kaloudis Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 γενικη ερωτηση σε ιδιο hardware τι δουλευει καλυτερα? android η windows? τι θα διαλεγατε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Ακριβως αυτο!!! ..............Android & Windows 8.1-10 Dual Boot, Ubuntu, Fedora.............. Ε ναι,για εμας τους κατσαβιδακιδες ειναι λουκουμακι αυτο.......θα το τουμπανιασω!!!!:lol: Πολύ ακριβό.. Με ραμ, δίσκο πάει 200 γιουρια τουλάχιστον. Στα ίδια λεφτά έχω φτιάξει μόνος μου ποιο δυνατό μηχάνημα και σχεδόν το ίδιο μικρό σε μέγεθος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 γενικη ερωτηση σε ιδιο hardware τι δουλευει καλυτερα? android η windows? τι θα διαλεγατε? φυσικά Android (εάν αναφέρεσαι σε συσκευές με Intel cpu ....Μην κολλάς και πολύ με το λειτουργικό ...συνήθως υπάρχουν ,μπορείς να εγκαταστησεις είτε επίσημα είτε ανεπίσημα και Android και Windows rom...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Πολύ ακριβό.. Με ραμ, δίσκο πάει 200 γιουρια τουλάχιστον. Στα ίδια λεφτά έχω φτιάξει μόνος μου ποιο δυνατό μηχάνημα και σχεδόν το ίδιο μικρό σε μέγεθος.. Πολλα μου τα βγαζεις βρε φιλε μου πια.....εγω τα εχω ετοιμα ολα με 125 ευρο...μονο μια 4gb ddr3l ram (μεταχ/νη,ευκαιριες απειρες με λιγο ψαξιμο.....)αγορασα,ssd ειχα οποτε ειμαι πολυ μακρια απο το δικο σου πλανο..:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Πολύ ακριβό.. Με ραμ, δίσκο πάει 200 γιουρια τουλάχιστον. Στα ίδια λεφτά έχω φτιάξει μόνος μου ποιο δυνατό μηχάνημα και σχεδόν το ίδιο μικρό σε μέγεθος.. Φίλος, δώσε πληροφορίες γιατί κάτι τέτοιο Θέλω.kodi, stream αγώνες και σινταρισμα.Όσο πιο μικρό και αθόρυβο Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 στα 70 ποια η καλυτερη επιλογη? γιατι σε hardware πολλα ειναι ομοια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Galantaki Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Γνωρίζεται κάποια εφαρμογή για minix 5 tvbox, που να παίζει iptv; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Γνωρίζεται κάποια εφαρμογή για minix 5 tvbox, που να παίζει iptv; φυσικά το kodi (υπάρχουν πάρα πολλά addon με iptv)...Μπορείς και με https://play.google.com/store/apps/details?id=ru.iptvremote.android.iptv (δουλεύω την pro έκδοση) λίστες για iptv βρίσκεις σχετικά εύκολα....googlit ...ψάξε για το πως και λίστες και στο YouTube Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Galantaki Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 φυσικά το kodi (υπάρχουν πάρα πολλά addon με iptv)...Μπορείς και με https://play.google.com/store/apps/details?id=ru.iptvremote.android.iptv (δουλεύω την pro έκδοση) λίστες για iptv βρίσκεις σχετικά εύκολα....googlit ...ψάξε για το πως και λίστες και στο YouTube Έχεις δίκιο,σε ευχαριστω,βρήκα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 στα 70 ποια η καλυτερη επιλογη? γιατι σε hardware πολλα ειναι ομοια. επεξεργαστη rk3388 η amlogic s812? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 στα 70 ποια η καλυτερη επιλογη? γιατι σε hardware πολλα ειναι ομοια. http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_202596.html Με κουπόνι βγαίνει 60 Amlogic καλύτερα, αν δεν κάνω λάθος υποστηρίζει και openelec επεξεργαστη rk3388 η amlogic s812? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 κρίμα που δεν με αφήνει το paypal αν και έκανα το κόλπο με το balance.Πιο σωστά δεν με αφήνει η τράπεζα μου, αφού απότι βλέπω γίνεται χρέωση κατα 99% στο balanace και 0,20ευρώ στην κάρτα που έχεις μέσα Αν κάνω refund στο paypal πάει το ποσό πίσω σωστά?πίσω στην κάρτα που έγινε η μεταφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntserp Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Για υποστηριξη του MINIX NEO Z64 Windows 8.1 Quad Core Intel Baytrail T Z3735F WiFi Bluetooth 4.0 TV Box ( 2GB DDR3 32GB ROM ) βρίσκομαι σε διλλημα αναμεσα σε δυο προιοντα : 1. Minix Neo A2 All in One 2.4GHz Wireless Air Mouse http://www.gearbest.com/mice-keyboards/pp_71919.html 2. Rii k28 2.4GHz Wireless All in One Keyboard Touchpad Air Mouse http://www.gearbest.com/mice-keyboards/pp_69802.html Μπορει κάποιος να βοηθήσει στην επιλογή ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagos44 Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Για σας παιδιά,έχω ένα πρόβλημα έχω το Beelink X2 TV Box,και δεν πεζή το youtube,έχετε καμια λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Για σας παιδιά,έχω ένα πρόβλημα έχω το Beelink X2 TV Box,και δεν πεζή το youtube,έχετε καμια λύση? δοκίμασε μια εκκαθάριση δεδομένων και cache του YouTube ....κάνε unistall..... η του update η του προγράμματος......και ξαναδοκίμασε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagos44 Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 δοκίμασε μια εκκαθάριση δεδομένων και cache του YouTube ....κάνε unistall..... η του update η του προγράμματος......και ξαναδοκίμασε.... Ευχάριστω φίλος όλα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodgeor Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 χρειαζομαι μια βοηθεια για να κανω unroot ενα android usb stick ή να σβησω αυτο το superuser, εχουμε καμια λυση; Παράθεση theodoros Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 χρειαζομαι μια βοηθεια για να κανω unroot ενα android usb stick ή να σβησω αυτο το superuser, εχουμε καμια λυση; άνοιξε supersu ..ρυθμίσεις....πλήρη κατάργηση πρόσβασης root για ποιο λόγο θέλεις να κάνεις unroot; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodgeor Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Αυτο ηταν το πρωτο που διαβασα και εκανα αλλα δεν το εκανε. Τωρα διαβαζα ενα τροπο χρησιμοποιοντας browser και εγραφε καποιον τροπο θα το δοκιμασω αργοτερα. Βασικα το android stick ηταν root απο την αρχη , τωρα το χρησιμοποιω μονο για το novaqo και θελω να το χρησιμοποιησω και για το otego αλλα μου βγαζει οτι ειναι root. Γι αυτο ψαχνω τροπους Παράθεση theodoros Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taratta Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 παιδια ερωτηση οι smart tv δεν μπαινουν κανονικα στο internet? γιατι κατι τετοιο μου λενε οτι μπαινεισ μονο σε καποιες εφαρμογες οπωσ το youtube και το facebook τι ισχυει ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 παιδια ερωτηση οι smart tv δεν μπαινουν κανονικα στο internet? γιατι κατι τετοιο μου λενε οτι μπαινεισ μονο σε καποιες εφαρμογες οπωσ το youtube και το facebook τι ισχυει ευχαριστω!!! μπαίνεις .....Απλά δεν τόσο smart :lol: μονο με κάποια μοντέλα που φοράνε Android μπορείς να κάνεις αρκετά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Υπάρχουν και smart που δεν έχουν browser και όντως μπαίνεις μόνο σε εφαρμογές τύπου youtube κλπ. Αυτές είναι 100% πεταμένα λεφτά. Οι άλλες που έχουν browser μπορείς τουλάχιστον να σερφάρεις όπου θες αλλά και πάλι καταντάει κουραστικό. 4 χρονια έχω τη δική μου, έπαιξα κάνα μήνα το πολύ με τις smart δυνατότητες τνς και μετά δεν ξανασχολήθηκα μέχρι πρόσφατα που πήρα Android box, το κότσαρα στην hdmi θύρα της τηλεόρασης και την μετέτρεψα από "smart" σε smart. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 reserved..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georho Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Αυτο ηταν το πρωτο που διαβασα και εκανα αλλα δεν το εκανε. Τωρα διαβαζα ενα τροπο χρησιμοποιοντας browser και εγραφε καποιον τροπο θα το δοκιμασω αργοτερα. Βασικα το android stick ηταν root απο την αρχη , τωρα το χρησιμοποιω μονο για το novaqo και θελω να το χρησιμοποιησω και για το otego αλλα μου βγαζει οτι ειναι root. Γι αυτο ψαχνω τροπους Ποιος stick έχεις ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 smart tv dongle HD240 ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δυστυχως δεν εγινε τιποτα με κανεναν τροπο δεν μπορεσα να σβησω το su και το superuser απο τα αρχεια, μου γραφει οτι δεν μπορουν να διαγραφουν . Το περιεργο ειναι οτι το root checker δεν γραφει οτι ειναι root. Απο τις ρυθμισεις μπορω να δω αν ειναι root? Απο εδω δηλαδη: εκδοση kernel 3.0.36+ root@robin #58 ή αλλος τροπος που να δω οτι οντως ειναι root? Υπαρχει και το replay tv ενταξει , αλλα ετσι απο περιεργεια το ψαχνω γιατι δεν μπορω να βγαλω ακρη στο es Explorer μπορείς να δώσεις root πρόσβαση ; μάλλον (δεν ξέρω )με unroot από το supersu έγινε η δουλειά ,τώρα εάν δεις το δεύτερο video που σου έστειλα ...Όταν κάνεις unroot με es λέει ότι κάποια αρχεία su υπάρχουν σε περισσότερα από σε ένα φάκελο ....(μήπως δεν έχει γίνει σωστή εκαθαρηση ....και το otego " βλέπει" τα αρχεία αυτά ) επίσης το otego δεν παίζει σε όλες τις συσκευές ... σου βγαζει μήνυμα ότι η συσκευή είναι root ; το novago σου παίζει κανονικά (με app κατεβασμένο από playstore ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts