Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά αυτό τι λέει εσείς που γνωρίζετε?

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.572259&sid=1

Και γω σημερα το ειδα. Αν καποιος γνωριζει το μοντελο ας πει πριν τελειωσει η προσφορα.

Από που το αγορασες?

Απο το geekbuying. Με την stock rom που ειχε, αφου λειτουργησε χωρις προβλημα καμμια εβδοομαδα, ξαφνικα εφτασε μεχρι το logo (R-BOX) και σταματησε εκει. Εκανα επανεκιννησεις αλλα τα ιδια. Με αυτην που φορεσα ξεκιναει, αλλα οταν φτανει στο logo ξαναγυρναει πισω και παλι απο την αρχη...

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Απο το geekbuying. Με την stock rom που ειχε, αφου λειτουργησε χωρις προβλημα καμμια εβδοομαδα, ξαφνικα εφτασε μεχρι το logo (R-BOX) και σταματησε εκει. Εκανα επανεκιννησεις αλλα τα ιδια. Με αυτην που φορεσα ξεκιναει, αλλα οταν φτανει στο logo ξαναγυρναει πισω και παλι απο την αρχη...

Στο geekbuing εστειλες κανενα μηνυμα να τους πεις τι συμβαινει??και να μην ξερουν τη λυση,ισως να μπορουν να ψαξουν να σου βρουν καποιο τροπο!

Στο geekbuing εστειλες κανενα μηνυμα να τους πεις τι συμβαινει??και να μην ξερουν τη λυση,ισως να μπορουν να ψαξουν να σου βρουν καποιο τροπο!

Τους εστειλα και μου εστειλαν μια rom, υποτιθεται την δικια του (20131122) αλλα ηταν corrupted. Τους ξαναεγραψα και μου ξαναεστειλαν παλι την ιδια.. Τι να πω, η τοσο καφαδες ειναι η μεταξυ τους μιλανε "Κινεζικα" και δεν μπορουν να συνεννοηθουν..:lol:

Δοκίμασες να ξαναπεράσεις την ίδια rom που είχε και πριν από το geekbuying?
Που να την βρω την ιδια rom? Για την ιδια ψαχνομαι αλλα που?

Τους εστειλα και μου εστειλαν μια rom, υποτιθεται την δικια του (20131122) αλλα ηταν corrupted. Τους ξαναεγραψα και μου ξαναεστειλαν παλι την ιδια.. Τι να πω, η τοσο καφαδες ειναι η μεταξυ τους μιλανε "Κινεζικα" και δεν μπορουν να συνεννοηθουν..:lol:

Που να την βρω την ιδια rom? Για την ιδια ψαχνομαι αλλα που?

εδω εχεις δει??...γιατι αυτη πρεπει να εναι η "official"

http://blog.geekbuying.com/index.php/2013/11/25/rom-download-new-stock-firmware-for-tv01-cs968-or-called-cr11s-quad-core-android-tv-box/#.UxSSiPl_t1B

δες και εδω

http://www.geekbuying.com/item/TV01-RK3188-Quad-Core-Google-Android-4-2-OS-Cortex-A9-1-6GHz-Mini-TV-BOX-2G-8G-BT-Mic-Camera-RJ45-External-Wifi-Antenna---Black-320161.html

εκει που γραφει "description" δεξια εχει ενα κουμπι που γραφει "support and firmware" για δες το!

εδω εχεις δει??...γιατι αυτη πρεπει να εναι η "official"

http://blog.geekbuying.com/index.php/2013/11/25/rom-download-new-stock-firmware-for-tv01-cs968-or-called-cr11s-quad-core-android-tv-box/#.UxSSiPl_t1B

δες και εδω

http://www.geekbuying.com/item/TV01-RK3188-Quad-Core-Google-Android-4-2-OS-Cortex-A9-1-6GHz-Mini-TV-BOX-2G-8G-BT-Mic-Camera-RJ45-External-Wifi-Antenna---Black-320161.html

εκει που γραφει "description" δεξια εχει ενα κουμπι που γραφει "support and firmware" για δες το!

Φιλε μου σ' ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες. Αυτες ειναι απο τις πρωτες που δοκιμασα, η πρωτη ειναι αυτη που μου εστειλε 2 φορες το G/B και ειναι corrupted, την δευτερη με τα πολλα καταφερα να την κατεβασω αλλα δεν κανει για το συγκεκριμενο μηχανημα παρ'ολο που την προτεινουν.

Δοκιμασα αλλα τρια firmware σημερα, το πρωτο ιδια με τα προηγουμενα, η εικονα κυλουσε κυκλικα χωρις να ολοκληρωνει το boot, στο δευτερο η εικονα κολλουσε στο logo και στο τριτο..ηρθε η..ευτυχια.. Απολυτα συμβατο με το Box, δoυλεψε τελεια, εκπρωτης οψεως Β/Τ, WiFi οκ, καμμια ωρα που το σκαλιζα δεν παρατηρησα τιποτα, ασε που ειναι ρουτ με playstore εγκατεστημενο..Για οσους την θελουν μπορουν να την κατεβασουν απο εδω: http://www.sendspace.com/file/4z0woo

Καποια στιγμη θα ανεβασω ενα αναλυτικο οδηγο με τα σχετικα links για το flashing, για καποιους αρχαριους σαν και μενα..

Ευχαριστω οσους προσπαθησαν να βοηθησουν, αλλα η βοηθεια ηρθε..απο Αμερικη..:)

Edited by guideman

Φιλε μου σ' ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες. Αυτες ειναι απο τις πρωτες που δοκιμασα, η πρωτη ειναι αυτη που μου εστειλε 2 φορες το G/B και ειναι corrupted, την δευτερη με τα πολλα καταφερα να την κατεβασω αλλα δεν κανει για το συγκεκριμενο μηχανημα παρ'ολο που την προτεινουν.

Δοκιμασα αλλα τρια firmware σημερα, το πρωτο ιδια με τα προηγουμενα, η εικονα κυλουσε κυκλικα χωρις να ολοκληρωνει το boot, στο δευτερο η εικονα κολλουσε στο logo και στο τριτο..ηρθε η..ευτυχια.. Απολυτα συμβατο με το Box, δoυλεψε τελεια, εκπρωτης οψεως Β/Τ, WiFi οκ, καμμια ωρα που το σκαλιζα δεν παρατηρησα τιποτα, ασε που ειναι ρουτ με playstore εγκατεστημενο..Για οσους την θελουν μπορουν να την κατεβασουν απο εδω: http://www.sendspace.com/file/4z0woo

Καποια στιγμη θα ανεβασω ενα αναλυτικο οδηγο με τα σχετικα links για το flashing, για καποιους αρχαριους σαν και μενα..

Ευχαριστω οσους προσπαθησαν να βοηθησουν, αλλα η βοηθεια ηρθε..απο Αμερικη..:)

Περιμενω τον οδηγο φιλε. Η συγκεκριμενη ρομ ειναι για αλλη συσκευη και απλα ταιριαξε;

Περιμενω τον οδηγο φιλε. Η συγκεκριμενη ρομ ειναι για αλλη συσκευη και απλα ταιριαξε;
Ειναι για CS968 και τους κλωνους του (CR11S κλπ) που εχουν ΜΤΚ WiFi Chip. Ισως να ταιριαζει και σε αλλα μηχανακια με RK3188, μια δοκιμη θα δειξει. Εσυ περιμενεις κατι?

Από το όνομα της rom λογικά έχεις το box με το wifi chip της mediatek
Ναι, ετσι ακριβως που ειπε και ο Αμερικανος. Edited by guideman

Ειναι για το συγκεκριμενο μηχανημα και τους κλωνους του (CR11S κλπ). Ισως να ταιριαζει και σε αλλα μηχανακια με RK3188, μια δοκιμη θα δειξει. Εσυ περιμενεις κατι?

Ναι, ετσι ακριβως που ειπε και ο Αμερικανος.

Περιμενω και εγβ το ιδιο απο geek αλλα περασε μια βδομαδα κ δεν το εστειλαν ακομα, ασε που μου ζητησαν 5€ επιπλεον γιατι λεει με dhl δεν μπορουσαν μα το στειλουν. Συνηθων αργουν να το στειλουν αυτοι;

Περιμενω και εγβ το ιδιο απο geek αλλα περασε μια βδομαδα κ δεν το εστειλαν ακομα, ασε που μου ζητησαν 5€ επιπλεον γιατι λεει με dhl δεν μπορουσαν μα το στειλουν. Συνηθων αργουν να το στειλουν αυτοι;

Μια εβδομαδα χρειαστηκαν και σε μενα για να το ταχυδρομησουν. Εν τω μεταξυ ακομα ψαχνουν firmware να μου στειλουν. Σημερα μου εστειλαν αυτο http://blog.geekbuying.com/index.php/2013/11/26/product-review-tv01-aka-cs968cr11s-rk3188-quad-core-android-tv-box-review/#.UxWLEeOSzeM αλλα link για να κατεβασεις firmware δεν υπαρχει..

Μ' αρεσει που το παλευουν ομως..:lol:

Εχουμε πει μακρια απο courier.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Εχουμε πει μακρια απο courier.

Αυτό ισχύει στην Ελλάδα αλλά όχι στην Κύπρο. Στην Κύπρο θα περάσεις από τελωνείο ότι και να γίνει και θα πληρώσεις το vat + έξοδα εκτελωνισμού (4 ευρώ και κάτι). Η dhl για Κύπρο είναι καλή επιλογή, προς θεού όμως μην δεχτείτε κανένας TNT. Χρεώνει επιπρόσθετα από το VAT έξοδα εκτελωνισμού κοντά στα 20 ευρώ, η DHL δεν το κάνει. Αυτά ισχύουν για Κύπρο όπου σχεδόν τα πάντα περνάνε τελωνείο. Για Ελλάδα απάντησαν πολλές φορές οι φίλοι που ζουν εκεί.

Αυτό ισχύει στην Ελλάδα αλλά όχι στην Κύπρο. Στην Κύπρο θα περάσεις από τελωνείο ότι και να γίνει και θα πληρώσεις το vat + έξοδα εκτελωνισμού (4 ευρώ και κάτι). Η dhl για Κύπρο είναι καλή επιλογή, προς θεού όμως μην δεχτείτε κανένας TNT. Χρεώνει επιπρόσθετα από το VAT έξοδα εκτελωνισμού κοντά στα 20 ευρώ, η DHL δεν το κάνει. Αυτά ισχύουν για Κύπρο όπου σχεδόν τα πάντα περνάνε τελωνείο. Για Ελλάδα απάντησαν πολλές φορές οι φίλοι που ζουν εκεί.

αρα μου την εφεραν οι κινεζοι που εβαλαν να πληρωσω για ΤΝΤ και θα πληρωσω και 20 ευρω με την παραλαβη?

ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑ rom σε CS968 με ΜΤΚ WiFi (καταλληλη και για TV01 και CR11S)

----------------------------------------------------------------------------------------------

Για να φλασαρουμε μια ROM χρειαζεται να εγκαταστησουμε στον υπολογιστη μας τους drivers του μηχανηματος, το καταλληλο εργαλειο για την εγκατασταση και φυσικα την καταλληλη ROM.

Drivers απο εδω post#5 http://www.apad.tv/apadforum/showthread.php?6289-CS968-TV-Box-Ethernet-is-not-working-at-all Αποσυμπιεζουμε το ζιπακι, ανοιγουμε το DriverInstall.exe και παταμε install. Θα δουμε τους drivers να εγκαθιστανται. Υπαρχει και αυτοματη εγκατασταση των drivers στον υπολογιστη αλλα δεν την προτιμησα γιατι ειναι μπερδεμενη με τοσα διαφορετικα windows (xp, 7, 8, 8,1 κλπ) ασε που ο δικος μου υπολογιστης δεν ενεργοποιουνταν..

Το RK Batch Tool 1.7 παλι απο το ιδιο σημειο. Το βαζουμε σε ενα φακελλο και το αφηνουμε για αργοτερα.

1) Μπουταρουμε το μηχανημα μας πληρως και παμε στις ρυθμισεις οπου ξετσεκαρουμε το "Connect to PC" και τσεκαρουμε το "USB debugging". Στο δικο μου δεν τα εκανα αυτα γιατι ηταν κολλημενο και δεν εκανε boot..

2) Ανοιγουμε το RKBatch tool και κανουμε εγκατασταση την εφαρμογη, οποτε βλεπουμε εναν πινακα να εμφανιζεται.

3) Παιρνουμε το μηχανημα στα χερια μας, βρισκουμε την OTG USB που ειναι διπλα στην Card slot και συνδεουμε ΜΟΝΟ το ειδικο USB αρσενικο-αρσενικο καλωδιο που συνοδευε το μηχανημα μας. Δεν κανουμε καμμια αλλη συνδεση. Με πιεσμενο το κουμπακι reset βαζουμε την αλλη ακρη του Usb καλωδιου στον υπολογιστη, και λογικα θα ακουσουμε το χαρακτηριστικο ντιγκ-ντογκ αλλα και θα δουμε παραθυρο αναγνωρισης της συσκευης μας, συναμα θα δουμε και να πρασινιζει το πρωτο κουτακι πανω αριστερα απο τις δυο σειρες που εχει το RKbatch tool, οποτε αφηνουμε το reset.Παραλληλα για σιγουρια μπαινουμε στον πινακα ελεγχου του υπολογιστη μας, στο Συσκευες και Εκτυπωτες, οπου λογικα πρεπει να δουμε τη συσκευη μας σαν RKUSB Device.

4) Μετα απο αυτα, πηγαινουμε στο RKBatch tool επανω επανω στην μπαρα FW path οπου στο κουτακι δεξια βρισκουμε και επιλεγουμε να φορτωσουμε το firmware (αρχειο .img) που θελουμε να φλασαρουμε. Οταν το δουμε στην μπαρα, ειμαστε ετοιμοι για το φλασαρισμα οποτε παταμε το restore. Βλεπουμε να αρχιζει η εγκατασταση ενω το κουτακι κατω απο το πρασινο αναβοσβηνει κιτρινο και αρχιζει η διαδικασια την εξελιξη της οποιας βλεπουμε στον πινακα.

Οταν τελειωσει γραφει μια μπαρα πρασινη success. (αν θυμαμαι καλα, ακριβως διπλα, μεσα στο πρασινο γραφει κατι για error αλλα μην δινετε σημασια)

Το φλασαρισμα τελειωσε, παταμε exit και παμε για δοκιμη στην TV μας.

Η εγκατασταση εγινε σε CS968 με ΜΤΚ WiFi chip, στο μοντελο με 2Mp Camera. Αν ειναι συμβατη σε αλλα μοντελα αυτο δεν το γνωριζω. Εννοειται οτι κανετε ειναι με δικη σας ευθυνη. Η ROM που φλασαρα εγω ειναι αυτη http://www.sendspace.com/file/4z0woo ειναι root, εχει playstore και ταιριαξε απολυτα.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Edited by guideman

Α οκ αν λειτουργεί κομπλέ η τωρινή σου rom άστο έτσι καλύτερα, σωστός. Από wifi τι λέει έχεις καλό reception?
Τελικα αυτη που προτεινεις ειναι που εβαλα, τωρα το προσεξα, το WiFi σταθερο χωρις προβληματα, καπου στα 15μ απο το ρουτερ με ενα τοιχο ενδιαμεσα και το TV Box πισω απο την TV.

Παιδιά καλησπέρα μόλις πήρα στα χέρια ενα android tv φοβερό,

Πριν. Από αυτό είχα δοκιμάσει το minix NEO x7

Καμία σχέση το εργαλείο σκοτώνει.

Παίζει τα πάντα και από video και από ήχους,

Φορτώνει τις σελίδες πολύ γρήγορα καιτο χειρίζομαι και από το nexus

----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για να εισται απολυτα καλλημενη παιδια,πατε σε 4πυρινο και 2gb ram.Η διαφορα στις τιμες ειναι ελαχιστη,αλλα η διαφορα στην αποδοση

ειναι μεγαλη.:)

Παιδιά έχω ενα φίλο και θα μου δώσει ενα smart tv box να το δοκιμάσω.

Ασχολείται με εγκαταστάσεις smart home, homecinema......

Τα φέρνει μονος του Ελλάδα....

Ωραία, ας ολοκληρώσεις και την διαφήμιση του εμπορα του φίλου σου αναφέροντας μάρκα και τιμή

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ωραία, ας ολοκληρώσεις και την διαφήμιση του εμπορα του φίλου σου αναφέροντας μάρκα και τιμή

Τιμή δεν ξέρω ακόμα δεν μου έχει πει.

Δεν κάνω διαφήμιση...

Έχω δοκιμάσει όπως είπα πριν και το NEO x7,

Πολύ γρήγορο μεν,αλλά από φόρμα ταινιών τίποτα και έπρεπε να κατέβασεις τον bs για να παίξει σωστά...

Τιμή δεν ξέρω ακόμα δεν μου έχει πει.

Δεν κάνω διαφήμιση...

Έχω δοκιμάσει όπως είπα πριν και το NEO x7,

Πολύ γρήγορο μεν,αλλά από φόρμα ταινιών τίποτα και έπρεπε να κατέβασεις τον bs για να παίξει σωστά...

...............Παιδιά καλησπέρα μόλις πήρα στα χέρια ενα android tv φοβερό................

Για ποιο μηχανακι ακριβως μιλαμε εδω φιλε μου???

Μην εισαι τοσο αοριστος.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

...............Παιδιά καλησπέρα μόλις πήρα στα χέρια ενα android tv φοβερό................

Για ποιο μηχανακι ακριβως μιλαμε εδω φιλε μου???

Μην εισαι τοσο αοριστος.

Έχεις δίκιο,

Himedia q5ii eu

Έχεις δίκιο,

Himedia q5ii eu

Oποτε μιλαμε για το παρακατω δυπυρινο?---->

http://www.aliexpress.com/w/wholesale-himedia-q5-smart-tv-box.html

Oποτε μιλαμε για το παρακατω δυπυρινο?---->

http://www.aliexpress.com/w/wholesale-himedia-q5-smart-tv-box.html

Ναι αυτό ειναι...

Και μου είπε ότι ειναι έκδοση eu,

Μάλλον ευρωπαϊκή...

Ναι αυτό ειναι...

Και μου είπε ότι ειναι έκδοση eu,

Μάλλον ευρωπαϊκή...

Aυτο φιλε μου ειναι δυπυρινο με μολις 1GB ram δεν νομιζω να εχει καποια τυχη απεναντι στα νεα τετραπυρυνα με 2GB ram.

Καλη προσπαθεια βεβαια αλλα δεν το πολυβλεπω.:)

Aυτο φιλε μου ειναι δυπυρινο με μολις 1GB ram δεν νομιζω να εχει καποια τυχη απεναντι στα νεα τετραπυρυνα με 2GB ram.

Καλη προσπαθεια βεβαια αλλα δεν το πολυβλεπω.:)

Κοίταξε, το minix το έχω ακόμα,δε λέω ειναι γρήγορο...

Μέχρι στιγμής όμως το himedia το βλέπω πιο λειτουργικό...

Κοίταξε, το minix το έχω ακόμα,δε λέω ειναι γρήγορο...

Μέχρι στιγμής όμως το himedia το βλέπω πιο λειτουργικό...

Αλλο πιο λειτουργικό,και αλλο πιο γρηγορο,δεν υπαρχει περοπτωση να τρεχει καλυτερα σε ταινιες-games-εφαρμογες κτλ απο ενα νεο τετραπυρυνο με 2GB ram .

Αυτο στο υπογραφω.:)