο οικονομικό αν γίνεται

Κάτι αλλο ,προτείνεται κάτι τέτοιο για casual gaming ή θα υπάρχει αρκετό delay;

Εγώ πήρα αυτό

http://m.banggood.com/MXQ-Quad-Core-1GB8GB-Amlogic-S805-Fully-loaded-KODI-14_2-Android-4_4-TV-Box-Mini-Smart-PC-p-982636.html

Και είμαι πολύ ευχαριστημένος και σε 720p και σε 1080p δεν υπάρχει κανένα κόλλημα από Phoenix.

Υπάρχει και το

http://m.banggood.com/Beelink-X2-H3-Quad-Core-1GB8GB-4K-1080P-Wifi-Android-4_4-Android-TV-Box-Mini-Smart-PC-p-982827.html

Με λίγο χειρότερα χαρακτηριστικά.

Μικρή η διαφορά. Για casual gaming είναι μια χαρά. Βάζεις ένα ps3 controller και παίζεις όλα τα παιχνίδια του playstore η κάνα emulator.

Για μεταφορά της εικόνας από τον υπολογιστή ένα παίζω fifa ή κανένα nba θα αντιμετώπιζε κάποιο θέμα με αυτά τα tv box ή το stick σαν το chromecast;

Για μεταφορά της εικόνας από τον υπολογιστή ένα παίζω fifa ή κανένα nba θα αντιμετώπιζε κάποιο θέμα με αυτά τα tv box ή το stick σαν το chromecast;

fifa για pc θέλεις να κάνεις stream ;

Γειά σας σήμερα παρέλαβα το mxiii g 2ram s812 έτσι γράφει το κουτί από έξω υπάρχει κάποια εφαρμογή που μπορώ να δω τι specs εχει;

CPU z από play store