Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια καλησπερα γνωριζεται κανενα καταστημα στην Αθηνα να πουλαει android tvbox?

Θελει να παρει ενας γνωστος μου αμεσα....

Αν ναι,πειτε μου αν θελετε και ποιο προτεινεται.

Ευχαριστω

Καλησπέρα. Οπότε κάνω απεγκατασταση εφαρμογές που έχει το mk808b plus (rooted) και συγκεκριμένα το netflix το skype και το youtube ή έκδοση του οποιου (προεγκατεστημένη) βγάζει σφάλμα στην ενημερωση, μόλις το βγάζω από την πριζα και το ξαναβαλω όταν bootαρει μου γράφει " Το android αναβαθμιζεται ενημέρωση εφαρμογών 3 από 3 και μόλις ξεκινάει μου τις εμφανίζει πάλι και θέλουν και ενημέρωση από το playstore. Δοκιμασία το Τitanium και το root uninstaller αλλά κάθε φορά ξανά εμφανίζονται στην εκκινηση......καμμία λύση;; Edited by matsilas

Το ίδιο γινόταν και στο δικό μου. Δοκίμασε να σβήσεις τα apk μέσα από τον φάκελο system/priv-app. Δεν ξέρω αν έτσι σταματήσουν να επανεμφανίζονται αλλά αυτό μου είχαν απαντήσει όταν είχα ρωτήσει κι εγώ παλιότερα αλλά τότε ήμουν εντελώς άσχετος και δεν ήξερα καν που να βρω αυτόν τον φάκελο. Μετά έβαλα τη finless rom 1.1 που δεν έχει περιττές εφαρμογές.

Το ίδιο γινόταν και στο δικό μου. Δοκίμασε να σβήσεις τα apk μέσα από τον φάκελο system/priv-app. Δεν ξέρω αν έτσι σταματήσουν να επανεμφανίζονται αλλά αυτό μου είχαν απαντήσει όταν είχα ρωτήσει κι εγώ παλιότερα αλλά τότε ήμουν εντελώς άσχετος και δεν ήξερα καν που να βρω αυτόν τον φάκελο. Μετά έβαλα τη finless rom 1.1 που δεν έχει περιττές εφαρμογές.

Ευχαριστώ. Τώρα πρεπει να βρούμε το system

Ευχαριστώ. Τώρα πρεπει να βρούμε το system

επειδή είναι πολλά αυτά που πρέπει να γράψω ..http://www.doctorandroid.gr/2014/04/remove-bloatware-es-file-explorer-android.html

εκεί που γράφει για Προσάρτηση R/W (κάνε όλους τους φακέλους RW )

Δοκίμασε ένα από τους δυο τρόπους :

1: χειροκίνητα ψάχνεις ..στο system/ apps η στο system/priv-app (Μεγάλη προσοχή το τι διαγραφείς....εάν δεν ξέρεις τι είναι μην το διαγραφείς..) πριν σβήσεις πάρε backup του κάθε apk...(copy paste...η με titanium backup).

2: δοκιμάζεις αυτό που γράφει ....Εξερευνητή Root και επιλέγεις Απεγκατάσταση εφαρμογής συστήματος....

Εάν θέλεις να τα ξανακάνεις εγκατάσταση (επειδή είναι εφαρμογές σύστηματος ) ξανά copy paste του apk στο φάκελο apps που είναι μέσα στο system (πρέπει να δώσεις και σωστό permission...)

για permission δες http://www.doctorandroid.gr/2012/03/android.html (μόνο την εικόνα κάτω από Προσοχή!: Μερικές εφαρμογές ενδέχεται να μη.....) ..με λίγο ψάξιμο θα βρεις άκρη...(Υπάρχουν και video στο YouTube....)

Edited by alex222800

Καλησπέρα παιδιά.

Ενδιαφέρομαι για αγορά ενός android tv box, κατα προτίμηση με pure android, γύρω στα 30-50 ευρώ.

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μην έχω πρόβλημα στο να βλέπω Live Streaming (ασυμβατότητες κλπ), επίσης να αναφέρω οτι με ενδιαφέρει να βλέπω και περιεχόμενο μέσω veetle.

Περιμένω εναγωνίως τις προτάσεις σας για να προχωρήσω σε αγορά.

Ευχαριστώ

επειδή είναι πολλά αυτά που πρέπει να γράψω ..http://www.doctorandroid.gr/2014/04/remove-bloatware-es-file-explorer-android.html

εκεί που γράφει για Προσάρτηση R/W (κάνε όλους τους φακέλους RW )

Δοκίμασε ένα από τους δυο τρόπους :

1: χειροκίνητα ψάχνεις ..στο system/ apps η στο system/priv-app (Μεγάλη προσοχή το τι διαγραφείς....εάν δεν ξέρεις τι είναι μην το διαγραφείς..) πριν σβήσεις πάρε backup του κάθε apk...(copy paste...η με titanium backup).

2: δοκιμάζεις αυτό που γράφει ....Εξερευνητή Root και επιλέγεις Απεγκατάσταση εφαρμογής συστήματος....

Εάν θέλεις να τα ξανακάνεις εγκατάσταση (επειδή είναι εφαρμογές σύστηματος ) ξανά copy paste του apk στο φάκελο apps που είναι μέσα στο system (πρέπει να δώσεις και σωστό permission...)

για permission δες http://www.doctorandroid.gr/2012/03/android.html (μόνο την εικόνα κάτω από Προσοχή!: Μερικές εφαρμογές ενδέχεται να μη.....) ..με λίγο ψάξιμο θα βρεις άκρη...(Υπάρχουν και video στο YouTube....)

Ευχαριστώ πολύ!!!

Αξίζει;Σαν μάρκα(?) τι λέει;

Τι να λεει βρε φιλε μου,με το κιλο τα βγαζουν,οχι με το κομματι.:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

με κλειστό το tvbox και ενώ είχε κοπεί το ρεύμα, όταν ήρθε το ρεύμα δεν ανοίγει

Τα κακάρωσε να υποθέσω έτσι?

αγορά από gearbest το mxiii-g

Δεν επιτρέπονται youtube links στην υπογραφή

- OUKITEL K6000 pro --- Xiaomi Redmi Note 4x --- Xiaomi Redmi Note 8 pro

...Edit by Dim_33....

με κλειστό το tvbox και ενώ είχε κοπεί το ρεύμα, όταν ήρθε το ρεύμα δεν ανοίγει

Τα κακάρωσε να υποθέσω έτσι?

αγορά από gearbest το mxiii-g

Για δοκιμασε και καποιον αλλο φορτιστη.

Για δοκιμασε και καποιον αλλο φορτιστη.

εννοείται δοκίμασα.τζίφος

δουλεύει ο δικός του κανονικότατα αλλά δεν ανοίγει

επειδή θα απαιτήσω αντικατάσταση τι άλλη επιλογή έχω με 2G ram και στα χρήματα του mxiii?

εννοείται δοκίμασα.τζίφος

δουλεύει ο δικός του κανονικότατα αλλά δεν ανοίγει

επειδή θα απαιτήσω αντικατάσταση τι άλλη επιλογή έχω με 2G ram και στα χρήματα του mxiii?

Ποσο καιρο το εχεις ?

Θα πρεπει να το στειλεις κινα κι αφου το παραλαβουν να σε στειλουν αν δεν διορθωνετε αυτο ,αλλο ιδιο. (Τα χρηματα για τα μεταφορικα θα τα παρεις αν δεν περασαν 180 μερες απο τοτε που το παρηγγειλες)

Αλλο δεν θα σου δωσουν .Μονο αντικατασταση.

5-6 μερες δουλεψε

θελω να γλυτωσω το πηγαινε ελα

θα ζητησω ιδιο η αλλο με διαφορα απο μερους μου

5-6 μερες δουλεψε

θελω να γλυτωσω το πηγαινε ελα

θα ζητησω ιδιο η αλλο με διαφορα απο μερους μου

Θα ζητησουν να το στειλεις πισω για ελεγχο .Αλλοιως δεν θα σου δοσουν αλλο..Μιλα μαζι τους απαντουν αμεσα για να ξερεις.Πες τους οτι δεν δουλεψε ποτε..Κανε κι βιντεο με το οτι δεν πεζει ενω δουλευει ο φορτιστης .

ανοιξα τικετ ηδη εννοειται με 2 βιντεκακια κ αναλυτικη περιγραφη. δεν υπαρχει λογος να το τσεκαρουν

ενα βιντεακι πως δεν ανοιγει κ ενα τσεκ με αλλο φορτιστη που ειναι επανω σε μηχανημα που δουλευει.

θα ζητησω αντικατασταση αλλιως αναφορα στο paypal

δεν υπαρχει λογος να παει πισω

Καλησπερα παιδια.Επειδη δεν πηρα απαντηση,εσεις που ξερετε καποια πραγματα παραπανω,πειτε μου σας παρακαλω ενα αξιοπιστο tv box να αγορασω γιατι βλεπω τοσα πολλα και δεν ξερω πραγματικα τι να κανω.Μενοιαζει κατα κυριο λογο να βλεπω ταινιες στο kodi χωρις κανενα προβλημα στα 1080ρ...Να μην κολλαει δηλαδη και να τρεχει γενικα καλα.Το MXIII G π.χ. πουλετε παραπανω αξιζει;Ειναι καλο;Θα κανω τη δουλεια μου;

Παιδιά εκτός από τα android box, δουλεύει κανείς με Android tv stick? Εχω δει κατι τετραπυρηνα παιζουν καλα? Μ ενδιαφέρει για μια μικρή τηλεόραση που είναι στον τοίχο και βολεύει το στικακι. Προτείνει κανείς κάποιο ?

Παιδιά εκτός από τα android box, δουλεύει κανείς με Android tv stick? Εχω δει κατι τετραπυρηνα παιζουν καλα? Μ ενδιαφέρει για μια μικρή τηλεόραση που είναι στον τοίχο και βολεύει το στικακι. Προτείνει κανείς κάποιο ?

Mk808b plus

Για δες κι αυτό

Flymote G270 2.4GHz Wireless Air Mouse + Keyboard + Remote Control Combo http://gearbest.com/mice-keyboards/pp_152936.html

Ευχαριστώ για την πρόταση, δε μου αρέσει ο σχεδιασμός για το ποντίκι. (δεν είμαι ιδιότροπος) :ρ

Το tronsmart το εχω και εγω, βασικα δεν με βολευει καθολου για το kodi γιατι δεν απενεργοποιειται το mouse και αυτο κανει την αναζητηση δυσκολη αν θες να κινηθεις με τα κουμπια-βελακια. Εκτος και αν εχει καποια ρυθμιση που δεν την εχω βρει. Οσο για την μπαταρια τους τελευταιους 3 μηνες πρεπει να το εχω φορτισει 2 φορες και αυτες οχι φουλ .

Παντως αν επαιρνα τωρα air mouse θα εδινα λιγα $ παρπανω να παρω ενα mele

http://m.geekbuying.com/item/MeLE-F10-Deluxe-2-4GHz-Wireless-Fly-Air-Mouse-Keyboard-Game-Controller-6-Axial-Gyro-IR-Learning-for-Android-PC-TV-Box-338661.html

Φίλε ωραίο αλλά δεν τα αξίζει τα λεφτά του για τη δουλειά που το θέλω. ;)

Είχα αυτό: http://www.ebay.com/itm/Funky-2-4GHz-Keyboard-I8Air-Mouse-Remote-Control-Touchpad-Of-Android-TV-BOX-WBUS-/301654256141?hash=item463bfeaa0d

Και σκέφτομαι να πάρω το ίδιο ή αυτό: http://www.ebay.com/itm/2-4GHz-Wireless-Air-Mouse-Keyboard-Remote-Control-Touchpad-Andriod-PC-Smart-TV-/121708598083?hash=item1c5665d343

Edited by pakitis
[sIGPIC][/sIGPIC]

Με 1gb μνήμη και πάει καλά? Αν ναι πολύ ενδιαφέρουσα τιμη!

Οχι,κοιτας τουλαχιστον για 2gb.