Jump to content

Αξίζει να κάνω το WIND Mobile Broadband Control 30GB ;

cmvr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

όσο αργό και αν είναι θα το έχω ανάγκη σε 2 μέρες και μου φαίνεται ότι έχουν περάσει αρκετές μέρες για να μην έχει ενεργοποιηθεί ακόμα . Μήπως έχεις απάντηση για το πότε θα ενεργοποιηθεί ; :-P

• Απαντήσεις 345
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το κόβεις όποτε θες μετά αν δεν πάρεις ςξοπλισμό. Δεν σε χρεώνει κάτι παραπάνω.

Και εξοπλισμό να έχεις πάρει μετά το πέρας 2μήνου, έχεις δικαίωμα ακύρωσης πλήρωνοντας το κόστος του στικ ή του mifi.

Οχι δεν ισχυει αυτο, το εχω ρωτησει...

Η προσφορα παει μαζι με καποιο στικακι... δεν γινεται να παρεις σκετο το πακετο των 30GB.

Το οτι πληρωνεις την αξια οποιου modem εχεις παρει, εαν διακοψεις πριν το 12μηνο, ναι ισχυει, μου το επιβεβαιωσαν.

Κανονικότατα μπορείς να κάνεις το πακέτο των 30GB χωρίς να πάρεις εξοπλίσμο.

με το MiFi υπάρχει κάποιος τρόπος να βλέπεις το υπόλοιπο των mb που έχεις?

Για να ενημερωθείς για το υπόλοιπο χρήσης που σου απομένει στο πακέτο που ενεργοποίησες, μπορείς να στείλεις όποτε θέλεις ένα δωρεάν SMS μέσω του λογισμικού σύνδεσης, στο 1205 με την εντολή "ΥΠ".

http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/wind-mobile-broadband/oikonomika-programmata-me-sumvolaio/ogohreosi/

όσο αργό και αν είναι θα το έχω ανάγκη σε 2 μέρες και μου φαίνεται ότι έχουν περάσει αρκετές μέρες για να μην έχει ενεργοποιηθεί ακόμα . Μήπως έχεις απάντηση για το πότε θα ενεργοποιηθεί ; :-P

Πάρε τηλ στο 2105100100 και ρώτα τι γίνεται με την σύνδεση σου. Έχει αργήσει πολύ η ενεργοποίηση .

Edited by clio1400

Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver

Φιλικά, Σταύρος :)

Κανονικότατα μπορείς να κάνεις το πακέτο των 30GB χωρίς να πάρεις εξοπλίσμο.

Τρεις φορες που πηρα και ρωτησα στο κεντρο τους, ειπαν οτι δεν διατιθεται σκετο...

Ε ποιον να πιστεψω δηλαδη ? Εσυ πηρες και σου ειπαν οτι γινεται ?

Μιλαμε φυσικα για το πακετο των 30GB με €25/μηνα, ετσι?

Οχι να το παρω σκετο στα €49,90, το οποιο και λογικα γινεται.

Edited by Mythos

Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black

Huawei Watch GT4 Black

Τρεις φορες που πηρα και ρωτησα στο κεντρο τους, ειπαν οτι δεν διατιθεται σκετο...

Ε ποιον να πιστεψω δηλαδη ? Εσυ πηρες και σου ειπαν οτι γινεται ?

Μιλαμε φυσικα για το πακετο των 30GB με €25/μηνα, ετσι?

Οχι να το παρω σκετο στα €49,90, το οποιο και λογικα γινεται.

Εγώ πήρα την άλλη προσφορά με τα 9.90 ευρώ με το 1gb χωρίς να πάρω εξοπλισμό γιάτι το χρειαζόμουν το καλοκαίρι για βοηθητικό ιντερνέτ. Όταν συμπλήρωσα 61 μέρες έκανα αίτηση ακύρωσης χώρις καμία επίπτωση. Θα πληρώσω απλά πάγιο γιά 30 ημέρες ακόμα μέχρι να ακυρωθεί. Ακριβώς τα ίδια ισχύουν και για το πρόγραμμα με τα 24.90 ευρώ 30 gb :)

Εγώ πήρα την άλλη προσφορά με τα 9.90 ευρώ με το 1gb χωρίς να πάρω εξοπλισμό γιάτι το χρειαζόμουν το καλοκαίρι για βοηθητικό ιντερνέτ. Όταν συμπλήρωσα 61 μέρες έκανα αίτηση ακύρωσης χώρις καμία επίπτωση. Θα πληρώσω απλά πάγιο γιά 30 ημέρες ακόμα μέχρι να ακυρωθεί. Ακριβώς τα ίδια ισχύουν και για το πρόγραμμα με τα 24.90 ευρώ 30 gb :)

Το τι εκανες εσυ με ενα αλλο προγραμμα και μια αλλη προσφορα δε σημαινει οτι ισχυει και για ολες!!!

Με τη σιγουρια που το ελεγες νομιζα οτι ειτε το εχεις παρει το πακετο σκετο ειτε τους ρωτησες.

Καλο θα ηταν εαν δεν ειμαστε σιγουροι για κατι να μην επιμενουμε βασιζομενοι μονο σε υποθεσεις! :X

Εγω ρωτησα σε 2 καταστηματα και 3 φορες στο τηλεφωνικο κεντρο τους. Εαν ολοι αυτοι μου ειπαν ψεματα τοτε προβλημα τους, αυτοι ειναι οι χαμενοι!

Edit: Σε 3ο καταστημα μου ειπαν οτι μπορεις να το παρεις σκετο αλλα με 6μηνη παραμονη υποχρεωτικη, κατι που δε με βολευει. Αλλα απο οτι βλεπω οτι να 'ναι λενε, αντε βγαλε ακρη το τι ισχυει.

Edited by Mythos

Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black

Huawei Watch GT4 Black

Το τι εκανες εσυ με ενα αλλο προγραμμα και μια αλλη προσφορα δε σημαινει οτι ισχυει και για ολες!!!

Με τη σιγουρια που το ελεγες νομιζα οτι ειτε το εχεις παρει το πακετο σκετο ειτε τους ρωτησες.

Καλο θα ηταν εαν δεν ειμαστε σιγουροι για κατι να μην επιμενουμε βασιζομενοι μονο σε υποθεσεις! :X

Εγω ρωτησα σε 2 καταστηματα και 3 φορες στο τηλεφωνικο κεντρο τους. Εαν ολοι αυτοι μου ειπαν ψεματα τοτε προβλημα τους, αυτοι ειναι οι χαμενοι!

Edit: Σε 3ο καταστημα μου ειπαν οτι μπορεις να το παρεις σκετο αλλα με 6μηνη παραμονη υποχρεωτικη, κατι που δε με βολευει. Αλλα απο οτι βλεπω οτι να 'ναι λενε, αντε βγαλε ακρη το τι ισχυει.

Γιά να στο λέω κάτι θα ξέρω . Τώρα εάν με πιστεύεις είναι άλλο θέμα. Δέν χρειάζεται να είσαι επιθετικός. Να βοηθήσω προσπαθώ. Δέν σε πονηρεύει οτι στο 3ο κατάστημα σαν απο θαύμα μπορούν να σου δώσουν την προσφορά χωρίς τον εξοπλισμό (ενώ οι άλλοι δεν μπορούσαν). Ρώτα στο 2105100100 ποιό είναι το μίνιμουμ διάστημα παραμόνης σε ενα νεο συμβολαιο και ελα να τα ξαναπουμε. Αυτα απο εμενα και τελος....

• 1 month later...

Πηρα κ εγω το 30GB με 24,90 κ mifi 42mbps.

Oλα τελεια.

Ακομα κ στο νησι που ειμαι παει πιο γρηγορα κ απο την dsl.

Η ιδεα με το mifi ειναι φοβερη.

Γιατι οχι μονο εχεις ιντερνετ σε ολα τα pc, αλλα δεν τρως και την ακτινοβολια στο κεφαλι.

Πραγμα πολυ σημαντικο γιατι παιζει συνεχεια κ ειναι δυνατη.

κ συνδεονται ολες οι συσκευες αψογα.

Φοβερο.

Ξερει κανεις για εξωτερικη κεραια στο mifi? Ειναι το huawei Ε587u-2

Edited by evi32
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Καλησπέρα παιδία,

πλήρως άσχετη ζητώ βοήθεια, έχω κάνει το πρόγραμμα της wind mobile broadband αλλά σήμερα κάθε φορά που προσπαθώ να μπω στο internet μου βγάζει οτι η σύνδεση απέτυχε εξαιτίας ένος προβλήματος code 38....

Γνωρίζει κάποιος κάτι...!Ευχαριστώ προκαταβολικά!!

• 5 weeks later...
Μπορείς να πάρεις κανονικά σκέτη κάρτα, χωρίς mifi και να το διακόψεις στο 2μηνο. Μπορείς επίσης να πληρώσεις τον εξοπλισμό και να το διακόψεις όποτε θές. Το 2μηνα είναι ενας λογικός χρόνος προκειμένου να βγεί ο λογαριασμός σου ο πρώτος (που είναι διπλός) και στο 2ο να βγεί εκκαθαριστικός, για να μήν επιστρέφουν χρήματα.

Παντως ειναι καταπληκτικο

Πιανει σε πολλα σημεια ειναι γρηγορο κ αρκετα αξιοπιστο.

Μιλαω στο skype σε ολη την παραλιακη συνεχεια κ δεν κοβει καθολου.

Φοβερο.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Το download τελεια

Το Upload ομως?

Παντως ειναι πολυ καλο.

Τα 24,90 σχετικα καλα ειναι.

ΑΝ το χρησιμοποιεις full βεβαια.

Aν οχι ειναι πολλα

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Δεν ξέρω αν βοηθάει αλλά απο σήμερα στο site έχει τα 10GB με 19.90€/μήνα και δώρο 1 Mobile WiFi Modem 21Mbps, αλλά με 5€ παραπάνω έχεις 30gb με 24,90€/μήνα (γνώμη μου είναι οτι με 5€ παρπάνω έχεις το κεφάλι σου ήσυχο για το αν θα ξεπεράσεις τα 10gb)

• 2 weeks later...

ρε παιδια εμενα στο ταμπλετ μου (samsung galaxy tab 2) σερνεται. και μιλαω για αθηνα (παγκρατι,καισαριανη,γλυφαδα).

Να ειναι καμια ρυθμιση που να μπορω ναλλαξω?

μια μονο θυμαμαι που διαλέγεις GSM/WCDMA(αυτοματη λειτουργια) ή μονο GSM ή μονο WCDMA αλλα ειτε στο αυτοματο το βαλω ειτε το μονο WCDMA τιποτα...μια γραμμη στο 3g με το ζορι kai pollες φορες και ουτε καν μια!

Hamurabi

ρε παιδια εμενα στο ταμπλετ μου (samsung galaxy tab 2) σερνεται. και μιλαω για αθηνα (παγκρατι,καισαριανη,γλυφαδα).

Να ειναι καμια ρυθμιση που να μπορω ναλλαξω?

μια μονο θυμαμαι που διαλέγεις GSM/WCDMA(αυτοματη λειτουργια) ή μονο GSM ή μονο WCDMA αλλα ειτε στο αυτοματο το βαλω ειτε το μονο WCDMA τιποτα...μια γραμμη στο 3g με το ζορι kai pollες φορες και ουτε καν μια!

Από αυτά που αναφέρεις, έχεις πρόβλημα κάλυψης. Η επιλογή να κλειδώσεις το σήμα στο WCDMA only είναι η μοναδική που έχεις για να διορθώσεις την κατάσταση.Από την στιγμη που ούτε με αυτή έκανες δουλειά κάλεσε στο 1231 από κινητό wind η 2105100100 από σταθερό και θα συνδεθείς με υπάλληλο για mobile broadband ώστε να αναφέρεις το πρόβλημα σου μήμπως μπορέσουν και σου δώσουν λύση.

Τώρα μια πατέντα που μπορείς να κάνεις εάν έχεις πάρει με την σύνδεση το mifi είναι να το βγάλεις στο μπαλκόνι ή να το τοποθετήσεις κοντά σε παράθυρο και να συνδεθείς μέσω wifi με το tablet σου διότι λογικά σε εξωτέρικο χώρο θα έχεις καλύτερη κάλυψη 3g από την στιγμή που υπάρχει υποτυπώδες σήμα στον εσωτερικό σου χώρο.

Ελπίζω να βοήθησα :)

Edited by clio1400

Κοιταχτε απο θεμα ποιοτητας.

Μιλαω με skype σε ολη την παραλιακη και μονο σε μερικα σημεια χανετε το σημα. Συνολο 3 εως 4.

Επισης σε ολη αυτη την διαδρομη βλεπω καμπανα τα καναλια http://www.kontrachannel.gr και http://www.extra3.tv και http://www.blueskytv.gr

Στα speedtest που κανω στο speedtest.hol.gr βγαζει download 2 εως 4 συνηθως mbps και σπανια εχει βγαλει κ 7 mbps.

Γενικα ειμαι αρκετα ικανοποιημενος. Πιανει καλα. Κανω την δουλεια μου.

Επισης μερικες φορες σε κατεβασμα αρχειων παει τοσο γρηγορα που δεν εχω ξαναδει. Κανει ενα speed up και τελειωνει γρηγορα το αρχειο. Γενικα νομιζω για 25 ευρω το μηνα ειναι τελεια και για τα 30gb. Το εχω προτεινει ηδη σε 2 φιλους και ειναι τρελα ευχαριστημενοι. Ειμαι χρηστης του ιντερνετ απο το 199..... οποτε ξερω πολυ καλα απο ταχυτητες και απο τιμες.

Πρεπει να επιβραβευουμε τετοιες τιμες.

Οποιαδηποτε βελτιωση στις ταχυτητες και στην ποιοτητα ειναι ευπροσδεκτες.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

ναι είναι πολύ καλή η τιμή της προσφοράς...γενικά από κάλυψη wind δεν είχα ποτέ κανένα ιδιαιτερο παράπονο, οπότε λέω να το πάρω...Το Mifi συνδέει και μέχρι 6 συσκευές,οπότε βολεύει και αυτό

Το συμβόλαιο τι διάρκεια έχει ; 1 χρόνο ;

Ναι ένα χρόνο έχει, νομίζω είναι το οικονομικότερο Mobile internet από όλα και το κερασάκι στην τούρτα το Wifi στικάκι :)

Αν κάποιος δεν εχει adls κ εχει και δυνατό 3g στο σπίτι του ή εκεί που θέλει να κάνει χρήση ειναι μονόδρομος

Εάν φτιάχναν και την κάλυψη στην επαρχεία θα ήταν σουπερ. Εκεί τα πράγματα είναι πολύ αργά και πιάνει μόνο μέσα στις πόλεις. Έξω μόνο 2g.