stoum Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Εγώ έχω παραγγείλει το αδελφάκι του, το πιο ακριβό με μεγαλύτερη μνήμη και dual band Wi-Fi. Το περιμένω σύντομα και θα κανονίσω με τον ironwolf (αφού προσφέρθηκε το παλικάρι) για review.Μπράβο σας παιδιά! Θα περιμένω το review(φαντάζομαι και άλλοι) σε αναμμένα κάρβουνα... Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kroumel Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Μπράβο σας παιδιά! Θα περιμένω το review(φαντάζομαι και άλλοι) σε αναμμένα κάρβουνα... Μαζί σου κι εγώ στην αναμονή.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmarx_72 Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Θα παρακαλούσα πολύ αν ξέρει κάποιος να μου πει τα χαρακτηριστικά του power adaptor του CS968. Όχι την τάση και τα αμπερ, απλά τις διαστάσεις του barrel plug. Ακόμη καλύτερα θα ήταν αν μπορεί κάποιος να μου πει από που να αγοράσω ένα, μην μου πείτε σε κατάστημα ηλεκτρονικών γιατί εδώ που ζω μόνο τα universal πουλάνε και αν σου τύχει το σωστό plug είσαι οκ (άσε που είναι ακριβά)., αν δεν βρεις με το σωστό συνεχίζεις το ψάξιμο. Τα geekbuying κλπ δεν φαίνεται να τα πουλάνε από μόνα τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Θα παρακαλούσα πολύ αν ξέρει κάποιος να μου πει τα χαρακτηριστικά του power adaptor του CS968. Όχι την τάση και τα αμπερ, απλά τις διαστάσεις του barrel plug. Ακόμη καλύτερα θα ήταν αν μπορεί κάποιος να μου πει από που να αγοράσω ένα, μην μου πείτε σε κατάστημα ηλεκτρονικών γιατί εδώ που ζω μόνο τα universal πουλάνε και αν σου τύχει το σωστό plug είσαι οκ (άσε που είναι ακριβά)., αν δεν βρεις με το σωστό συνεχίζεις το ψάξιμο. Τα geekbuying κλπ δεν φαίνεται να τα πουλάνε από μόνα τους. Γιατί δεν τους λες ότι χρειάζεσαι ένα; Μπορεί να σου βρούνε κάποια λύση οι geek. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmarx_72 Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Γιατί δεν τους λες ότι χρειάζεσαι ένα; Μπορεί να σου βρούνε κάποια λύση οι geek. Ρώτησα, μπήκαμε σε μια άσχετη συζήτηση με ένα από τους online operators για το αν πρέπει να ονομάζεται power adapter ή charger. Αποτέλεσμα μηδέν, είπαν ότι δεν το βάζουν στα ράφια τους ξεχωριστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Buried Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 (edited) Ναι και σε μένα εύκολα μπήκαν τα.Ελληνικά όπως πάντα. Χτες δοκίμασα να παίξω και τις HD ταινίες μου από τον σκληρό και τις παίζει νεράκι! Δεν ξέρω αν μήπως παίζουν στάνταρ μέσω mx player και παίζουν τόσο καλά. ...εγώ είδα εχθές 720p dts 7gb μέσω ethernet από το pc με ελάχιστα , ανεκτά , κολλήματα. ..βέβαια φίλε junklist εγώ έχω θέμα με το rc12 , και με το αριστερό κλικ από το pad του airmouse. καθώς κουνάς το δείκτη του ποντικιού ,πολύ συχνά κάνει αριστερο κλικ από όπου περνάει... χαμός δηλαδή. υπάρχει άραγε τρόπος να το επενεργοποιήσω ,μια και χρησιμοποιώ πάντα το πλήκτρο με το αριστερό χέρι ; ...επίσης υπάρχει κάποιο παιχνίδι που να μπορείς να παίξεις με αυτό το πληκτρολόγιο; δεν κατάφερα να παίξω κανένα , ούτε φλιπεράκι ! ....α!!! διάβαζα ότι εθεάθει και ver.5 του cs968 Edited May 3, 2014 by Buried Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 ...εγώ είδα εχθές 720p dts 7gb μέσω ethernet από το pc με ελάχιστα , ανεκτά , κολλήματα. ..βέβαια φίλε junklist εγώ έχω θέμα με το rc12 , και με το αριστερό κλικ από το pad του airmouse. καθώς κουνάς το δείκτη του ποντικιού ,πολύ συχνά κάνει αριστερο κλικ από όπου περνάει... χαμός δηλαδή. υπάρχει άραγε τρόπος να το επενεργοποιήσω ,μια και χρησιμοποιώ πάντα το πλήκτρο με το αριστερό χέρι ; ...επίσης υπάρχει κάποιο παιχνίδι που να μπορείς να παίξεις με αυτό το πληκτρολόγιο; δεν κατάφερα να παίξω κανένα , ούτε φλιπεράκι ! ....α!!! διάβαζα ότι εθεάθει και ver.5 του cs968 Εμένα το rc12 θέλει 1 φορά την ημέρα αφαίρεση μπαταριών γιατί κολλάει το mouse. Από games, μόνο point and click games, όπως το syberia παίζω στο tv box. Για άλλα έχω τον άλλο κινέζο, το onda tablet μου. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Buried Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 https://play.google.com/store/apps/details?id=org.leetzone.android.yatsewidgetfree&hl=el ? και το official https://play.google.com/store/apps/details?id=org.xbmc.android.remote&hl=el ... τα έχεις δοκιμάσει ; έχεις ιδέα αν θα δουλεύουν στο beyondxbmc; ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εμένα το rc12 θέλει 1 φορά την ημέρα αφαίρεση μπαταριών γιατί κολλάει το mouse. Από games, μόνο point and click games, όπως το syberia παίζω στο tv box. Για άλλα έχω τον άλλο κινέζο, το onda tablet μου. λες αν χρησιμοποιήσω το κινητο σαν remote να έχω καμιά τύχη ; έχεις δοκιμάσει κάτι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 ... τα έχεις δοκιμάσει ; έχεις ιδέα αν θα δουλεύουν στο beyondxbmc; ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- λες αν χρησιμοποιήσω το κινητο σαν remote να έχω καμιά τύχη ; έχεις δοκιμάσει κάτι ; Το Yatse το έχεις δοκιμάσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Buried Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Το Yatse το έχεις δοκιμάσει? εγώ δεν έχω δοκιμάσει κανένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 ... τα έχεις δοκιμάσει ; έχεις ιδέα αν θα δουλεύουν στο beyondxbmc; ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- λες αν χρησιμοποιήσω το κινητο σαν remote να έχω καμιά τύχη ; έχεις δοκιμάσει κάτι ; Το Yatse το έχεις δοκιμάσει? και τα 2 παίζουν , απλά πάτε ρυθμίσεις/υπηρεσίες και ενεργοποίηση ελέγχου μέσω http (ή κάπως έτσι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 ... τα έχεις δοκιμάσει ; έχεις ιδέα αν θα δουλεύουν στο beyondxbmc; ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- λες αν χρησιμοποιήσω το κινητο σαν remote να έχω καμιά τύχη ; έχεις δοκιμάσει κάτι ; Έχω δοκιμάσει με το Rkremote για το carmagedon και επαιζε οκ μέσω κινητού, αν και που και που έχανε την σύνδεση με το box. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 εγώ δεν έχω δοκιμάσει κανένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreenMob Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Συνδέω ένα cs968 μέσω av out σε μια παλιά τηλεόραση που έχω και δείχνει ασπρόμαυρο. Το ίδιο μηχάνημα σε άλλη TV παίζει έγχρωμα. Επίσης έχω δοκιμάσει να αλλάξω καλώδιο av out, καθώς και να συνδέσω και τα 2 av out καλώδια σε βύσμα scart και από εκεί στο scart της τηλεόρασης. Πάντα δείχνει ασπρόμαυρο. Με άλλα λόγια δεν φταίει σίγουρ ούτε το cs968, ούτε τα καλώδια, ούτε οι είσοδοι της tv οι οποίες κατά τ' άλλα παίζουν κανονικά. Κανείς με καμμιά ιδέα τί παίζει; Μήπως δεν ταιριάζει κάποια ρύθμιση μεταξύ cs968 και tv; Έχει συμβεί σε κανέναν σας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Συνδέω ένα cs968 μέσω av out σε μια παλιά τηλεόραση που έχω και δείχνει ασπρόμαυρο. Το ίδιο μηχάνημα σε άλλη TV παίζει έγχρωμα. Επίσης έχω δοκιμάσει να αλλάξω καλώδιο av out, καθώς και να συνδέσω και τα 2 av out καλώδια σε βύσμα scart και από εκεί στο scart της τηλεόρασης. Πάντα δείχνει ασπρόμαυρο. Με άλλα λόγια δεν φταίει σίγουρ ούτε το cs968, ούτε τα καλώδια, ούτε οι είσοδοι της tv οι οποίες κατά τ' άλλα παίζουν κανονικά. Κανείς με καμμιά ιδέα τί παίζει; Μήπως δεν ταιριάζει κάποια ρύθμιση μεταξύ cs968 και tv; Έχει συμβεί σε κανέναν σας; Το έχω ξανασυναντήσει σε συσκευή που έβγαζε αναλογικό σήμα NTSC και η παλιά τηλεόραση έπαιζε μόνο PAL και τα έδειχνε ασπρόμαυρα ενώ οι καινούργιες έπαιζαν και NTSC και PAL. Εάν στην αναλογική έξοδο από το scart έχει ρύθμιση για PAL/NTSC ρύθμισε το να ταιριάζει αυτό που δέχεται η τηλεόραση. Μπορεί να μην έχει καμία σχέση με το πρόβλημα σου αλλά δεν χάνεις και τίποτα να το ελέγξεις. Παράθεση http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreenMob Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Δεν υπάρχει κάπου σε όλη τη διάταξη κάποια ρύθμιση τέτοια. Μήπως μπορεί να ρυθμιστεί μέσα από το tv box; Γιατί δεν αποκλείω να είναι και κάτι τέτοιο. Η τηλεόραση υπόψιν είναι καμμιας δεκαετίας και κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmarx_72 Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Δεν υπάρχει κάπου σε όλη τη διάταξη κάποια ρύθμιση τέτοια. Μήπως μπορεί να ρυθμιστεί μέσα από το tv box; Γιατί δεν αποκλείω να είναι και κάτι τέτοιο. Η τηλεόραση υπόψιν είναι καμμιας δεκαετίας και κάτι. Σχεδόν σίγουρα μπορείς να ρυθμίσεις την έξοδο σε pal/secam από τις ρυθμίσεις του android box. Κάπου εκεί μέσα υπάρχει επιλογή από την οποία ρυθμίζεις την ανάλυση εξόδου (για το hdmi), το μέγεθος φόντων όπως και το μέγεθος της εικόνας. Δεν θυμάμαι που ακρίβως είναι η επιλογή αλλά υπάρχει και σου επιτρέπει την αλλαγή από pal --> secam ή secam-->pal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Δεν υπάρχει κάπου σε όλη τη διάταξη κάποια ρύθμιση τέτοια. Μήπως μπορεί να ρυθμιστεί μέσα από το tv box; Γιατί δεν αποκλείω να είναι και κάτι τέτοιο. Η τηλεόραση υπόψιν είναι καμμιας δεκαετίας και κάτι. στην ρομ που έχω (4.4) στις ρυθμίσεις έχει SCREEN και απο εκεί screen scale (μέγεθος) και από κάτω επιλογή που έχει ανάλυση αν δε κάνω λάθος και επιλογή για pal/ntsc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreenMob Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Έχω την 4.2.2 και στα Settings > Screen μου βγάζει μόνο "Screen Scale" και "HDMI Mode". Δεν βλέπω να με αφήνει κάπου να αλλάξω PAL/NTSC κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 στο hdmi mode τι επιλογές έχει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreenMob Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Αλλαγής ανάλυσης και Hz. Αλλά έχε υπόψιν ότι εγώ δεν συνδέω καν με HDMI έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kbougiouklis Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Το minix neo x8 που μόλις βγήκε τι λέτε οι πιο έμπειροι, είναι καλό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Το minix neo x8 που μόλις βγήκε τι λέτε οι πιο έμπειροι, είναι καλό? Όταν λες βγήκε τι εννοείς, είναι και διαθέσιμο προς πώληση, η απλά έχει ανακοινωθεί; Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kbougiouklis Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Στην Ευρώπη θα έρθει τέλος Μαϊου. Έτσι λένε εδώ minixneox8.com/ Το neo x8s είναι το πιο ενδιαφέρον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Αλλαγής ανάλυσης και Hz. Αλλά έχε υπόψιν ότι εγώ δεν συνδέω καν με HDMI έτσι; ναι δοκίμασες να βάλεις 50hz και στην ανάλυση να δεις αν λέει κάτι αντίστοιχο ; δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί πλέον έχω 4.4 (και εγώ με av out είμαι σε παλιά τηλεόραση αλλά δεν είχα πρόβλημα) , στην 4.4 στην οθόνη έχει επιλογή για pal/ntsc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts