Jump to content

[Προς κυκλοφορία] Samsung Galaxy S III

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδικες ασθενειες να εχει, στο software εννοω κυριως,το θεμα ειναι να μην εχει τιποτα με hardware κομματι......οθονες/κιτρινιλες/κυμματισμους/επανεκκινησεις/υλικα που μετα λιγο καιρο να ξεβαφουν......και αλλα τετοια ωραια:lol::p
οταν λεω παιδικες ασθενειες περιλαμβανονται κι αυτα που αναφερεις,γι αυτο ειπα λιγη υπομονη να το δουμε κι απο κοντα,ειναι πολλα τα λεφτα για να τα κλαιμε μετα.Θα δειξει..!! Edited by truckman

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

οταν λεω παιδικες ασθενειες περιλαμβανονται κι αυτα που αναφερεις,γι αυτο ειπα λιγη υπομονη να το δουμε κι απο κοντα,ειναι πολλα τα λεφτα για να τα κλαιμε μετα.Θα δειξει..!!

Αυτό φοβάμαι κι εγώ γιατί στο sg2 οι ασθένειες του συνεχίζουν και στην ενηλικίωση του.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Οσοι πιστοι developers προσελθετε, βγηκε η ROM του SGS3 και εγινε και το πρωτο root.

Πως μπορεί να μας φανεί χρήσιμο κάτι τέτοιο χωρίς να έχουμε το κινητό καν στο χέρι????

Εννοώ ότι αν υπάρχει τρόπος να τρέξουμε κάπου τη Rom αυτή και χωρίς το SIII...

Πως μπορεί να μας φανεί χρήσιμο κάτι τέτοιο χωρίς να έχουμε το κινητό καν στο χέρι????

Εννοώ ότι αν υπάρχει τρόπος να τρέξουμε κάπου τη Rom αυτή και χωρίς το SIII...

Oχι αλλα μπορει να γινει port για το S2, το nexus και αλλα κινητα. Ηδη καποιοι ξεκινησαν.

Ορίστε ένα ακόμα πλήρες review από το gsmarena http://www.gsmarena.com/samsung_i9300_galaxy_s_iii-review-761.php

Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity.

Samsung Galaxy S4 die hard !!

Samsung Galaxy S7

Ορίστε ένα ακόμα πλήρες review από το gsmarena http://www.gsmarena.com/samsung_i9300_galaxy_s_iii-review-761.php

Αρκετα καλο και πλήρες,οσο για το τηλέφωνο?καλο,αλλα πολυ ψεύτικο βρε παιδι μου,ειδικα το πίσω καπάκι.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Ευτυχώς σε θέμα ήχου ακουστικού λέει έχει καλό,δυνατό ήχο,ελπίζω να μην είναι μόνο τσιριχτός!

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Αρκετα καλο και πλήρες,οσο για το τηλέφωνο?καλο,αλλα πολυ ψεύτικο βρε παιδι μου,ειδικα το πίσω καπάκι.

Σίγουρα καλύτερη ποιότητα κατασκευής θα ήταν καλύτερα αλλά αν ήταν στο κόστος του να μην ανοίγει το κινητό για δεύτερη μπαταρία και το σημαντικότερο να μην παίρνει sd card, τότε καλύτερα έτσι...Και στο sg2 το καπάκι ήταν απο πολύ καλής ποιότητας πλαστικό το οποίο δε πάθαινε τίποτα..Έτσι θα είναι και στο sg3..Με μια θήκη τύπου barely there(http://www.case-mate.com/Samsung-Galaxy-S-II-Cases-International/Case-Mate-Samsung-Galaxy-S-II-Barely-There-Cases.asp) δε τίθεται κανένα θέμα..

Πάντως στο review του gsmarena δεν αναφέρεται πουθενά ότι τα καπάκια είναι polycarbonate. Τα λέει απλά hyperglazed plastic...

Διάβασα ότι αυτό είναι ουσιαστικά μια διάφανη επίστρωση που δέχεται τις καταπονήσεις και δεν της φαίνεται, όπως αν π.χ. ήταν στο χρώμα.

Πάντως καλό είναι να μην λέμε κριτική πριν το δούμε και το πιάσουμε οι ίδιες στα χέρια μας.

ΟΧΙ σαν τους "να μην τους χαρακτηρίσω" που γράφουν ...αξιολογήσεις στο ΠΛΑΙΣΙΟ.

http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Samsung-Galaxy-S-III-Ceramic-White-GT-I9300RWDEUR.htm

Αν είναι δυνατόν. Ρε παιδιά το είδατε? Όχι. Το αγγίξατε? Ούτε. Τι στο καλό αξιολογείτε και βάζετε και αστεράκια.

Μπορεί όλη η παρτίδα να έχει κιτρινίλες στην οθόνη σαν το One X. Μπορεί να τρίζουν τα πλαστικά, να ζεσταίνεται, 1002...

Ότι σε σκοτώνει, ΔΕΝ σε κάνει δυνατότερο...:cry:

Το έκανα και εγώ προπαραγγελία (μη χάσω) στο Expansys στα 528€ (άνευ ΦΠΑ - εταιρικό ΑΦΜ) και με δώρο καρτούλα SanDisk 16GB. Not bad...
[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Διάβασα ότι αυτό είναι ουσιαστικά μια διάφανη επίστρωση που δέχεται τις καταπονήσεις και δεν της φαίνεται, όπως αν π.χ. ήταν στο χρώμα.

Πάντως καλό είναι να μην λέμε κριτική πριν το δούμε και το πιάσουμε οι ίδιες στα χέρια μας.

ΟΧΙ σαν τους "να μην τους χαρακτηρίσω" που γράφουν ...αξιολογήσεις στο ΠΛΑΙΣΙΟ.

http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Samsung-Galaxy-S-III-Ceramic-White-GT-I9300RWDEUR.htm

Αν είναι δυνατόν. Ρε παιδιά το είδατε? Όχι. Το αγγίξατε? Ούτε. Τι στο καλό αξιολογείτε και βάζετε και αστεράκια.

Μπορεί όλη η παρτίδα να έχει κιτρινίλες στην οθόνη σαν το One X. Μπορεί να τρίζουν τα πλαστικά, να ζεσταίνεται, 1002...

Σε τόσο μικρο πάχος ειτε polycarbonate ειναι είτε απλο πλαστικο δεν έχει σημασία στην αντοχη γιατι δεν σπάει λόγο ελαστικότητας όπως αυτο του Sii. Η επίστρωση ειναι γιατι το προστατεύει απο τις γρατζουνιες.

Το polycarbonate είναι πολυμερισμενο πλαστικο που αποκτά ιδιαίτερη αντοχη και για αυτο χρησιμοποιείται σε πολλές εφαρμογές καθώς μπορει να αντικαταστήσει μεταλλικα μέρη. Όμως χαρασεται εύκολα και γι αυτο απαιτηται ειδική εξωτερικη επίστρωση.

Τα κινητα δεν το χρειάζονται στο καπάκι, αλλα στο πλαστικο που τα περιβάλει ώστε να ανθεκτικα στα χτυπήματα.

Αν κάποιος έχει διαβάσει ότι όλο το εξωτερικό του Siii είναι polycarbonate να μας το πει.

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ειχα την τυχη σημερα να παιξω μαζι του (τα τυχερα της δουλειας :lol:) και ειναι πραγματικα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!Σιγουρα το επομενο κινητο μου.

Τυχερε....σε ζηλευω:lol::p,Εχεις τη καλοσυνη να μας πεις τι σου εκανε θετικα εντυπωσει? Λιγα λογια......:)

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Ειχα την τυχη σημερα να παιξω μαζι του (τα τυχερα της δουλειας :lol:) και ειναι πραγματικα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!Σιγουρα το επομενο κινητο μου.

Καμια φωτογραφία .κανα review

εχω δει review απο σχεδόν ολες τις χώρες εστω και ολιγόλεπτα μονο απο ελλαδα τιποτα . γιατι ρε παιδια ?

Samsung galaxy s21+

Τυχερε....σε ζηλευω:lol::p,Εχεις τη καλοσυνη να μας πεις τι σου εκανε θετικα εντυπωσει? Λιγα λογια......:)

Οθονη,αισθηση αφης,καμερα,internet...τα παντα βασικα :lol:.Αλλα εκει που εμεινα μ@κ@κ@ς ηταν οταν επαιζε βιντεο και εκανα ελαχιστοποιηση.Σου συνεχιζει την αναπαραγωγη αλλα το βιντεο γινεται ενα μικρο παραθυρο και εσυ μπορεις να ασχοληθεις με κατι αλλο.Παρα πολυ καλο!!!

Ξέρουμε καθόλου τι παίζει με τις εκδόσεις που θα έρθουν Ελλάδα?

Π.χ. σήμερα άνοιξαν οι προπαραγγελίες στον Γερμανό : http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showPreorderCloseUp.eg?productListId=56676&selectedCategoryId=93

Εδώ αναφέρει ότι θα είναι η έκδοση των 32gb. Γνωρίζει κανείς αν ισχύει σίγουρα (σε όλα τα άλλα τα καταστήματα είδα την έκδοση των 16gb μόνο)?

δεν υπαρχει ουτε 1 στις 1000 να ειναι το 32ρι με 669,τυπογραφικο..

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Ξέρουμε καθόλου τι παίζει με τις εκδόσεις που θα έρθουν Ελλάδα?

Π.χ. σήμερα άνοιξαν οι προπαραγγελίες στον Γερμανό : http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showPreorderCloseUp.eg?productListId=56676&selectedCategoryId=93

Εδώ αναφέρει ότι θα είναι η έκδοση των 32gb. Γνωρίζει κανείς αν ισχύει σίγουρα (σε όλα τα άλλα τα καταστήματα είδα την έκδοση των 16gb μόνο)?

μηπως μπέρδεψες αυτο που γράφει ( επεκατασιμη μνήμη εως 32 gb) ?

γιατί λογικα σε αυτα τα λεφτα και απο γερμανος το 16 θα ειναι

Samsung galaxy s21+

Έχουμε κάποια ιδέα για την ακριβή ημερομηνία πώλησης στη ΄χωρα μας; Γιατί αυτό το αρχές ιουνίου με τρελαίνει :wacko:

Οθονη,αισθηση αφης,καμερα,internet...τα παντα βασικα :lol:.Αλλα εκει που εμεινα μ@κ@κ@ς ηταν οταν επαιζε βιντεο και εκανα ελαχιστοποιηση.Σου συνεχιζει την αναπαραγωγη αλλα το βιντεο γινεται ενα μικρο παραθυρο και εσυ μπορεις να ασχοληθεις με κατι αλλο.Παρα πολυ καλο!!!

Ευχαριστουμε....αντε με το καλο να ερθει να το χαρουμε και εμεις οι κοινοι θνητοι:lol::lol:

Θα δούμε. Πάντως απ' ότι έχω δει πάλι εξάρες έφερε η samsung και άσε τους άλλους να λένε για ποιότητα,για καπάκια και ωραιότητα. Απλά θα πουλήσει τρελά,πάλι! Και δυστυχώς,δεν υπάρχει ανταγωνιστής! Παίζει μόνο του σε οθόνη,μέγεθος,καθημερινή χρήση, διαστάσεις και τρελές ταχύτητες.

Ακριβως ετσι οπως τα λες......αν και εγω ειχα τους ενδιασμους μου:p

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

δεν υπαρχει ουτε 1 στις 1000 να ειναι το 32ρι με 669,τυπογραφικο..

Ναι, αλλά δεν ξέρω κατά το πόσο είναι υποχρεωμένοι στον Γερμανό αν το προπαραγγείλεις με αυτά τα χαρακτηριστικά να στο δώσουν.

μηπως μπέρδεψες αυτο που γράφει ( επεκατασιμη μνήμη εως 32 gb) ?

γιατί λογικα σε αυτα τα λεφτα και απο γερμανος το 16 θα ειναι

Λέει Ενσωματωμένη μνήμη (MB) 320.000

Edited by Superuser

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...