Awaker Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Το " τρομερό " της όλης ιστορίας είναι πως το S3 φοράει ένα ΠΟΙΟΤΙΚΌΤΑΤΟ audio codec που με τα σωστά audio settings θα ήταν μακράν το κορυφαίο... Τόσο δύσκολο είναι ρε συ samsung να προσλάβεις έναν σοβαρό μηχανικό ήχου να ρυθμίσει 5 παραμέτρους; Είναι δυνατόν να θάβεις έτσι τέτοιο chip? http://www.wolfsonmicro.com/products/audio_hubs/WM1811/ Πραγματικά αν κυκλοφορήσει έτσι η συσκευή θα έιναι σαν να έχεις Ferrari με κόφτη στα 40χλμ...και καμμένα λάστιχα... The sky moves on sideways Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Το " τρομερό " της όλης ιστορίας είναι πως το S3 φοράει ένα ΠΟΙΟΤΙΚΌΤΑΤΟ audio codec που με τα σωστά audio settings θα ήταν μακράν το κορυφαίο... Τόσο δύσκολο είναι ρε συ samsung να προσλάβεις έναν σοβαρό μηχανικό ήχου να ρυθμίσει 5 παραμέτρους; Είναι δυνατόν να θάβεις έτσι τέτοιο chip? http://www.wolfsonmicro.com/products/audio_hubs/WM1811/ Πραγματικά αν κυκλοφορήσει έτσι η συσκευή θα έιναι σαν να έχεις Ferrari με κόφτη στα 40χλμ...και καμμένα λάστιχα... Γιατί αγχώνεσαι τότε? Τα είπαμε, θα το πάρει ο supercurio και θα έχουμε voodoo :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Awaker Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Γιατί αγχώνεσαι τότε? Τα είπαμε, θα το πάρει ο supercurio και θα έχουμε voodoo :D Voodoo voodoo:ninja:... αλλά η Samsung είναι απαράδεχτη. Δεν 'εβαλε μυαλό απο το SI ? Πρέπει πάλι ο supercurio να την ξελασπώσει? Ας του "κόψουν" και μισθό να τελειώνουμε...:X The sky moves on sideways Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigel72 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Μόλις το πήρα στα χέρια μου. Το κινητό είναι απλά ......Φοβερό για όσους είχαν πριν GS2 oπως εγώ ... Επιστρέφω με εντυπώσεις αφού το ψάξω λίγο μιας και εγώ δεν θα το έχω για μόνο 30 λεπτααααα στα χέρια μου !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Matia2007 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Περιμένουμε!!! Είσαι εκτός Ελλάδας; Στις 5 το πρωί το πήρες; :D Ότι σε σκοτώνει, ΔΕΝ σε κάνει δυνατότερο...:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosm Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 αυτά είναι. ωραίος άλλα πριν μας πεις χαρακτηριστικά πες μας πως σου κάθετε.σε χέρι και μάτι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Μόλις το πήρα στα χέρια μου. Το κινητό είναι απλά ......Φοβερό για όσους είχαν πριν GS2 oπως εγώ ... Επιστρέφω με εντυπώσεις αφού το ψάξω λίγο μιας και εγώ δεν θα το έχω για μόνο 30 λεπτααααα στα χέρια μου !!! Καλοριζικο φιλε:) Αφου ειχες και το s2 για πες μας για την ποιοτητα της κατασκευης του, ειναι καλη πλαστικουρα ή ειναι μαπα..;η αισθηση που σου αφηνει στο χερι ειναι ικανοποιητικη..; Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Μόλις το πήρα στα χέρια μου. Το κινητό είναι απλά ......Φοβερό για όσους είχαν πριν GS2 oπως εγώ ... Επιστρέφω με εντυπώσεις αφού το ψάξω λίγο μιας και εγώ δεν θα το έχω για μόνο 30 λεπτααααα στα χέρια μου !!! καλορίζικο!!!περιμένουμε εντυπώσεις!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Πολλές φορές τα επίσημα update αργούν, με custom rom είναι διαθέσιμα συντομότερα. Αν χρειαστουμε βοηθεια πιστευω να την εχουμε:p Αυτό που σκέφτομαι τελευταία είναι τα αξεσουάρ. Αν θέλεις να πάρεις αρκετά & διάφορα (έστω από ebay/amazon) τι γίνεται? Έρχονται όλα με διαφορετικά και έξτρα μεταφορικά, διαφορετικές μέρες κλπ να υποθέσω? (αν τα πάρουμε από διάφορους πωλητές) Υπάρχει κάποιο καλό e-shop που να είναι full-extra από αξεσουάρ? Να έρχονται όλα μαζί σε ένα υπέροχο βαλιτσάκι βρε παιδί μου! :lol: Αν τα παρεις απο το ιδιο μερος και ειναι διαθεσιμα για αποστολη σου ερχονται μαζι,αλλιως ξεχωριστα,δηλαδη η συσκευη δεν ειναι διαθεσιμη και τα αξεσουαρ ειναι θα σου ερθουν τα αξεσουαρ πρωτα και η συσκευη οταν ειναι διαθεσιμη:) Το clove.uk εχει αρκετα αξεσουαρ για το γαλαξια 3 Μόλις το πήρα στα χέρια μου. Το κινητό είναι απλά ......Φοβερό για όσους είχαν πριν GS2 oπως εγώ ... Επιστρέφω με εντυπώσεις αφού το ψάξω λίγο μιας και εγώ δεν θα το έχω για μόνο 30 λεπτααααα στα χέρια μου !!! Καλοριζικο.......απο τα χειλη σου κρεμομαστε:p:lol: OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Άσχετο αλλά σήμερα στα Media Markt μου είπαν πως η ενημέρωση που είχαν απο την Samsung είναι πως η διάθεση της συσκευής θα ξεκινήσει απο την Τρίτη. Τα ιδια αναφερουν και στο expansys....Για να δουμε:p Πάντως στο expansys σήμερα λέει ότι το περιμένουν σε 6 μέρες... Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Πάντως στο expansys σήμερα λέει ότι το περιμένουν σε 6 μέρες... Τα ιδια λεμε,εδω και 2 ημερες το αναφερει για 6 ημερες το expansys αρα απο Τριτη:p OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Εχω μεγαλη περιεργεια να δω τι εκαναν αυτη τη φορα με το gps γιατι εως τωρα εχουμε φαει μεγαλη ξενερα σε αυτο το θεμα Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VP3690 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 μετα απο αλλεπαλλελες βλακειες της amazon.co.uk τελικα θα παω αυριο σε ενα καταστημα να το παρω απο εκει. Κατεληξα στο ασπρο αφου το ειδα ζωντανα, μιας και το μπλε θα κανει 2-3 εβδομαδες να κανει την εμφανιση του, και χρειαζομαι το κινητο αμεσα. Μεγαλη βαβουρα εδω στην αγγλια και μπερδεμα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 μετα απο αλλεπαλλελες βλακειες της amazon.co.uk τελικα θα παω αυριο σε ενα καταστημα να το παρω απο εκει. Κατεληξα στο ασπρο αφου το ειδα ζωντανα, μιας και το μπλε θα κανει 2-3 εβδομαδες να κανει την εμφανιση του, και χρειαζομαι το κινητο αμεσα. Μεγαλη βαβουρα εδω στην αγγλια και μπερδεμα... Φανταζομαι δεν εχει μεγαλη διαφορα στο καταστημα σε σχεση με το amazon uk στα 499 λιρες,παντως το λευκο ειναι πιο ωραιο:p OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 μετα απο αλλεπαλλελες βλακειες της amazon.co.uk τελικα θα παω αυριο σε ενα καταστημα να το παρω απο εκει. Κατεληξα στο ασπρο αφου το ειδα ζωντανα, μιας και το μπλε θα κανει 2-3 εβδομαδες να κανει την εμφανιση του, και χρειαζομαι το κινητο αμεσα. Μεγαλη βαβουρα εδω στην αγγλια και μπερδεμα... Να δω σε ποιό κατάστημα θα το βρεις...! Πλαίσιο λέει άκυρο η 1η ιουνίου. Το περιμένουν ΚΑΠΟΥ μέσα στο Ιούνιο. Multirama λέει 6-7 Ιουνίου περιμένουν παραλαβές. Αχ apple που παρουσιάζεις κάτι και δηλώνεις ημερομηνία στην οποία είσαι συνεπής μετά. Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Να δω σε ποιό κατάστημα θα το βρεις...! Πλαίσιο λέει άκυρο η 1η ιουνίου. Το περιμένουν ΚΑΠΟΥ μέσα στο Ιούνιο. Multirama λέει 6-7 Ιουνίου περιμένουν παραλαβές. Αχ apple που παρουσιάζεις κάτι και δηλώνεις ημερομηνία στην οποία είσαι συνεπής μετά. Τα ελεγα προχθες για καποιους που περιμενανε στο πλαισιο 1 του μηνος.....ας το περιμενουμε στα μεσα Ιουνιου,θα ηταν παραδοξω στο εξωτερικο να υπηρχαν καθηστερησεις και εδω στην Ελλαδα να ερθει 1 Ιουνιου;) OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Πάντως στο expansys σήμερα λέει ότι το περιμένουν σε 6 μέρες... Που το λεει αυτο γιατι στην δικια μου παραγγελια λεει οτο αναμενετε σε περιπου 23 μερες...... http://clip2net.com/s/1YWhT Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Που το λεει αυτο γιατι στην δικια μου παραγγελια λεει οτο αναμενετε σε περιπου 23 μερες...... http://clip2net.com/s/1YWhT Επειδή έχεις παραγγείλει το μπλε. Το λευκό θεωρητικά θα φτάσει πιό γρήγορα. Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Επειδή έχεις παραγγείλει το μπλε. Το λευκό θεωρητικά θα φτάσει πιό γρήγορα. Μαλιστα............... Οποτε οι αναμενοντες το μπλε λογω τρεξιματος στο χρωμα (παρεπιπτωντως εχω ενα ξαδερφο φαναρτζη που ειναι κορυφη στο αθλημα και θα μπορουσα να τον στειλω Κορεα να βαψει τα τηλ. αν χρειαζονται βοηθεια οι Κορεατες συντροφοι) εχουμε ψωμι ακομα μεχρι να το δουμε στα χερια μας....... Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Μαλιστα............... Οποτε οι αναμενοντες το μπλε λογω τρεξιματος στο χρωμα (παρεπιπτωντως εχω ενα ξαδερφο φαναρτζη που ειναι κορυφη στο αθλημα και θα μπορουσα να τον στειλω Κορεα να βαψει τα τηλ. αν χρειαζονται βοηθεια οι Κορεατες συντροφοι) εχουμε ψωμι ακομα μεχρι να το δουμε στα χερια μας....... Πάρε το λευκό και βάλε τον ξάδελφο να το βάψει. Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Εχω μεγαλη περιεργεια να δω τι εκαναν αυτη τη φορα με το gps γιατι εως τωρα εχουμε φαει μεγαλη ξενερα σε αυτο το θεμα Γιατι το λες αυτο , στο sgs I οντως ειχε προβλημα , αλλα στο SGS II ειναι αψογο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Να δω σε ποιό κατάστημα θα το βρεις...! Πλαίσιο λέει άκυρο η 1η ιουνίου. Το περιμένουν ΚΑΠΟΥ μέσα στο Ιούνιο. Multirama λέει 6-7 Ιουνίου περιμένουν παραλαβές. Αχ apple που παρουσιάζεις κάτι και δηλώνεις ημερομηνία στην οποία είσαι συνεπής μετά. Στην Αγγλια λεει οτι ειναι ο ανθρωπος ,ποιο πλαισιο και multirama :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 εχετε βρει μεχρι να το παρετε κανενα καλο screen protector επωνυμο που να αξιζει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Μόλις το πήρα στα χέρια μου. Το κινητό είναι απλά ......Φοβερό για όσους είχαν πριν GS2 oπως εγώ ... Επιστρέφω με εντυπώσεις αφού το ψάξω λίγο μιας και εγώ δεν θα το έχω για μόνο 30 λεπτααααα στα χέρια μου !!! Αντε τυχερουλη..... και μιας και το εχεις στα χερια σου για κανε μια δοκιμουλα αφου πρωτα το φορτωσεις και το κανεις οπως θες δες λιγο την ελευθερη Ram που εχεις χωρις να κανεις εκκαθαριση μνημης αλλα και την ελευθερη που εχεις αφου κανεις εκκαθαριση..... να δουμε τι παιζει σε αυτο το κομματι γιατι σε κανενα review δεν εχω δει να αναφερονται σε αυτην. Ευχαριστουμε για την ενημερωση που θα μας παρεχεις. Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Έλεος ρε παιδιά. Αφού είχαν πει για πανευρωπαϊκή κυκλοφορία στα ράφια στις 30/5.. Πφφφ.. Κι εμείς που περιμένουμε κανά μήνα να βγει το S3 για να πέσει κι άλλο το S2.. Την υπομονή μας δοκιμάζουν; :cry: Αλήθεια, κάποιοι που παρακολουθούν την σειρά Galaxy S από την αρχή, τι ποσοστό περίπου πτώσης τιμής στο S είχαμε όταν βγήκε το S2; Το τελευταίο το βρίσκεις τώρα γύρω στα 400 σε σκρουτζομάγαζα.. Μπας και τσάμπα περιμένω; :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts