aiolos1m Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 (edited) και εμενα το ιδιο μου βγαζει............:(:(:(:(:(:(:( λοιπον,αυτο που εκανα εγω ηταν""Κλείνουμε το κινητό συνδέουμε το καλώδιο USB στον υπολογιστή και στην συνέχεια συνδέουμε το usb στο κινητό πατώντας ταυτόχρονα το πλήκτρο που χρειάζεται ανάλογα με το κινητό. Το Menu για arc, arc S, neo, neo V, pro, το Search button για Xperia™ PLAY και το Volume up για mini, mini pro, ray, active, Live with Walkman™, S. Θα ανοίξει το ενδεικτικό led με μπλε χρώμα.Ανοίγουμε μια κονσόλα dos Accessories -> Command Prompt και πληκτρολογούμε την εξής εντολή: cd C:\Program Files\Android\android-sdk\platform-tools (για windows Χ64 η εντολή είναι cd C:\Program Files (x86)\Android\android-sdk\platform-tools) Ο κέρνελ θα μας δείξει την διαδρομή που του βάλαμε στην συνέχεια δίνουμε την εντολή fastboot -i 0x0fce getvar version για να δούμε αν ανταποκρίνεται το τηλέφωνο, λογικά θα μας δώσει απάντηση version X.X total time: x.xxx s, προχωράμε και του δίνουμε την εντολή για ξεκλείδωμα. Γράφουμε fastboot -i 0x0fce oem unlock 0xKEY (όπου KEY είναι ο κωδικός που έχουμε πάρει από την SONY). Το κινητό μας πια είναι ξεκλείδωτο και μπορούμε να περάσουμε ότι θέλουμε μέσα. Edited December 11, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. December 11, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Δοκίμασα πάλι την διαδικασία με το XPERIA S σήμερα και λειτουργεί κανονικά φοράει 4.0.4. Δείτε στον device Manager των windows όταν συνδέετε το τηλέφωνο αν σας βγάζει androind adb device. Αν όχι βρείτε πως έχει συνδεθεί και περάστε τους κατάλληλους drivers. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos1m Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 πως μπορω να δω αν ειμαι boot loader? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
belly73 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Kalispera.Δυστυχως παιδια εχω φαει μερονυχτα-εχω φαει κολλημα-προσπαθωντας να ξεκλειδωσω το bootloader του Sony Sole κινητου μου,χωριε αποτελεσμα.Μολις-απενεργοποιημενη συσκευη και πατωντας το volume up κουμπι φυσικα-το συνδεω στο λαπτοπ,δεν μπαινει με τιποτα σε fastboot mode.Για πολυ λιγο γινεται το λαμπακι μωβ,και αμεσως μετα απλα φορτιζεται.Εχω διαβασει απειρα ποστς ελληνικα και ξενα,αλλα τιποτα.Οποιος μπορει,ας βοηθησει.:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
belly73 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 (edited) Καμμια λυση δεν βρισκεται,αφηστε το.Το ρημαδολαμπακι μετα απο 3''-4'' απο μωβ γινεται κοκκινο και αρχιζει φορτιση.Ελεος.:ninja: Κατεβασα το Go Launcher και ησυχασα.Αισχος για τη Sony να μην προβλεπει στο επισημο σαιτ της συμβουλες για την περιπτωση που κατι στραβωσει στη διαδικασια Bootloader unlock.:down: Edited January 21, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reifen Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Τειλκα το bootloader σε miro ηταν το πιο δυσκολο κοματι και σε windows 7 64 …. Αυτά θα σας βοηθησουν http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1554805 https://confluence.atlassian.com/display/DOC/Setting+the+JAVA_HOME+Variable+in+Windows Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 αν ξεκλειδώσω τον bootloader μετά υπάρχει τρόπος να τον ξανακλειδώσω για να είμαι εντός εγγύησης? Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1324703 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 αφού όμως τον έχω ξεκλειδώσει τον bootloader με κωδικό που ζητάω από την sony δεν θα υπάρξει πρόβλημα μετά? Και αφού τον ξεκλειδώσω μετά για να κάνω overclocking πρέπει να περάσω και κάτι άλλο? Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Peleus17 Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 αφού όμως τον έχω ξεκλειδώσει τον bootloader με κωδικό που ζητάω από την sony δεν θα υπάρξει πρόβλημα μετά? Και αφού τον ξεκλειδώσω μετά για να κάνω overclocking πρέπει να περάσω και κάτι άλλο? Οχι, αμα θές να ξεκλειδώσεις ξανά το Bootloader, μπορείς να χρησημοποιήσεις πάλι τον ίδιο κωδικό. ;););) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Πως μπορώ να κάνω overclocking και μέχρι που μπορώ να το φτάσω χωρίς πρόβλημα? Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlatanos Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 (edited) "Αφού λοιπών έχουμε κατεβάσει όλα τα αρχεία μας κάνουμε εγκατάσταση το Android SDK (installer_r18-windows.exe). Όταν η εγκατάσταση ολοκληρωθεί τρέχουμε το πρόγραμμα (SDK Manager) και επιλέγουμε να κατέβουν τα πακέτα Android SDK tools V.19, Android SDK platform tools V.11 και από τα Extras το Google USB Driver Αυτά είναι τα απαραίτητα δεν χρειάζεται να κατεβάσετε κάτι άλλο. Στην συνέχεια αποσυμπιέζουμε το δεύτερο αρχείο που έχουμε κατεβάσει και παίρνουμε το αρχείο του driver (android_winusb.inf) και το αντιγράφουμε στον φάκελο C:\Program Files\Android\android-sdk\extras\google\usb_driver. Στην ερώτηση αν θέλουμε να κάνουμε αντικατάσταση απαντάμε ναι. (Για windows X64 παρακάμπτουμε αυτή την διαδικασία) " ολόκληρη την διαδικασία παρακάμπτουμε για χ64 ή μόνο το τελευταίο που λέει για να αποσυμπιέσουμε το αρχείο? Εμένα πάντως όταν ανοίγω το SDK Manager μου κατεβαζει το "Android SDK Tools" και το "Android SDK Platform-tools" αλλα απο τα Extras δεν μου κατεβαζει το "Google USB Driver"!Οταν πατάω Install Package πατάω ACCEPT και μου βγάζει "Done.Nothing was installed".... πως θα μπορέσω να ξεκλειδώσω επιτέλους τον bootloader! Ας βοηθήσει κάποιος! Ευχαριστώ! Edited February 17, 2013 by charlatanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos001 Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 (edited) Οχι, αμα θές να ξεκλειδώσεις ξανά το Bootloader, μπορείς να χρησημοποιήσεις πάλι τον ίδιο κωδικό. ;););) Πες μας τι διαδικασια αν ειναι ευκολο. Στο xda που αναφερεται ποιο πανω αν δεν κανω λαθος :wacko: μονο φλασαρισμα θελει Edited February 17, 2013 by tasos001 Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=339346 http://developer.sonymobile.com/2012/12/06/new-flash-tool-from-sony-for-unlocked-xperia-smartphones-video-beta-download/comment-page-3/?order=desc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zhmiarhs Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Για να βεβαιωθούμε ότι το μπορούμε να το ξεκλειδώσουμε κάνουμε την εξής διαδικασία. Στον dialer της συσκευής μας γράφουμε *#*#7378423#*#* και μας ανοίγει το service menu. Στην συνέχεια πάμε Service info > Configuration > Rooting Status αν λέει yes μπορούμε να προχωρήσουμε αν όχι ρουτάρουμε και επιστρέφουμε. Γράφουμε fastboot -i 0x0fce oem unlock 0xKEY (όπου KEY είναι ο κωδικός που έχουμε πάρει από την SONY). Το κινητό μας πια είναι ξεκλείδωτο και μπορούμε να περάσουμε ότι θέλουμε μέσα. Προσοχή όλη η διαδικασία γίνεται με δικιά σας ευθύνη. Άνοιξα το μενού όπως λες και μου γράφει "Bootloader unlock allowed: Yes" είναι το κινητό ξεκλείδωτο από την μάνα του; Το key που το βρίσκουμε; υ.γ. Η εμπειρία μου από android είναι τέσσερις μέρες. είμαι λίγο σκράπας όπως καταλαβαίνεις. χεχεχεχε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Οχι.απλώς σου λέει ότι σου επιτρέπεται να το ξεκλειδώσεις. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zhmiarhs Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 (edited) ευχαριστώ. πάω να δω πως γίνεται αυτό τώρα [q] Στην συνέχεια τα windows θα ψάξουν για driver, δεν θα βρουν on line και πρέπει εμείς χειροκίνητα να του δείξουμε να εγκαταστήσει τον android_winusb.inf από τον φάκελο C:\Program Files\Android\android-sdk\extras\google\usb_driver. Όταν το βρει θα μας βγάλει δύο επιλογές εμείς θα διαλέξουμε Android Boot loader.[/q] αυτό το κομμάτι δεν πετυχαίνει σε μένα. βγαίνει η μπλε μπάρα, αλλά από εκεί και πέρα τίποτα. καμία βοήθεια; έφτασα εδώ και πλέον δεν ξέρω τί κάνω λάθος. καμία ιδέα; http://prntscr.com/uh57p Edited February 28, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos001 Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Ευχαριστώ για τον οδηγό :up: το arc είναι unlock bootloader με την πρώτη προσπάθεια. Γράψτε στον οδηγό ότι χρειάζεται και backup γιατί χάνονται όλα. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=339346 http://developer.sonymobile.com/2012/12/06/new-flash-tool-from-sony-for-unlocked-xperia-smartphones-video-beta-download/comment-page-3/?order=desc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos001 Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 εγώ στην 4.0.4 ήμουν Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=339346 http://developer.sonymobile.com/2012/12/06/new-flash-tool-from-sony-for-unlocked-xperia-smartphones-video-beta-download/comment-page-3/?order=desc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos001 Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 (edited) Πρέπει να βάλεις και cwm εγώ τα κατάφερα από εδώ: http://www.androidtotal.com/install-clockworkmod-recovery-xperia-arc-neo-v-gingerbread-ics/ Για να βάλεις kernel πρέπει να είσαι με ξεκλείδωτο booltoader για rom δεν σε πειράζει. Edited March 23, 2013 by tasos001 Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=339346 http://developer.sonymobile.com/2012/12/06/new-flash-tool-from-sony-for-unlocked-xperia-smartphones-video-beta-download/comment-page-3/?order=desc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z3et Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 (edited) Καλησπερα και Καλο Πασχα. Εγω κολλαω στο step με τον driver. Με το που κανω την διαδικασια με το fastboot (αναβει μπλε LED κλπ) οταν αρχιζει να ψαχνει driver, βρισκει (S1Boot), τον κατεβαζει και τον εγκαθιστα. Βεβαια στο device manager εχει το θαυμαστικο (αρα κατι ακομα λειπει). Του βαζω να κανει update τον driver και του δειχνω την διαδρομη που εχει το winusb αλλα μου λεει οτι δεν βρισκει καποιον driver να εγκαταστησει. Καμια βοηθεια? Το οτι βρηκε μονο του drivers να βαλει δεν ειναι λιγο περιεργο (γιατι διαβασα παντου πως το οτι δεν θα βρει κατι ειναι στανταρ)? Ή μηπως ευθυνεται το οτι εχω Windows 8? ΥΓ: Σε Xperia Neo V, Android 4.0.4 (Pureness 13) ΥΓ2: Επισης να συμπληρωσω πως το fastboot δεν το αναγνωριζει. Δηλαδη με την εντολη getvar κλπ δεν μου δινει πισω αποτελεσμα, μενει στο "waiting for device". Edited May 3, 2013 by z3et Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oeofotisoeo Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Καλησπερα και Καλο Πασχα. Εγω κολλαω στο step με τον driver. Με το που κανω την διαδικασια με το fastboot (αναβει μπλε LED κλπ) οταν αρχιζει να ψαχνει driver, βρισκει (S1Boot), τον κατεβαζει και τον εγκαθιστα. Βεβαια στο device manager εχει το θαυμαστικο (αρα κατι ακομα λειπει). Του βαζω να κανει update τον driver και του δειχνω την διαδρομη που εχει το winusb αλλα μου λεει οτι δεν βρισκει καποιον driver να εγκαταστησει. Καμια βοηθεια? Το οτι βρηκε μονο του drivers να βαλει δεν ειναι λιγο περιεργο (γιατι διαβασα παντου πως το οτι δεν θα βρει κατι ειναι στανταρ)? Ή μηπως ευθυνεται το οτι εχω Windows 8? ΥΓ: Σε Xperia Neo V, Android 4.0.4 (Pureness 13) ΥΓ2: Επισης να συμπληρωσω πως το fastboot δεν το αναγνωριζει. Δηλαδη με την εντολη getvar κλπ δεν μου δινει πισω αποτελεσμα, μενει στο "waiting for device". Μια απτα ιδια! Μου βγαζει το fastboot οτι και καλα βρηκε Drivers και δεν μπορω να κανω τπτ αλλο μετα..sto cmd δεν κανουν τπτ η εντολες..XPERIA MINI εχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaplani Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 Εμενα στο προγραμα Android SDK Manager δεν μου ωγαζει το Google USB Driver στο Extras! ειναι απαρετιτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koularasss Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Προσοχή με το ξεκλείδωμα του bootloader το κινητό κάνει και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, πάρτε αντίγραφο των δεδομένων σας πριν το κάντε. Μια και όλοι λίγο πολύ το ψάχνουμε και ο τρόπος με τα καλωδιακά δεν είναι και εύκολα προσβάσιμος σε όλους εδώ θα παρουσιάσουμε έναν οδηγό για ξεκλείδωμα του bootloader χωρίς ζογκλερικά κόλπα. Για να κάνουμε την διαδικασία το κινητό πρέπει να είναι ήδη root. Για να βεβαιωθούμε ότι το μπορούμε να το ξεκλειδώσουμε κάνουμε την εξής διαδικασία. Στον dialer της συσκευής μας γράφουμε *#*#7378423#*#* και μας ανοίγει το service menu. Στην συνέχεια πάμε Service info > Configuration > Rooting Status αν λέει yes μπορούμε να προχωρήσουμε αν όχι ρουτάρουμε και επιστρέφουμε. Ας δούμε τώρα τα αρχεία που πρέπει να κατεβάσουμε στο Pc μας για να κάνουμε την δουλειά. Καταρχήν πρέπει το pc μας να έχει java. Αν δεν έχετε την περνάτε από εδώ. Μετά κατεβάζουμε το Android SDK από εδώ Τέλος πρέπει να κατεβάσουμε τον driver για το κινητό από εδώ. Για 64bit windows κατεβάζουμε αυτόν εδώ τον driver Η παρακάτω διαδικασία έχει γίνει με Xp x86 οι διαφορές που έχει η διαδικασία για τα 7 και Visa Χ64 θα αναφέρεται σε παρενθέσεις όπου χρειάζεται και με πράσινα γράμματα. Αφού λοιπών έχουμε κατεβάσει όλα τα αρχεία μας κάνουμε εγκατάσταση το Android SDK (installer_r18-windows.exe). Όταν η εγκατάσταση ολοκληρωθεί τρέχουμε το πρόγραμμα (SDK Manager) και επιλέγουμε να κατέβουν τα πακέτα Android SDK tools V.19, Android SDK platform tools V.11 και από τα Extras το Google USB Driver Αυτά είναι τα απαραίτητα δεν χρειάζεται να κατεβάσετε κάτι άλλο. Στην συνέχεια αποσυμπιέζουμε το δεύτερο αρχείο που έχουμε κατεβάσει και παίρνουμε το αρχείο του driver (android_winusb.inf) και το αντιγράφουμε στον φάκελο C:\Program Files\Android\android-sdk\extras\google\usb_driver. Στην ερώτηση αν θέλουμε να κάνουμε αντικατάσταση απαντάμε ναι. (Για windows X64 παρακάμπτουμε αυτή την διαδικασία) Αφού κάνουμε αυτά πάμε σε αυτή την σελίδα και ακολουθούμε τις οδηγίες για να μας δώσει τον κωδικό που θα χρειαστούμε για να ξεκλειδώσουμε τον κωδικό. Το imei που μας ζητάει το βρίσκουμε γράφοντας *#06# στον dialer. Ο αριθμός που ζητάει έχει 14 νούμερα το imei είναι 15 απλά δεν γράφουμε το τελευταίο ψηφίο στην φόρμα. Αντιγράφουμε κάπου τον κωδικό που μας δίνει και προχωράμε στο επόμενο βήμα. Κλείνουμε το κινητό συνδέουμε το καλώδιο USB στον υπολογιστή και στην συνέχεια συνδέουμε το usb στο κινητό πατώντας ταυτόχρονα το πλήκτρο που χρειάζεται ανάλογα με το κινητό. Το Menu για arc, arc S, neo, neo V, pro, το Search button για Xperia™ PLAY και το Volume up για mini, mini pro, ray, active, Live with Walkman™, S. Θα ανοίξει το ενδεικτικό led με μπλε χρώμα. Στην συνέχεια τα windows θα ψάξουν για driver, δεν θα βρουν on line και πρέπει εμείς χειροκίνητα να του δείξουμε να εγκαταστήσει τον android_winusb.inf από τον φάκελο C:\Program Files\Android\android-sdk\extras\google\usb_driver. Όταν το βρει θα μας βγάλει δύο επιλογές εμείς θα διαλέξουμε Android Boot loader. (Για windows χ64 θα κάνουμε αποσυμπίεση το αρχείο drivers και δείχνουμε στα windows να κάνουνε εγκατάσταση από αυτόν τον φάκελο) Θεωρητικά είμαστε έτοιμοι για ξεκλείδωμα ένα restart όμως δεν βλάπτει καλού κακού. Ανοίγουμε μια κονσόλα dos Accessories -> Command Prompt και πληκτρολογούμε την εξής εντολή: cd C:\Program Files\Android\android-sdk\platform-tools (για windows Χ64 η εντολή είναι cd C:\Program Files (x86)\Android\android-sdk\platform-tools) Ο κέρνελ θα μας δείξει την διαδρομή που του βάλαμε στην συνέχεια δίνουμε την εντολή fastboot -i 0x0fce getvar version για να δούμε αν ανταποκρίνεται το τηλέφωνο, λογικά θα μας δώσει απάντηση version X.X total time: x.xxx s, προχωράμε και του δίνουμε την εντολή για ξεκλείδωμα. Γράφουμε fastboot -i 0x0fce oem unlock 0xKEY (όπου KEY είναι ο κωδικός που έχουμε πάρει από την SONY). Το κινητό μας πια είναι ξεκλείδωτο και μπορούμε να περάσουμε ότι θέλουμε μέσα. Προσοχή όλη η διαδικασία γίνεται με δικιά σας ευθύνη. στο sdk manager στα extras δεν υπαρχει το Google USB Driver ,τι να κανω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bigmito Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 καποιος καμια βοηθεια;; δεν μπορω να κανω εγκατασταση το google usb driver.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. September 14, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 καποιος καμια βοηθεια;; δεν μπορω να κανω εγκατασταση το google usb driver.... Ποια windows έχεις; Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts