S0LvE Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Παιδια εχω το Xperia U για πρωτο και σκεφτομαι να παρω το Desire C για 2ο.. Μπορει να μου πει καποιος που το εχει εντυπώσεις και αν θα μεινω ικανοποιημένος?? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Παιδια εχω το Xperia U για πρωτο και σκεφτομαι να παρω το Desire C για 2ο.. Μπορει να μου πει καποιος που το εχει εντυπώσεις και αν θα μεινω ικανοποιημένος?? :) Δες αυτά που έγραψα στο πιό πάνω ποστ μου. Σα δεύτερο με λίγα λόγια είναι υπέρ-αρκετό. Ποιά χαρακτηριστικά σε ενδιαφέρουν περισσότερο; Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
S0LvE Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Δες αυτά που έγραψα στο πιό πάνω ποστ μου. Σα δεύτερο με λίγα λόγια είναι υπέρ-αρκετό. Ποιά χαρακτηριστικά σε ενδιαφέρουν περισσότερο; δεν με ενδιαφερει να παιζω παιχνιίδια αλλα θελω να ειναι γρηγορο στις εφαρμογες οπως στο facebook και να εiναι smooth το λειτουργικό.Απο ποιοτητα κατασκευης θελω να ειναι παρομοια η λιγο κατωτερη απο το HOX. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 δεν με ενδιαφερει να παιζω παιχνιίδια αλλα θελω να ειναι γρηγορο στις εφαρμογες οπως στο facebook και να εiναι smooth το λειτουργικό.Απο ποιοτητα κατασκευης θελω να ειναι παρομοια η λιγο κατωτερη απο το HOX. :) To HOX το έχω πιάσε ιμόνο μια φορά, αλλά από ποιότητα κατασκευής θα δεις ότι είναι πάρα πολύ καλή. Σε όλες τις εφαρμογές του είναι σφαίρα, ακόμα και σε σελίδες φορτωμένες με flash. Για τη δουλειά που το θέλεις είναι και πολύ παραπάνω, πίστεψέ με! Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
S0LvE Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 To HOX το έχω πιάσε ιμόνο μια φορά, αλλά από ποιότητα κατασκευής θα δεις ότι είναι πάρα πολύ καλή. Σε όλες τις εφαρμογές του είναι σφαίρα, ακόμα και σε σελίδες φορτωμένες με flash. Για τη δουλειά που το θέλεις είναι και πολύ παραπάνω, πίστεψέ με! Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια :) ;)..Θα παω την δευτερα να το παρω και θα σας πω εντυπώσεις.. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 χρώμα; αποφάσισες;... Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nwb1989 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 (edited) Δεν βλέπω το LED φλάς που γράφετε στο κείμενο. δεν εχει led flash το συγικριμενο μοντελο.. θα ηθελα να κανω μια ερωτηση προς καποιο κατοχο του συγκεκριμενου κινητου... τι χωρο εχει για κατεβασμα εφαρμογων?εχει 150mb οπως το wildfire s ή επειδη εχει ενσωματωμενη μνημη εχουν μεγαλυτερο αποθηκευτικο χωρο για εφαρμογες? το wildfire S εχει 512 ΜΒ :) παιδια τι λεει ειναι καλο χρειαζομαι ενα οικονομικο κινητο ευχαριστω --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited August 12, 2012 by kollatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 παιδια τι λεει ειναι καλο χρειαζομαι ενα οικονομικο κινητο ευχαριστω Διάβασε λίγο το thread, δεν είναι μεγάλο 3 σελίδες, έχουμε πει τις απόψεις μας όσοι το έχουμε, και εδώ είμαστε ρώτα μας ότι θες! Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
S0LvE Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Λοιπόν παιδια το αγορασα σε μαυρο και εχω να πω οτι εχω μεινει υπερικανοποιημένος απο το sliding του κινητου αλλά και απο την ταχύτητα η οποια θυμιζει κλασης ανωτερο επεξεργαστη αν δεν κανεις βεβαια browsing στο ιντερνετ.Εχει ενα θεματακι με το flash περιεχομενο αλλα δεν μου φαινεται περιεργο.Οσο για την ποιοτητα κατασκευης ειναι καλυτερη απο το Xperia U :happy: :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlapatsasg13 Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 Το κινητο το πηρα πριν απο ενα μηνα περιπου οταν και κυκλοφορησε στην Ελλαδα.Εγω το εχω παρει σε ασπρο χρωμα και ειναι πανεμορφο.Μιας και ειναι το πρωτο μου smartphone δεν ειμαι ο καταλληλος να μιλησω για τον επεξεργαστη του γιατι δεν εχω και τεραστιες απαιτησεις.Εμενα παντως μου ειναι υπεραρκετο.Οπως ειπε και ενα παιδι σε προηγουμενο ποστ ισως τα μονα αρνητικα του ειναι οτι δεν εχει flash και τα κουμπια κατω δεν εχουν φωτισμο κατι που θα βοηθουσε αρκετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wildfires Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Καλημερα!!!εγω εχω το wildfires αξιζει να το αντικαταστησω με το συγκεκριμενο μοντελο η εχουν περιπου τις ιδιες δυνατοτηες και να στραφω καπου αλλου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Θεωρητικά δεν πρόκειται για αναβάθμιση της συσκευής σου αυτή η συσκευή, αλλά για μια παρόμοια πρόταση. Ωστόσο απλά να σ'ενημερώσω ότι για συγκρίσεις συσκευών απευθυνόμαστε στο θέμα της επιλογής κινητού! :) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Πως παει με το ιντερνετ;;Ανοιγει καμια σελιδα ή με ημερολογιο;Τιποτα απο custom rom υπαρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnskordas Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 το wildfire S εχει 512 ΜΒ :) οτι εχει 512 το ξερω...το θεμα ειναι πως απο τα 512 μονο τα 150 ειναι διαθεσιμα για εγκατασταση εφαρμογων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cardinal13 Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Εδώ και δυο μέρες είμαι κάτοχος του Desire C. Το τηλέφωνο μου έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις μέχρι στιγμής, αν και είμαι πρωτάρης στη χρήση тηλεφώνου με λειτουργικό Android. Λόγω αυτής της απειρείας προβληματίστηκα αρκετά με τη μεταφορά δεδομένων από τον υπολογιστή στο κινητό μέσω του HTC Sync. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Εδώ και δυο μέρες είμαι κάτοχος του Desire C. Το τηλέφωνο μου έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις μέχρι στιγμής, αν και είμαι πρωτάρης στη χρήση тηλεφώνου με λειτουργικό Android. Λόγω αυτής της απειρείας προβληματίστηκα αρκετά με τη μεταφορά δεδομένων από τον υπολογιστή στο κινητό μέσω του HTC Sync. Γιατί ταλαιπωριέσαι με το συνκ και δεν το συνδέεις απλά σαν USB συσκευή; Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cardinal13 Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Το έκανα, ευχαριστώ. Επίσης μπόρεσα να περάσω αρχεία μέσω της σουίτας της Sony, το Media Go, που είναι πολύ εύχρηστο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Μπορεί να δοκιμάσει κανεις αν τρέχει ο Firefox; Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 αν μπορεί ας δει κάποιος που έχει το τηλ. του βγάζει διαθειμο τον Firefox Στο Play; Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XrhctosXar13 Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Γειά σας, επειδή είμαι καινούργιος εδώ και δεν ξέρω που να γράψω γι'αυτό το θέμα, το γράφω εδώ και όποιος μπορεί και θέλει ας μου απαντήσει! Θέλω να κάνω root στο κινητό μου (HTC Desire C) αλλά δεν μπορώ να βρω κάπου έναν ολοκληρωμένο τρόπο...Μπορεί κάποιος να μου πεί τον τρόπο ή έστω μια βοήθεια? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taigetos Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Καλησπέρα σε όλους! Χρειάζομαι την βοήθεια σας επειγόντως. Φίλος έχει το desire c και ένα ανηψάκι έπαιζε με την συσκευή του άλλαξε την γλώσσα. Πήγα στις επιλογές και έχει 4-5 γλώσσες να επιλέξω αλλά όχι Ελληνικά. Τι έχει συμβεί;;; Παράθεση Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XrhctosXar13 Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Και εγώ το ίδιο είχα πάθει αλλά πήγα στο Play Store και κατέβασα το MoreLocale 2 και εκεί βρήκα τα Ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIK_TAX Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 η κάμερα αυτόματη εστίαση έχει? τελικά η μπαταριά πόσο κρατάει με νορμάλ χρήση?gorila glass δεν έχει η οθόνη ε? είναι επιρεπεις στις γρατζουνίζες αν δεν έχεις προστασια? Παράθεση ))))))(((((( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas69 Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Αυτό που έχω παρατηρήσει στο δικό μου HTC Desire C είναι ότι αργεί να ανοίξει η γραμμή. Όταν με παίρνουν τηλ και το ξεκλειδώνω για να μιλήσω λέω 2 φορές ναι για να με ακούσει ο άλλος. Επίσης ο σένσορας της οθόνης όποτε θέλει λειτουργεί,πολλές φορές αναγκάζομαι να ανοίξω την οθόνη από το πλήκτρο Power για να κλείσω την γραμμή.Αυτό όμως με μια επιφύλαξη το λέω γιατί το screen protector καλύπτει τον σένσορα και δυστυχώς δεν βρήκα άλλο στην αγορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlapatsasg13 Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Αυτό που έχω παρατηρήσει στο δικό μου HTC Desire C είναι ότι αργεί να ανοίξει η γραμμή. Όταν με παίρνουν τηλ και το ξεκλειδώνω για να μιλήσω λέω 2 φορές ναι για να με ακούσει ο άλλος. Επίσης ο σένσορας της οθόνης όποτε θέλει λειτουργεί,πολλές φορές αναγκάζομαι να ανοίξω την οθόνη από το πλήκτρο Power για να κλείσω την γραμμή.Αυτό όμως με μια επιφύλαξη το λέω γιατί το screen protector καλύπτει τον σένσορα και δυστυχώς δεν βρήκα άλλο στην αγορά. Φιλε ακριβως αυτο το προβλημα το ειχα και εγω.Μεχρι που αρχισε να με ενοχλει και τελικα καταλαβα μετα απο δοκιμες οτι φταιει το screen protector.Πλεον εχω κοψει εκεινο το σημειο πανω το screen protector και λειτουργει μια χαρα. η κάμερα αυτόματη εστίαση έχει? τελικά η μπαταριά πόσο κρατάει με νορμάλ χρήση?gorila glass δεν έχει η οθόνη ε? είναι επιρεπεις στις γρατζουνίζες αν δεν έχεις προστασια? -Η μπαταρια με νορμαλ χρηση μου κραταει ανετα 2 μερες.Τωρα αν το λιωνεις στο wifi και στα τηλεφωνα σου βγαζει μια μερα. -Και εγω νομιζω οτι δεν εχει gorila glass αλλα αν το προσεχεις λιγο θα ειναι μια χαρα.Πχ καλο θα ητανε να μην το βαζεις στην τσεπη με κλειδια, κερματα κτλ.Kαι με ενα screen protector θα εισαι μια χαρα. Οσον αφορα την καμερα δεν ειμαι σιγουρος γιατι δεν με πολυνοιαζει κιολας και δεν το εχω προσεξει αλλα δεν νομιζω να εχει.Παντως μερικες φορες που εχω χρησιμοποιησει την καμερα εβγαλε πολυ καθαρες φωτογραφιες και με ξαφνιασε ευχαριστα Καλησπέρα σε όλους! Χρειάζομαι την βοήθεια σας επειγόντως. Φίλος έχει το desire c και ένα ανηψάκι έπαιζε με την συσκευή του άλλαξε την γλώσσα. Πήγα στις επιλογές και έχει 4-5 γλώσσες να επιλέξω αλλά όχι Ελληνικά. Τι έχει συμβεί;;; Τωρα που το εψαξα φιλε εμενα μου τα εχει μια χαρα. Ρυθμισεις-->Γλωσσα και Πληκτρολογιο-->Γλωσσα συστηματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts